Maine 31.03.2021 la 9 am, are loc o sedinta extraordinara a Consiliului Local Lehliu Gara, unde pentru prima oara in memoria Consilierilor Locali, a fost trimisa o scrisoare cu 5 zile inaintea sedintei, asa cum este legal, fapt fara precedent la Lehliu, unde totul este rezolvat telefonic!

Maine insa subiecte fierbinti pe masa consilierilor, unde alaturi de Imparatul Iacomi Iulian, va participa Serban Nadejdea (secretar) si Petrica Filon (Viceprimar), azi iubitor de valori liberale.

Iacomizarea Baraganului

La Punctul 10, avem maine „Proiect de hotarare privind inchirierea unui spatiu in suprafata de aprox. 25 m2, aflat la parterul Casei de Cultura a Orasului Lehliu Gara, in vederea deschiderii unui birou Senatorial”. (Ciprian Pandea)

Avem informatii legat de solicitarea PNL Calarasi, adresata Imparatului interlop, de a pregati un spatiu pentru biroul „rebelului” Ciprian Pandea! Fara a sta mult pe ganduri, Iacomi Iulian, gaseste sa ia o suprafata de 25 m2, din spatiul copiilor, mai precis din Casa de Cultura, in vederea inchirierii pe nimic, senatorului PNL Ciprian Pandea, senator care nu are nimic de a face cu Orasul Martir Lehliu Gara!

Parte a procesului de Iacomizare, jefuirea copiilor, cu contracte mizerabile date prin scoli Clanului, lipsiti de interes real pentru urbe, membrii Clanului Iacomi, au ajuns sa dea pana si Caminul Cultural, bucata cu bucata, cui cere!

Ciprian Pandea

Si el fost Presedinte PSD, Ciprian nu este un liberal fascist! Acesta se diferentiaza total de hotia si mizeria specifica procesului de Iacomizare, insa intrarea in Orasul Lehliu Gara, „cu japca”, arata incapacitatea membrilor PNL, de a respecta cetatenii si asa chinuiti de poluare si noroiul de pe strazile lasate de izbeliste.

https://www.libertatea.ro/stiri/ciprian-pandea-ex-psd-s-a-inscris-in-pnl-dupa-ce-l-a-desfiintat-pe-ludovic-orban-modul-in-care-face-politica-doar-confirma-nulitatea-conceptiilor-sale-2890168

-De ce nu cauta Pandea un spatiu de inchiriat, asa cum face orice om care se respecta? Pana si temutul interlop Barca Constantin, a luptat in culise saptamani sa puna mana pe spatiul renovat de Sandu Petrisor, dat afara sa faca loc ilustrului deputat, membru al Clanului Iacomi.

Alin Ploiesteanu, Ion Iacomi, Iulian Iacomi, fura de la cei mici cu nerusinare! Acum a ajuns si rebelul Ciprian Pandea, din pozitia de Senator, sa tanjeasca la singura zona neatinsa de Clanul Iacomi- Caminul Cultural!

In loc sa avem unde duce copii sa se joace, sa invete, sa cante si sa danseze, in viziunea Liberalismului Fascist promovat de Iacomi Iulian, copiii vor trebui sa invete ode si cantecele pentru cinstirea sefilor, chiar in Camin!

Intrebarea este daca va sfinti si Ciprian Pandea spatiul primit din Caminul Cultural, asa cum Barca Constantin a facut, cu sobor de preoti si slujba, icoane sfintite si tot alaiul, acum cateva luni?

Bugetul

Maine se va discuta si bugetul pana in 2022! Nici vorba de reducerile de salarii cu 30%, asa cum vroia Imparatul, asta dupa intense discutii in Primarie, unde angajatii suparati le-au sarit la gat, celor din conducerea Primariei.

Licitatia terenului de langa Judecatorie

Maine se discuta din nou, un Proiect de hotarare, prin care se inchiriaza suprafata de 30 m2, de langa Judecatorie, intravilan, suprafata pe care se afla in fapt, un container cu echipament electric!

8m2 din 30 sunt ocupati cu un mare panou electric?

Terenul in cauza de doar 30 m2, este insa pe strada Valea Argovei, chiar in vecinatatea Judecatoriei.

Nu a venit nici Ciprian Pandea, iubitor si el al valorilor liberale salbatice, sa liciteze pentru un teren, unde sa poata construi un birou cu elemente de arhitectura renascentista! Tot de la copii ciupesc!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Secretarul Orasului Serban Nadejdea

Distinsa doamna Secretar nu ne mai raspunde la telefon, asa ca am apelat la domnule Petrica Filon, Generalul Imparatului, pentru clarificari.

Filonul de Aur

Petrica Filon, Viceprimar si mana stanga a Imparatului in Primarie!

Filon reloaded!

Terenul si containerul

Intrebarea este ce cauta containerul pe terenul care trebuie licitat? Pe cadastru nu apare nici o cladire? Din poze pare conectat la medie tensiune!

Mă dusei la rîul sec, Dorul mîndrei să-l înec. Și-l băgai în valea seacă: Tulai, tulai, că se-neacă!

De fapt ce liciteaza astia?

Narcis Vlad Barbu si Imparatul

Cautand pe facebook, am gasit o poza a Pinguinului alaturi de Imparat!

Pe cat de educat este Narcis Vlad Barbu zis Pinguinul, pe atat de rau si las este Imparatul!

La Dor Marunt, echipa din Primaria Dor Marunt, lucreaza intens!