col paduraru adrian

Structura MAI Calarasi de la Subofiter in sus, fie ca vorbim de MAI Politie, DGPI sau Pompieri, se afla intr-o extraordinara mizerie, in care Partidul si Crima Organizata, tin oameni in pozitii de conducere, persoane care nu merita aceste functii!

Asa a ajuns DIICOT, structura strategica a Statului Roman sa se ocupe aproape exclusiv cu traficul de droguri, abandonand Crima Organizata Politic, care a transformat prin PSD si PNL (simple partide de acces) Judetul Calarasi, in pol al saraciei si mizeriei.

Cele mai afectate de „putreziciunea politica” din Judetul Calarasi, sunt MAI- Politie si ISU-Pompieri.

In functiile de conducere ale acestor Institutii, parte a MAI, persoanele de la conducere sunt sustinute de Politic, care la randul lor beneficiaza de alte avantaje!

DGPI Calarasi- Marian Zevedei Seful 2 si 15

Fostul 2 si 15 Unitate de Elita a MAI, transformata in SIPI (Serviciul de Informatii si Protectie Interna al MAI), este un Serviciu de Informatii si Spionaj al MAI, care in mod normal, ar trebui ca parte a DGPI (Directia Generala de Protectie Interna), sa asigure prevenirea si combaterea actiunilor desfasurate impotriva sigurantei statului!

La Calarasi, DGPI este cunoscuta ca SIPI, unitate specializata, asa cum este si Serviciul Secret al Prefectului, in strangere de informatii si infiltrari, separat de SRI si DIICOT!

Atat SIPI cat si Serviciul Secret al Prefectului, sunt conduse Politic de PNL (Partidul National Liberal), mai precis coordonate partial, pe linie de actiune de Iulian Dumitrescu, zis Albanezul, nasul lui Iulian Iacomi, om care are legaturi de prietenie in SIPI si MAI Calarasi.

Conduse politic, cele trei Unitati ale MAI (MAI Politie- Parchet- SIPI), sunt la Calarasi paralizate, sunt „captive” partidului, care le expolateaza dupa bunul plac. Azi PNL este capusa pe gatul MAI, cu numirile de rigoare.

Cea mai mare durere in structura MAI, este modul incorect, marsav, in care promovarile sunt realizate dar si diferenta uriasa intre un Sclavete si Ofiteri, ca nivel de salarizare. Spre exemplificare, un Sclavete care lucreaza la ture de 24 de ore, cu 15 ani experienta, castiga 4500 ron net, iar Zeul Ruschi (Ruscareanu Ionel) primeste de trei ori mai mult, ca LT. Col la ISU Calarasi. Din cei 4500ron, Sclavetele plateste si „fondul clasei”, bani care merg la sefi.

Starpirea Sclavetilor

Suparati ca Lt. Col. Gheorghe Catalin, Conducatorul UM 0216 (Pompieri Lehliu), a fost expus in media pentru banii furati de la pompierii morti, pentru furturile de motorina si pentru debandada exceptionala din Calarasi, cu cateva zeci de descinderi ale IGSU Bucuresti la Calarasi in inspectii, a fost decisa „Starpirea Sclavetilor”!

Astfel in data de 24.03.2021, o echipa a 2 si 15, soseste alaturi de spuma ISU Calarasi, pentru a Starpi Sclavetii!

In Echipa de Fascisti, responsabili cu executia, Col Marian Zevedei- Sef 2si15, Lt. Col Ruscareanu Ionel- zis Zeul Ruschi (Adj. al lui Paduraru Adrian- mana stanga a acestuia) si Lt. Col Gheorghe Catalin (jefuitorul de morti).

La nivel politic, a fost impusa decizia de a executa pe oricine misca! Asa ca 2si 15 si ISU Calarasi, a pornit Operatiunea Sclavetele, operatiune care se cam impiedica de Generalul Iamandi de la Bucuresti, care are o uriasa ancheta in lucru, legat de Calarasi si o responsabilitate pe masura!

Gen. Iamandi trebuie sa ia o serie de decizii, deloc usoare legat de Calarasi, acesta a fost si motivul pentru care Experimentul Lehliu nu a publicat materialele video detinute cu furturile de motorina din Lehliu Gara si nici inregistrarile audio complete.

2 ani de filaj

Cand cunosti in detaliu mizeria si structura Crimei Organizata, in care MAI reprezinta pionul de baza, alaturi de Parchete, te pregatesti temeinic. Astfel, la Lehliu (Unitatea de Pompieri), a fost organizata o adevarata operatiune de filaj audio si video, pentru a putea surprinde, elementele componente ale infractiunilor din 2019.

Ajung sa filez Seful Spionajului din Calarasi, unde il surprind debitand aberatii si amenintari, pentru care va da cu pixul cinci ani de zile!

Mare este grădina Ta, Doamne, poarta deschisă şi proştii sar gardul!” ca sa dau un citat din gradina locala.

Dar ieri, pe cine prindem in inregistrari? Cine vine la Lehliu?

Vine DGPI (SIPI) cu CL Col Ruscareanu, sa duca la capat Operatiunea Sclavetele, sa ii ameninte, sa ii umileasca, sa isi bata joc de ei, sa le arate care le este locul si ca Unitatea Militara, este „unitatea lui ma-sa” nu a Statului Roman.

4 microfoane directionale cu modulatoare de frecventa si doua camere de luat vederi, cu monitorizare 24/24, insa montate de „bunica”, dar cu continut care este procesat de Experimentul Lehliu, pentru a expune vulnerabilitatile reale din MAI Calarasi.

Dar cine este bunica?…

Cel mai grav abuz din MAI Calarasi de la Revolutie pana azi

A fost oprita seria de articole, legat de dezmatul, debandada si mizeria din ISU Calarasi, pentru a permite IGSU Bucuresti, operarea modificarilor necesare si aducerea ISU Calarasi, in afara zonei de influenta a Crimei Organizate si a Clanului Iacomi.

Insa tinand cont de evenimentul exceptional de ieri, de la Lehliu Gara, ne permitem sa facem o paranteza!

Col, Marian Zevedei de la 2 si 15, ameninta Sclavetii din MAI, din Politie, Pompieri, Jandarmi, cu retragerea Certificatului Orniss, si implicit darea afara, daca vorbeste cineva cu presa!

Col Zevedei si Col Ruscareanu ameninta Pompierii cu starpirea celor banuiti ca divulga detalii legat de faptele de coruptie din MAI.
„Va duceti la Cezar Petrescu sau la Iacomi sa va dea un job!” Zevedei

Pompierii Militari si Cadrele MAI din esantionul doi, sunt amenintati pe fata, cu darea afara, daca se mai divulga faptele de coruptie din MAI catre Presa! Mai mult, prin incalcarea a o sumedenie de Regulamente de Ordine Interna, un Colonel al SIPI, vine sa ameninte angajatii unei alte structuri, in Speta ISU Calarasi, fara a avea acest drept, in mod ilegal, cu singurul scop, de a semana panica in randurile Pompierilor.

Ce nu stie Zedevei este ca la Unitatea de la Lehliu, este ca la un Reality Show, in care singura „gâsca” intrata, este chiar el!

Fapta Col. Zedevei, avand alatari pe bunul sau prieten, Col. Ruscareanu, zis Zeul Ruschi, reprezinta cea mai grava incalcare a Regulamentelor Militare, pe timp de pace in Calarasi. Avand in principal ca sarcina culegerea de informatii, Col Zedevei, abordeaza o atitudine Fascista, specifica Clanului Iacomi, prin care este bagat pumnul in gura, de parca UM0216, ar fi „unitatea lu ma-sa” nu a Statului Roman!

Col Zevedei

Distinse domnule Colonel, la Iacomi Iulian sau Iacomi Ion, nu se poate duce nimeni, pentru ca ei au vandut deja toate locurile si chiar si postul de Bibliotecar, din Lehliu Gara, a fost ocupat de curand tot de Fam. Iacomi, care creste… Imparatul are probleme cu cei de la Ecoaqua (zburati) sau din Spitalul Sapunari, care vor zbura.

Insa cum bine stiti, nu are nici bani si nici locuri libere, de dat la cadrele MAI!

Iar la Cezar Petrescu sa faca ce? Este drept ca avem nevoie de personal, insa Primaria Dor Marunt, depune toate eforturile pentru inchiderea activitatii noastre de productie! In consecinta, nu va inteleg observatiile decat prin prisma unei „rautati”, spusa de dumneavoastra din suparare, din lipsa unor argumente temeinice. Insa nu dumneavoastra le dati cadrelor MAI de lucru, nici nu dispuneti discretionar de acestea!

Col. Zedevei Marian, de loc din Calarasi, este bun prieten cu Lt. Col . Ruscareanu Ionel, cadru ISU si a venit in trei zile diferite (el in 2 ocazii, alt coleg in cea de-a treia), pentru a ameninta pe fiecare tura, toti angajatii MAI-ISU Lehliu Gara, in cel mai las si josnic mod posibil si in fond, pentru a le baga pumnul in gura!

Operatiunea Sclavetele

Mizeria din MAI si incompetenta celor care conduc structurile, este incredibila si nu puteau exista Grupuri de Crima Organizata la nivel de Judet, daca structurile care trebuiau sa vegheze la sanatatea Judetului, nu erau capusate si subordonate de catre aceste Grupari.

Clanul Iacomi, chiar daca pare amorf, cunoaste o dinamica exceptionala de sustinere din randurile celor infiltrati si pastrati in functii, pe care nu le merita din randurile SIPI, MAI si ISU.

Asa au ajuns membrii PNL Calarasi sa ceara inteventia SIPI, o data cu aparitia informatiilor legate de Albanez si Padrino (Prim Proc. Xenofonte Purcarea- Nasul Crimei Organizate Calarasene).

Insa nu Sclavetii sunt vinovati, microfoanele sunt acolo de doi ani! Este adevarat ca poti da microfonul afara din unitate, insa trebuie sa il gasesti! Pentru asta este necesar sa il cauti! Pedepsiti mocrofonul, pana una-alta!

Sa ajunga un Colonel de Serviciu Secret, sa vina sa ameninte Pompierii nevinovati, pe fata si fara rusine, reprezinta un exceptional derapaj democratic, fapt care arata inca o data mizeria din MAI Calarasi, infiltrata de Liberalismul Fascist, in care cei care deranjeaza mafia Politica, sunt eliminati!

Lt. Col. Ruscareanu Ionel- ISU Calarasi

Prezenta discreta la ISU Calarasi, Lt. Col Ruscareanu Ionel, este ocupat in timpul liber cu nenumarate nebinii imobiliare (zic Sclavetii din Calarasi..) Asa au aparut pe facebook in Calarasi, doua curente exceptionale:

Stilul Betivului si Gheo Teapa!

Cele doua pagini de Facebook, dedicate exclusiv Cadrelor MAI, care cunosc personajele si faptele, prezinta in mod pamfletar, sensibilitatile din unitatile ISU Calarasi. A inebunit la propriu toata structura de Ofiteri a ISU Calarasi!

Insa Ruscareanu, nu este deranjat de „Zeitele”, trimise de la Calarasi, sa chinuie Sclavetii in Unitati, el este deranjat de porecla lui si de faptele lui cu imobilele…..Sa nu se afle!

Asa a ajuns Zeul Ruschi, turbat de manie, sa vina cu prietenii de la SIPI, sa calce Sclavetii cu cizma pe gat, sperand ca amenintati, nu vor da publicitatii materialele video cu furturile din ISU si inregistrarile cu „angajarile fictive”, in care vine Clanul la munca „cand vrea muschiul lui”!

Este important a sublinia, faptul ca Ruscareanu, alaturi de Col Paduraru (care nu a mai venit sa ameninte subalternii in ultima perioada, dand dovada de mult tact), au decis sa permita unui cadru strain ISU, sa vina si sa puna cizma pe gatul si asa „golit la buzunare” al Subofiterului, care trebuie sa ramana umil si sclav din ISU.

Ruscareanu nu permite Pompierului Militar sa se planga ca 12 ani a purtat acelasi costum, zis NOMEX si casca cu 10 ani de utilizare, legata cu sarma si vizor matuit!

Dar ce fac membrii Clanului Iacomi?

Ei bine, Iulian Iacomi, adica Imparatul, a cumparat azi 25.03.2021 cateva conserve de la magazinul „dusmanului” din Lehliu Gara, pe Crinului. Indiferent de motiv, este grav, daca a ajuns sa cumpere conserve!

„Va dau cuvantul de onoare ca ma apuc de voi!”

In loc sa raporteze la Bucuresti si Calarasi Centru, coruptia si putrefactia din structurile MAI Calarasi, Col Zevedei, vine sa se masoare cu Sclavetii!

„-Ma apuc de voi” zice distinsul Conducator de Osti, sluga a mafiei politice, azi sub curentul Liberalismului Fascist de influenta Putinista- Col Zevedei, teroarea Serviciilor Secrete Calarasene.

Alt Colonel, care vine sa ameninte, soldatii care lupta cu focul si Covid, cu mainile goale! Asta in timp ce la Lehliu Gara, Pompierii nu au nici macar casti pentru incendiu! Jumatate dintre ei au casti precum cele de la Dragonul Rosu, care se topesc la caldura si se muleaza pe cap!

Casti neconforme la Lehliu Gara, de care stiu toti, insa nu le pasa!
Col Zevedei ameninta toti angajatii MAI din Calarasi

Plecati pe acelasi calapod al „-Sa moara mama ca te fac, iti bag bile…!”, specific Clanului Iacomi, cei trei Colonei, ca trei soldatei, nu cunosc nici mila nici respectul pentru lege!

Exemplul Jandarmilor

Pentru a avea efect monologul, in fata celor 21 de Sclaveti, Zevedei a dat exemplu, cazul unui Subofiter de la Jandarmi, retinut ieri pentru 24 de ore! Adica cine este obraznic, este saltat cu mandat! Comandantul sanctioneaza, urmeaza raportul si afara!..

Zedevei cere nr personale ale Sclavetilor si membrilor de familie

Pe o coala de A4, Colonelul cere Sclavetilor, sa scrie toate nr de telefon personale si ale membrilor de familie, precum si adresele de email personale sub semnatura!

La unitate incepe circul!

-„Vreau sa vad daca ce-mi dai tu se confirma cu ce am eu!” Col Zedevei.

Sclavete: Dar ce ce trebuie sa il dau?

Zedevei: Pentru ca asa spune Procedura interna la 2 si 15!”

Dialog Halucinat intre Colonelul Zevedei si Sclavete

Zevedei:”-Sa nu uiti ca esti cadru MAI si militar! Sau vrei sa te muti in alt departament?

Sclavete: De ce?

Zedevei: -Te intreb vrei sa te muti in alta parte? …….Vrei sa iti cer si telefonul sotiei?

Sclavete: Nu ca nu aveti dreptul!

Zedevei: Am conform procedurii mele interne (SIPI N.R.)……..

Pompierii sfatuiti sa se pedepseasca intre ei!

-Eu nu vin sa fac ordine la voi in ograda! Sa faceti voi!….

-Sunt Seful 2 si 15! Crezi ca am venit de la PNL?…

-Deci nu sunt PNL, PSD, Iacomi, Iliuta,…

-M-am speriat de ce-am vazut aici in Calarasi, de aia abia astept sa plec la Bucuresti cat mai repede!…

Ruscareanu Reloaded-Intra Zeul Ruschi in priza

Ruscareanu vrea sa il dea in judecata pe Gheo Teapa! Ce care a indraznit sa ii publice porecla!..” Mai am un pic pana sa aflu cine este Gheo Teapa! si il dau in Judecata!… E in lucru!…” ….Acum ne uitam cine mai apare in Olimp!….Oricum, cine a facut contul este un baiat destept!….

(Olimp este numele Unitatii ISU Lehliu Gara)

Toata spuma Romaniei, se chinuie sa afle cine a facut contul de facebook Gheo Teapa!

Focul la lemne

In Olimp se face focul la lemne, Sclavetii se „gospodaresc”! In Lehliu Gara, Sectia de Politie a Orasului este intr-o cladire neingrijita, incalzita cu sobe de teracota pe lemn, este un frig de mori, iar la Pompieri, incalzirea tot pe lemne, ca pe timpul lui Stefan!

Politistii din Zona Lehliu Gara, nu au de fapt conditii si sunt tinuti in conditii precare, total depasite si umilitoare, incompatibile cu munca prestata.

Doi membri ai Clanului Iacomi conduc unitatile MAI din Lehliu Gara:

Numitul Buragă Costel zis Buraga- Comandant Politie Lehliu Gara

Numitul Gheorghe Catalin- Comandant ISU Lehliu

Fenomenul Gheo Teapa si Stilul Betivului

Are la baza o idee de pamflet, cu informatii din interiorul MAI-ISU, cu personaje cheie, toate cu porecla! Cele doua conturi de facebook, au creat o adevarata debandada in ISU Calarasi!

Dormi linistit, Padrino pana la urma, gaseste si cauza exploziei apartamentului din Calarasi!

Generalului de Brigada Dan Paul Iamandi

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [438.68 KB]