barca constantin

Deputatul PSD de Calarasi inaugureaza azi spatiul obtinut prin furt de la Sandu Petrisor (Ibitza), constrans sa cedeze hienelor din PSD, spatiul detinut de Consumcoop. Dupa ce a muncit o vara intreaga sa amenajeze spatiul, in care a bagat toate incasarile pe vara, in loc sa fie lasat Sandu sa faca un spatiu de alimentatie publica, Iulian Iacomi a intervenit si a fortat preluarea spatiului, cu japca, dupa ce Buraga a avut grija sa nu deschida omul spatiul „…..ca este COVID”!

Vine Iliuta Vasile, Zeu al Zeilor si Imparat al Imparatilor, sa pupe raclele (cateva falange si o tibie) aduse cu mare greutate de Soborul de Preoti din Slobozia. Imparatul Iulian Iacomi, stapan peste toate dobitoacele din Lacomi Land, da tarcoale! Ilie a confirmat vizita in Lacomi Land.

Slujba de sfintire se va extinde, din cate se pare, odata ce apar raclele!

Live feed!

Slujba

Slujba va avea loc afara, din cauza riscului de prabusire a cladirii, lasata in degradare totala de Domocos, in fapt o ruina si un pericol public!

PSD Calarasi nu a gasit un alt birou pentru distinsul Deputat, decat un spatiu dezolant, pe care au gasit ca este mai usor sa-l ia cu japca!

Alin Ploiesteanu, Primarul lui Iulian din PSDNL, vine si el sa injure pe cine o gasi! Maracine in stand by!

Suporterii Imparatului promit o petrecere pe cinste cu mici si gratarele salbatice!

Echipa PSD Lehliu Gara, fosta PNL, fosta si actuala PSDNL, echipa de hoti si interlopi, croita exlusiv pe hotie si jaf!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *