clan interlopi

18) Legat de Hali SRL, de ce nu va uitati la faptul ca Andrei, nu a livrat real motorina! In fapt se pare ca au fost facturi fictive, el bun prieten cu Iacomi!

Este adevarat ca Tegusi, nu a vandut motorina prin SICAP decat celor doi Primari Iacomi (Ion si Iulian), respectiv primariilor Lehliu si Dor Marunt. Exista mecanisme in Judetul Calarasi, prin care se pot verifica in detaliu, cantitatile achizitionate (care sunt oricum aberante)!

Atata timp cat exista facturi, trebuie sa acceptam faptul ca motorina si benzina au fost receptionate de Primarie. Nu poti acuza fara fundament. Ramane sa se verifice, respectiv Parchetul de pe Langa Tribunalul Calarasi, sa isi faca treaba!

Legat de prietenia proprietarilor Hali SRL, este adevarat ca Iacomi- Andrei sunt prieteni buni, fapt observat si la jefuirea fermei din Dalga Gara si Dor Marunt, a unui agricultor exceptional (nu ii voi da numele aici), om care a pierdut tot!

Asemeni unor corbi flamanzi, Dobre Florin, a „cumparat”, pe nimic terenul omului din Dor Marunt, Iacomi Ion si Puschiu Bradut, l-au jefuit pe om de Ferma de pasari, pe care o avea in Dor Marunt, „pe nimic”, iar Andrei Tegusi, a „cumparat la combinatie”, tot terenul agricol al omului, 300+ ha, utilaje, padure, tot! Pentru a nu respecta legea, transferul de proprietate al terenurilor, a fost facut, fara respectarea cerintelor legale, cu ajutorul lui Ion Iacomi, care a facilitat tranzactiile.

Ion Iacomi, a defrisat toata ferma omului, de copacii existenti, folosind utilajele si oamenii din Primarie, gata pentru a infinta plantatii de capsuni si ciresi magici, atat de dragi lui, pe bani Europeni!

Aceste relatii, de prietenie/ imprumut/ ajutor, au dus la anomalii, ca cele cu zecile de tone de motorina si benzina de la Dor Marunt si Lehliu!

Angajatii Primariei, au vandut o iarna intreaga lemne din curtea omului, Ion Iacomi, utilizand chiar angajatii primariei, pentru a taia si vinde materialul lemnos.

Cat a platit Puschiu si Ion Iacomi pe ferma de pasari? Cu cladiri, teren si tot ceea ce avea omul acolo? Pai….., platesti atunci cand cumperi! Astia au luat cu japca, asa cum fac de obicei, adica, mai pe nimic!

Ferma este de fapt a lui Iulian Iacomi, Puschiu, reprezentand doar „carrier-ul”, adica „masinuta cu bani”, adica persoana pe numele careia se cumpara proprietatea.

Puschiu Bradut, este casatorit cu Mihaela Puschiu (fosta Iacomi), sora Imparatului Iulian, deci ii este cumnat. Puschiu Bradut, este cel mai important om in organizatia Iacomi, dupa Imparat!

19) Legat de dosarul cu beneficiarii de Indemnizatii Ilegale pentru cresterea copiilor, cand va apare un material cu ceea ce s-a intamplat de fapt? A fost cineva care chiar sa ii pese, de cei arestati?

Vor urma o serie de episoade explozive, cu Buraga, Imparatul si Petrica Ivascu, legat de caz. Exista o singura persoana din anturajul Imparatului, din Primaria Dor Marunt, care spre surprinderea mea, a dat dovada de „omenie”, in unul din cazurile grele, persoana care se ocupa de Asistenta Sociala, pe numele lui „Ninel”. In Clan, faptele de omenie sunt foarte rare!

Realitatea in cazul de mai sus, este coplesitoare, mizeria celor care au organizat „executia”, incredibila!

20) Cine finanteaza Experimentul Lehliu? Este USR implicat?

Experimentul Lehliu este finantat integral din resurse proprii si nu beneficiaza de sprijinul partidului X sau Y. Deci USR, PSD sau altii, nu au nici o legatura.

21) De ce nu se prezinta faptul ca Moga Stefania, a facut mai mult in perioada cat a fost in Primaria Lehliu Gara, decat a facut Iacomi in 20 de ani? Adica adevarul?

Toti anii astia, am vorbit cu zeci de persoane, toti, dar toti, au avut numai cuvinte de lauda, la adresa ei. Pana si Imparatul, care a stiut sa o injure si sa o umileasca, de fata cu zeci de persoana, a ajuns la concluzia, ca ii este peste nivel. Moga Stefania, a rezistat cat a putut!

Ca femeie, sa rezisti infectiei din Lehliu Gara, din Primarie, este aproape imposibil. Totusi Moga Stefania, a fost femeia care le-a facut Fratilor Iacomi, toata munca grea, cu dosarele de depunere a candidaturilor, o munca pe care in Clanul Iacomi, real, nu o facea nimeni! Nu ca nu puteau, dar sunt prea ocupati sa stea la gratare si sa chefuiasca.

Moga Stefania, a facut si graseli! Poate cea mai mare, a fost ca nu a inteles geniul Imparatului, si nu a facut o alianta cu Baneascu Laurentiu! Acest punct cheie, a reprezentat un deceniu de mizerie pentru Lehliu Gara si Dor Marunt!

Azi, in fapt acum cateva ore, am aflat ca Moga Stefania, trecand peste frica ca va fi data afara de la APIA, a trecut alaturi de Banescu Laurentiu si numitul Barca Constantin.

Poza din 07.03.2021, punct de cotitura in Lehliu Gara!

Acest lucru, arata 2 elemente importante: 1) Iulian Iacomi si-a pierdut importanta si nu mai are intrare la APIA Calarasi, pentru a dispune imediat, decapitarea tradatorului!

2) Arata faptul ca Barca Constantin, inca interimar la APIA Bucuresti, inca mai trage sforile pe acolo, fapt foarte grav, din multe privinte!

Efectele, sau mai bine zis consecintele colaborarii dintre Moga Stefania si Primarul de drept al localitatii Lehliu Gara (Banescu Laurentiu), vor reprezenta pentru Clanul Iacomi, un adevarat tsunami!

Dintre astia trei, Barca Constantin este cel mai periculos! Cu Denis JR (fost USR) zis Deputatul, alaturi, Moga Stefania si Banescu Laurentiu, se pare ca vin vremuri grele pentru Clan!

Nu putem decat sa salutam, plecarea doamnei Moga Stefania din Echipa Imparatului! O decizie grea, insa de o importanta exceptionala in prezentul context. Asta si pentru faptul ca este un om foarte apreciat si respectat!

22) Chiar vad astia tot ce se intampla in bancile din Lehliu?

Da, totul este la vedere, Clanul stie despre tine orice informatie din cele trei banci BCR/ CEC/ Raiffeisen! Vom ajunge si acolo! Pana si cursuri preferentiale obtin, la bancile prietene, chiar daca in mod normal nu au cum sa acceseze aceste cursuri (la schimburi valutare). Vorbesc membri Clanului cu fetele din banci, asa cum vorbesc cu ciobanii pe camp si chiar le ameninta telefonic( sa le dea un curs bun ca tot la ei ajung)!

Clanul stie ce faci, cand faci, ce bani incasezi, cat platesti salarii, tot! Au oameni in toate cele 3 banci! Problema este cunoscuta de cativa ani, exista si o buna documentare cu probe si tot ceea ce este necesar!

23) Pana acum, atatia ani, de ce nu a sesizat nimeni aspectele din Experimentul Lehliu?

Aspectele sunt sesizate de ani buni, insa nimeni nu a facut nimic, pentru a impune Legea in Baragan!

Mai jos, un document din 2012?! Aceleasi probleme, aceleasi personaje si prima datare scrisa a numelui de LACOMI Land!

24) De ce au fost date in val plangerile catre Parchete/ DNA/ DIICOT?

Nu se astepta nimeni, obisnuiti cu realitatea din Calarasi si Coruptia din Parchete, sa se arunce cineva pe plangerile penale. In fapt intregul sistem de Institutii este infectat de plosniteala politica si real, indiferent cate plangeri faci, indiferent de fapte, nimeni nu le face nimic!

Plangerile au fost date in val, pentru ca tu sa intelegi, dimensiune mizeriei in care noi toti traim, in timp ce Clanurile capusa si toti cei din varful Lantului Trofic (Procurori, MAI, etc), traiesc ca nababii!

Procesul a durat aproape un an! Prim Procurorul Calarasiului, numitul Xenofonte Purcarea, a ajuns saracul la asa stres, cu plangerile care veneau din toate partile, ca nici nu mai deschidea atasamentele, cu dovezi si fapte, lucru incredibil pentru un Procuror!

25) De ce nu realizati un material despre Puz-ul Lehliu Gara si Puz-ul Dor Marunt, cum isi bat Iacomi joc de oameni?

Pastrarea localitatilor in bezna lipsei PUZ si PUG, reprezinta pentru Ion si Iulian Iacomi, o uriasa „bucata de cascaval”, din care ei rontaie cand vor! Ei pastreaza adrese ascunse, terenuri la care dau autorizatii cui si cum vor, blocheaza oamenii care vor sa investeasca si nu le pupa condurul. Pe scurt este o debandada fara margini, insa nu putea exista aceasta debandada, fara nevertebrate la urbanism!

In Clanul Iacomi, „nevertebrata”, este persoana cu care te stegri pe picioare, adica „carpa”!

Exista un numar consistent de plangeri penale atat la Lehliu cat si la Dor Marunt, plangeri legate de abuzurile celor doi primari pe legea 50!

Vor exista si articole legat de subiect, in curand!

26) Este Petrica Filon tot o „masinuta de bani”?

Vicele din Lehliu Gara, conform informatilor detinute, pe surse, detine fosta Discoteca Ibitza si Cladirea de la Drum aferenta proprietatii, si o suprafata buna de teren, pe numele lui, dar de fapt totul este in proprietatea lui Iulian Iacomi. asta inseamna ca si Petrica Filon, este tot o masinuta de bani ca Puschiu Bradut, Danga si altii!

27) De ce este lasat Razvani in totala degradare, dupa toate articolele?

Pentru ca de Razvaneni, real, Primarului Iacomi nu ii pasa! Vine cu bani la alegeri si cam atat! Din cauza Prio/ Bunge, in Razvani situatia este dramatica!

28) Nu se poate face un material despre o sosea de centura pentru Lehliu? Viata este un Iad in Oras!

Ocupati strict sa fure, cine sa mai faca planificare pentru strazi ocolitoare, tunele pe sub calea ferata sau lift in cocina (Spital)? Tot timpul liber care le ramane, planifica omoruri, sapa santuri si au grija sa nu iti dea hartiile necesare functionarii, ameninta, etc.

29) Se lasa impresia ca membri clanului Iacomi sunt oameni lipsiti de talent si nepriceputi! Cu exceptia furtisagurilor..

Nu a fost pusa in nici un moment, sau discutata, capacitatea profesionala a membrilor Clanului Iacomi. Au fost discutate strict apartenenta la Clan si faptele de natura anormala!

Asta inseamna ca in caz de incendiu, am certitudinea ca Rica, Purcarea si Ion Ciprian (de exemplu), toti trei pompieri, sunt la fel de capabili si bine pregatiti, ca orice alt pompier si aici trebuie facuta distinctia clara intre meserie/ calificarea individuala a membrilor si Cotidianul Experimentul Lehliu, care acopera strict elementele de Crima Organizata.

30) Exista oameni normali la cap in tot Clanul asta?

Normali sunt toti, femeile frumoase si nu exista exceptii!

Singurul element important, este faptul ca nu a existat o scara de valori care sa pretuiasca munca, cinstea, datoria si raspunderea fata de consateni! Nu a existat Justitie, Lege si atunci cand faptele anti-sociale nu sunt pedepsite, nu sunt corectate, faptasii merg mereu mai departe!

Lipsa Procurorului, Sefului de Post, Colonelului SRI, MAI, a facut toate aceste grozavii posibile! Buraga, Buraga si din nou Buraga!

31) De sunt scumpe capsunile si ciresele la Ferma Imparatului din Ogoru, sunt mereu mai scumpe decat la piata? Daca tot le produc acolo!

Ferma de cirese si capsuni nu are nimic de a face cu capsunile si ciresele! Nu are nimeni interes sa iti vanda tie ceva! Totul este doar o Mega escrocherie, gandita complex, mereu avida de zilieri, dornici sa se taraie precum ramele prin pamant! Sa vezi episoade fierbinti cu ciresele Imparatului.

32) Cam multe manele in ultimul timp! O melodie mai „beat” la sfarsit de articol nu gasim? Sa avem si noi ce asculta la citeala: 🙂

Buna observatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *