marian zevedei

Si cand te gandesti ca totul a inceput cu o mana de pompieri la Lehliu Gara, angajati fictiv, la solicitarea expresa a numitului Iacomi Iulian, lider de Clan Interlop, dornic sa mai bage cativa membri, la caldura si papica moca, adica in Unitatea Militara UM0214- Unitate de Pompieri.

In incercarea de a acoperi magariile, stil specific al ISU si IGSU, care ascund cat pot din jegul din Unitatile Militare, implicarea Clanului Iacomi in structurile militare, da dureri de cap la nivel de Servicii Secrete, mai nou si ele total supusei Partidului Politic, condus la randul lui tot de Interlopi!

Reputatul Col. Zevedei Marian, vine la Lehliu Gara in doua zile diferite (adica pe doua ture diferite), pentru a amenita cadrele MAI (adica pe sclaveti), cu grave consecinte daca mai ciripesc!

Constienti de ceea ce urmeaza, cei 4 Colonei, toti voinicei, vin pe rand sa umileasca Arma Pompieri, cu incalcarea Regulamentelor Militare: Col Paduraru Adrian, Lt. Col Ruscareanu Ionel, Col. Gheorghe Catalin si Col Marian Zevedei.

Zeci de drumuri si plimbari, zeci de anchete a IGSU, insa masuri 0! Nici macar o casca noua nu a fost adusa Sclavetilor, nu tu manusi pentru cabluri electrice si macaraua……..

Cel mai important insa in viziunea ilustrilor gradati, este insa aducerea la tacere a Sclavetelui, a Pompierului, Politistului si Jandarmului!

Cam 1000 de angajati MAI sunteti la Calarasi, spune Zedevei!

Col. Ruscareanu impune Pompierilor, ca orice ilegalitate din Unitatea Militara sa fie trimisa catre SIPI, pe mail, nu catre OFITERUL SUPERIOR IERARHIC, asa cum este normal! In baza a ce, face Lt. Col Ruscareanu aceste solicitari?

Teroarea ISU Calarasi: Gheo Teapa! Un cont de facebook anonim?!

Lt. Col Ruscareanu si conturile de Facebook!

Teroare la ISU Calarasi

„-Nu mai dati informatii!”

-Pai de ce sa nu dea? Nu au si oamenii platitori de taxe si impozite, dreptul sa stie adevarul legat de cum sunt cheltuiti banii publici?

In loc sa curete mizeria din sistem, ei se chinuie sa o bage sub pres! Clanul parjoleste miei la protap si casca ochii mari, privind uimiti la Reality Show!

In Lacomi Land, Unitatea Militara a devenit o anexa a Lumii Interlope.