digi 24

Un Post de Televiziune cu acoperire nationala, teoretic ar trebui sa fie independent si obiectiv si nu ar trebui sa faca articole la comanda.

Insa o data ce Guvernul Romaniei (acum PNL), da milioane de Euro, trusturilor externe care controleaza presa si televiziunea, zisa libera, este de la sine inteles, ca mai nimeni nu va critica real, mizeria si incompetenta din Partidul care te plateste. Cainele nu musca mana celui care il hraneste!

https://www.paginademedia.ro/2021/02/bani-pentru-presa-cat-au-luat-posturile-tv-guvern-intact-pro-tv/

-Dar ce te faci cu „ziaristii” pe care nu-i poti manji cu euro?

De astia nici Aghiuta nu te scapa!

Spitalul de Psihiatrie Sapunari

Spitalul de Psihiatrie Sapunari, este o institutie MAMUT, adusa la o dimensiune incredibila de personal, in cei 12 ani de directorat al distinsei doamne Ing. Iacomi Daniela (Braileanu Daniela acum).

Cu un numar de 185 de angajati, Spitalul are in componenta, cam 50% din Clanul Iacomi, oameni angajati pe grade de rudenie, legatura si spaga. 90% din angajatii actuali au fost adusi de Braileanu Daniela, din Clan.

La un numar de 100 de pacienti, Spitalul din Sapunari, este in fapt, in faliment. Este falimentat de managementul incredibil, prin care timp de 12 ani, banutii din spital au fost sifontati salbatic, catre firmulitele iubite de Iacomi Iulian.

12 ani de capusare, au transformat Spitalul de Psihiatrie, intr-un manut cu picioare de lut.

In unitate, sotia temutului Sef de Politiei Lehliu Gara, membru al Clanului Iacomi, Buraga Costel, doamna Buraga Daniela.

Spitalul de Psihiatrie este pe punctul de a exploda, insa din cauza dimensiunii si a infectiei.

Infectia din Spitalul de Psihiatrie

O data scoasa afara de pe post, doamna Inginer Braileanu Daniela (fosta Iacomi), la Spital este adus pe 6 luni (interimat), singurul om, care a avut curajul sa-l infrunte pe Iacomi Iulian, timp de un deceniu, rezistand injuraturilor, amenintarilor si loviturilor Imparatului, Stamate Laura.

Iliuta Vasile, a luat una din cele mai bune si mai juste decizii politice, din intreaga sa cariera, numind in postul de Manager Interimar, Femeia de Fier, care cu stoicism, a rezistat in mizeria Clanului.

Nici un om normal la cap, nu ar intra si nu ar supravietui, nici macar o zi, in cea mai importanta unitate a Clanului- Trocul Clanului Iacomi, de unde papa sute…

Am sperat la data numirii, ca Iliuta va demara o avalansa de plangeri penale, dezvaluiri si verificari, legat de starea Spitalului, insa nu a fost asa.

Le-am cerut la toti facturile umflate, facturile de paine, platite la pret de cozonac, facturile nesimtite de castraveciori in otet, insa nu le-am primit!

Spitalul facut sa-l furi

Jaful din Spitalul Sapunari, angajarile pe pile, internarile fictive, sunt exceptionale la Spitalul Sapunari.

Mancare de 12 Ron /zi/ pacient

Un pacient primeste mancare de 12 Ron/zi la Sapunari. Dimineata, primesti margarina pe paine, la pranz, supa de spanac verde, iar seara tocanita de castraveciori murati (pe care nici cainele nu o mananca).

Este adevarat ca la Spital nu mergi ca la Pensiune, insa realitatea din Spital te cutremura!

Daca in Cocina Lehliu Gara (Spitalul Lehliu Gara), Clanul Iacomi a introdus mare parte din Familie si Clan, la Spitalul Sapunari, avem cealalta parte a Clanului.

Puciul

In timp ce eram dezamagit ca Iliuta Vasile, Presedintele Consiliului Judetean, nu decapiteaza balaurul, Vasile alege varianta consolidarii controlului asupra unitatii si evalueaza starea Spitalului in detaliu.

Fara a efectua disponibilizari si schimbari masive, Iliuta Vasile, nu a deranjat angajatii Spitalului si nu a cauzat neliniste printre angajati!

Nu aveam decat acum cateva zile, sa inteleg strategia adoptata!

Dar noul Director, schimba alimentatia radical, se defriseaza Jungla din curtea Spitalului, se opresc furaciunile la facturare cu firme capusa si lucrurile intra intr-un normal INCREDIBIL pentru Sapunari!

Braileanu Daniela cu Iulian Iacomi, pregateau intre timp, un PUCI la Spitalui Sapunari cu ajutorul lui Filipescu si al lui Emil Dumitru!

Chiar daca a fost indepartata de la conducere, Daniela, folosind informatii din interiorul Spitalului, de la oameni cheie, a reusit sa organizeze un Puci!

PNL Calarasi in cardasie cu Crima Organizata

La nivel de top, era cunoscut de cateva saptamani, faptul ca Iliuta Vasile, va fi urmarit penal de DNA Bucuresti, dupa ce spuma PNL Calarasi a facut exceptionale interventii la nivel de Guvern, pentru inceperea urmaririi penale!

In acest context era necesara, manjirea Presedintelui de Consiliu Local, si Presedinte al PSD Calarasi, cu cacat, de dorit, cat mai mult si mai mirositor!

Emil Dumitru si Filipescu, sunt cei doi din conducerea PNL, care au acordat sprijin total Gruparii Infractionale Iacomi. Acestia au aranjat si aranjeaza in continuare, pe oricine le sta in cale, fie ca este politician sau agent economic.Clanul Iacomi cu sprijin politic au organizat operatiunea de manjire a dusmanului politic Vasile Iliuta.

Emil Dumitru, sustinatorul Clanului Iacomi
Filipescu, Iacomi si Emil Dumitru, iti arata tie, Lehlianului iubire si apreciere

Ministrul Oros si jegul de sub presul Liberal Marxist

Clanul Iacomi, cu ajutorul lui Emil Dumitru, trimite toata Echipa MADR, CERTROM, APIA si RENAR, sa inchida un investitor privat, sub directa obladuire a Ministrului Oros Adrian, in ziua de 23 Septembrie. Filipescu si Emil Dumitru, coordonau asaltul, aflati la o distanta de 8 km de tinta, unde la Lehliu Gara, pupau papucul Sultanului Iulian Iacomi. Fara sprijinul Partidului National Liberal, fratii Ion si Iulian Iacomi nu depaseau stadiul de hoti de buzunare in Tiganasi!

Digi 24 si Marin Badea

Marin Badea, tot cu informatii de la PNL Calarasi, a scris repede un articol, in care arata fapte in modul lui specific (adica total denaturate si tendentioase).

Conducerea PNL Calarasi, la insistentele Subprefectului Dumitru Nicolae (zis Gogosel), impreuna cu Iulian si Ion Iacomi, gasesc intrare la DIGI 24, pentru o serie de materiale in care sa denigreze la maxim imaginea Zeului Zeilor si Imparat al Imparatilor- Iliuta Vasile, inainte de se face public anuntul DNA de incepere a urmaririi penale.

Si azi, 24.02.2021, apare pe site-ul DNA anuntul cu inceperea urmaririi penale.

Saptamana trecuta, apare si Echipa DIGI 24, pregatita de asalt, sa descopere adevarurile de la Spitalul Sapunari, in fapt, dorind exclusiv manjirea lui Iliuta Vasile!

DIGI lucreaza cu materialul clientului

Digi 24, folosind informatii de la Iulian si Braileanu Daniela- fosta Iacomi, in data vizitei echipei DIGI 24, sincronizeaza Puciul!

Angajatii Spitalului, fara a avea motiv de revolta, refuza in ultimul moment, sa scoata pancartele si sa iasa in fata Spitalului, unde Directorul Financiar, fusese instruit de Iacomi, sa faca pe prostul!

Digi 24, face curse la Calarasi, unde il fugareste pe Ilie, insa asta alunecos si obisnuit cu mizerie PRESEI LIBERE, manjite cu banuti, fuge mai ceva ca un Epuras, ca nici Sofian Costache, nu-l prinde cu pusca!

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/fost-patron-de-magazin-numit-manager-de-spital-unde-ati-profesat-ca-jurist-in-cadrul-firmei-mele-eu-m-am-ocupat-de-toate-1453882

Ion Gavrila in material, este pus sa faca pe papagalul, asta in timp ce persoanele care trebuiau sa organizeze puciul, nu au mai iesit cu pancartele (Jos Vrajitoarea!, Jos Iliuta Vasile!, Vrem un Director competent!, cam asa sunau indemnurile de pe pancartele pregatite pentru mitingul spontan).

Gavrila, o data ce a ramas fara protestatari, constient ca nici de Iliuta nu vor da sa-l manjeasca, face pe prostul, in fata camerei!

D-Day

In timp ce noi asteptam cu doua echipaje sa vina si Marinica Badea, la Primaria Lehliu Gara, la Imparat sa lase factura si sa inceapa si el un articol, asa cum face de obicei, cu cine crezi ca dam nas in nas la Imparat?! Echipa DIGI 24, venita sa culeaga „cascavalul” si sa mai primeasca ceva informatii, numere de telefoane, sa mai croiasca un material, asta pentru ca primul nu prea a avut efectul dorit.

Suma: Din Primarie, aflam ca este vorba de 10.000 de Euro! Cash. Mai mult, Ion Iacomi, racit mort, vine la Lehliu repede, sa aduca ceva „cascaval”, ca nu era de ajuns!

La filajul nostru, 5 persoane, 3 camere mobile si un om in Primaria Lehliu Gara (Oras Martir).

Incepe filajul, cu informatorii de pe sectiune de intrare in Lehliu Gara. Urmarim Echipa Digi 24 peste tot, sa vedem daca se duc sa culeaga banutii, asa cum face Imparatul si Ionica de obicei!

Dupa un periplu bine organizat, se opreste Echipa Digi 24 la Primaria Lehliu Gara, pentru rasplata si informatii suplimentare.

Echipa DIGI 24, NU AVEA CE SA CAUTE LA PRIMARUL INTERLOP, IULIAN IACOMI! Ei in mod normal, faceau o ancheta jurnalistica, impartiala, curata precum curul unui bebelus!

45 de minute

Aproape o ora au stat hingherii DIGI 24 la Imparat in birou, marcand cea mai lunga intalnire a Imparatului, cu o sedinta medie de 15 minute!

In Primarie, toti soptesc suma de 10.000 de Euro, bani pe care Ion Iacomi, care astepta cuminte afara, mereu atent sa nu fie filat, insa racit mort (COVID 22?). Fara masca si racit mort, Ion Iacomi a stat la „atac”, in caz ca este solicitat, nu inainte de a merge la Carciuma La Partid, pentru o dusca!

Dupa Intalnire, camuflati, cei doi Ziaristi simbriasi, ai DIGI 24, merg la treaba sa „faca croiala”, unde cutreiera mai multe locatii, asa cum ele au fost indicate de Braileanu Daniela si Iulian Iacomi.

OPERATIUNEA COVID 22

Cu teama din cauza infectarii lui Ion Iacomi, analizand cantitatea mare de muci, echipele nostre fe filaj, se pozitioneaza in teren, chiar sub nasul fin al Clanului, cu mare grija sa stam la distanta de Primarul infestat.

Si vine Iulian la intalnire, nu inainte de a evalua, cum mai poate sapa un sant in fata Magazinului, detinut de familia noului director de la Sapunari.

Nu pleaca Iacomi insa, inainte de a injura vanzatoarele. La cateva minute sosesc si Reporterii DIGI 24 la Primaria Lehliu Gara.
CATALIN FIROIU face articole si materiale la comanda politica. Sosirea Echipei DIGI 24 la Iulian Iacomi, pentru Suplimentul de Hrana si Detalii. La fel ca Marin Badea, lucreaza Digi 24, cu materialul clientului!
Filaj lateral pentru a vedea cati sunt in masinaQ
Dupa 45 de minute, extenuati, insa mai grei, ziaristii simbriasi, merg la treaba! Ion Iacomi, sosti in graba, aduce si el ceva!
Ion Iacomi, Primarul Liberal aduce ……
Ziaristii liberi si fara interes, care iti aduc tie, cele mai adevrate stiri, azi doar simpli simbriasi
Imediat dupa ce aranjeaza in biroul lui Iacomi Iulian, Reporterii manjiti, pleaca spre Capitala, unde mai pun de-un material fierbinte.

CATALIN FIROIU- Reporterul DIGI 24

Totul pe bani si aranjamente, totul cu scopul de a manji un om, care trebuie indepartat si care deranjeaza rau! Rau de tot!

Tot PNL-ul se lupta sa il scoata pe Iliuta din carti! Nici Ilie nu-i Sfant, insa nici lipsit de suflet ca astia lui Iacomi!

Asa ca il sun pe Redactorul experimentat, om cu decenii de experienta si spune al meu Catalin, tot ce trebuie sa spuna. Sa intelegi si tu, ce inseamna mizeria din presa de azi!

Convorbire telefonica cu Reporter DIGI24 Catalin Firoiu

Discutia este halucinanta!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [282.42 KB]

Concluzii

Nu este clar de ce tin atat de mult Motreanu, Iacomi, Filipescu si Iulian Dumitrescu sa scape de Iliuta Vasile! Un lucru este cert, cu asta in Lacomi Land si in Calarasi, jefuirea Statului Roman nu mai este posibila la nivelul anilor anteriori!

Colosale lupte se duc in DNA, Parchete si Servicii, sa ascunda faptele de Crima Organizata din interiorul PNL in Calarasi, partid in care toti interlopii si hotii si-au gasit salas.

Un lucru este cert, DIGI24, a venit sa faca un articol aranjat, manjit cu bani si nu mai este important, daca a fost platit cash sau cu factura din Bugetul Primariei Lehliu Gara!

Ziaristul si compasiunea

La sfarsitul discutiei telefonice, Redactorul face apel la compasiune si intelegere, el stia bine site-ul Experimentul Lehliu si intelege de la inceput cu cine sta de vorba. Apeleaza la empatie si solidaritate de breasla spre sfarsitul discutiei, punand accent pe viata grea de jurnalist, scoli, meditatii si licee scumpe, fara a se gandi ca si Presedintele Consiliului Judetean si Doamna Stamate au copii, insa nevoia lui primara primeaza! De retinut insa ca Trustul Digi, trimite cel mai bun om la Calarasi sa aranjeze pe „cascaval” la comanda! Si noi care-l asteptam pe Marinica Badea, sa vina sa lase factura Imparatului, pentru un material fierbinte!

Rusine Digi24, sa faci articole la comanda, macar Marinica Badea are clasa si talent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *