crima organizata

Primarul Interlop din Lehliu Gara, a aranjat terenul de 4000 de m2 de la padure! Dupa ce au lucrat cei de la Urbanism pe branci, terenul este gata de praduiala! Se stie castigatorul de 5 luni! Dar deh,…. sa fie licitatie!

A fost publicat anuntul de licitatie, in locuri numai de Primar stiute, fara a se introduce Hotararea de Consiliu Local pe site-ul Primariei! Motivul este simplu. Tine de aranjarea distribuirii terenului catre unul din membrii Clanului, pe nimic!

Aproape de jumatate de hectar, de praduiala, langa padure si paraul care taia Orasul Lehliu Gara, in zona linistita, perfect pentru un palat cu turnulete, buncare, pivnite, piscine, departe de ochii gloatei muncitoare!

Licitatia

Aranjamantul este simplu: dai cat trebuie la cine trebuie, apoi cumperi pe nimic terenul, la o licitatie la care participi doar tu!

spaga+ valoare de la licitatie= pretul corect!

Obiectivul

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [122.34 KB]

Terenul cu balon albastru este tinta! Jinduit de Clan si pastrat pentru persoana portivita!

4000de m2 pe strada Padurii, la aer curat, verdeata si liniste!

La Praduiala

Ceva nu a mers bine insa si la licitatie, au mai venit si „alte gaste”, ceea ce complica viata Primarului, ocupat exclusiv cu jefuirea localitatii, adusa in faliment. Asa ca a organizat distinsa doamna Secretar Serban Nadejdea, o adunare EXTRAORDINARA, la care Pinguinul (Narcis- USR), a trebuit sa vina pe A2, tocmai de la Bucuresti!

Pe ordinea de zi a extraordinarei adunari, componenta comisiei de Solutionare a contestatilor, ca sa fie „cine trebuie in comisie” si implicit la licitatie sa castige cine trebuie.

Pe scurt, Imparatul a aranjat sa dea aproape jumatate de hectar, la cine trebuie si pe cat trebuie!

In loc sa fie impartit terenul in 4 parti de 1000 de m2 si sa fie dat la tinerii din localitate, fapt care ar ajuta in mod real patru familii, Iacomi Iulian, aduna in „Sedinta Extraordinara” aproape 20 de persoane, pentru a aranja comisia care va da terenul si va analiza contestatiile.

Documentele

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [644.04 KB]

HCL 28/29.04.2020, nu a fost insa suita pe site-ul Primarie, site de pe care a fost indepartat si butonul de „search”, sa nu poata cauta nimeni nimic. HCL 28 este Hotararea de Consiliu Local, in care Primaria „aranjeaza licitatia”. Este important insa ca informatia sa ajunga doar la cine trebuie!

O noua licitatie?

Din Primarie, aflam ca nu au existat doritori, adica ofertanti! Atunci de ce Sesiune Extraordinara a Consiliului Local? Pe surse a licitat si cine nu trebuie, ceea ce a stricat aranjamentele!

Asta era un alt motiv al convocarii consilierilor – azi – in sedinta extraordinara: sa numeasca doi reprezentanți în comisia de judecare a contestatiilor, lucru pe care angajatii Imparatului uitasera, ocupati cu altele, sa il prevada in conditiile de desfasurare a licitatiei (s-au trezit ca e nevoie de asta doar cand au aparut motivele de contestare a unor participari). Iar acea sedinta in care s-au discutat contestatiile era programata azi, la 10 (de-aia s-au trezit consilierii cu noaptea in cap – sa fie la 8 la Casa de Cultură). Și sa mai scada – cu unul – numarul buboaielor pe care le vor descoperi la Lehliu aia de la Curtea de Conturi, care vin sa il beleasca pe Imparat…
Cu contestatiile, se pare ca s-a facut voia primarului: cei doi consilieri trimisi de Imparat in comisie au iesit cu zambetul pe buze de la locul faptei. Singura mai incruntata – prin perimetru – era o tanti de la ANAF („tanti Liliana de la Fisc”)
Informator 4454- nume de cod Veverita Salbaticita

Se pare ca va exista o noua licitatie, legat de acest teren, jinduit de Clan! Pentru informatii fierbinti, va trebui insa sa mergeti la Primaria Lehliu Gara, locul unde, cel putin teoretic, „angajatii”, at trebui sa afiseze public aceste anunturi!

Padurii?!

Deci e dat, dar nu e licitat, se poate, …, daca se va relua, … anuntul…!?

Doamna Secretar Nadejdea Serban, ofera clarificari suplimentare

Concluzia

La Lehliu Gara, exista terenuri de vanzare, tinute la secret! Se afiseaza doar pentru cei alesi atent..

Petrica Filon, Masinuta cu bani a Imparatului si Viceprimar

Nimeni nu a licitat, dar se lupta pe teren ca chiorii!

Terenul este in apropierea palatelor ridicate de Dinca Relu Aurelian si Alin Ploiesteanu, temutii bombardieri ai Clanului Iacomi!

Ca sa iasa aranjamentul, Primaria intruneste in mod exceptional 15 oameni +Primarul, pentru a avea grija ca in comisia de evaluare sa fie pusi doar „cele mai fidele slugi ” ale Clanului!

Dormi linistit, Comandantul Buraga Costel, Seful Politiei Orasului Lehliu Gara, bea apa de la filtru, deci nu o sa faca pietre la rinichi!

PNL Calarasi

Trebuie sa mentionam faptul ca Iulian Iacomi si Ion Iacomi sunt membri fondatori ai PNL Calarasi, alaturi de Dan Motreanu si Emilian Dumitru.

PNL te iubeste si iti vrea tie, Lehlianului, numai bine!