PNL lehliu gara

In Comuna Dragos Voda, exista trotuare pe ambele parti ale drumului principal, aerul se poate respira si exista retea de apa functionala. La Dor Marunt si Lehliu exista Clanul Iacomi si nimic din cele de mai inainte. Dar nu-i bai, poti merge pe potecile laterale sau acostament (daca exista)!

Azi la stanga, maine la dreapta, singurul interes al Politicianului din Calarasi, este accesul la resursele financiare ale Institutiilor, unde pot capusa si „suge”, ei si fratiorii lor, surioarele, nasii, cumnatii, cumnatele si apropiatii! In general, toate resturile societatii, ajung in Politica Romaneasca, sa conduca Institutii si entitati economice, cu care, nu au nimic in comun. Cel mai elocvent exemplu al parvenirii politice, il gasim la Primariile Lehliu Gara si Dor Marunt, unde de doua decenii, se zvarcolesc Ion si Iulian Iacomi.

Nu exista un exemplu mai clar al rautatii si neputintei acestor oameni, numiti azi Politicieni, decat cel din Lehliu Gara- Dor Marunt. Singura si principala ocupatie, de a jefui, de a fura si de a zdrobi prin coruptie si nepotisme toata zona aflata sub influenta lor, este si singura activitate aducatoare de bani (lor)! Faptul ca sunt azi in PNL, ca imbratiseaza valorile Liberale, nu are nici o relevanta! Faptele raman fapte, iar PNL, ramane un Partid in care toti interlopii locali si-au gasit un culcus cald, feriti de Procurorii incapabili sa aplice legea („prinsi in chingi..” cum spunea nea Marcel). Clanul Iacomi si zonele controlate de ei sunt in ruina si namol, Institutiile capusate si ei calare pe ele, cu tot Clanul!

Orasul Jefuit de Iacomi Iulian- azi Primar PNL

Orasul Lehliu Gara este devastat de lucrari facute prost, sau lasate neterminate, lucrari pentru care sunt necesare sume mari de bani, sume care in momentul de fata sunt drenate incet si sigur catre firmele familiei Iacomi, firmele apropiatilor si firmele capusa ale PNL (in prezentul caz). Orasul arata ca dupa bombardament, iar Primarul care si-a castigat mandatul prin frauda, cu sute de flotanti adusi la vot, este ocupat sa-l aranjeze pe ala, pe ala si pe ala!

Buraga Costel (Sef Politie MAI), merge pe aceleasi strazi ca si Banescu Liliana (Procuror Sef Lehliu Gara), ca si tine, strazi care arata dezolant, in Orasul in care NU EXISTA CANALIZARE pentru apa pluviala, situatie incredibila pentru strazi cu lucrari nou executate la acest sistem!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.46 MB]

Celebra Crinului Avenue, sau Strada Crinului, lasata devastata de sapaturi si lucrari executate in bataie de joc!

Valcu Constantin

Exista in Lehliu Gara persoane care au curajul si daruirea sa-ti ofere tie, cititorului, aspecte ascunse, fapte ale Interlopilor si exceptionale detalii ale mafiei din Primaria Lehliu Gara si nu numai. „Nea Valcu”, cum ii spunem toti, munceste 12 ore pe zi si tot ceea ce-si doreste este sa aiba un Oras frumos, fara hoti, fara plosnite si fara Petrica Ivascu la conducerea ANAF Lehliu ( om care nu are ce sa caute acolo, dar vom reveni pe larg la Ivascu si legaturile cu Crima Organizata pe filiera Iacomi si CO, in episoadele urmatoare, cu dezvaluiri senzationale din Bordelul Clanului Iacomi- ANAF Lehliu Gara).

Valcu Constantin, asemeni mie, are studii superioare si merita un loc in Istoria Orasului, pentru implicarea si curajul de a spune nu Crimei Organizate din Oras, de a sta zid in fata acestora si de a expune modul de operare al acestor bande de talhari, care plosniteaza Orasul si implicit pe noi toti.

Dezvaluiri exceptionale din Lacomi Land

Flotantii adusi inclusiv de la Spitalul de Psihiatrie din Sapunari
Cum au cladit Hali si Taracila imperii
Nabi, Bulearca si Ionut de la AMEROPA

Apele Romane si Clanul Iacomi

Cand vrei sa te legi omblical de cineva, il faci Nas de cununie! Cel mai bine este sa iti faci Nasi chiar de la Apele Romane, sa nu ai probleme cu lacurile sapate ilegal. Daca nu ai inteles de ce nimeni nu ia masuri pentru a acoperi lacurile sapate de Clanul Iacomi in zona Lehliu- Dor Marunt, tot ceea ce trebuie sa faci este sa asculti explicatia din inregistrarea urmatoare.

Apele Romane Buzau-Ialomita = o grupare de Crima Organizata

Orasul Lehliu Gara este lasat intr-o exceptionala degradare, in timp ce banii din Primarie si Institutiile subordonate sunt drenati constant catre firmele Clanului de Interlopi Iacomi.

Dar cum sunt papati banii de doua decenii, cu ajutorul Consilierilor Primarului, cati bani se duc la Hali pe combustibil si de ce consuma Orasul Lehliu Gara si Comuna Dor Marunt, cantitati halucinante de carburant, in episodul urmator.

Dormi linistit, Procurorul vegheaza!