primaria dor marunt

Primaria lui tacsu?

In inima Baraganului, pe un fir de apa, o Primaria, mandra cum alta nu-i, Primaria Dor Marunt, condusa de liberali adevarati- Clanul Iacomi.

Liberalismul salbatic, promovat la nivel local, arata exceptionala capacitate organizatorica si efervescenta dinamica a gandirii, a numitului Ion Iacomi (primar) si Vatafu Constantin (secretar comuna).

Vazute exclusiv ca „zone de muls”, Primaria, reprezinta o Unitate de Forta, prin care interlopii, pot controla importante sume de bani si pot asigura celor apropiati, posturi calde, in care nu trebuie sa muncesti. Aici insa trebuie sa excludem, cele cateva posturi de munca, unde chiar se munceste, adica jos, unde cineva trebuie sa primeasca taxe si sa dea hartii. Vorbim strict de aparatul de forta, care include undeva la 20 de posturi. Aceste 20 de posturi, sunt exclusiv umplute cu neamurile, prietenii si sclavii Clanului.

Posturile libere

Anul trecut in Februarie, o serie de plangeri penale pentru angajari fictive, trezea Clanul din adormirea si amorteala imbuibarii. Clanul mai putin atent, primeste totusi elementele plangerilor penale, prin care inteleg dimensiunea problemei. Mai jos un citat din plangere, care poate fi gasita si in unul din primele noastre articole , din Experimentul Lehliu.

„La situatii de urgenta, Primaria Dor Marunt, a angajat un bun prieten al Clanului Iacomii, Dl Musat, in toti anii in care a lucrat in Primaria Dor Marunt, nu a trecut pe la Primarie decat atunci cand trebuia sa primeasca adeverinta pentru APIA! In rest „lipsa”. Linistit are propria afacere prospera si tocmai a construit 2 garaje fara autorizatie pe DN3A si a renovat complet locuinta interior/exterior!

O data pornit scandalul cu „fictivii”, Musat, este fortat zilnic sa vina la munca! Nu o face insa fara ca de 4-5 ori pe zi sa vina in fata unitatii nostre si sa fileze, sa fotografieze, ce si cum se intimpla! Acest om, timp de mai bine de un deceniu, a primit bani de la Primarie pentru o activitate pentru care nu a depus efort! Nici cand era de deszapezit sau situatii serioase nu se deplasa!”

Saracul Musat, nu a venit un deceniu la munca, cat a fost prezent in ultimul an, mai ales ca acum a iesit la o binemeritata pensie, dupa ani grei de contributie la prosperitatea lui si a Clanului Iacomi, cu care a fost, de atatea ori complice.

Numit „amanta”, azi, vom face cunostinta cu o noua categorie de mebri ai Clanului Iacomi!

Amanta, este persoana pe care o pastrezi langa tine si iti face treaba, atat cea curata cat si cea murdara. Amanta este competenta, dar nu neaparat frumoasa, are cel putin 5 ani de stagiu in Clan si cunoaste mai toate furtisagurile, mizeriile si gunoaiele din viata Interlopilor Calaraseni.

De dorit, amanta trebuie sa-si fi aratat si devotamentul, participand la alegerile cu diverse ocazii sau alte evenimente, in functie de necesitate.

In aceasta categorie, se incadreaza Vatafu Constantin, Dan Motreanu si Gigel Curea.

Cu amanta, uneori, pentru a face lipeala pe bune, Iacomi creaza parteneriate, pe care le incheie cu cerneala, participand in tot felul de asocieri, pentru o facila impartire a diverselor sume de bani.

vatafu constantin

Chiar daca amanta nu este curva, adica nu o platesti mereu, uneori, ii mai dai cate ceva, insa permite perversitati si accepta si cate o palma pe cur.

Amanta

In ingineria financiara, amanta are un rol important, daca nu esential! Ea este cea care gestioneaza in mod corect, fluxul de acte si bani, fara a fi important, daca exista output, atata timp cat banii curg.

Motreanu Daniela, este sotia Liberalului Dan Motreanu, persoana responsabila de DEZASTRUL DE LA LEHLIU, om care alaturi de Iulian Dumitrescu (cel cu albanezii), au adus sistemul de fraudare a alegerilor cu flotanti si voturi cumparate pana in Prahova!

Dan Motreanu, acum europarlamentar, fost Deputat si Ministru al Agriculturii, a cochetat exclusiv cu zona de interes a Clanului Iacomi, mai precis Ministerul Agriculturii si Fondurile Europene pe Agricultura.

Ajuns sus, in varful lantului trofic, Dan Motreanu din 2020, a trecut de la stadiul de Amanta la cel de „Pui de Inger”. Puiul de Inger, este cel care este sus, sus, sus, nu face mai nimic (asigurand doar protectie) si primeste in schimb bani si altele.

In categoria Puilor de Ingeri, ii avem si pe cei din esantionul familiei Clanului si pe cei implicati la nivel mare in businessul Clanului Iacomi. Cum ar fi Fam Mihalcea si Pascu, cu capsunile si ciresele. Astia, accepta in diverse combinatii, complicitati incredibile, care vor fi detaliate in cel putin zece episoade eceptionale, avand ca singura si esentiala relatie- „cascavalul” (asa cum se foloseste termenul in Clan).

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.06 MB]

Revenind la Legume cu Dor SRL, se face ca intr-o zi de vara, mai pe inserat, numita Motreanu Z Daniela, sotia Deputatului Dan Motreanu, zisa Dani, poftste fasole frageda de Baragan!

Cum Dan, nu avea saracul de unde sa ia cateva pastai, il suna pe prietenul Iulian Iacomi, din Baragan, mai precis din Orasul Martir Lehliu Gara si ii cere acestuia o mana proaspata de pastai de fasole de Baragan, in miez de iarna.

https://adevarul.ro/locale/calarasi/cine-dan-motreanu-traseul-unui-profesor-istorie-ziarist-fotoliul-vicepresedinte-camerei-deputatilor-dealer-mita-partid-1_5594f9decfbe376e35c8eee6/index.html

Pentru a nu intra la dare de mita, imediat Iulian Iacomi, ia legatura cu Vatafu Constantin, care pe loc, lanseaza o asociere ad-hoc, concretizata prin asociera incredibila dintre Ion Iacomi (Primar Interlop din Dor Marunt), Vatafu Constantin (un personaj trist) , expert in cultura de fasole boabe si Carlig Alexandru ( pe asta il lasam mai incolo, ca sunt oricum prea multi).

O data parafata asocierea, Ion Iacomi, in loc sa cultive boabele de fasole, nimereste seminte de pepeni! Si au iesit pepeni! Buni si astia, ca pepenele tot leguma este, daca nu ar fi udati din putul sapat pe raza comunei Dor Marunt, ilegal!

Asocierea spumei Liberale, in Legume cu Dor SRL, nu are nimic de a face cu fasolea, pepeni sau legumele. Are insa de a face cu Coruptia, cu voturile cumparate cu jocurile murdare, in care, asa zisi Liberali, au jefuit si jefuiesc si acum Judetul Calarasi, de l-au adus in faliment.

Relevant este, cel putin pentru moment, ca Dan Motreanu apare in peisaj, asta pentru ca vor urma inregistrari incredibile si este bine sa cunosti personajele, pentru a intelege dinamica din spatele Liberalismului Fascist sau mai bine spus al Fascismului Liberal de influienta Putinista.

Fascismul Liberal

PNL Calarasi nu este un partid, este un Grup de Crima Organizata. Fascismul intervine, o data ce este suprimata total orice opozitie fata de sistemul impus de ei. Suprimarea este realizata prin mijloac specifice Crimei Organizate cu aparenta imagine democratica, folosind Institutii de forta si proceduri utilizate in Rusia, de oprimare si executie a celor care nu sunt in linie cu Organizatia lor.

De aici Fascismul Liberal de influienta Putinista, un curent nou pentru Romania moderna!

Cel mai important insa este sa retii numele de Dan Motreanu, Mihalcea Bogdan , Gloria Pascu (Dr.) si Andrei Pascu.

Si cand te gandesti ca acum ctiva ani, ne rugam sa scapam de PSD-isti, acum ne rugam sa scapam de Liberali, care sunt fosti PSD-isti, cu Sofian Costache in frunte, capusa pe banii din Primarii si pe spatele tau.

Concursul

Cum Musat iesit la pensie, obosit de atata lipsa de activitate, Ion Iacomi, a scos la concurs postul de Consilier Debutant in cadrul Compartimentului de Urgenta si unul in Compartimentul Administrativ.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [191.52 KB]

Foarte important sa observi, faptul ca istoric, fratii Iacomi nu au dat mimic de la ei! Daca au dat ceva, a fost al altora, in speta platit de altii, adica de tine si de mine.

De ce nu angajeaza Primaria, un Consilier ISU cu experienta? Pai cine dracu, are nevoie in Primaria Epava Dor Marunt, Primarie incapabila sa elibereze acte administrative, de un Consilier ISU? Raspuns: Nimeni!

Andrei Ionel- zis Nelu Figura- cu antecedente penale, puscarie si pe afara si pe aici, fost coleg de clasa cu Vicele Nuta (ala cu tabla furata de pe scoala, caloriferele, centrala, cu teava si parchetul, ciordite din Scoala pastorita de Stan Mariana), vrea „bobo bun”!

Sotia lui Musat Aurel este Secretara la Scoala Nr 1, de unde se fura de la copii, ea va ramane in sistem.

Ciocan Ionut, angajat al Primariei Dor Marunt, dar Sclav la Han, acum pe post de sofer, impreuna cu Fane Zamfir, baiatul lui Sile Zamfir (mana dreapta a lui Iulian la Lehliu Gara), ospatarii de la Hanul Rustic, dar platiti din banii Primariei, va avansa in Grad de Cavaler. Ciocan, a cumparat de la Lehliu o Diploma de la Bioterra, asa ca doreste inaintarea in grad, pentru slugarnicia dovedita si zecile de mii de mese servite impecabil la Han.

Masluirea

Concursul este doar cu numele, sa vada prostimea ca se face!

Posturile sunt date celor doua persoane si au fost special croite pentru fiecare dintre ei. Pe inima lor!

Amuzant, este ca Vatafu Constantin, una din persoanele cele mai vinovate de mizeria din Primaria Dor Marunt, a introdus un paragraf, la inceputul paginii 2, in care permite ceelor cu antecedente penale grave, accesul la functii publice de „CONSILIER ISU”. Initial acest paragraf lipsea!

„…cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea..”

Nu este mai corect, sa se schimbe numele de Primaria Dor Marunt in Penitenciarul Dor Marunt? O astfel de schimbare ar reprezenta pragmatic, imaginea reala din Primarie.

Calendarul

o 05.03.2021, ora 10.00: proba scrisă;
o 09.03.2021, ora 10.00: proba interviu.
o Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 25.02.2021, ora 14.00

Maine dimineata la ora 10.00, o exceptionala proba scrisa, unde Vatafu si Ion, vor testa cele doua persoane, miruite de Ion Iacomi, cu un post cald.

Cei doi candidati, singurii care au depus ceva…., vor da doar o declaratie ca nu au cazier, pe propria raspundere! Daca au, asta e!

Calendarul scurt si indesat, sa nu aiba timp gloata sa afle de pozitii!

Oitele

Dar sunt oameni cinstiti, care vor sa depuna si ei dosarul, sa candideze, ca doar este concurs, nu?

Ei bine Vicele Nuta, le-a spus la toti sa stea deoparte, ca se supara Primarul Ion, ca posturile sunt date de mult si asta este!

Care misca in front si nu are ciocul mic, se trezeste cu „ciopartitorii” si „bombardierii clanului” si te fac!

Oitele, doar la taiat, la muls si la tuns sunt bune!

Pachetul Salarial

Pentru functia de Consilier in Primarie pe ISU de exemplu, prezenta este facultativa, indatoririle lipsesc cu desavarsire, Primaria avand contract cu o firma de profil care face treaba, pe bani seriosi. Este liniste si la un salariu de 4-5000 ron net, ai viata linistita, fara stress!

Asta nu inseamna ca nu poti veni la Hanul Rustic, cand Imparatul o cere, pentru a servi papucul Sultanului si sutele de mese intinse.

Primaria Dor Marunt

In mod normal, Primaria, este o unitate administrativa, in care angajatii, trebuie sa lucreze pentru a administra si ingriji zona care le revine. In nici un caz, nu ar trebui folosita exclusiv pe post de Cotet, in care fiecare se adaposteste, la mancare gratuita si caldura.

Drama reala, este faptul ca Primaria Lehliu la fel ca cea din Dor Marunt, sunt total capusate de membrii Gruparii de Crima Organizata Iacomi. Acestia, au ajuns la exceptionala performanta de a raspunde in fata Procurorilor, pentru refuzul eliberarii de Adeverinte de ROL si Acte Administrative.

Concursul de maine, reprezinta cea mai mizerabila fateta a numitului Vatafu Constantin, om care ocupa postul de Secretar al Comunei si care alaturi de Ion Iacomi si Joga Virgil, au adus Comuna in anii 1960!

Esenta Liberalismului in Calarasi, implicit a PNL Calarasi, este exclusiv bazata pe coruptie, relatii de sclavie, slugarnicie si frica.

Proba a doua

Cea mai dificila parte, o reprezinta interviul! Raspunsuri? Vezi mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *