Intro

De formatie Inginer, nu credeam ca voi ajunge sa scriu la 40 de ani, drame incredibile, in care sunt implicate mame si copii, in Romania moderna si dezvoltata, la treizeci de ani de democratie. De patru ori am incercat sa incep acest articol, insa colepesit de emotie, nu am putut sa scriu! Colegii la fel, nici ei nu au avut taria sa o faca!

Un om normal, il recunosti dupa suflet, nu dupa chip, citeam de curand! In documentarea pentru acest material, am avut ocazia sa vad dramele copiilor lasati acasa singuri, cu mame arestate, bunici disperate, rude distruse, lacrimi din ochi neputinciosi ai micutilor, lasati care pe unde a apucat, dar si nepasarea si mizeria celor care au organizat „Operatiunea Cotofana”!

Honore de Balzac, spunea ca „Rautatea calculata este cea mai perfida dintre toate rautatile”.

Sediul MAI Calarasi

Pentru a intelege putin situatia, trebuie sa intelegem contextul. Pentru inceput voi poposi la sediul MAI Calarasi, locul in care au loc unele audieri, dar si locul in care sunt incarcerate unele persoane din prezentul dosar, la subsol existand celule de detentie, dar si spatii pentru interogatorii.

Vizita

Vineri, 18.03.21, am fost la o audiere la MAI Calarasi, sediul din centru de langa Lidl. La intrare, o doamna Avocat, cu dosarul in mana, statea inghetata de 40 de minute, in zona de intrare si se ruga din cand in cand, de Ofiterul de Serviciu, sa o lase sa intre pe casa scarii, pentru ca era foarte frig si inghetase femeia! In camera de la intrare, lipsita de sursa de caldura, era mai frig ca afara!

-„La subsol, este Iadul!”, spune doamna Avocat!

-„Nu sunt astia in stare sa puna un calorifer, stai si ingheti ca la Jilava!”

A mai ramas 20 de minute pe scaun incremenita si inghetata, in timp ce eu eram preluat la etaj pentru o declaratie.

Sus la etajul doi, pe culoarul central al corpului din dreapta, o aglomeratie de nedescris! Pe ambele parti, camerute in care angajatii MAI lucreaza, birouri si spatii mici de depozitare. Pe hol dezastru, toate corpurile de iluminat erau distruse, bezna si o gramada de Romi, in mai toate birourile, clae peste gramada, dadeau declaratii. Etajul era plin ca la concert!

Pandemia la Politia Romana, in sediul central, a luat sfarsit de mult!

Etajul arata ca dupa razboi, de parca nimeni nu a mai trecut pe acolo, sa vada in ce conditii lucreaza MAI Calarasi.

Cat despre pandemie, acolo, fiecare a fost infectat de x ori pana acum si sunt cu siguranta imuni! Asa aglomerat era, ca nu am gasit sala si a cautat Ofiterul MAI, o sala in celalalt corp!

Sediul Diicot Calarasi

Diicot are doua puncte in Calarasi, unul in zona de case, in apropiere de Prefectura si unul langa Vama Calarasi, in sediu cu Vama si Politia Circulatie, la iesirea spre Constanta.

Sediul DIICOT, afara rudele disperate asteapta vesti.

Operatiunea Cotofana

Operatiunea Cotofana, a constat in lichidarea unei Grupari de Crima Organizata, lichidata deja de cateva ori, care opera pe mai multe Judete, cu structura complexa, stratificata si ramificata, grupare care drena bani din Bugetul de Stat, prin falsificarea unor documente, in vederea accesari unor sume de bani necuvenite, prin Indemnizatiile de Crestere a Copiilor.

Cotofana, este numele dat de participantii la Operatiune, femeilor care erau vizate drept elementele principale ale Gruparii.

Cu toate ca nu stiau de la bun inceput ce si cum, Politistii, Jandarmi si cei din Trupele Speciale, au comunicat rapid si se cunosteau detalii, cu putin inainte de descinderi. Asa a aparut „Cotofana!” Numele operatiunii a ramas Operatiunea Cotofana, in primul rand din cauza dimensiunii, MAI Calarasi utilizand aproape tot personalul disponibil din zona!

La 6.00 dimineata cu mitraliera, pana la 14:00 -perchezitia!

Organizati in cea mai mare actiune din istoria Judetului Calarasi, sute de angajati MAI, mascati si Trupe Speciale, au navalit peste zeci de familii sarmane, cu noaptea in cap, pentru a opera perchezitii si arestari. 150 perchezitii si 153 de mandate de aducere!

In principal, astia au navalit peste familii sarmane, in marea parte cu copii mici, oameni sarmani, fara valoare reala in lantul infractional, simple victime ale unui sistem infect si corupt, actiunea de o uriasa anvergura, avand simplu rol decorativ, mediatic, in fapt un circ de prost gust.

Componenta structurilor (gruparilor care operau) era cunoscuta, precum si cele cateva persoane care erau capii grupari, inainte de descinderi.

Un urias caz social si o uriasa bataie de joc-21 de arestati pentru 30 de zile!

Intregul dosar, este real vorbind, un caz social! Vorbim de oameni sarmani, amagiti intr-o schema, in care sub protectia sigurantei oferite de Primar printre altii, primeau ceva bani din scheme ilegale, sau mai putin legale (acum fiecare in functie de cat a reusit sa intelega, la momentul faptei).

Buraga, Imparatul si Petrica Ivascu

In loc sa aresteze coordonatorii gruparii si Primarii implicati, DIICOT a navalit in incredibile actiuni aiuristice, in care si ei stiau, ca nu vor gasi nimic!

In timp, in zona Lehliu- Dalga- Lehliu Sat- Dragos Voda, a aparut linistea si siguranta, ca Primarul si Primaria ii ajuta, bazandu-se istoric si pe alti beneficiari ai schemelor, care traiau linistiti cu banii primiti!

Mare parte din beneficiari, sunt cazuri sociale cu 2-5 copii, cu venit redus si beneficiari ai ajutoarelor date din Primarii.

Intreg dosarul de Crima Organizata, a fost instrumentat in mod discutabil, in primul rand, din cauza faptului ca „dimensiunea” la care au ales sa mearga, a depasit orice limita si au navalit cu mandate de perchezitie si arestare, peste oameni sarmani, care erau in fapt victime!

Pe scurt, Procurorii DIICOT, Procurorul Xenofonte Purcarea si Parchetul Calarasi, cunosteau din fasa toate detaliile, membri, modul de actiune, iar faptele erau clare, legat de membri gruparilor, mod de lucru si beneficiari.

Buba

DIICOT recunoaste faptul ca beneficiarii, cei perchezitionati si arestati (parte din ei), sunt cazuri sociale si „Membri Gruparii profita de situatia materiala precara a unor proaspeti parinti si ii ademenesc cu primirea unor sume impresionante de bani, pentru nivelul lor de trai, impartind apoi in mod egal cuantumul undemnizatiei prevazute de Lege..”- material DIICOT. Adica vorbim de cazuri sociale, ca sa intelega toata lumea, cazuri care nu trebuiau abordate in asa maniera!

Cine a spart buba?

Problema indemnizatiilor de crestere a copiilor, acordate fara drept real, este cunoscuta de ani buni, existand cateva dosare deja judecate, asa cum bine sesiza Marin Badea, cu „destructurarea gruparii care a mai fost destructurata de trei ori”!

Se cunostea bine la nivelul Primariilor Dor Marunt si Lehliu Gara, faptul ca sunt cazuri de persoane, care incaseaza ilegal beneficii, care sunt acestea, numele, dosarele, dar si preferintele de vot ale acestora.

Pe scurt, dosarele care erau toate filtrate de Secretarii celor doua Primarii (sau de Asist Sociala), treceau toate prin mana Primarului si Secretarului.

La Lehliu si Dor Marunt, la nivel de Primar, se cunostea exact cine, cam cat primeste si din ce familii sunt! Situatia a fost tolerata si aprobata de Primarii, cu stiinta, pentru ca urmau alegerile locale si era important sa fie liniste. A venit insa Agentia Judeteana Pentru Plati si Inspectie Sociala, la 23.04.2020, care sesizeaza DIICOT, legat de fapte de natura penala, pe partea de indemnizatii si beneficiari. DIICOT „se zbarceste” si afla toata structura MAI (fapt foarte important).

Cine este in spatele Operatiunii Cotofana

In spatele intregului circ, se afla membri ai clasei politice, mai precis Iulian Dumitrescu, ales Presedinte PNL Prahova, Iulian Iacomi (nasit de Dumitrescu) Primar din Lehliu Gara, Ion Iacomi, Petrica Ivascu si Buraga Costel.

Iulian Dumitrescu, actual Presedinte de CJ Prahova, are inca lucrari in Lehliu, prin firmele apropiatilor si incaseaza bani din lucrari de ceva ani, din Lehliu, pentru lucrarile de canalizare si altele, membru al Gruparii Iacomi, zis Albanezul. Acesta ani buni, a jefuit, ajutat de Filipescu, judetul Calarasi de bani pe lucrari facute aiurea, de unde a si primit porecla de Albanezul ( obisnuieste sa vanda firmele la straini, pentru a pierde urma tranzactiilor).

Iulian Dumitrescu are legaturi stranse in MAI, si SRI Calarasi, om cu greutate in PNL, acesta a ajuns candidat si apoi Presedinte de Consiliu Judetean Prahova. Nasul lui Iulian Iacomi, acesta a avut discutii in 2019, cu Iulian Iacomi, legat de faptul ca DIICOT si Procurorii Prim din Parchetele Calarasene.

Mai precis, au existat discutii legat de faptul ca este necesar sa se gandeasca la desconspirarea unor fapte de natura penala, care sa ajute la „imbunatatirea” performantei Procurorilor DIICOT, in paralel cu intentia PNL Bucuresti, de a lansa o serie de actiuni de mare impact media pe Crima Organizata. Totul gandit a avea locul dupa alegerile pentru Primarii si Parlamentare.

Astfel, este decis la nivel de Lehliu Gara ( la nivel de Primar) si discutat subiectul cu Iulian Dumitrescu, legat de posibilitatea turnarii echipei care drena bani in zona Lehliu-Dor Marunt, echipa cunoscuta in principiu, dar tolerata de Primarii Iacomi.

De ce este nevoie de actiuni spectaculoase?

Sunt mai multe motive:

a) Orchestrand cateva actiuni spectaculoase, cu multe arestari, perchezitii, da bine in occhii alegatorului! Aratam lumii ca se munceste, curatam Romania! Aici este important ca Partidul conduce DIICOT, adica Procurorii si activitatea acestora este dictata Politic! Acest fapt este deosebit de important!

b) Prim Procuror Xenofonte Purcarea, si Proc. Sef. Neagu Nicoleta- DIICOT, sunt „desemnati periodic” in aceste functii si da bine o actiune cu multe arestari si Crima Organizata Destructurata, chiar pentru aceste numiri in functia de Prim!

Asa a ajuns DIICOT Calarasi sa accepte un urias circ, cu arestari fara rost, cand in fapt 5-6 persoane, erau cele vinovate real de aceste fapte! Restul, reprezinta real, cazuri sociale, fapt observat mai de toti avocatii celor arestati, elemente consemnate si in documentele DIICOT si ale Judecatoriei Calarasi. Proc. Sef Neagu Nicoleta, a acceptat propunerea unei actiuni largi, „sa dea si Partidul bine”!

Masa mica a blatului

La masa mica a blatului, loc mult nu este! Este inghesuiala si nu incap pahare multe!

Secventierea listelor cu persoanele care nu au fost cercetate si scoase complet din ecuatia DIICOT, a avut loc cu cloaborarea Comandantului Buraga Costel, care in sincronizare cu Iacomi Iulian, a efectuat cercetari, la cererea Parchetului si DIICOT si a elaborat rapoarte.

Astfel Iacomi si Iulian Dumitrescu, amandoi cu mari probleme penale, ambii Interlopi deosebit de periculosi, ajuta Prim Procurorii si Parchetele din Calarasi si in acest fel, contribuie la propria liniste, mai ales ca aranjamentele sunt facute prin intermediul prietenilor din Al. Odobescu: Nicolae Dumitru (Subprefect) si cei cativa apropiati ai lui Iulian Dumitrescu din MAI, pe care ii cara dupa el in Prahova!

Astfel Iulian Dumitrescu a aranjat la nivel de structura MAI, sa aiba loc o serie de transferuri intre Judete in cadrul structurii MAI, pe directia Calarasi-Prahova, existand mai multe transferuri active, multi prieteni si apropiati ai lui Dumitrescu. Pe scurt, asta (Dumitrescu) si-a luat oamenii cu el in Prahova, pentru a avea oameni in MAI Prahova si a adus in Calarasi alte cartite, care il anunta ce mista pe penal!

Iulian Dumitrescu impreuna cu Iulian Iacomi, au discutat, planificat si implementat operatiunea cu toate excluderile acesteia. Mare atentie la excluderi, acestea sunt cheia!

Cu toate ca Iulian Iacomi intelegea drama situatiei si faptul ca pana la urma, daca se afla, tot in capul lui se vor sparge ouale, merge inainte, fara frica ca sunt prinsi!

Tot la acest punct, stabilesc cei doi, utilizand structura de Institutii sub control ( Politie Lehliu, Primarii si ANAF Lehliu) sa excluda pe cei mai de baza „prieteni” ai Clanului sau prieteni periculosi (cei care ajuta la aducerea votantilor si pe care, nu este bine sa ii lasi sa fie arestati!). Asa a ajuns DIICOT, sa inghita documentele date de Clanul Iacomi, cu excluderile de rigoare!

Asa a inceput „Panarama de la Lehliu”!

Anonima

Din Dor Marunt, din Primarie, a aparut o petitie, anonima, „..inregistrata cu numarul 14211/11.12.2019, primita pe email-ul institutiei noastre, care a reclamat faptul ca mai multe persoane cu domiciliul in Lehliu Gara, Lehliu Sat si Dor Marunt, primesc ICC fiind angajate fictiv….” spune AJPIS Calarasi, care demareaza o mica ancheta de unde plezneste bubita!

Iulian Dumitrescu si Iulian Iacomi, stiau exact cum sa realizeze mizeria, dar si faptul ca va dura cel putin un an de zile, pana cand se va oficializa actiunea DIICOT.

De informatii, in formatul primit de AJPIS Calarasi, conform anonimei, aveau cunostinta doar angajatii Primariilor Dor Marunt si Lehliu Gara!

Mai precis, doar la Nivel de Secretar Comuna/ Oras sau Compartiment Asistenta Sociala, cunosteau problema in formatul sesizat, la nivel de detaliu.

Important este ca de la Dor Marunt a pornit aceasta anonima, asta pentru ca anonima are stampila Oficiului Postal Dor Marunt, implicit a plecat de aici!

Tinand cont de modul in care a fost scrisa si procesata, putem concluziona ca a existat si colaborarea directa a angajatilor AJPIS, cu membrii Gruparii care au gandit operatia, asta tinand cont de faptul ca Stan Ion (zis Ciorapul), tot din Al. Odobescu, actual SEF ITM Calarasi, bun prieten cu Dumitru Nicolae, actual Subprefect, are sotia in sistemul SGASPC si relatii la AJPIS.

Astfel dintr-o aparenta anonima, ” a la Clanul Iacomi”, toti se pun pe branci sa lucreze!

Pe scurt, au lucrat pe la spate, dand o anonima gandita cu cap, iar angajatii AJPIS, au avut aparenta corectitudine in evaluarea unei „situatii serioase”, asa cum au facut cei din Clanul Iacomi cu Apele Romane, care au venit la noi in control, cand au dat pe numele angajatei, o sesizare, ceea ce a dus la o aberatie de inspectie, aranjata pe acelasi tipar.

Important este la acest pas, a se retine faptul ca Stan Ionel, a fost implicat in legatura cu inceperea serioasa a actiunii, respectiv sesizarile AJPIS Calarasi catre DIICOT si Parchet!

AJPIS lucreaza!

In decembrie 2019, AJPIS Calarasi, declanseaza o operatiune extinsa de verificare esantionata a beneficiarilor ICC (indemnizatii de crestere a copiilor), acum ca aveau justificarea actiunii (nr. anonima)!

Experimentul Lehliu, aflase insa din Decembrie 2019, de intentiile Clanului, care in haita cu Iulian Dumitrescu, care drena banii din Primariile arondate Clanului Iacomi, cu firmele apropiatilor din Prahova, gandea planuri sa ajute la numirile Procurorilor Calaraseni, insa nu era clara intinderea si planul in detaliu.

AJPIS sesizeaza DIICOT, iar Banescu Liliana, Prim Procuror Lehliu Gara, instrumenteaza si ea cateva Plangeri Penale, care ajung tot pe masa DIICOT Calarasi, care contopeste mai multe dosare intr-un singur numar de document!

DIICOT Calarasi

In timp ce verificam pe teren situatia cu dosarele aflate in lucru, de „care stiam toti” (adica dosarul DIICOT cu beneficiarii de indemnizatii de crestere a copilului), ne hotaram, sa trimitem DIICOT, o plangere penala exceptioanala, cu fapte ale Crimei Organizate, cu fraude Informatice, Grup de Crima Organizata, daune de sute de mii de euro, faptasi, dovezi si tot ce trebuie.

Era importanta, la acel moment, a se verifica, daca DIICOT Calarasi, este o institutie functionala, prin depunerea unei plangeri, legat de o reala Grupare de Crima Organizata, cu toate elementele, delapidare, fals, uz de fals, infractiuni informatice, frauda transfrontaliera, etc. Asta tinand cont si de faptul ca Proc. Sef Neagu Nicoleta, lucra de zor in Octombrie 2020, la listele cu cei care vor fi saltati, si la evaluarea inregistrarilor ambientale, etc.

Astfel ,sub iminenta inceperii Operatiunii Cotofana, Proc. Neagu Nicoleta, primeste de la Bucuresti plangerea noastra, spre competenta solutionare si in loc sa se ocupe de plangere, care era 100% de competenta DIICOT, o trimite la Xenofonte, la Parchet!

Xenofonte, zis Padrino, o restituie petentului, cu rapiditate si acesta fiind ocupat cu Operatiunea Cotofana, care le cam manca tot timpul!

Prin depunerea Plangerii PH-220-3000-IX-2020, a fost analizata capacitatea DIICOT de a evalua si a investiga o plangere cu multiple acuzatii de competenta DIICOT.

O data declansata Operatiunea Cotofana, o data arestate persoanele, am insistat la DIICOT Calarasi, sa obtinem de la D-na Proc. Neagu Nicoleta, clarificari, legat de modul in care DIICOT a inteles sa se lase condusa de Clanul Iacomi in actiuni si directii! Doamna Procuror, a refuzat insa orice comentariu, fapt pe care il respectam!

Retine faptul ca si unii acuzati, din prezentul caz, au ales sa nu dea declaratii in fata organelor de cercetare penala!

Cum a ajuns experimentul Lehliu la DIICOT Calarasi?

Cheia in tot procesul, era sa vedem daca oamenii Imparatului, beneficiari ai schemelor de fraudare, vor fi si ei arestati, asta in timp ce aflam cum Petrica Ivascu lucra cu Iulian Iacomi, la realizarea listelor.

Asa au ramas oamenii de baza ai Imparatului Iacomi Iulian, din Dalga Gara, Razvani si Buzoieni, parte si ei a Retelei de Crima Organizata si beneficiari ai banilor din Bugetul de Stat (cel cu indemnizatii), liberi si fara ca macar, sa ii intrebe cineva de sanatate!

Asta era si punctul cheie, acela de a vedea, daca in intreaga schema, sunt luati toti sau doar cei marcati!

Iar DIICOT era cheia, in a vedea pe cine aresteaza si pe cine nu, avand in vedere ca DIICOT, a inghitit listele date de la Curtea de Conturi Calarasi, legat de listele rectificative (declaratii 112), pe 2018 si 2019. Daca DIICOT aresta pe spranceana, atunci sursele se confirmau! Si asa s-a intamplat, au fost arestati pe spranceana!

Imparatul Schindler si lista

Iulian Iacomi impreuna cu numitul Ivascu Petrica, au intocmit liste si au verificat modalitatile prin care beneficiari ai acestor scheme, pot fi scosi de pe liste.

Astfel, cel putin patru beneficiari mari al schemelor, cu mai mult de 10 dosare bagate (in fals), au fost identificati de noi, ca lasati in pace, fara intrebari. Dalga, Buzoieni, Razvani si Dor Marunt. toti patru, cei mai infocati suporteri ai familiei Iacomi ( Ion si Iulian). toti din minoritatea Roma! Ei reprezinta in fapt „core-ul”, inima strangerii votantilor prieteni. Asa ca in timp ce „prostimea” era saltata la 6 dimineata din pat si dusa la interogatorii, oamenii Imparatului, stateau linistiti si spargeau seminte.

Iulian Iacomi si Petrica Ivascu au discutat lista de exclusi, lista care cel mai probabil a fost discutata si cu Ion Iacomi, unde pe Dalga, cel mai bine cunoaste situatia din tiganie, numitul Purcarea Cristian, cu antecedente penale, actual Consilier personal al Primarului Iacomi.

Petrica Ivascu, a avut grija, ca Oamenii Imparatului, sa nu apara in listele de anchetati si arestati! Ei si acum sunt bine merci!

Cea mai mare grija

Iulian Dumitrescu, zis Albanezul, a avut ceva de munca, pentru a nu porni Operatiunea Cotofana inainte de alegerile pentru Primarie, unde Ion si Iulian Iacomi, aveau nevoie de toata lumea vesea si activa, dornica sa ii voteze. Un scandal de acest gen le scadea ambilor Iacomi sansele de a iesi Primari, chiar cu toata fraudarea, cu flotantii si voturile platite!

A fost critic pentru Clan, sa aiba loc operatiunea Cotofan, mai tarziu putin!

Astfel, in timp ce Gogosel, facea presiuni prin Xenofonte, sa inceapa Operatiunea dupa alegerile parlamentare, in Noiembrie ii expira mandatul Prim Proc. Neagu Nicoleta. Ca sa dea bine la „sefi”, a fost aleasa data de Octombrie, pentru Operatiune, astfel ca pana la data de numire a unui nou Procuror, sa aiba doamna Procuror, ce prezenta ca realizari!

A reusit insa Iulian Dumitrescu, impreuna cu Iulian Iacomi, sa amane actiunea cu arestarile cam 2 luni de zile, pana dupa alegerile pentru Primari! Realizare este impresionanta, mai ales ca DIICOT, avea tot materialul din luna Septembrie, conform materialului de urmarire penala!

ITM Calarasi

Se observa o furibunda activitate a ITM Calarasi, condusa de Stan Ionel, tot din Al Odobescu, coleg si prieten cu Gogosel. Muncesc astia doi sa ii aranjeze pe amaratii cu ICC, de nu-ti vine sa crezi!

Adresa 81574 din 18.05.2020/ Adresa 5490/CCMMRM/27.07.2020/ Adresa 6233/CCMMRM/25.08.2020/ Adresa 6714/15.09.2020/ / Adresa 6821/16.09. 2020

Adresa P4022/30358/CCM/27.05.2020- toate in relatie cu dosarul DIICOT

Se constata astfel, ca si din listele date de ITM, lipseau persoanele iubite de Imparat, adica exista o buna sincronizare pe linia Iacomi- Dumitru Nicolae- Stan Ionel- ITM(ca Institutie)!

ITM Calarasi, a fost folosita din nou, de Clanul Iacomi, pe post de Prostituata!

Gogosel, pe numele lui adevarat Dumitru Nicolae, actual Subprefect, si-a pastrat inca locul cald, alaturi de Institutia lui preferata, ITM Calarasi!

Practic, o mana de derbedei din Al. Odobescu, inhaitati cu Albanezul si Imparatul au organizat Operatiunea Cotofana!

Operatiunea de care stiau toti

De operatiunea secreta stiau toti, iar in dimineata cu arestarile si cu spectacolul cu sute de masini cu girofauri, in timp ce noi asteptam sa vedem daca in cele doua Primarii pune cineva piciorul, constantam doua lucruri socante: 1) La cele doua Primarii Dor Marunt si Lehliu Gara, nu pune piciorusul nici un Politist, nici un Jandarm, nici un mascat!

2) In ziua cu pricina, Ion Iacomi, lanseaza cu o gramada de asistati sociali, lucrarile de jefuire si furt al banului public, prin firma lui Lascu de la Nicolae Balcescu, prin care astia faceau gradina din fata Primariei! Toti gramada, transpirau si asudau, sa incaseze Primarul Ion Iacomi spaga lui atat de draga, pe lucrarea facuta de oamenii de la Ajutoare Sociale!

3) Iulian Iacomi dispare din peisaj doua zile, iar la ANAF Lehliu, liniste deplina!

4) Protejatii Imparatului, erau linistiti si priveau tematori, sa nu ii salte si pe ei, ca erau si ei beneficiari si organizatori ai acestor scheme! Observati ca nu le dam numele!

5) In departamentele de Asistenta Sociala in cele doua Primarii, liniste mormant si o stare de relaxare total anormala!

La cald

Acum, legat de exceptionalele capturi declarate de DIICOT, aflam cu amuzament, ca sunt o „gogoasa”, realitatea insa este dureroasa!

Mai jos un material filmat imediat dupa descinderi cu telefonul, fara post-procesare. este „la cald facut”, pentru a arata bataia de joc a DIICOT Calarasi, care o data ce Experimentul Lehliu difuzeaza primul material legat de caz, vin imediat in Adevarul de Calarasi, cu un material si mai naucitor!

Real, situatile ANAF au fost incomplete si incorecte, Raportul AJPIS a fost incomplet, daunele reale au fost exagerate, capturile de metale pretioase o bataie de joc, iar paguba declarata de DIICOT, este in fapt incorecta si dovedeste lipsa de capacitate a acestei unitati de elita, unitati care depinde de Institutii conduse de analfabeti ca Gogosel si Ion Stan, care are nevoie de 6 ore sa scrie o pagina de A4! (Vezi episoadele mai vechi cu ITM)

In material apare si Mihaita Constantin Bestea, si el inca pe lista de Conducere a ITM Calarasi, de profesie Jurist, acum sub aripa lui Iliuta Vasile. Bun prieten cu Gogosel, Mihaita Bestea este o capusa a Judetului Calarasi, cu legaturi si el cu Clanul Iacomi, printre altele cel care a regizat tentativele de falimentare a Fermei Domnita Maria, alaturi de Iacomi si Gogosel.

Acum iubitor de PSD, Bestea Mihaita, traieste clipe de fericire si delir in ograda Consiliului Judetean Calarasi. Pentru multime, el apare ca detasat la Consiliul Judetean, adica la ITM Calarasi, are locul caldut, daca este azvarlit. In fapt, ITM Calarasi este o Institutie mizerabila, condusa de Interlopi!

Uriasele capturi

De la cei vizati drept „capii” retelei, au fost confiscate sume de tot rasul: „600 ron de la GF, 100 euro de la PF. De la Iordache Elena Aurora, data catre DIICOT ca „infractor periculos”, DIICOT gaseste doar dosare de contabilitate, iar la Iordache Oana, Ioana Alexandra, gasesc la Lehliu uriasa suma de 317 ron+ cateva obiecte „ce par a fi aur”!

Organizati de Imparatul Iacomi, zvonacii trimisi, lansau in apropierea blocului numitei Iordache Ioana, zvonuri cum ca au fost gasite gramezi de aur, cum ca in apartament de face video-chat, gramezi de euro, etc!

Zvonurile se propagau cu repeziciune, in timp ce Imparatul statea ascuns in palatul din spatele Crinului 1.

Capturile declarate de DIICOT in Comunicate de Presa, au fost umflate, exagerate si nu corespund cu realitatea. In fapt, „capturile”, au fost rusinoase!

  • -Alo, doamna Procuror, verificati la fratele Puschiu banutii, daca vreti captura! Sa aiba si DIICOT ce arata, cum cara cu sutele de mii de Euro, sacii cu banuti!

Iordache Elena Aurora, a fost in fapt aranjata de numitul Ivascu Petrica, chiar Seful ANAF Lehliu Gara!

Adresa MMPS este umflata si cuprinde mai multe judete si ani

Adresa Ministerului Muncii si Protectiei Sociale, din 6394/28.10.2020, din care rezulta un prejudiciu urias de 1.7 milioane de Euro este prezentata incorect, ea este un cumul pe mai multe judete si mai multi ani. Dauna reala este mult mai mica, iar in cadrul DIICOT, nimeni nu a avut timpul si rabdarea sa analizeze actele MMPS! Asa a ajuns DIICOT, la Judecatorie sa constate daune mult mai mici, care nu au nimic de a face cu cele declarate de MMPS.

Pe scurt, a inghitit DIICOT notele MMPS, ITM si AJPIS, fara sa le analizeze!

Daca iei intreg materialul din dosar, te iei cu mainile de cap!

Postasii din Dor Marunt

Si au venit Mascatii de au arestat mamele, bunicile, apoi a trimis Primaria, la casele oamenilor Asistenta Sociala sa le ia copii, „ca cine are grija de ei”?

Situatia a creat revolte reale! Totul a fost pe punctul de a degenera!

Sa puna batista pe tambal, la Posta Dor Marunt, Postasul nu mai elibera pensia sotului si alocatia copilului, daca sotia a fost arestata! Mai ales daca nu esti din Clan!

Asa au ajuns oamenii disperati sa vinda lemne din curte sa aiba de paine! Dramele individuale, cauzate de Clanul Iacomi si Echipa in prezenta speta, nu vor fi iertate prea curand, nici uitate!

Ivascu Petrica

Ivascu Petrica este omul adus de Iulian Iacomi si tinut in postul de SEF ANAF, chiar daca este incapabil sa aiba grija de unitatea ANAF Lehliu Gara!

A avut Petrica grija insa, sa o aranjeze pe colega lui Aurora, si sa o trimita la racoare vre-o 10 ani, cel putin asa spera!

ANAF Lehliu Gara, este o institutie capusata de Clanul Iacomi, la fel ca toate celelalte. La conducere, a fost pastrata cea mai fidela sluga, pe numele ei Ivascu Petrica.

Membru al Clanului Iacomi, Ivascu este pastrat pentru singurul rol de protectie al Clanului Iacomi, de datorii, pentru esalonarea preferentiala, pentru executarea celor „obraznici”.

Ivascu Petrica, in micimea lui, zareste posibilitatea de a scapa de o persoana care reprezinta pentru el, cel mai mare pericol, asta pentru ca stie tot ce se intampla in ANAF Lehliu, adica toate ilegalitatiile, magariile, jegul de sub pres!

Insa Ivascu are o problema! Cu ANAF Lehliu plosnitata de Clanul Iacomi, in ANAF, nu are cine sa faca treaba!

Asa ajunge Iordache Aurora, Sef Directie ANAF, iesita la pensie, sa mearga saptamanal la ANAF Lehliu Gara, mai bine de un an de zile, fara a avea legal dreptul, sa il ajute pe Petrica Ivascu, si sa le faca situatiile, pentru ca la Lehliu, nu are cine sa le faca! ANAF Lehliu Gara, este paralizata de atatea lipitori din Clanul Iacomi!

Aproape un an de zile, Iordache Elena, merge din mila si compasiune sa-si ajute colegii, moca! Adica femeia nu cere nimic!

Iordache Aura Elena

Arestata, umilita, anchetata, tarata prin unitati de detentie, arestarea doamnei Iordache a reprezentat un soc! Socul vine din faptul ca, mai bine de un deceniu, Iordache Aurora, in calitate de Sef ANAF, pe unul din departamente, este unul din cele mai respectate persoane din intreaga zona! Daca a gresit va plati, insa Operatiunea Cotofana, a mers putin cam departe cu scopul si „ancheta”, mai ales ca femeia nu a primit nici un leu, pentru asa zisele fraude!

Nu zice nimeni ca nu a gresit, insa Iordache Aurora, va raspunde in fata legii, daca a facut ceva nelegal, asa cum vor face pana la urma toti cei anchetati. Insa pana esti declarat vinovat, beneficiezi de prezumtia de nevinovatie.

Insa Aurora stie totul despre ANAF Lehliu Gara, iar in ANAF, Petrica Ivascu, este cel mai mare mafiot din Lehliu Gara! Asa ca a sperat Petrica ca scapa un deceniu de Aurora Iordache, si sa o trimita la Penitenciar, iar el va salaslui linistit in bratele iubitei si la sanul Clanului! De fapt, nu doar Petrica a dorit indepartarea doamnei Iordache! Pentru ca stie prea multe, este in fapt, cea mai amenintare pentru Clanul Iacomi.

Insa faptele retinute aupra doamnei Iordache, nu au fost chiar cele mentionate, faptele celor arestati, cele imputate, au fost evaluate de Judecatori, iar azi in arest nu mai este nimeni din Calarasi!

Seiful cu surprize

Mizeria din ANAF Lehliu Gara, incepe sa iasa la suprafata, acum ca sunt date cartile pe fata!

Si vine plangere penala pe numele lui Petrica Ivascu la DNA, ca mai are oricum cateva!

Asta inseamna evaziune fiscala, fals, uz de fals si Constituire de Grup Infractional Organizat, real. Asta este Petrica Ivascu, un Interlop hot si las, care alege sa-si loveasca oamenii, dupa ce au cazut jos in mocirla!

Omul care nu este in stare sa-si faca treaba, trebuie sa vina pensionarii de acasa, din mila, sa munceasca pentru el!

DIICOT stia de la bun inceput

Vorbim in fapt de un grup de 10 persoane, care trebuiau dusi la interogatorii si anchetati. Astfel retinem: „Pe raza Municipiului Bucuresti si a Judetelor limitrofe, inclusiv Judetul Calarasi, exista mai multe persoane cu legaturi intre ele,…..si care colaboreaza cu aceaiasi contabila ….” din Bucuresti zisa Baba!

Asta este tot, in principiu, zece persoane si inca 100 cazuri sociale, care nu trebuiau in nici un caz tarate prin dube si luate de langa copii!

Ungerea Prim Proc. Neagu Nicoleta- DIICOT

Pe 22.11.2020, pentru extraordinara activitate si lupta importiva Crimei Organizate, Neagu Nicoleta este unsa din nou Proc. Sef la DIICOT Calarasi!

A facut Xenofonte Purcarea si tandemul Iulian Dumitrescu- Iacomi, Judetul Calarasi tambal, de canta mai ceva ca un pian!

Problema este ca SRI, il cauta de Iulian Dumitrescu la dosare, la fel ca si pe Iacomi, cainii sunt lasati slobozi in padure, iar in curand lucruri minunate se vor intampla!

Adevarul

Acum cunosti adevarul, ai vazut cum Iacomistii joaca miliarde in saci de ciolofan, in timp ce la Dor Marunt, mame cu sugari sunt tarate, la pat de pusca, in arest cu lunile.

Acum tie, cititorului, iti ramane datoria sa judeci singur, prin prisma celor prezentate, care este vinovat si pentru ce! Tu sa ii judeci pe toti, ca tu ii platesti!

Impactul

Pentru familiile implicate, evenimentul a fost devastator, mai ales ca ei erau convinsi ca Imparatul ii va proteja! Acum, cand vad si stiu si ei, ca unii sunt bine merci, au fost protejati, le-a ramas un gust amar, insa ei sunt inca dependenti de ajutoarele sociale! Asta pentru ca Iacomi, inca sugruma orice activitate economica care poate genera locuri de munca, paraziteaza intreaga comunitate.

Crima Organizata

Sus de tot, in varful lantului trofic, Dumitru Nicolae din Al. Odobescu, Stan Ionel (ITM) din Al Odobescu, Xenofonte Purcarea (din Al Odobescu), Iulian Dumitrescu cu albanezii lui cu tot si Imparatul cu Ion Iacomi, te saluta din mers si iti doresc tie Lehlianului sa ramai supus si sclav, sa platesti la timp taxele si sa tii ciocul mic!

Dramele copiilor

Situatiile create de aceste arestari, din ceea ce eu am putut sa vad in zona Lehliu- Dor Marunt, sunt greu de descris in cuvinte. Sa iti povesteasca un copil de 5 ani, ca mama nu mai este, ca au luat-o politistii, cand cel mic din patut plange, dupa lapte si caldura mamei, iar tatal, incremenit si blocat, strange copii terifiati in brate. Tot ce au este o casuta modesta, de sta sa cada pe ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *