igsu isu calarasi

A trecut aproape un an de zile, de la primele sesizari legate de impactul Infiltratilor Clanului Iacomi, in structurile MAI, faptele acestora si ireala debandada din UM0214 Lehliu Gara (Unitatea de Pompieri Militari).

Au venit cei de la DGA- Serviciul Anticoruptie Calarasi si ISGU Bucuresti.

Au fost documentate faptele, luate declaratii si de cateva zile, incep sa se vada masurile corective luate de IGSU Bucuresti.

Din surse, aflam ca Lt. Col Gheorghe Catalin, se pregateste de transfer, chiar daca cel putin pentru moment, nu este clara locatia unde acesta va pleca.

Macaraua

Plecata la verificari si eventuale reparatii, macaraua se va intoarca peste cateva zile la Lehliu, dupa care, se va gasi o locatie, la care acest utilaj sa stea acoperit.

Mai mult, ridicatorii de sarcina vor fi pregatiti din nou, sau mai bine zis, vor primi un alt nivel de calificare in domeniu.

Echipamentele ISU Lehliu Gara

IGSU inca trebuie sa publice rezultatele anchetei de la Lehliu, Fundulea, Budesti si Calarasi. Este de asteptat ca Pompierii sa primeasca echipamente noi, chiar daca pana in prezent, nu au sosit NOMEX-uri noi (adica echipamente speciale de interventie- costum pompier conform).

Nu este clar pentru moment, daca se vor pregati Pompierii din Lehliu Gara, pentru interventii speciale, in caz de incendiu la Rafinaria Bunge.

Autoscara de la Lehliu Gara

In urma cu cateva zile, a avut loc un exercitiu cu autoscara ISU Calarasi, la Cocina Lehliu Gara (Spitalul Orasului Martir). Autoscara a fost deschisa si au fost operate simulari, chiar daca drumul de la Calarasi dureaza 45 de minute, fapt ce face, real, interventia scarii tardiva.

Este insa un lucru bun, faptul ca Ofiterii de la Calarasi, au gasit de cuviinta, sa realizeze o simulare a interventiei si la Lehliu Gara, Oras MArtir jefuit de Clanul Iacomi.

Autoscara ISU Calarasi la Lehliu Gara! Oare cand va avea Orasul propria Autoscara la Um0214?

Jos, cu capotel rosu-sangeriu, conducatorul Cocinei Clanului Iacomi- Pr. Dr. Econ. Danga Mircea, „masinuta cu bani” a Imparatului.

Sclavetii si Colonelul

IGSU Bucuresti, a inceput sa anuleze pedepsele aplicate de Col. Paduraru Sclavetilor, la nervi. Aceste anulari, arata extraordinara incompetenta a Colonelului, care gaseste potrivit sa loveasca Sclavetii, in fapt fara vina!

Gen. Maior Dan Paul Iamandi, a tinut sa multumeasca Redactiei Experimentul Lehliu si promite masuri corective, atat de necesare in aceste vremuri grele!

Incet, lucrurile se aseaza pe fagasul normal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *