ecoaqua lehliu gara

Maine dimineata, pe la 9.00, pe 1 Martie 2021, la Lehliu Gara, va avea loc vidanjarea conducerii Iacomiste de la Ecoaqua Lehliu Gara. Este asteptata numirea la conducerea entitatii a domnului Nitulica Ion.

Ecoaqua, alaturi de Spitalele din Sapunari si Lehliu Gara, reprezinta unitatile de baza, ale Clanului Iacomi, unitati in prin care putinii bani disponibili, sunt drenati in mod salbatic, prin lucrari catre firmele satelit, si ale Familiei Iacomi si locul in care sunt angajate rudele celor din Clan.

„Este o carpa, m-am sters cu el pe picioare..”

A tinut Iulian Iacomi sa-mi transmita la data asaltului de la Valcu, legat de Ion Nitulica, printre alte abjectii debitate!

Ion Nitulica

In urma cu ceva timp, pe vremea cand am venit la Dor Marunt, cu peste 60 mil de USD de investit, in vederea realizarii unui proiect investitional, ce presupunea realizarea unui Parteneriat Public-Privat, la Dor Marunt, singurul om din zona, care s-a aratat cu adevarat interesat si a sprijinit initiativa, a fost Primarul comunei Dor Marunt, Ion Nitulica.

Acesta a participat alaturi de Vice- Primar si reprezentanti ai Romsilva si alte persoane din Guvern, la sedinte, pentru a analiza modalitatile prin care erau aduse la Dor Marunt, nu mai putin de 300 de locuri de munca.

Am apreciat atunci, apreciez si acum, modul corect si abordarea Omului Ion Nitulica, care nu a cerut spaga si care a depus tot efortul, pentru binele Comunei Dor Marunt.

Am apreciat efortul si implicarea Primarului Nitulica Ion, in a ajuta dezvoltare Comunei Dor Marunt.

Ani de zile Ion si Iulian Iacomi, si-au batut joc de omul Ion Nitulica, l-au trimis pe Marinica Badea, sa umple cu mizerie „Gazeta” si numele de Nitulica. Insa omul, om ramane!

Acum, daca se confirma maine, si Nitulica este numit la conducerea Ecoaqua Lehliu Gara maine dimineata, Iulian Iacomi, va trebui sa lucreze cu persoana pe care pana ieri o scuipa pe geamul de la masina!

La Ecoaqua Lehliu Gara, exista cea mai mare problema a Judetului Calarasi- RAFINARIA PRIO/ BUNGE.

Tot prin Ecoaqua, au fost drenate miliarde catre Clanul mereu flamand al Gruparii de Crima Organizata Iacomi. Daca intri acolo, poti face plangeri penale 10 ani, sa aiba Purcarea Xenofonte si Banescu Liliana, dosare de dosit, pana ies la pensie!

Dezastrul Ecologic de la Lehliu Gara

Poluarea din Lehliu Gara, mizeria, putoarea si gazele, se vad de la 10 km de Oras. Schimbarea Conducerii Ecoaqua, sub nasul fin al Imparatului, reprezinta un cataclism, un cutremul in Lacomi Land, ce zdruncina Imperiul Imparatului Iacomi Iulian din fundatia de lut.

Eligibil pentru post, timp de 6 luni, interimar, Ion Nitulica, „carpa” cum ii zicea Imparatul!

Uneori, atunci cand dai de un om normal, tu Fiara, ai tendinta sa il consideri carpa, poate…..

Nu putem decat sa-i uram lui Ion Nitulica, „Vant din Pupa” pe corabia cu Draci a Imparatului- Ecoaqua.

Cu siguranta Ion Nitulica, va avea nevoie de multa apa sfintita, pentru clatiri dese!

Va reusi Nitulica Ion sa fie leu sau macar hiena, sa sfartece Clanul?

Urarea de 1 Martie

Cu ocazia investirii domnului Nitulica, uram Interlopilor din Clanurile Lehliene, la toti fratii, bombardierii, curvele, amantele, sclavii, slugile, macelarii, respect si ganduri bune. Si de la Sorin Necunoscutu, o capodopera.