In Baraganul anului`89, noua clasa de smecheri, ridicati pe cadavrul inca cald al Romaniei Socialiste, se grupeaza in spatele Partidului, fara a avea importanta forma si culoarea, atata vreme cat asigura protectie in fata Justitiei, si acces nelimitat la resursele Statului.

Astfel Politicienii de azi sunt comunistii si securistii de ieri, sau odraslele acestora.

Timp de 30 de ani, Partidul a schimonosit Legiile in asa hal, incat Primarul ajunge sa controleze institutii si bugete uriase, fara a fi necesara pregatirea temeinica in administrarea unor astfel de resurse.

Politicianul a inteles repede ca are nevoie de controlul Scolii, al Bisericii, alSpitalului si acces nelimitat la banii Primariilor, pentru a cheltui in voie si nederanjat.

Asa a aparut Crima Organizata in Baraganul lui 2021, insa intr-o forma exceptional de avansata, care include total STRUCTURILE STATULUI ROMAN, MAI, ISU, Parchete, DIICOT, SRI Calarasi, etc.

Cu principala conditie a rudeniei si relatiei de supunere, la Spitalul Lehliu Gara, o adevarata cocina a Romaniei moderne, posturile sunt ocupate integral pe criterii de spaga si supunere fata de clan!

Dialog real intre apartinatorul decedatului si Asistenta de la Camera de Garda Lehliu Gara.

Insa nu poti face nimic daca nu ai controlul celor care, in mod normal trebuie sa pastreze curat Judetul Calarasi. Astfel exista in momentul de fata nu mai putin de 1300 de persoane angajate in Judetul Calarasi, in MAI, ISU, Jandarmi, SRI, DIICOT!

Aceste 1300 de persoane, sunt platite la nivel European, sunt apreciate, ies la pensie anticipat (pe merit), chiar daca pentru noi toti pensionarea la 48 de ani pentru un Sef de Post de exemplu, este o mare pierdere (sunt oameni foarte bine pregatiti). Apreciati, platiti, medaliati si premiati, ai putea crede ca Judetul Calarasi este un Paradis, un loc liber de CORUPTIE si mizerie, liber de saracie!

Judetul Calarasi

Condus politic, de persoane fara coloana vertebrala, interlopi, gainari, in general oameni fara pregatire si experienta reala, in care sa dovedeasca ca au capacitatea de a construi, de a planifica si pune in practica, Judetul Calarasi este o oglinda a neputintei noastre, a coruptiei endemice generalizate, iar rezultatele le vedem cu totii zilnic!

Judetul Calarasi, istovit de furt, de Politicienii care sunt mereu aceiasi, este in continuare condus de alianta PSD-PNL, in fapt un singur partid.

Accesul la viata politica in judet, este conditionat de relatii de subordonare, de acceptare a furturilor, a aranjamentelor, spagilor din toate directiile, fie de sus in jos fie de la stanga la dreapta.

In anul 2021, Judetul Calarasi, cunoste o puternica degradare a nivelului de trai, situatie la care a contribuit si seceta de anul trecut dar si acutizarea luptei dintre Gruparile de Interlopi din Calarasi.

Judetul fara Manager

Daca compari Judetul Calarasi cu o zona similara din Austria, iti vine sa plangi! Judetul Calarasi, aflat in coordonarea dezordonata a PSDNL, este lipsit de orice sansa reala de dezvoltare.

Judetul este lipsit de Manager, adica de o persoana care sa aiba capacitatea sa stabileasca, sa implementeze si sa execute proiecte la nivelul Judetului!

Decizia este politica si tine de faptul ca orice contract trece prin Mafia de Partid, de la constructia unui drum, pana la pixurile cumparate de Primaria Dor Marunt. Totul este capusat, furat, umflat si jefuit de Primarii, din toate directiile.

Ocupati cu aranjamentele, sa il fac pe ala, sa il fac pe ala, politicienii nu mai au timp si fonduri pentru a realiza ceva pentru comunitate.

Procurorul si cei 1300

Asa au ajuns Primarii/ Interlopii Calaraseni, sa jinduiasca la conducerea Institutiilor din Judet, in totalitatea lor, cu bugete cu tot. Partidul a aranjat Legile la Bucuresti, astfel ca totul este in control local, iar jaful la cote astrale.

O data ce primarul detine controlul, angajeaza cumnata lui X la Primarie, o alta cumnata la Scoala, sora acestuia la Pediatrie, mama la o Rafinarie locala (ca femeie de servici), etc. Sotia Sefului de Politie o angajezi la Spitalul de Psihiatrie, psiholog, cu diplome discutabile. Pui la evidenta populatiei sotia contabilei tale, iar pe sotul il aranjezi sofer la Salvare.

Cu sute de locuri de munca platite de prostime, ajungi un Dumnezeu, care permite adulterul de a fi pe o pozitie unde nu ai ce sa cauti!

La Spital, unde sunt cateva sute de posturi calde, angajezi numai pe cei apropiati si din familie, sau atunci cand mai ai nevoie de un ban, pe spaga!

Ai putea crede ca Procurorul si cei 1300, sunt aici sa aiba grija de Judet, de Justitie sau de tine!

In cei 31 de ani, cei 1300, au grija doar de ei, de familiile lor, de interesele lor personale sau de grup. De tine nu are grija nimeni, nu ii pasa nimanui!

Asa a ajuns Procurorul sa raspunda cu „-Da sa traiti!” la apelul interlopilor Calaraseni. Asta pentru ca si tu (in calitate de Procuror) vrei un teren, un copac, un hectar, ai si tu o sora, un frate , o cumnata, si viata este grea, si Interlopul ii baga la Spital, Ecoaqua, DSP, etc.

In judetul Calarasi, Procurorul de nota 5, slab si slugarnic, este tinut in postul ceui de nota 10! Astfel ajunge judecatorul sa tipe la Procurorul corupt in sala, oripilat de solutiile acestuia!

Din cand in cand, acestia mai trebuie sa faca cate un exercitiu de imagine, si atuncti ti se serveste tie, o adevarata „OPERATIUNE” de curatare si deratizare a societatii. De exemplu, miscarea DIICOT cu sutele de perchezitii si arestari, legat de indemnizatiile de cresterea a copiilor ( vom reveni foarte pe larg aici, in zilele urmatoare).

Cei 1300+ se iubesc doar pe ei, si sunt astfel structurati, incat Conducerea si esalonul I, cel putin, sunt parte a CRIMEI ORGNAIZATE, fapt ce determina disfunctionalitati ireparabile si ireconciliabile la nivelul Societatii.

Azi vom analiza modul CORUPT, in care Prim Procuror Banescu Liliana si Prim Procuror Adina Consuela, subordoneaza Justitia, Gruparilor de Crima Organizata din Calarasi. Vom discuta pe caz si vom analiza documente.

Imparatul, Procurorul si Zeul

Pentru a intelege personajele, este nevoie sa citesti articolul din 30 August.

O data ce iti reamintesti personajele, incepem sa analizam cazul de azi.

Pe scurt, Stan Bucur este omul haituit, batjocorit, umilit si batut, deposedat prin furt de bunurile legal detinute, chiar de PRIMARIE si mai nou umilit de SISTEMUL JUDICIAR ROMANESC.

Procurorii din Lehliu Gara, sub conducerea Prim Procuror Banescu Liliana, au construit un adevarat zid, pentru apararea faptelor de coruptie si Crima Organizata savarsite de Clanul Iacomi si afiliatii acestora.

Mai bine de zece ani, Stan Bucur a luptat si inca lupta cu Parchetul Lehliu Gara, intr-o inclestare ce pare sa nu se mai termine.

Deosebit de trist este ca Parchetul Lehiu Gara, poate fi denumit Parchetul Iacomi. Asta pentru ca Procurorii au lucrat exclusiv la acoperirea faptelor infaptuite de membrii Clanului si de afiliati.

Cazul 598- Zeul vs Imparat

Zeul se gandeste sa curete livada! Ajutat de un prieten, la el in curte, se apuca si curata copacii. Una din crengi cade usor peste gardul cu vecinul (afiliat al Clanului Iacomi). Afiliatul, incepe sa injure oamenii (vecinii), intra peste ei in curte si ii agreseaza fizic. Zeul este impins, lovit si ajunge omul la Spital cu probleme grave. Intors, acesa merge la Politie (Buraga), unde depune plangere. Vine cu documente, cu declaratii, cu avocat, cu…….. si ajunge Zeul la Parchet la Baneasca, pentru a x-a oara!

Procurorul manjit, decide ca nu prea este caz de zarva!

Prim Procuror Consuela Adina, vine la bara si propune Judecatorului de caz „ca faptasul sa-si ceara public scuze„!

Stupefiata si consternata de continutul materialului pregatit de Procuror, Judecatorul de caz, incepe sa tipe la Consuela! Zeul obtine incadrarea pe fond penal a faptei, astfel ca se va incepe Urmarirea Penala pentru faptas.

Renuntarea la Urmarirea Penala

Si vine Adina mea si cere renuntarea la urmarirea penala, dupa ce Stan Bucur a fost spitalizat si operat, dupa o lunga perioada de covalescenta si traume. Cere in schimb „scuze publice”!

Adica sa mearga Bogdan Ioan in piata, unde sa tipe in gura mare ca nu mai face!

Asta in timp ce tu, daca furi un mar, mergi la inchisoare la Slobozia! Daca conduci fara carnet, mergi la inchisoare la Slobozia!

Daca este omul Imparatului, o Tentativa de Omor cu vatamare corporala grava, primeste nup, de la Procurorul manjit. ” Scuze in Public, nu inceperea urmaririi penale”! Asta este ceea ce a realizat Coruptia in Calarasi, o Justitie care ti se aplica doar tie, numai tie si cu strasnicie!

Modul infect in care Procurorul aplica legea, iti arata tie cititorului, cum de 30 de ani, Judetul Calarasi, este fruntas la aranjamente si procese manjite, in care mori la propriu cu legea in mana.

Pentru a pune cireasa pe tort, la Calarasi, Judecatorii judeca, insa printre ei, sunt cazuri in care acestia sunt sanctionati pentru grave erori judiciare, pentru fapte incompatibile cu pozitiile detinute! Ei judeca recursurile!

Procurorul manjit

Adina Consuela, nu a trimis Zeului ordonanta de renuntare la urmarirea penala, ceea ce a insemnat ca procedua a fost nelegala, pentru ca a fost incalcat dreptul de a face contestatie, in termenul prevazut de lege (20 de zile de la primirea acesteia), desi in Ordonanta se precizeaza faptul ca s-a comunicat. (Sabotarea corespondentei anumitor persoane prin falsificarea mandatelor de primire a fost explicata in episodul cu „Vatafu”, legat de violarea corespondentei. Speta tine de coordonarea in Organizatia Criminala, a sabotarii corespondentei trimisa prin Posta Romana).

Zeul depune si acte doveditoare la Judecatorie, unde se precizeaza faptul ca a fost operat, dar si actele care atesta faptul ca suferea si alte comorbiditati (asta pentru a schimba solutia de renuntare in cea de continuare sau de punere in miscare a urmaririi penale fata de suspect).

Ceea ce a fost o tentativa de omor, cu lovire si alte violente a ajuns sa „fie iertat” de Procuror! La noi ca la nimeni!

Astfel, pentru membrii Clanurilor de Interlopi, legea este facultativa si ti se aplica doar tie, cu intensitate maxima! Asta pentru ca tu, esti bun doar sa platesti taxe, sa muncesti afara pe unde poti, cu masca pe gura, sa aduci bani acasa, ca ei sa aibe ce sa pape, la Hanuri si bairam-uri, in dezmaturi cu sutele de membrii, caprioare rotisate si porci mistreti, vanati proaspat in ziua ospatului!

Toate astea, in timp ce tu, cel care ii tii pe toti, stors de oboseala muncii, te bucuri sa ai ce pune pe masa, sa incalzesti casa si sa iti inveti copilul sa scrie, ca deh.., este pandemie si scoala ioc!

Primarii Interlopi, Procurorul manjit si Clasarea

Apara Prim Procuror Banescu Liliana pe numitii Iulian Iacomi si Ion Iacomi, de parca le-ar fi mama! Mama buna si iubitoare!

Nu poti intelege legaturile dintre interlopi si Procurori, daca nu intelegi ce este cu Procurorul prins in „chingi”, cum bine zicea Ing. Valcu Constantin.

Copacul dorit, poftit, terenurile extravilane, si alte nebunii, toate se leaga in asa fel, ca tare greu iti mai poti face, datoria fata de Tara si Societate.

Asa a ajuns Dumitrache, un fermier din Ogoru, sa lupte mai bine un deceniu, sa caute dreptate in Justitia Romana, pentru a aplica legea Primarilor Piromani, Ion si Iulian Iacomi, Primari care i-au incendiat omului ferma. Un deceniu in care Banescu Liliana, a luptat cu o ferocitate greu de inteles, imposibil de descris, pentru a ascunde, a ingropa si a acoperi faptasii, Ion si Iulian Iacomi.

Procurorul Interlop, este platit din banii tai, insa el apara exclusiv Clanurile de Criminali care conduc zona, asa cum Prim Procuror Xenofonte Purcarea, rusinea Judetului Calarasi, apara Interlopii Calaraseni, cu o darzenie si o hotarare inimaginabila!

Primarii Piromani

Ion si Iulian Iacomi ,au incendiat ferma vecinului Dumitrache, pentru a supune, pentru a ameninta familia, pentru a umili si a le arata ca ei urmeaza, ca le vor da foc in casa in timp ce dorm.

Asta pentru ca nu vota cu ei, pentru ca sunt hoti, rai, pentru ca Iacomi in Dor Marunt si Lehliu a adus numai furt, saracie, mizerie si coruptie.

Toata lumea stie in zona, toti stiu cum au avut loc evenimentele, faptele se cunosc, iar cei doi baieti care au fost folositi, au recunoscut faptele, si-au cerut scuze, fapt de mare insemnatate si omenie. Sa iti recunosti faptele, sa ii spui pagubitului ca iti pare rau si regreti, ca nu mai faci!

Toti, mai putin cei doi Iacomi. nu au avut nici unul decenta, curajul si demnitatea de a recunoaste faptele, acoperiti de Buraga si Banescu Liliana.

„Eu sunt Moldoveam, eu nu fur!” Iulian Iacomi 2020

Si vine clasarea! Banescu Liliana lasa dosarul sa fie clasat cu faptasi necunoscuti cand faptasii se cunosc de un deceniu, cu toate detaliile.

Asa ascunde Banescu Liliana, incendierea Fermei lui Dumitrache, implicit faptele de naturla penala care deriva.

Asa munceste un Procuror cu 2 decenii de experienta, cel mai apreciat Prim Procuror din Calarasi, cu o imaculata cariera, SLUGA a Interlopilor Iacomi.

Prim Procuror Banescu Liliana, viseaza insa la o casuta mica, la umbra stejarului, primti de la Iulian, „atentie”, pentru servicii.

Banescu Laurentiu

Primar de drept al localitatii Lehliu Gara, Banescu Laurentiu nu a avut curajul si demnitatea de a sta zid in fata Clanurilor de Interlopi si a acceptat in liniste fraudarea alegerilor din Lehliu Gara. Multumit cu putin, Laurentiu se multumeste cu firmiturile de la Iliuta Vasile. Important este sa vedem ce parere are Banescu Laurentiu, legat de Lehlieni! Astfel in inregistrarea de mai jos, se poate vedea cum Banescu Laurentiu, considera ca Lehlienii „nu prea inteleg” cele scrise in Experimentul Lehliu!

Ce nu intelege Banescu Laurentiu, este ca Lehlienii, fie ei si analfabeti, fie ciobani sau tractoristi, inteleg lumea politica Lehliana, mai bine decat poate un „cult” sa o inteleaga.

Cel mai bine, observam aceste fapte la Valcu Constantin, un om de un caracter exceptional, o adevarata comoara pentru Lehlieni, un om care munceste si nu sta cu mana intinsa!

De Sandu Petrisor, se poate spune acelasi lucru. Om de mare caracter, plateste salarii, construieste, munceste. Sandu trebuie sa traiasca in fecalele Clanului Iacomi, termen dur, dar potrivit, o mizerie pe care Buraga Costel, atunci cand nu cara Politistele la Calarasi la chestori, le deverseaza zi de zi. Sandu Petrisor este un om de afaceri si este tare greu sa faci afaceri intr-un loc infestat de plosnite si capuse care-ti stau in spate, care te ameninta cu moartea, cu rapirea copiilor, cu incendierea.

Asta este Baraganul anului 2021! 1300 cadre MAI, de care nu suntem mandri, deveniti unelte de oprimare, in mainile celor cativa. Cei care muncesc cu adevarat, esalonul doi si trei, cei care nu au nici o vina si nu merita sa fie manjiti de mizeria Coruptiei de sus, sunt si cei mai afectati si in fapt cei care suporta pe nedrept consecintele.

Banescu Laurentiu la taifas, despre Experimentul Lehliu! Are probleme sa inteleaga personajele, probabil si din cauza trecerii prea rapide de la doctrina socialista a PSD la doctrina Liberala a PNL, sau cum o fii…..(adica invers)