deputat barca constantin

Maine 6 Februarie 2021, de la ora 10:00 am, in zona de centru a Orasului Martir Lehliu Gara, Deputat Barca Constantin, uns de PSD Calarasi si de Paul Stanescu deputat, va inaugura in prezenta unui important sobor de preoti din Slobozia, Biroul Deputatului de Calarasi Barca!

La festivitati vor participa membrii alesi din „spuma ” PSD Calarasi dar si Paul Stanescu in carne si oase!

Pana la aceasta ora, Imparatul Imparatilor si Zeu al Zeilor Iliuta Vasile nu a raspuns solicitarii nostre de a confirma prezenta la Lehliu!

Nu uita, Interlopii vor sa fie iubiti, apreciati, sa arati supunere si devotament!

Biroul

Dupa ce a bagat mai mult de 10.000 de euro in spatiul Cooperatiei, unde conduce Domocos si mama lui Rica (Sef Echipaj ISU Dinca Relu Aurelian). Sandu (cel care a renovat de fapt spatiul) va participa si el ca invitat la petrecere, unde cel mai probabil va plange.

Barca Constantin a preluat cu japca intreg spatiul la insistentele lui Iulian Iacomi, iar Sandu a ramas sa se judece cu mama lui Rica si cu Domocos.

Maine primarul interlop Iulian Iacomi, va trece aparent intamplator prin zona, pentru a lua apa sfintita pentru clatiri!

Biroul este aproape gata, are in dotare jaluzele de intimitate si zone speciale pentru intense dicutii cu plebea! La ora 22.00, pe ultima suta de metri se fac ultimele pregatiri.

Soborul de Preoti

Un Sobor de 4-5 preoti din Slobozia, vor participa la slujba de sfintire a Biroului Deputatului Barca Constantin, reprezentant al PSD.

Preotii sunt adusi din Solozia, si este trist ca Preotii din Calarasi, nu sunt chemati sa participe la aceasta slujba!

Parintele Staicu de exemplu, din Dor Marunt, tine slujbe de o rara frumusete si este trist ca nici macar Parintele nu este adus de la noi din localitate! Trebuie sa vina sobor de preoti din Slobozia! Ca sa intelegi materialul si croiala!

Daca mergi maine la slujba

Deputatul ales de alianta dintre Imparat si Zeul Zeilor cu banuti de voturi adusi in punga, vine la Lehliu unde ia cu japca un spatiu in care nu a mai trebuit sa dea decat cu lavabila!

Nu are decenta sa aduca un Preot local, cheama sobor de preoti din Slobozia!

Intrebarea pentru maine, daca mergi sa pupi condurul Deputatului, care tot ceea ce vrea este sa faca o filmare cu sfintirea, este ce naiba cauta asta la Lehliu Gara? Oricum de Lehlian nu il intereseaza catusi de putin!

Bogdan Dumitrascu, alta sluga a Interlopilor Calaraseni, nu va participa la slujba! Doamne Ajuta!

Certitudinea

Lasata pe ultima suta de metri, sa nu vina Zgaibant (Rica) sa incendieze localul inaintea sfintirii, Biroul de Deputat, a ramas sa fie sfintit in cel mai mare secret! Azi la 21.00, a fost primita confirmarea datei si orei pentru incredibilul eveniment.

iulian iacomi
Imparatul Iacomi Iulian, intemeietor al dinastiei Iacomi, in tol festiv. Caricatura incredibila. Va da tarcoale festivitatii.

Speram ca slujba sa contina si elemente de exorcizare si indepartare a raului, atat de necesare in zona!

Maine dimineata va fi petrecere mare la Lehliu! 99.99% va participa si Ilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *