lehliu

Primim pe adresa redactiei sute de intrebari de la cititorii Cotidianului Experimentul Lehliu. A sosit momentul, in prag de primavara, sa raspundem, cel putin la o parte din aceste intrebari, in mai multe episoade.

  1. Ce este cu adevarat Experimentul Lehliu?

Asa cum reiese din titlu, interfata Experimentul Lehliu, reprezinta un experiment, desfasurat in zona Lehliu, cunoscuta ca Lacomi Land. Fara a exagera, acest experiment reprezinta, cel mai complex experiment desfasurat in Romania moderna, prin intinderea, complexitatea si dinamica obiectivelor propuse, dar si riscurile asumate.

2. De ce sunt atatea caricaturi si cine le realizeaza?

Exista insa o serie de elemente, care au stat la baza Experimentului Lehliu. Prima parte a reprezentat-o strangere de informatii, proces care a durat un deceniu. Caricaturile, au aparut ca o necesitate! Nu poti pune pozele lui Vatafu Costica, Ion Iacomi, Danga Mircea sau Sofian, ca se sperie copiii! Asa am ajuns la caricaturi.

Experimentul Lehliu se adreseaza interlopilor, insa este posibil ca telefonul cititorului sa ajunga pe mana copiilor, si este esential ca imaginile din Ziar si articole, sa nu sperie copiii.

In acest sens, au fost efectuate teste, in asa fel incat caricaturile, sa le defineasca personalitatea, dar sa nu sperie copiii!

De exemplu, caricatura lui Pacione, a fost testata pe 30 de copii, pentru a vedea, daca ii sperie, ei fiind cei care au dat titulatura de „..la culcare”!

Asa a iesit Pacione la culcare. In spatele personajului insa, se afla una din cele mai detestate personaje din zona Lehliu Gara, pentru modul in care, folosind pozitia din MAI, a „executat” diverse persoane, dusmani ai lui Iacomi Iulian, la comanda acestora, fie cu amenzi, fie cu actiuni ce au dus la incarcearea diverselor persoane.

pacione viorel

3) Cine face caricaturile?

Se face o descriere scurta a persoanei, personalitatii si faptelor, insotit de o poza a persoanei in cauza! Aceste informatii sunt trimise catre artisti din diverse tari. Astfel, primim propuneri de „caricaturi” din toate tarile. Unele persoane, ne ofera caricaturile gratuit, fara sa ceara nici un fel de plata, impresionati de descrierea si faptele persoanelor. In aceasta categorie intra Sofian Costache! Artistul este din India, un copil, cu un talent nebun!

sofian costache

Pentru a avea capacitatea de creatie necesara, artistul trebuie sa se transpuna in pielea personajului!

Caricaturile sunt realizate de sute de artisti, din mai toate Tarile!

4) Care este cel mai rau din Clan?

Greu de evaluat, avand in vedere impactul asupra societatii, a ceea ce numim Clanul Iacomi. Pot spune insa care sunt persoanele, care au primit cele mai multe caricaturi, in baza descrierilor si care au primit cele mai putine!

Astfel, Imparatul, este fara exagerare, personajul cu cele mai multe propuneri de caricatura, nu mai putin de 168 pana azi 05.03.2021. Sofian Costache a primit 50 de propuneri. Dobre Florin 35 de caricaturi, Ion Iacomi 3 caricaturi, Costea Costel, nu a primit nici o caricatura (cea din ziar a venit pentru Vatafu Constantin), iar pentru Purcarea Cristian, nu am putut cere o caricatura, nici nu am realizat o descriere.

5) De ce nu sunt prezentate Clanurie de tigani din Razvani si implicarea lor in Clan?

Real, in Razvani, avem cateva familii, nu Clanuri (real vorbind). Ei sunt tolerati de autoritati pentru o serie de fapte antisociale comise, insa ele sunt detasate de Clanul Iacomi. Trebuie cititorul sa retina, ca tiganul, este om, este primitor, are suflet, are o caldura, pe care o intelegi doar vazand cum strange bunica nepotii in jurul ei ca o closca!

Pentru a exemplifica putin, poti vedea in materialul de mai jos, cum Bombardierul este in fapt Oane, iar tiganul, ii spune ca este a lui Fundita, mama lui! Asta arata exceptionala calitate a Bombardierului, umana, o legatura pierduta la versiunea din Clanul Iacomi, numita transatori/ ciopartitori, sau macelari. Trebuie sa retii, ca un Clan de Interlopi, cum sunt cele din Romania sau Sicilia, functioneaza pe principii foarte bine determinate, in care onoarea, cinstea intre ei, respectul fata de cel pe care il capusezi, joaca un rol esential in dinamica si existenta Clanului. La clanul Iacomi, nu exista principii!

Talentul lui Sorin Necunoscutu, in a arata suferinta, durerea si talentul, dar si gradul de umanitate, al Romilor, este exceptional, daca nu unic.

„Numele lui adevarat Oane a lui Fundita” exceptionala sinceritatea si puterea expesiei, in a arata, ca de fapt, in Clanul de Interlopi, de unde sunt ei, Bombardierul este om!

6) Este adevarat, ca Biroul Notarial va fi luat de Iacomi?

Da, este adevarat! Ce trebuie sa intelegi, este ca pe masura ce Clanul creste, cresc si nevoile. Incapabili sa stea pe propriile picioare, Clanul distruge si preia, orice activitate economica din zona, generatoare de profit. In urma cu mai bine de 10 ani, Doamna Notar Carauleanu, o femeie, exceptionala, frumoasa si inteligenta, vine la Dor Marunt, unde deschide un Birou Notarial, un element de normalitate intr-o localitate saraca si saracita de furt.

O data cu trecerea timpului, pe surse, aflam ca Ion Iacomi, dorind sa intretina relatii de natura sexuala cu doamna Notar, a fost refuzat politicos, si a fost trimis sa se joace lego, sus la etaj cu Vatafu si Joga Virgil.

Suparat, Ion Iacomi a dat-o afara pe Doamna Notar, din cladirea Primariei, motiv pentru care, cu resurse proprii, doamna Carauleanu, a cumparat o cladire abandonata, langa Primarie, unde a investit, in jur de 80.000 de euro, si a mutat sediul Biroului Notarial, plecand din sediul Primarie (care avea oricum loc destul).

In 2021, una din norele lui Iulian Iacomi, care a lucrat pana ieri ca vanzatoare la magazin in Ogoru, a obtinut diploma, care teoretic, o transforma in absolvent de Drept. Cum Iacomi, nu a reusit sa creeze nici un business sustenabil, acesta a sunat-o pe doamna Carauleanu, personal, si a cerut incadrarea Norei ca Stagiar. Ce inseamna acest lucru? Pai vazut simplu, este un mesaj ca in perioada urmatoare, Biroul Notarial, se va numi Biroul Iacomi. Doamna Carauleanu este constienta ca nu poate fata fata Clanului si va avea noroc, daca va putea obtine cel putin valoarea investitiei in cladire, fapt putin probabil.

Doamna Carauleanu cunoaste metodele folosite de Clan, pentru preluarea unei afaceri, motiv pentru care, stie ca nu are cum sa se opuna preluarii.

Trebuie sa te gandesti la Clanul Iacomi, ca la un grup de hoti, fara suflet si alte capacitati!

Un alt aspect, este legat de faptul, ca Biroul Notarial, depinde de Primarie, pentru sute de acte zilnic. Daca Primarul refuza eliberarea unor astfel de acte, Biroul Notarial este „de facto” inchis.

O mama deosebita, un om deosebit, educata si vesela, Doamna Carauleanu Cristina, a reprezentat, singurul element de normalitate, din Dor Marunt.

Acum cu Iacomi in interior, este clar ca vom ramane si fara Notar Public, asta pentru ca la Biroul Notarial al lui Iacomi, nici ciopartitorii din clan nu intra!

Ce este important, este sa observi ca Iulian Iacomi, a detestat si detesta persoana Carauleanu Cristina, pentru ca a reusit in viata, pentru ca este inteligenta si frumoasa, pentru darzenia si seriozitatea acesteaia. Ion Iacomi, la fel, acelasi comportament.

Asa a ajuns Ion si Iulian Iacomi sa folosesca orice alt notariat, mai putin cel din Dor Marunt!

Acum, in 3-6 luni, Doamna Notar Carauleanu Cristina, va preda biroul notarial, cel mai probabil cu cutitul la gat!

6) Cand se va incheia Experimentul Lehliu?

Experimentul va lua sfarsit, cand in Orasul Lehliu Gara, oamenii vor incinge o hora si vor dansa Treamburea Pamporea, fara frica de a iesi pe strada, unde Primarul, Seful Politiei si Procurorul, zambind, vor dansa alaturi de Oraseni. Cand Orasul Marir Lehliu Gara si Localitatile limitrofe vor fi libere de Crima Organizata. Echipa Experimentul Lehliu, va participa la hora, daca va exista o astfel de invitatie.

Cand se va incinge Hora, Experimentul Lehliu va lua sfarsit!

7) Care este componenta echipei Experimentul Lehliu?

In fiecare ora, zeci de mesaje sunt trimise pe diverse canale, mesaje care indica, miscarea personajelor din Clan, poze de la fata locului, cu cine se vede X, cu cine Y, cand si unde fac gratare, cu cine, inreg audio, video, curg din toate directiile. Peste 150 de persoane in Orasul Lehliu si alte 100 din Localitatile limitrofe, trimit feed de informatii, care sunt analizate si interpretate in detaliu. Volumul de date eeste coplesitor si incredibil!

Mobilizarea Lehlienilor este exemplara, putem spune fara precedent!

Componenta este complexa si include Psihologi si experti in Crima Organizata.

8) De ce sunt unele articole cu parola?

Pe fiecare articol, lucreaza in paralel, 2-4 persoane, pe diverse aspecte, fapt ce necesita corelare, sincronizare de actiuni, intelegerea si aplicarea de modificari. Experimentul Lehliu este o platfroma, multidisciplinara si „de echipa”.

Pana cand articolul este OK pentru publicare, el apare parolat. Adica este in lucru!

9) La cate s-au publicat de nu ii aresteaza?

Daca intr-un Clan de Crima Organizata, vorbim de 20-30 de persoane, trafic de droguri, prostitutie, trafic de persoane, la Clanul Iacomi, vorbim de 300-320 de membri ai Clanului, vorbim de Procurori implicati, Judecatori, Deputati, cadre ale Serviciilor Secrete, Presedinti de Consiliu Judetean (Ilulian Dumitrescu), vorbim de o structura multi-stratificata, eterogena, care acopera toata zona administrativa a Judetului, conduc Spitale, Scoli, Gradinite, servicii de gestionare a gunoiului, inclusiv Servicii Funerare!

De care te apuci primul, pe care il lasi? Xenofonte Purcarea poate raspunde la aceasta intrebare!

Toate la timpul lor!

10) Sofian Costache nu mai este in PSD, de ce apare inca in Clan?

Sofian Costache, nu are nimic de a face cu PSD, el este hot, fura de unde poate si vom ajunge cu inregistrari si faptele de la Lehliu si Frasinet, la Alin Ploiesteanu si Sarafan, la piatra si balastru.

Insa pe omul rau, nici Dumnezeu nu il ajuta, mai jos, un alt camion trosnit, al lui Sofian, de a plans saracul, 3 luni!

9) De nu sunt articole zilnic?

Greu de descris procesul de dezumanizare, care apare dupa un articole. O data ce patrunzi cu adevarat si expui fapte atat de grave, total contrare firii, naturii umane, doua zile nu mai esti bun de nimic! Te consuma un articol, te umple de durere si scarba in acelasi timp. O data ce te cobori la stadiul de primata, o data ce partunzi in mizeria si nenorocirea creata de acesti oameni, iti pierzi orice capacitate reala de creatie.

10) Marin Badea, de ce nu mai vine in Lacomi Land? Este adevarat ca a facut puscarie?

Marin Badea, chiar daca incaseaza bani, pe contracte de media, real, este un om exceptional. Munca lui, de ani, este o comoara pentru Judetul Calarasi. Omul asta, a facut pentru Judetul Calarasi, mai mult decat toti Primarii si Prefectii Judetului in ultimul 30 de ani!

Omul are talent, are curaj si este foarte greu sa faci Jurnalism de Investigatie, cand tentativele de Omor, sunt la ordinea Zilei, Bataile, etc.

Lovind pe unul si pe altul, dat fiind trecerea Politicienilor din stanga la drepata, Marin Badea, da in toti cu piciorele si ii arata distorsionat, exagerand orice „anomalie”, intr-un mod unic!

Are un talent deosebit si este temut in primul rand de cei care il platesc, apoi de victime! Si eu am fost „trosnit” de Marinica, stiu cum este!

Valoarea investigatiilor deformate, efectuate de Marin Badea, este unica, ea reprezentand de altfel singrul element al conceptului de „libertate a presei” din Baraganul de azi. Peste 3 decenii, valoarea muncii lui va iesi cu adevarat la iveala.

marin badea

Jurnalismul de investigatie, este deosebit de greu, cu un mare impact emotional, iar eu ca om, care a folosit pe larg munca lui Bandea, apreciez contributia lui Marin Badea, la Romania fara Hoti, chiar daca acum, el este un Interlop al PNL!

11) Cum gandesc membri Clanului Iacomi, cand vad totul expus?

Retine ca membri Clanului, ” PLEACA LA RAZBOI, CA LA NUNTA”!

Ei considera ca tu ii apartii, totul este al lor, iar tu esti un sclav, care poate fi orcand transat si bagat in fantana!

Pentru ei este o lupta de supravietuire, fara a avea capacitatea reala de a supravietui fara gazda (adica fara tine)!

Cel mai bine, starea de spirit in Clan, este descrisa de Balada lui Radu Negostin.

De Clan depinde traiul lor privilegiat, lipsit de griji, asa ca „pleaca la razboi, ca la nunta”!

12) Ce este cu ciopartitorii, reprezinta acelasi lucru cu Bombardierii?

Nu, in Clanul Iacomi, Ciopartitorul este cel care se ocupa de uciderea si transarea cadavrului, in scopul eliminarii victimei.

Adica Bombardierul, este trimis de Clan, sa bata sau sa terorizeze o familie sau persoana. Aici il avem pe Alin Ploiesteanu si Dinca Relu Aurelian.

Ciopartitorul este cel care este trimis pentru a ucide o persoana si a rezolva cu disparitia cadavrului.

Acum legat de Ciopartitor, istoric vorbind, a fost observat, ca ingroparea de vie a unei persoane (sau lipsita de viata), poate constitui o problema, asta din cauza faptului, ca persoane implicate, pot in anumite situatii, dezvalui locatia victimei si apoi te trazasti cu mascatii si DIICOT, cu excavatoare, ca vin sa sape gropi prin curti!

De asemenea, cadavrele gasite inecate, in lacuri care nu exista (in mod normal), ridica problema de moarte suspecta si probleme uriase ulterior.

Astfel Ciopartitorul, are pregatirea necesara, in planificarea omorului si transarea victimei, in vederea ascunderii bucatilor in fantani adanci, peste care sunt puse pietre.

Astfel, este observata existenta unor fantani adanci, precum si amenintarile Ciopartitorilor, legat de modul cum vor sfarsi victimele.

O alta metoda de eliberare a zonei de cadavru, este gasita in filmele de la TV.

Astfel, se poate transa un cadavru in 6 parti, si date unor porci tinuti flamanzi, special pentru o astfel de operatie. Trebuie sa infometezi porcii cateva zile. Trebuie sa tai parul victimei si sa ii scoti dintii, pentru a usura digestia porcilor (de dragul lor al porcilor, adica)… Vor trece prin oase ca prin paine! Este nevoie de un numar de 16 porci, pentru a termina treaba intr-o ora, asa ca sa-ti fie teama de oricine are o ferma de porci!”

Acesta secventa de film, este geniala in a explica ce se intampla cu „dusmanii” in Lacomi Land. Problema este mai serioasa decat cititorul isi poate imagina!

Indiferent de metoda, Ciopartitorii, sunt cea mai joasa Clasa Umana a Gruparii, unii cu puscarie, necesara in intarirea procesului de dezumanizare, la care esti supus.

Operand in maxim doua persoane, Ciopartitorii, trebuie sa si incolteasca victima, adica sa planifice uciderea victimei.

Conform inregistrarilor si evenimentelor inregistrate, indiferent de situatie, rezolvarea trebuie sa fie rapida, victima, aparent disparuta.

Dupa demembrarea victimei, aceata este aruncata in fantanile de ei stiute, de 100m adancime, peste care se arunca pietre, pentru a preveni orice tentativa de a gasi ceva (conform declaratiilor acestora)!

Cum Ciopartitorul nu este tot una cu Bombardierul, acesta trebuie sa aiba experienta in omorarea vitelor si aplicarea de lovituri! Astfel, in pregatirea acestora, este important ca Ciopartitorii, sa sacrifice Vite, de mari dimensiuni, aplicand lovituri in creasta acestora, cu toporisca, apoi participa la transare. Trebuie sa te inveti cu sangele vitei, cu mirosul la transare, …

Pentru intarirea Ciopartitorului, acesta este pus, cu vita legata bine, sa ii aplice lovituri cu bata, fara toporisca, pana cand ii sfarama vitei capatana, fapt ce necesita si 50 de lovituri (cu vita legata foarte bine).

Procesul de dezumanizare, este total, motiv pentru care in tarile vestice, nu este permisa sacrificarea la domiciliu a animalelor mari si nici transarea acestora, fapte incompatibile cu Societatea Umana. Nu mai spun, de uciderea animalelor cu lovituri cu bata sau transarea unei victime umane.

Metoda lui Dinca de la Caracal, nu se poate aplica, deoarece, Ciopartitorul mai are si alta treaba si nu are timp de prostii!

Este notat faptul ca Bombardierii pot trece la Ciopartitori, invers nu!

13) De ce nu sunt toate articolele pe Facebook?

Experimentul Lehliu nu are o pagina dedicata real pe facebook, asa cum mai toate materialele sunt marcate in google sau youtube ca +18! Adica copii nu au ce sa caute aici, din motive multiple, de natura emotionala si sociala.

Acest articol spre exemplu, este lung si nu este indexat in alte sisteme.

In acelasi timp, se folosesc o serie de tehnici de tintire a informatiei, catre un IP specific, asa ca, doar persoanele cu adevata implicate, sau mai bine zis, articolele ajung la cine si cand trebuie.

15) Care este vizualizarea zilnica a unui articol?

In general, vorbim de 1000-1500 de vizite pe zi, per articol, 3000-5000 vizite la 3 zile, existand si articole care ajung la 10.000 de vizite in ziua I (atunci cand sunt date pe Ialomita si Calarasi- adica in News Feed). Ca o comparatie, un articol la Marin Badea are 1800+ accesari la o luna distanta.

Este critic ca aceste articole sa nu fie preluate National!

16) Dar la Ion si Iulian Iacomi, nu va ganditi cat sufera, o data aratate toate nebuniile?

Atunci cand intelegi ca faci ceva gresit, atunci cand accepti conduita gresita, iti insusesti vina si incerci sa repari, ai o atitudine constructiva, nu continui! Atata timp cat tu pui oamenii sa ucida si sa transeze dusmanii, cat continui luni intregi cu ilegalitati greu de conceput pentru un om normal, nu poti beneficia de clementa. Violenta atrage violenta!

Pentru a exemplifica, clar si la obiect, trebuie sa luam cazul noului director al Spitalului Sapunari, unde director a fost Braileanu Daniela, fosta sotie a lui Iulian Iacomi.

Pentru a arata ura si scarba fata de femeie, primarii Ion si Iulian Iacomi, i-au sapat familiei, in fata casei un transeu de 1 m adancime si 1 m latime x 60 m lungime, au incarcat materialul si au plecat. Sapat in bataie de joc, sa nu mai poata intra in casa, santul reprezinta o adevarata drama, pentru ca mama, nu mai poate duce copii la scoala, nu poti parca masina.

Ca sa faci asa ceva, dupa toate cate au fost aratate si sau spus, trebuie sa fii un animal, nu om! Nu poti cere compasiune cand tu esti lipsit de empatie fata de cei pe care ai jurat sa ii protejeji.

Intre timp, Ion Iacomi cu Joga Virgil si Micu Filip Ionel, au incarcat tot materialul excavat si au lasat transeul, sa cada oamenii in sant! Vin zilnic, sa nu cumva sa puna omul ceva sa acopere! Poate ca acest element este cel care defineste cel mai bine despre ce fel de persoane vorbim!

La Lehliu Gara, Iulian Iacomi, a distrus toata zona din fata Spitalului, doar pentru a se razbuna pe o familie, neafiliata lor. Astfel Iacomi, prin Petrica Filon, a defrisat copacii, a sapat transee si a stricat toata zona, abanadonand totul, ca oamenii sa ramana in mizerie, namol si jeg. totul din razbunare!

Asa intelege Clanul sa lucreze, atunci cand nu iti rapeste copii, sotia sau nu omoara!

Ca sa le faca oamenilor rau, Iulian Iacomi, le-a taiat copacii din fata blocului, chiar daca nu mai sunt bani sa repare nimic!

17) Care este impactul, pentru un redactor cand descrie fapte de o asa natura?

Dauna totala! Nu mai esti bun de nimic! Nici Imparatului nu ii este usor, ….a albit la propriu!

Se poate constata, pe cale de consecinta (sa folosim un limbaj mai elevat), cum unele persoane, nu pot fi lasate libere in societate, deoarece comit fapte de o incredibila cruzime. Adica nu exista re-educare, indreptare! Daca stai de vorba cu un criminalist sau Sef de Post de Politie, poti intelege impactul documentarii faptelor, asupra omului, indiferent cat de educat este. Astfel, asa cum a fost cazul de la Onesti, anumite persoane trebuie izolate de societate, indiferent de perioada de detentie, in anumite situatii, fapt imposibil in prezent.

Sfarsit Ep 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *