raiffeisen bank lehliu gara

Ramas in epoca de piatra, Judetul Calarasi, condus de elitele celor doua Partide dominante, PSD si PNL, arata ca dupa razboi. Cu fiecare zi care trece, se vad diferente uriase intre zonele de vest ale Tarii si Lehliu Gara, diferente imposibil de recuperat, tinand cont de actualul context economic si social!

In Dor Marunt, au mai ramas vreo 4 miliarde (lei vechi) si Ion Iacomi, Primarul, a chemat repede firmele capuse, de data asta Nico Construct SRL, a Liberalului Nicolae Necula, pentru a manji cateva cupe de piatra pe niscaiva ulite, pentru a drena banii din Primarie. sa fie de praduiala!

Nu au dat mult, doar vre-o 35.000 de Euro, in genul de combinatie in care aduci 4 masini de piatra si spui ca ai adus 15! Primaria Plateste, Partidul primeste ceva maruntisuri la „donatii”, iar praduiala este impartita cu SC Nico Construct SRL, firma prin care zona Lehliu Gara- Dor MArunt, este jefuita de bani in mod salbatic, de Clanul Iacomi si Liberalii flamanzi.

In loc sa dea drumul la apa in comuna, sa faca un trotuar, Primarii Iacomi, fac ceea ce stiu mai bine, fura!

Partidul National Liberal Calarasi, a reusit sa stranga langa ei, toate Gruparile de Crima Organizata din Judet, iar rezultatele muncii Nico Construct si al Clanului Iacomi se vad peste tot in Judetul Calarasi.

Spalarea „cascavalului” prin Banci

Cand ai de spalat bani fara sa se vada, cand ai de schimbat Ron in Eur, fara sa stie multi, ai nevoie de Banci! Mai precis de Zeitele din Banci!

Zeitele

Zeita este persoana infiltrata in Banca, infiletata bine, sotia lui X din Clan, care raspunde la „clape”, adica la telefon, ajuta la efectuarea operatilor delicate, la acoperirea operatilor suspecte sau la schimburi valutare la cursuri preferentiale.

Zeitele sunt frumoase, mieroase si toarna tot, la cine trebuie si cum trebuie. Unele Zeite permit glume, altele perversiuni! Buraga Costel, Seful Politiei Lehliu Gara, stie foarte bine care cat permite, asta pentru ca si el are o zeita la Raiffeisen!

buraga costel

In Lacomi Land, fiecare membru al Clanului Iacomi, are zeita lui! Buraga una, Sofian alta, Imparatul le are pe toate! Uneori, pe surse, auzim ca Imparatul Iulian, este abuzat de zeitele obraznice din Lehliu Gara, Oras Martir.

Cel mai curat Liberal

Puschiu Bradut, este unul din cei 3 piloni ai Imparatului Iulian! Cu inclinatii Fascist Liberale, Puschiu, vorbeste cu zeitele din Banca Raiffeisen Lehliu, calm, duios si convingator.

Astfel, el obtine un curs preferential la un schimb valutar, lucru care contravine regulamentului intern al Raiffeisen, tinand cont de suma si rezolva la rapid, coversii valutare cu Zeitele.

Dupa ce ii f–e in gura, Puschiu le transmite Zeitelor, ca daca nu ii da un curs preferential, „-Tu intreaba-i! Nu stam in loc nici noi de voi nici voi de noi!” Puschiu obtine cursul preferential cerut si schimba banii care erau destinati numirii Imparatului la conducerea PSD, adica spaga lui Codrin Stefanescu.

Presiunea pusa pe angajata Bancii Raiffeisen, modul in care Puschiu se exprima si amenintarea voalata si cererile acestuia, reprezinta pentru Banca, o grava problema de securitate!

Asa vorbesc membrii Clanului de Interlopi Iacomii cu angajatele Bancii Raiffeisen Bank!

Jerusalema

In timp ce la Lehliu Imparatul danseaza Pinguinul cu Partidul, unde migreaza de la stanga la dreapta, la Raiffeisen in Austria, albinuta culegatoare, vesela si curata, danseaza Jerusallema!

Ce se danseaza la Lehliu Gara

La Lehliu Gara, in timp ce anagajatii Primariei, cara votantii la vot, sa iasa Imparatul „king”, Alin Poiesteanu, acum Primar Liberal de Frasinet, danseaza „bombardierul”.

Cunoscut Bombardier, Alin Ploiesteanu, a fost impins de Iulian Iacomi, Dan Motreanu si Emil Florian Dumitru, la Primaria Frasinet, sa poata fura si bugetul acestei Primarii in totalitatea ei!

Pana sa iasa Primar si sa-si descopere calitatile Liberal Fasciste, Alin zis Linut, era Bombardier si participa cu Dinca Relu Aurelian (Zgaibant), ginerele lui Ion Iacomi si cadru MAI, la lupte cu tiganii din Razvani, cu bate, blocari de strazi, sabii si topoare, sau unde era trimis de Clanul Iacomi!

Asta mic si chel, care injura si ameninta, cu tricou rosu Louis Vitton, este Alin Ploiesteanu, Presedinte PNL Frasinet. In masina, la carat victimele, sub ochii MAI Calarasi, care veghea la buna circulatie a celor oprimati, Maracine, un marcant membru al Gruparii Iacomi si angajat la Primaria Lehliu Gara!

Dormi linistit, Procurorul lor, Xenofonte Purcarea nu doarme, lucreaza si noaptea sa ascunda si sa apere Crima Organizata Calaraseana! Tocmai a respins vreo 6 plangeri penale, nu prea intelege faptele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *