iulian Iacomi

Codrin Stefanescu, un iubitor de frumos, vesel si educat, primeste mana libera de la Liviu Dragnea, sa se ocupe de Calarasi!

Liviu Dragnea : „-Codrine la Calarasi te ocupi tu!” (martor la discutiile legat de numirea Imparatului).

In 2019, anul Domnului, la Calarasi, are loc inscaunarea numitului Iacomi Iulian zis Imparatul, membru al gruparii Iacomi, in functia de Presedinte al Partidului Social Democrat!

La ceremonia de „ungere”, participa Liviu Dragnea si toata camarila de Sclavi ai lui Iulian Iacomi, adusi sa pastreze ordinea si sa mai execute pe cate unul daca este necesar.

Pentru cele 28 de secunde, cat a durat investirea noului Peresedinte Iacomi, Codrin ar fi primit de la Iacomi suma de 50.000 Euro cash si o cladire in Lehliu, data pe numele unui apropiat al lui Codrin. Adica in total 100.000 Euro.

Sa strangi repede 50.000 de euro in Lehliu Gara Oras Martir, este un proces dificil, insa nu imposibil! Asa ca „culegerea” a durat ceva!

PUSCHIU BRADUT

La culegerea „cascavalului”, este folosita echipa de „culegatori”, echipa din care face parte si Puschiu Bradut!

Puschiu Bradut, Consilier in Primaria Lehliu Gara, din partea PNL, locuieste in Ogoru si in afara de miliardele furate prin contracte din Lehliu, Puschiu nu are nimic de a face cu Orasul. Mai mult, Puschiu, nu a lucrat in viata lui nicaieri!

Acesta merge la victimele capusate, pe care le deposedeaza de bani, in cel mai Sicilian mod posibil!

Puschiu Bradut, este persoana care se ocupa de culegerea spagii pentru Codrin Stefanescu si conform surselor, persoana care a livrat sumele de bani in Euro catre acesta.

Ungerea Imparatului

Pe 9 Martie 2019, duminica, Liviu Dragnea, vine la Calarasi, pentru a mirui Presedintele PSD Calarasi, numitul Iulian Iacomi.

In spatele numirii, au stat insa aranjamente, care se reduc strict la bani! Mai precis, multi bani, foarte multi bani!

Asta vesel din drepta este Codrin Stefanescu

Toti Oamenii Imparatului

Pentru a pastra ordinea si a impune respectul, Iacomi Iulian a adus intreaga echipa de bombardieri, curve si amante, la ceremodia de inaugurare. Printre ei Alin Ploesteanu (facut acum Primar PNL de Frasinet), Sarafan (Vice la Frasinet tot PNL, ambii cunoscuti ca bombardieri), Sofian Costache (adus tot pe post de bombardier insa fara pusca), Vasile Stejaru, Toader Iacomi si altii.

Sofian si Daniel Alin Ploesteanu, sar si indeparteaza, jignesc si bruscheaza protestatarii! Cel cu sapca rosie, este Sofian Costache, cel cu sapca in mana Alin Ploiesteanu zis Linut. La ungere participa si Gigel Curea, unul dintre cei mai haini si detestati membri al Gruparii. (https://experimentullehliu.ro/2021/01/28/iacomizarea-baraganului-ep1-gigel-curea/)

Cel cu „da-i dracu pana la urma”, este Vicele de la Frasinet, tot PNL, toti oamenii Imparatului, langa el Linut.

NICOLAE RASNOVEANU

Am sesizat cu suprindere, existenta unei persoane cu adevarat pasionate si daruite Partidului, chiar in acea dezbatere, pe numele lui Nicolae Rasnoveanu! Omul si-a spus pasul si adevarul legat de ceea ce se intampla!

Insa ce ar fi zis Rasnoveanu, daca avea materialul prezent azi, material in care banutii pentru functia de Presedinte al PSD sunt adunati cu grija si impachetati?

Mai spunea Rasnoveanu „-Asta este viata? Nu punea Rasnoveanu mana pe furca sa intepe porcii ghiftuiti de Euro?

Banutii

Iulian Iacomi a avut o perioada grea in timpul ungerii ca Presedinte al PSD Calarasi, motiv pentru care a apelat la toti oamenii din Clan, pentru a stoarce sumele necesare inscaunarii. Cash 50.000 de Euro. In natura, o cladire din Lehliu Gara.

Puschiu Bradut

Cumnatul lui Iulian Iacomi, Puschiu Bradut, este persoana care a aranjat culegerea, schimburile valutare si livrarea spagii catre Codrin. (Toate inregistrarile au sunet, insa sunetul este scos).

25.000 euroi fierbinti, primeste Puschiu pentru Imparatul hulpav

Astfel, Puschiu a mers in multiple locatii, unde de la terti (cu sila) a preluat sumele de bani pentru a pune spaga cap la cap! (In poza de mai jos sunt de fapt 60.000 RON, sunt bancnote de 200 ron!)

Alte sute de milioane
Banutii la punga, inveliti la ciolofan!

Conform informatiilor, banii au fost platiti inainte de ungere 50%, iar 50% au fost dati tot de Puschiu dupa ungere, la fel si cladirea!

Codrut sutica!

Zis „sutica”, pentru faptul ca in jumatate de minut a facut 50.000 de Euro, adica 100.000 cash la un minut, Codrut Stefanescu, inca imparte in stanga si dreapta, valorile Socialismului Democrat Modern, si urla agatat de celula lui Dragnea, de care ii este atata dor!

28 de secunde =50.000 euro cash!

DREPT LA REPLICA

Iacomi Madalina, a trimis o replica la articolul in care Clanul Iacomi, cu japca, pune mana pe o afacere in cunoscutul stil de Clan! Il publicam integral.

Draga Madalina, povestea este ceva mai lunga si dureroasa! Ca sa simplific, de la persoane apropiate Notariatului, aflu ca doamna Notar, om si mama, are cativa catei, pe care ii hraneste in fata notariatului. Le aduce mancare de acasa, ii mangaie dimineata, si ii ingrijeste. Cand am ajuns in Notariat, acum vre-o doua saptamani, am aflat ca nici cainele nu mai mananca, de la o clienta in etate!

” De frica, vezi tu, cainele simte!”, spune femeia si imi povesteste cele stiute (adica de venirea dumneavoastra)

Atata frica a indus intrarea numelui de Iacomi in Notariat, ca pana si cainele refuza mancare! Am fost socat insa de „frica” instaurata in notariat! Pana la urma sunt doar femei! Doamna Carauleanu nu merita „frica” Clanului Iacomi. Am fost insa afectat, de modul si apasarea cu care au fost spuse cele de mai sus, asta in timp ce mangaia cateii!

Nu pot insa, sa nu observ tonul din raspunsul dumneavoastra, care nu este tocmai potrivit unei replici!

Poate, daca Imparatul va va da o caramida de Euro, una din cele de mai sus, dumneavoastra sau sotului, cu siguranta, o sa construiti un cabinet notarial cu 5 etaje si balcon! Insa nu va doresc sa va loviti de un Iacomi, care nu-ti da o hartie, care iti spune ca te taie, te face, el Primar de Oras, de un ciopartitor al lui Iacomi, nu va doresc sa vina 30 de Iacomi peste dumneavoastra noaptea, pusi sa te faca bucati, nu va doresc sa va mutati copii din Oras si nici sa ii paziti in fata scolii!

Nu va doresc sa stiti ce inseamna sa nu ai bani de lemne, sa iti aresteze mama, tu copil, sa ti-o scoata din casa cu catuse, cand in spate raman 6 perechi de ochi in lacrimi, fara a intelege ce se intampla (asta pentru ca Iulian, cel care a aranjat sa intrati in Notariat, a facut listele cu cei care vor fi lasati in ghearele DIICOT, iar cei favoriti sunt lasati in pace)!

Asta inseamna Iacomi= frica, furt, rautate si hotie, inseamna munti de bani carati cu sacul de plastic, in timp ce Orasul Lehliu si Comuna Dor Marunt sunt in faliment. Inseamna durere si familii distruse. Numai numele de Iacomi si faptul ca Iulian a facut aranjamentul, a adus frica, iar frica si groaza, distinsa Doamna Iacomi, nu o scoti cu nimic, ramane in privire si partunde in oase, cu o exceptionala remanenta!

Pana una alta, scoateti ghiarele Clanului, din gatul femeii si lasati Biroul Notarial Carauleanu, sa fie Carauleanu, element de corectitudine si suport, pentru noi toti astia capusati de Clan… Este munca ei nu a Clanului acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *