mai calarasi

Imediat dupa alegerile din 2020, o avalansa de descinderi cu mascatii si Jandarmeria, au avut loc in zona Lehliu Gara si Dor Marunt, aparent efectuate in urma unor plangeri construite pe schelete reale, in care sunt indicate cu precizie adresele celor vizati si fapte fictive de braconaj, contrabanda cu substante chimice si deversari ilegale de substante te miri unde.

Daca legam actiunile DIICOT Calarasi (cazul cu indemnizatiile de crestere a copiilor), de cele intamplate in ultimele doua luni de zile, in zona Lehliu-Dor Marunt, gasim la Lehliu, comparativ cu nivelul national, cel mai mare numar de descinderi la mia de locuitori pe unitate de timp (din ultimii 30 de ani)!

Pe langa unele persoane care au fost sacrificate de Iulian Iacomi, Petrica Ivascu (SFO Lehliu) si Buraga Costel, in actiunea DIICOT, actiune strict mediatica care a urmarit cresterea prestigiului DIICOT, in vederea reconfirmarii Procurorilor, exista si victime colaterale.

Astfel avem o serie de fermieri, care se trazesc dimineata la 5.00, cu 15 mascatii la poarta, inarmati cu mitraliere, ce descind in diverse locatii, cu mandate de perchezitie si Dosare Penale deschise de Parchetul Calarasi. La o prima vedere, ai crede ca lucreaza DIICOT si Parchetul Calarasi zi si noapte, pentru a tine curata zona de banditi!

Realitatea insa, este ca toate aceste actiuni sunt executate prin interpusi, pe numele unor persoane legate de Clanurile de Interlopi din zona si sunt strict realizate cu scopul destabilizarii echilibrului in zona.

Mascatii la Dan Rucareanu si Mihai Musat

In Dor Marunt, Dan Rucareanu este persoana care detine o serie de afaceri in zona. In ultimii ani a racit relatiile cu numitul Iacomi Iulian, zis Imparatul si a reusit sa cladeasca o serie de afaceri de succes, fara implicarea in mlastina hotiei din Lehliu-Dor Marunt.

Mai mult, in urma unor neintelegeri, Iulian si Ion Iacomi, nu cumpara combustibil de la statia lui Rucareanu. Motivele sunt multiple, insa este important sa retii, ca mai toate Primariile din zona Lehliu, cumpara motorina de la Rucareanu, cu exceptia celor conduse de Clan( Lehliu/ Dor Marunt)! Legat de motivele si dosarele cu Hali si Primariile Dor Marunt si Lehliu Gara, pe tema cantitatilor incredibile, de combustibil consumat de Clan si platit de Primarii, in episoadele urmatoare.

In urma cu cateva zile, se trezeste Rucareanu acasa cu 15 mascati, inarmati pana in dinti, cu mandat de perchezitie si dosar penal inceput (aflat in cercetare).

Dan Rucareanu, la 30 de minute dupa ce vine de la Calarasi, dupa o zi de perchezitii si declaratii!

Mascatii la Mihai Musat

In acelasi timp, la Mihai Musat in Bucuresti si Dor Marunt, alte echipe dotate pana in dinti, ca la razboi, cu cagulele pe fata si mitraliere, au descins in forta, sa caute armele de distrugere in masa, otravurile si carnea de cerb ascunsa in frigider.

Mihai Musat si Fondul de Vanatoare dorit de altii…

Mihai Musat si Rucareanu gestioneaza Fondul de Vanatoare din zona, fond care in urma cu cativa ani, continea mai nimic, acesta fiind decimat la propriu de braconaj si lipsa de management. Acum este poftit de altii!

IPJ Calarasi ofera informatii legat de caz

Purtatoarea de cuvant a IPJ Calarasi, doamna Ghiveci Bianca Mihaela, a confirmat faptul ca la data perchezitiilor exista deja un dosar penal deschis pe numele celor doi, ancheta aflandu-se in curs.

Fondul de Vanatoare

O data ce acest fond a fost gestionat corespunzator, numarul de caprioare si cerbi a crescut simtitor, ceea ce implicit atrage si atentia, celor care pana acum aveau strict privirile atintite pe jefuirea bugetelor locale, din primarii si institutii.

La Hanul Rustic- Hanul Imparatului Iulian, din salariul modest de primar, se pregatesc caprioare si porci mistreti la protap dotat cu motor electric. Exista probleme legat de aprovizionarea cu aceste caprioare si mistreti, asta deoarece vanatul acestora nu se afla sub controlul Clanului Iacomi, deci costa. Cele doua gratare, cu motoare electrice cu tot, din imagine, au un cost de 15500Euro, in conditiile in care salariul de primar este de 1600 euro/luna.

Este de retinut aspectul legat de partea financiara a achizitiei a trei porci mistreti, parte care nu este de neglijat (asta doar pentru o petrecere)!

O data ce Fondul de Vanatoare a cunoscut in ultimii ani o refacere serioasa si urmare a eforturilor lui Rucareanu si Musat, caprioara obraznica si misterul poznas, au inceput sa atraga privirile lui Sofian (mare vanator) si a Imparatului (mare pradator)!

Hartuirea

Hartuirea realizata de Clanul Iacomii prin „sclavii” acestora, pusi in functii publice, au dus la perfectionarea unui sistem prin care membrii Clanului, folosind informatii relativ reale, construiesc in fals plangeri (cu aspecte nesustinute faptic), uzeaza de Institutiile de forta controlate de ei (ITM, Arme si Munitii, Pachetul Calarasi, MAI Serviciul Circulatie, MAI Lehliu Gara, ISU, etc) si obtin inceperea urmaririi penale. Sprijiniti din interiorul acestor unitati ale Statului Roman, Clanul Iacomi, reuseste inceperea urmaririi penale, declanasarea de perchezitii, audieri, aplicare de amenzi, care apoi trebuie sa le contesti luni de zile daca nu ani, realizand in fapt o sicanare a tintei, menita clar sa sperie, sa intimideze si sa creeze haos in familia respectivei persoane vizate.

La Arme si Munitii Calarasi il avem pe Adi Talmaza, membru al Gruparii Iacomi(care tocmai a terminat de curatat curtea din Lehliu de rable), dar si pe Petrut (cel cu caprioarele si iepurasii- vezi episoadele anterioare). Sef Serviciu Arme si Munitii este Dragan Genoveva, sotia Liberalului Florin Dragan, apropiat de Raducu Filipescu (zis Filipe), Eremia din Odobescu, Xenofonte si Clanul Iacomi.

In toate cazurile apare „pericolul chimic”, braconajul (caprioara tinuta in congelator) si „otravirea populatiei”! Mai jos, plangerea facuta de clan chiar impreuna cu angajatul meu (Paslaru Daniela) si Purcarea Cristian (Consilierul Personal al Primarului Ion Iacomi, cel cu violurile si copilul tinut sclav si inecat).

Aranjamentul Clanului Iacomi in cazul meu, caz in care am fost amendat „a la Iacomi” de Apele Romane pentru fantana din curte aprobata tot de Iacomi in 2011! LA Rucareanu, Musat, si Dan Piza, acelasi mecanism si subiect!

Xenofonte Purcarea, persoana prin mana caruia trec toate aceste plangeri, imediat ce vin pe linia PNL, pune in miscare APARATUL PARCHETULUI si demareaza inceperea urmaririi penale. Este implicat Procurorul/ Judecatorul si subit, apar mascatii la usa cu mandat de perchezitii la adrese multiple. Dupa ce te cauta si in chiloti, este imposibil sa nu iti gaseasca un lantic sau un inel! Atunci au nevoie de un cantar special, etc.

Cum nu gasesc nimic din cele mentionate, Parchetul tot gaseste un bidon de „ceva” fara eticheta, sau ceva suspect si justifica astfel actiunea, in comunicate de presa umflate si belicoase, asa cum a facut DIICOT Calarasi, in comunicatele legat de cantitatile de aur si banii, descoperiti la cei arestati in cazul legat de indemnizatiile de crestere a copiilor (vom reveni aici).

Dar cum descind mascatii?

Spuneam intr-un articol anterior ca vor exista o sumedenie de astfel de actiuni, prin care Imparatul incearca sa ii tina pe toti ocupati si sa le arare pisica! Chiar asta se intampla!

Efectul

Real, efectul obtinut este total opus celui intentionat! Chiar daca exista o stare de soc in ziua respectiva si ceva sicanari legat de dosare incepute si aflate in faza de cercetare, la 5-7 zile distanta exista o mobilizare exceptionala a persoanei in cauza, subiect al acestor abuzuri. Nimeni in Lacomi Land nu se mai lasa impresionat de mizeriile membrilor Partidului National Liberal, fosti membrii PSD, incununate de semnatura numitului Xenofonte Purcarea-Prim Procuror, o rusine a Judetului Calarasi.

Pentru cine il cunoaste pe Dan Piza sau pe Dan Rucareanu (zis Bugeac), stie la acest moment, ca efectul obtinut este total invers fata de cel intentionat prin aceste mizerii! Efectele nu vor intarzia sa apara, mai ales ca cei vizati sunt agricultori, au tenacitate, hotararea si resursele sa ii gaseasca pe cei implicati in aceste scheme menite sa intimideze si sa „tina genunchiul pe gat”.

Cine urmeaza?

O intrebare justa, tinand cont de subordonarea Arme si Munitii Calarasi, interlopilor din Clanul Iacomi.

Important aici, a retine ca Filipescu a primit si in trecut porci de la Familia Iacomi, unii transati, Marin Badea comentand in cateva articole dezmaturile Clanului, cu vanatul si porcii vietnamezi, atat de dragi lor.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [434.05 KB]

Clanul

O mica parte a Clanului Iacomi. Important a se retine atentia si importanta Drapelului, in toate pozele de Grup ale Clanului. In poza avem 16% din membrii Clanului Iacomi aflati in zona Lehliu Gara.

Tolstoi scria ca „Hotii care fura de la oameni se aduna impreuna! Aduna soldati si Judecatori, care sa le pazeasca petrecerile si orgiile si ei petrec!” Aceasta fraza se portiveste perfect in Judetul Calarasi si descrie exact ceea ce se intampla la noi in zona!

Hotii fura de la oameni si de la copii. Pun in functii procurori lor, sefii lor de Servicii (nevestele- vezi Dragan), sefii lor la Politia Locala (Buraga), sefii lor la Spitale si Scoli, aleg pe spranceana Judecatorii. Apoi angajeaza oameni din Clanul lor, oameni angajati in Primariile in care ajung prin frauda, cu salarii platite de tine, ca se le pazeasca Hanurile si sa le faca serviciile, in timp ce ei stau in palatele lor si lenevesc in confort, inconjurati de neveste, amante, nepoti si copii. Si nu vor renunta in veci de buna voie la „putere”!

Mereu auzi de la oameni, ca „Astia au furat destul, sunt ghiftuiti, daca vin altii, vor fura la fel de mult!”

Din poza de mai sus, poti vedea si intelege, ca nu vor avea nici o data indeajuns! Nu va fi suficient, indiferent cat fura! Mereu va trebui mai mult.

Mai multi bani vor fi necesari in fiecare luna, chiar daca membrii Clanului capuseaza mai toate functiile publice din zona, pe salarii aberante si job-uri la care nu merg. Cum banii nu sunt indejuns pentru tine, la ei este la fel! Cu cat ai mai mult, ai nevoie de mai mult!

Cumperi apartamentul asta, cumperi barcuta asta! Ai construit o casa, dar vrei sa schimbi gardul, vrei sa schimbi masina. Cheltuielile cresc, copii cresc repede,vacantele se intetesc.

Si fiecare are nevoie de propria casa, apoi una din fatele lui Iulian se marita si sotul acesteia trebuie bagat pe un post caldut si imbogatit rapid, altfel este neliniste in familie. Si fata cea mare se marita si ea si acelasi tambalau.

Si copiii lui Ion au copii la randul lor si astia cresc. Copii cresc si vor avea nevoie si ei de un job cald! Atunci strangulezi notarul Public si ii iei afacerea. Pui nora in loc, chiar daca biroul notarial nu este al tau (asa cum se intampla acum in Dor Marunt).

Si nepotii cresc, iar fiecare are un apetit colosal.Si este doar Iulian si mai este si Ion si Vatafu si Puschiu.

Dar Puschiu are si el copii, nimeni nu munceste, 5 masini si casa grea! Copiii vor creste si cheltuielile cresc. Baiatul termina medicina si va avea nevoie de un post de chirurg.

Nu va fi suficient, indiferent cat fura si vor fura, mai mult si mai mult, pana cand toata zona este ruinata.

Noi muncim mai mult si mai mult, dar venitul nostru scade! Asta pentru ca Iacomi fura pe toate partile, incendiaza, distruge, ameninta si te forteaza sa ii dai tot ce ai si sa pleci, multumit ca scapi cu viata!

Vom trai normal, cand nu vom mai accepta in posturi publice hoti si interlopi, cand ne vom opri in a le confirma fraudele electorale!

Puterea este in mainile tale. Acum cunosti o buna parte din adevar. Pana acum doar il banuiai.

Tu esti cel care plateste pentru toata distractia, asta in timp ce nu stii cum sa te zbati, sa pui painea pe masa familiei si sa incalzesti casa!

Atata timp cat taci, inseamna ca iti place si ca ii accepti!