puschiu bradut

Daca am putea face un sumar al evenimentelor din ultimele doua decenii, din Primariile Lehliu Gara si Dor Marunt, dar si din bugetele institutiilor din aceste localitati, a existat o incredibila debandada cu banii publici, care au fost drenati in cvasitotalitatea lor catre firmele capusa ale Clanului Iacomi.

Una dintre persoanele responsabile de aceste „operatii”, este cumnatul liderului PNL Iacomi Iulian, pe numele lui adevarat Puschiu Bradut.

Puschiu Bradut, este casatorit cu Iacomi Mihaela, sora celor doi Iacomi Iulian si Ion. Co domiciliul in Ogoru, unde tocmai a construit o vila fara autorizatie de constructie (in Clan nu are nimeni nevoie de autorizatie), si nici nu sunt trecute in Primarii la ROL, ca sa nu plateasca impozite. Asta nu inseamna ca nu primesc actele necesare pentru diverse utilizari, tine strict de a nu plati impozitele pe cladiri!

Construita in stil arhitectonic renascentist tarziu, cu accent pe simetrie, proportii si regularitate, vila „Puiului de inger”, asa cum este cunoscut in organizatie, prezinta si elemente specifice stilului Baroc, al luxului extrem, insa la interior. Construita in 2020, in cateva luni, viluta, este realizata de Puschiu Bradut, care in viata lui nu a lucrat sau produs ceva util societatii si nu a avut venit, cu exceptia banilor din Primarii!

Valoarea total a sumelor incasate de Pischiu Bradut, pe II Puschiu bradut si pe celelalte firme din „Clan”, pe lucrari fictive sau realizate de el, insumeaza nu mai putin de 3.500.000 de Euro, la cursul de 4.5 Ron/ Euro. Acesti bani au fost drenati pe lucrari, „a la Puschiu”, in perioada 2006-2021.

Trei milioane jumatate de Euro, a primit Puschiu, din banii care erau de drept ai Orasului Lehliu si Comunei Dor Marunt, Judecatorie sau alte institutii, aflate sub sfera de influenta Primarului PNL (fost PSD) Iacomi Iulian.

Vila Puiului de Inger

Se poate observa grija cu cate a fost plantata la maturitate perdeaua de tuia in spatele gardului, pentru a proteja domeniul Puschiu de privirile indiscrete ale prostimii.

Fara a avea cum sa justifice o singura caramida din constructie, financiar vorbind, Puschiu Bradut, este cel mai instarit om din Lacomi Land. Iliuta Vasile cu toata familia si inca cativa fermieri, adunati, daca strang de 30% din ce detine Puschiu!

La fel ca in cazul lui Putin, averea Imparatului Iacomi Iulian, nu sta pe numele lui! Aceasta sta pe numele sclavilor si pe numele Puilor de Inger, cele mai fidele slugi, primid in schimb nebanuite sume de bani, din care ei si familiile traiesc ca nabanii!

MASINUTA DE BANI

Puschiu a tranzactionat cam 50% din toate magariile cu cladiri si terenuri, realizate de Iulian Iacomi in ultimele doua decenii!

Astfel, in localiatea Ogoru, fara ca oamenii sa stie, Puschiu detine blocuri intregi, terenuri intravilane si cladiri.

Mai tot ceea ce a furat Imparatul Iacomi Iulian in loc Ogoru, a trecut pe numele lui Puschiu sau se afla inca pe numele acestuia.

Astfel pe numele lui Puschiu, Ion si Iulian Iacomi, au trecut toate fermele si cladirile din Ogoru, care au apartinut fostului IAS, cantina, blocurile de apartamente, birouri, adica tot ce nu era privat ( construit si detinut de cei cativa sateni).

Pentru a ascude proprietatile si pentru a nu plati impozite, toata Priamria Dor Marunt, lucreaza non stop pentru a realiza jonglerii, asa ca singurul care plateste taxe esti tu si cu mine!

Pentru a realiza tranzactiile cu cladiri si terenuri, Ion Iacomi a blocat realizarea PUG si PUZ pentru toata comuna.

Vatafu Constantin si Joga Virgil, din cadrul Primariei Dor MArunt, au avut cea mai mare contributie in toata aceasta magarie, cu blocarea realizarii unui PUZ adevarat.

Asa ca Dor Marunt are PUZ din 1980, iar autorizatii si hartii dau astia, doar pe spranceana!!

Cel mai important element pentru Clan, il reprezinta pastrarea localitatilor fara cadastre si PUG/PUZ, astfel ca membrii Clanului pot ascunde, pe adrese care nu sunt inregistrate decat la Primarie (in catalogul lor), Firme si Consortii, in a caror componenta se afla Puii de Ingeri, cei care manevreaza miliarde sau mai bune zis, grosul investitiilor Imparatului Iacomi Iulian.

Atunci cand esti parte a unei afaceri care miroase, atunci cand speli miliarde si nu vrei sa se stie, cand vrei sa pui manuta pe banii Uniunii Europene, pe fonduri nerambursabile, trebuie sa ascunzi ce faci!

Asa a ajuns Imparatul, actionar la Rodagria, detinuta de Fam Pascu, Gloria si Andrei Pascu, Mihalcea Bogdan si Mihalcea Maricel (Dir Certrom), si altii.

Rodagria Asociatei, are sediul ascuns, de Clanul Iacomi, in Ogoru, iar schemele de asociere sunt atat de complexe, ca a fost nevoie 6 luni de zile sa le dam de cap!

Ascunderea unor asocieri „secrete” este critica atunci cand speli bani si cand vrei sa adapostesti actionariatul legal, asta pentru ca Imparatul nu „face business”, daca actele nu sunt OK!

Capsunile Imparatului

Rodagria Produce, ascunsa in Ogoru, in localitea in care normal, ar trebui sa existe PUZ/ PUG si unde o adresa trebuie sa fie clar identificata, a fost plantata la un alt Pui de Inger din Clanul Iacomi.

Foarte important pentru Puschiu, ca toate transferurile imobiliare, sa se realizeze in liniste, fara taxe, asa ca Interlopii au nevoie de doua persoane:

  1. Notarul Public
  2. Sef Anaf- Petrica Iavascu.

Notarul public, trebui sa accepte magarii si ilegalitati, ca de exemplu, in contractul de vanzare specifici ca ai primit banii pe o cladire, acum 3 ani, cand tu o vinzi azi! Asta este un alt motiv, pentru care IACOMI IULIAN si ION nu au folosit notariatul din Dor Marunt! Doamna Notar Carauleanu nu a acceptat mizeria Clanului!

Seful Anaf, Petrica Ivascu, pus de Iacomi, este personajul principal care acopera toate faptele mirositoare ale clanului, scuteste de la plata pe cei din Clan si acorda suport si consultanta, legat de cum sa nu se plateasca taxe catre bugetul de STAT. Nu uita, singurul care plateste taxe esti tu si cu mine! Ei, cei din Clan, nu platesc nimic, doar incaseaza.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.73 MB]

Blocuri cu etaje, terenuri agricole, cat poate imaginatia cuprinde, cladiri, 5 masini (4 ca una a vandut-o acum cateva zile- un ww), familie grea, vile noi, lux si opulenta!

Puschiu Bradut, are o avere la care nimeni nu viseaza, pentru ca in general, cel care strange avere, munceste!

Sa strangi avere fara sa faci nimic, este greu!

Capusala

Pentru a intelege de ce arata Lehliu Gara ca un cotet de gaini, trebuie sa intelegi modul de jefuire al numitului Iulian Iacomi, mod implementat si la Dor Marunt, sub atenta obladuire a lui Vatafu si Ion Iacomi.

  1. Lucrarea pe banii Primariei, musai de valoare cat sa fie data de Primar direct!
  2. Vine Puschiu sa o execute! O executa insa prost si doar 30%. Restul lucrarii se face la Toade Iacomi in curte, „ca si gura lui trebuie sa manance”!
  3. Vine Primarul care pune sclavii din Primarie sa semneze receptia si sa plateasca omului factura!
  4. Primaria plateste si vistieria se goleste!

3.500.000 euro a capusat Puschiu Bradut cu Ion si Iulian Iacomi.

Gardul de la Caminul cultural, trebuia sa fie executat pana in capatul trotuarului. In schimb, Iacomi, a facut doar o particica din el, acum total degradat, restul, pe banii Primariei Lehliu, a fost executat temeinic la Toader Iacomi acasa, in Loc Ogoru.

In timp ce la Camin, cimentul a fost doar de expozitie, fapt care se vede din filmare, existand o degradare vizibila a lucrarii, la Toader au fost puse 6 scanduri orizontale, ciment la greu, a fost folosit alt lac, iar la porti au lucrat baietii sa iasa in simetria perfecta.

Zugraveli la Tribunal, umflate si in bataie de joc si alte sute de lucrari manjite si spoite. Asa a ajuns Orasul Lehliu Gara, Oras Martir!

Dar cine este Puschiu Bradut?

Puschiu Bradut este un hot, care fura curent electric, asta pentru ca membri clanului nu sunt obisnuiti sa plateasca! Cu contoarele manarite, membrii Clanului platesc facturi la curent de 90 de ron, cand ei consuma de 6000ron/ luna!

Puschiu insa, a fost turnat si a trebuit sa mearga in fata Instantelor Prietene, care au clasat cazul!

Asta este unul din motivele pentru care, este important sa ai Judecatorul tau, Procurorul tau, etc!

Tu daca furi un ou, intri la puscarie! Ei daca fura milioane de euro, se declara neinceperea urmaririi penale! Sunt aceiasi Procurori si aceiasi Judecatori! O lege pentru tine, alta pentru ei!

De asta zice Joga Virgil (Urbanism Dor Marunt), ” Te duci degeaba la Lehliu la Judecatorie”, acolo unde Judecator este doamna Joga, verisoara lui Virgil! Si omul a avut dreptate! Stia ce spune!

Dar de ce am ajuns aici?

Romania nu este condusa de Presedintele Iohanis sau de Premieri, Romania este condusa de Buraga, de Ion si Iulian Iacomi , de SRI, oamenii de care nu alfi nimic, de Col Paduraru Adrian, Comandant ISU Calarasi, de Dragan Genoveva- MAI Arme si Munitii si de Xenofonte Purcarea!

Astia sunt oamenii care conduc Romania, nu cei de sus!

Miruiti cu pensii speciale, cu salarii speciale, cu program special de munca, acesti Oameni, se afla in varful lantului trofic si doar ei decid ce si cum se face si daca se face!

SRI are zeci de oameni de care nu stii nimic! Insa Ofiterii din SRI sunt ocupati strict cu propria bunastare, cu propria lor agenda, unde mai prinde si el un teren de 4-5 ha intravilan, sa aibe ” si puradeii lui ce sa manance”!

Terenul peste drum de depozitul de materiale de constructii Ibitza, apartine unui General din SRI! Hectare intregi!

Toti sunt inruditi, se nasesc unii pe altii si ajung in 2021, sa se intrebe: „-Cum Dracu de am ajuns aici?” Legat de situatia din Lehliu Gara.

Puterea este la o mana de persoane, incompetente, cum este Xenofonte Purcarea Prim Procuror Parchet, sau Col Paduraru MAI-ISU, incapabil sa aduca o prelata pentru o macara.

Acesti oameni, daca pot fi numiti asa, sunt vinovati pentru saracia din Judetul Calarasi.

Daca Judecatoria, Parchetul, SRI, DIICOT, erau institutii functionale, Primarii Ion si Iulian Iacomi sapau cu harletul in spatele curtii sa mai gaseasca cate un tubercul pentru ciorba, iar Puschiu Bradut, lucra ca zilier la Bucuresti, la incarcat sacii in camion.

Puschiu Bradut, COnsilier in Primaria Lehliu Gara, care de fapt salasluieste la Ogoru! Ca sa vezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *