iulian iacomi imparatul

Trista realitatea Calaraseana pentru Pompierii Eroi, cei care ne scot dintre fiare si reprezinta de fapt, raza noastra de speranta in lupta cu pandemia de COVID.

Tinuti la Fundulea cu o aeroterma, Pompierii Militari, sunt la limita inghetului si doar caldura sufleteasca si inimile mari le tin de cald!

La Lehliu Gara, la Drajna, Calarasi, Budesti si Fundulea, Colonelul Paduraru Adrian, suparat ca o parte din Subofiteri au indraznit sa spune grozaviile din Unitatile Militare, a inceput o vanatoare salbatica, in care orbit de scop, pierde elementele esentiale, ale celor scrise de noi.

Un resou electric cu doua rezistente de 1500w este singura modalitate de incalzire functionala la Unitatea Militara din Fundulea.

Resoul din imagine este dovada fara echivoc a incompetentei conducerii ISU Calarasi, incapabila sa asigure un minim de confort unor oameni exceptionali- Eroii Nostri- Pompierii Militari.

Unitatea de Pompieri Fundulea

Construita cu implicarea Consiliului Judetean, implicit a Dl Iliuta Vasile, cladirea ISU din Fundulea este o cladire moderna, noua, care spre suprinderea mea, obisnuit cu furturile exceptionale din Institutiile Calarasene, nici prin vis nu intrezaream asa cladire.

Daca comparam cu cladirea ISU din Lehliu Gara, gata sa cada, construita din boltari, la Fundulea, ai impresia ca esti in alt Judet! Aici Iliuta Vasile si Consiliul Judetean au facut ceea ce trebuia si le era in sarcina. Lasata in frig insa, cladirea se degradeaza, indiferent cat de curata si imaculata o pastreaza Pompierii si Ambulantierii de pe SMURD.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [477.85 KB]

Insa minunea se termina la constatarea existentei constructiei!

O data finalizata, cladirea a intrat sub administrarea ISU Calarasi

ISU Calarasi= debandada si haos

Prevazuta cu incalzire cetrala, cladirea, teoretic, are o centrala pe peleti. Practic, este defecta! Colomelul Paduraru Adrian, ocupat sa altoiasca Sclavetii, pe care el si altii ii banuiesc, a pierdut in vedere si faptul ca la Fundulea Pompierii traiesc ca animalele in frig!

Lt. Col. Gheorghe Catalin, conducatorul unitatii ISU Lehliu Gara, unitate aservita Crimei Orgnazate (Clanul Iacomi), este prea ocupat sa ascunda furturile de motorina, de bani, jefuirea mortiilor si alte astfel de activitati, implicit nu are timp sa se ocupe si de Sclavetii de la Fundulea.

La Lehliu Gara, o debandada greu de imaginat!

Colonelul vine in unitati si umileste soldatii, ii acuza aiurea, fara probe si imparte in toate directiile mustrari scrise la repezeala. Desfasurarea evenimentelor este haotica si fara noima.

Colonelul

Am cautat in Istorie, sa vad cazuri in care Generalul, Colonelul, Conducatorul unei unitati militare, si-a lovit soldatii istoviti de lupta! Am cautat peste tot insa nu am gasit! Nu exista in Istoria memorabila un Colonel care, odata criticat, sa se napusteasca cu toata energia, spre a pedepsi zeci de oameni pe care el ii banuie ca au spus adevarul. Nu vine spre redactor si Redactie, se duce sa-l loveasca pe cel care este cazut in tarana, flamand, inghetat si insetat, soldatul

In loc sa-si asume greselile subordonatilor, in calitate de Comandant, Paduraru, vine in Unitati si pune cizma pe gat Sclavetilor.

Incapabil sa inteleaga rolul Colonelului, la Calarasi, Eroii nostrii sufera cumplit!

Sclavetele

Fara a fi medaliat, fara a fi premiat, cu salariu la jumate fata de „preferati”, fara valoare reala in ochii Ofiterilor din birourile incalzite ca „vara”, Sclavetele este numele dat de Ofiterii Calaraseni, Eroilor nostrii. Celor care sunt pe echipajele de Pompieri, la SMUDR.

Cu salarii mici, la jumatate fata de cei din unitate care sunt membrii ai Clanurilor de Interlopi, Sclavetele munceste si este de fapt Pompierul adevarat, sau mai bine zis ceea ce noi asociem cu Pompierul, curajul si daruirea totala.

Cei medaliati, vin cand vor la munca, pe ce ture vor si daca au chef!

In unitati se strange „Fondul Clasei”, bani care ajung la superior (Lt. Col) care ii joaca la barbut la Mari Piticul (Marin Lazar- cadru MAI care are un bar in Lehliu Gara), chiar si dupa ce IGSU a fost in inspectie la Lehliu.

Clanul de Interlopi Iacomi, uneori vaneaza caprioare si cerbi pentru rotisor. Rar se consuma Epurasul, considerat aperitiv pentru gurile mereu flamande ale Clanului.

Colonelul Paduraru

Cu macaraua cumparata de Consiliul Judetean Calarasi, lasata in zapada si inghet, in loc sa aduca o prelata sa acopere macar motorul si bratul utilajului de 500.000 de Euro, Paduraru Adrian alearga prin tot Judetul si promite razbunare, ameninta Sclavetii ca ii da afara, de parca Unitatea Militara ar fi a lui!

Incapabil sa mentina functionale, in conditii de minima decenta utilajele, pregatirea pompierilor, incapabil sa aiba grija de ei, Pompierii spun nu abuzurilor! Cert este ca la Fundulea este un frig de mori, iar cand te sui in masina la interventie, pierzi 20 de minute pana reusesti sa te dezmortesti, ca totu-i rece si ineghetat!

Sclavetii nu sunt sclavii nimanui! Ei sunt Pompieri, iar in calitate de Pompier, trebuie sa existe o clara diferentiere intre Pompierul care face garduri la cimitire alaturi de Clanul de Interlopi, activitate la care este parte a jefuirii banului public, intre Pompierul care nu vine la munca decat cand are chef si Pompierul care este dispus sa-si sacrifice viata pentru Tara si pentru noi toti!

Nu Intelege domnul Colonel Paduraru, ca incapacitatea intelegerii indatoririlor care ii revin, aduc mizerie si frig in sufletele mereu calde ale Sclavetiilor si implicit noua tuturor.

Pompierul Interlop

Subofiterul MAI ISU, care iti intra in casa peste femeie si copii, insotit de violatori si criminali, proaspat iesiti din puscarie pentru viol (membri PNL) si alte fapte din aceiasi categorie, cu bate si cutite, sa ceara socoteala oamenilor din sat, nu este un Pompier, este un interlop si trebuie tratat corespunzator.

igsu bucuresti

Dar ce cred Pompierii despre viata la ISU

Pompier Calarasean
Pompierii Militari din ISU Calarasi

Judetul Calarasi, in Campia Baraganului, loc de o rara frumusete, este un Judet jefuit de mafia Politica, acoperita de Procurorii manjiti si lasi. Doi copii din 10, merg in fiecare seara flamanzi la culcare, in Calarasi. Asta este realitatea Baraganului din 2021.