psd pnl

Partidul in Judetul Calarasi reprezinta o platforma pentru Interlopi, gandita pentru a jefui localitatile pastorite de „alesii” manjiti. Cand la stanga, cand la dreapta, Politicianul te fura si vrea sa il iubesti! Sa ii arati apreciere si respect! Opt din zece Politicieni Calaraseni sunt semianalfabeti, iar noua din zece sunt analfabeti functional!

Spaga-Imparat si maceta lui Radu

Suparat ca Iacomi Iulian nu si-a tinut promisiunea si a plecat Deputat, inainte de a rezolva situatia cladirii, Micu Radu si fratiorul acestuia, intra in cladirea Primariei Lehliu Gara, pentru a vorbi cu Iulian Iacomi, Primarul caruia ii daduse 60.000 Euro spaga, pentru a primi cladirea la schimb.

Micu Radu si sabia ascutita

In biroul mic, doar Imparatul, Micu cu maceta si fratiorul cu siragul de bile!

Dupa un schimb de replici specific Interlopilor suparati, Iacomi Iulian este intins pe masa, cu maceta la gat, iar fratiorul lui Micu, dezbraca Imparatul sa-i bage bile pe c_r!

„-Credeai ca scapi, ca-ti merge…” spuse Radu Suparat!

Cu ochii pe siragul de bile mari cat oul de gaina si lung cat coada calului, Iacomi a cedat imediat (fire sensibila)!

„Sun imediat Consilierii si iti dau cladirea” a zis Iacomi Iulian, evitand astfel supliciul introducerii bilelor hotomane, procedeu invaziv si potential dureros.

Asa a ajuns Imparatul Iulian, sa ii ameninte pe „dusmani” cu:

” -Te tai, te f_t, iti bag bile pe c_r”!

Chemati urgent in Primarie, Iacomi Iulian a dat Cladirea lui Micu Radu cu drept de superficie pe o perioada lunga si nedefinita!

Tu cand ai luat spaga 60.000Euro ultima oara?

Tu trebuie doar sa muncesti, ca un rob, ca un sclav, sa-ti platesti ratele si taxele, sa fii supus si sa nu ridici ochii din pamant. De dorit sa pleci la munca afara, pe unde te duce pasul, sa aduci bani, sa aiba Clanul si Procurorul ce papa!

Spaga 60000 de euro nu ai luat de mult si nici nu vei lua!

Iacomi Iulian si Iacomi Ion, sunt specialisti in „spaga”!

Dupa ce o sa vezi vre-o 10 episoade cu spagile, vei intelege ce inseamna „mafia” si cum Sicilienii sunt amatori, comparat cu Iacomi!

Primarul si Juramintele

Iulian Iacomi si Juramantul

Iulian Iacomi a primit de la Micu Radu suma de 60.000 Euro, reprezentand spaga pentru a rezolva un spatiu dorit de Micu, spatiu care apartine de drept Cooperativa Consumcoop din Lehliu, unde salasluieste sef Domocos.

O data plecat Deputat, cei ramasi in Primarie fac demersuri, alaturi de alti doritori ai spatiului, in vederea recuperarii spatiului de catre Consumcoop! Micu Radu inebuneste!

iulian iacomi 2020
Juramantul 2020

Obiectul SPAGII

Cladirea Cooperatiei, condusa de Domocos, Consumcoop, este o cladire solida de 200+m2, bine facuta, aflata fata in fata cu carciuma „La Partid”.

Cladirea renovata integral de Micu Radu

Cladirea apartinea Cooperatiei insa este construita pe terenul Primariei Lehliu Gara. Cooperatia a platit constant impozitele aferente cladirii, aceasta facand parte din patrimoniul Societatii!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [6.94 MB]

Cladirea era abandonata relativ si in stadiu de degradare! Doritori erau cativa insa nu erau dispusi sa ofere „spaga consistenta”.

Apare Micu Radu din Sarulesti!

Inchirierea

In 2010, cu ajutorul lui Iulian Iacomi, care intervine la Domocos, Micu Radu primeste spre inchiriere Cladirea prin Contractul de Inchiriere nr 63/04.10.2010.

Micu Radu primeste din partea Primariei Lehliu Gara si contracte cu Primaria, pentru ridicarea gunoiului din Oras si Lehliu Sat, ca simbol al prieteniei adevarate dintre Micu Radu si Imparat!

in Dec 2010, Micu Radu primeste promisiunea din partea lui Iulian Iacomi, de a obtine cladirea in proprietate in schimbul a 60.000 de Euro („spaga”). In baza promisiunii, Micu Radu incepe sa investeasca masiv in spatiu.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [6.57 MB]

Micu, achita in 2011 lui Iulian Iacomi o prima rata de 20.000 de euro. O data achitata, acesta incepe sa faca investitii in spatiu, in vederea deschiderii unui Bar, gandit a fi concurenta pentru „La Partid”.

Investitia

Investitor serios, Micu Radu reface complet cladirea, reface partea de structura, adauga un subsol, pe scurt modifica si reface tot! Valoarea total a a investitiei, in jur de 60.000 de Euro la valoarea de azi. Micu cere transferarea contractului de inchiriere pe alta firma- SC Rubyn Bistro SRL!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.19 MB]

Renovari serioase si investirtie pe masura. Se vede pe geam, poza cu „Votati Iulian Iacomi Primar”.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [11.27 MB]

Cladirea este de drept a COOPERATIEI

Dovada stau si impozitele platite an de an, fise semnate de Iulian Iacomi si Petrica Filon.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [4.47 MB]

Mai mult, Cooperatia obtine si in 2004, confirmarea de la Primarie, conform careia cladirea apartinea Consumcoop de drept.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [190.36 KB]

Luata cu Japca

Iulian Iacomi, foloseste Consiliul Local al Orasului Lehliu si introduce in Proprietatea Orasului Lehliu si cladirea Cooperatiei. La intelegere cu Domocos, care se face ani buni ca nu stie si nu vede situatia, Cladirea in cauza este ilegal preluata de Primarie prin hotarare de Consiliu Local!

Aceasta metoda este folosita de Ion si Iulian Iacomi in cateva zeci de cazuri de „jefuire” a localitatiilor Lehliu Gara si Dor Marunt, metoda prin care, in mod ilegal, acestia transfera catre apropiati ai lor zeci de cladiri si terenuri.

Astfel pe 15.03.2010, emite Primaria Lehliu Gara HCL nr 9, in care constata apartenenta cladirii (ilegal) la Primaria Lehliu Gara.

Data in graba, HCL nu mentioneaza si numarul cladirii, astfel ca Primaria nu a putut intabula dreptul de proprietate. Pe 31.05.2011, Iacomi Iulian si Consiliul Local Lehliu Gara emite HCL 39, prin care este adaugata adresa corecta a cladirii!

In luna iunie primeste Iacomi Iulian prima transa de bani adica 20.000 euro.

In anul 2016, primeste si restul de 40.000 de Euro (spaga), pentru a primi cladirea.

Prin incalcarea a Legilor Statului Roman, Iacomi Iulian ia cu japca o cladire, care apartine de drept unei alte entitati!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [620.78 KB]

Deputatia

O data cu demararea procesului de Iacomizare a Baraganului, Iacomi Ion si Iulian sunt pe cai mari! Jefuiesc, fura, distrug, la drumul mare, tot ceea ce le iese in cale.

Ocupat sa ajunga Deputat, Iulian Iacomi il pierde pe Micu Radu din vedere. Intre timp, omul a investit mai bine de 50.000 de euro in spatiu si a mai dat spaga inca 60.000 de euro. Insa nu a ajuns proprietar in acte asa cum Iulian i-a promis!

Ajuns Deputat, Iacomi primeste telefoane si amenintari din Sarulesti, sa dea banii inapoi, cei 110.000 de euro +50.000 de euro dobanda! Amenintari si sicanari specifice interlopilor adeverati, din gama „te tai, te fac, iti bag bile, etc”!

Bagat pana in gat si in miscarea de Legalizare a Cannabisului Medicinal, alaturi de distinsa D-na Ministru Pintea, Iulian realizeaza ca tot mai bine este la Lehliu, unde are de rezolvat urgent „niste probleme”! Inca nu incepuse Iacomi sa se gandeasca la Schemele financiare cu True North Global SRL, Fam Pascu, Certrom si Consortiul Rodagria Aceste minunatii aveau sa se intample dupa 2013 (capsunile si ciresele Imparatului)- episoade separate!

Intors la Lehliu

Intors la Lehliu, Primar, Iulian ignora suferinta lui Micu, lasat cu buza umflata! Astfel, intr-o seara de vara, pe la asfintit, intra Micu cu fratiorul, cu siragul de bile si sabia. Nu este clara ordinea de bataie, cert este ca in 10 minute Iacomi suna consilierii si totul era organizat pentru a doua zi!

Adica transferul proprietatii catre Micu Radu!

Astfel, cu cutitul la gat, in inima Primariei Lehliu Gara, Iulian Iacomi, ii acorda lui Micu Radu drept de superficie pe cladire pana la Caledele Grecesti, sa fie omul multumit!

Necinstea, hotia, mizeria si japca la drumul mare, reprezinta principala ocupatie a fratiilor Iacomi in ultimii 20 de ani.

Domocos

Mai toate cladirile Cooperatiei au fost praduite prin colaborarea dintre Iulian Iacomi si Domocos, aici includem si Biroul Deputatului Barca Constantin (PSD). Pentru a pastra aparentele, Domocos trimite ceva scrisorele catre Primarie in care contesta HCL-urile, ravasele aruncate la cosul de gunoi de Primar.

Situatia de fapt

Real cele doua HCL sunt nule legal, nu au valoare juridica, iar cladirea este in continuare a Cooperatiei! Consumcoop, trebuie insa sa mearga in instanta! O data ce ai luat spaga insa, nu mai ai curaj!

Micu Radu

Daca pierde cladirea, Micu Radu, investitor serios si proprietar legitim al cladirii (dupa Legea Interlopilor), se va napusti asupra domeniilor Imparatului in vederea recuperarii pagubelor! Nu este clar cate bile va folosi Micu si pe unde le va introduce Imparatului, insa situatia nu arata bine! Omul are dreptate insa, a fost cinstit si a platit pretul cerut! Implicit, cladirea este a lui!

Primarii Interlopi Iacomi 2021

Tot ce le-a ramas este sa ameninte si sa refuze eliberarea documentelor administrative pe care legal trebuie sa le elibereze! Consecintele faptelor nu vor intarzia insa sa apara!

Grea viata de Primar in Baraganul saracit de Hoti!