petrica ivascu

Cunoscut drept bordel al Clanului Iacomi, ANAF Lehliu Gara este o institutie parazitata de membrii Clanului si condusa de Petrica Ivascu zis Hilfe, cel mai detestat personaj din Orasul Lehliu Gara, alaturi de Buraga Costel, Sef al Politiei Lehliu Gara.

Cel mai important element al unei Grupari de Crima Organizata, este banul!

Daca obtinerea acestora nu reprezinta o problema reala, pentru o Grupare bine organizata, spalarea banilor, albirea acestora, reprezinta chintesenta succesului. Gruparea Iacomi a inteles aceste aspecte, chiar de la inceput, cand a avut de spalat mari sume de bani. Asa au ajuns la Bancile din Lehliu Gara si Serviciul Fiscal Orasenesc, transformat de Clan intr-un bordel, in adevaratul sens al cuvantului.

Cel mai important aspect insa, a fost aducerea in cele trei banci din Lehliu Gara a unor membri ai Clanului, la fel ca la ANAF, unde a fost adus de Iulian Iacomi domnul Petrica Ivascu, care strabate zilnic Baraganul, pentru a veni la Lehliu, sa ofere servicii de management adevarat! Adus pentru slugarnicie, Petrica Ivascu zis Hilfe, este nu numai incompetent, el este un adevarat dezastru pentru Ministerul Finantelor Publice, prin prisma ilegalitatilor girate si implementate alaturi de membrii ai Clanului Iacomi.

Hilfe?

Demarat in urma cu ceva ani, procesul de culegere a informatiilor a luat urma banilor, cu inregistrari si urmarirea fluxurilor financiare in interiorul gruparii. Astfel la Spitalul de Psihiatrie, in biroul Directorului Financiar al Spitalului Sapunari, numitul Gavrila Ion zis Hilfe, lucreaza!

In timp ce il urmaream pe numitul Nemes Zaharia, alt membru al Gruparii Iacomi, prin care Imparatul a drenat mai toti banii din Primariile Dor Marunt si Lehliu aproape un deceniu, ajungem la contabilul lui Nemes Zaharia (Director SC Grand Construct SRL), la Gavrila.

FOST DIRECTOR ANAF, in locul lui Petrica Ivascu, Gavrila se afla campat alaturi de Imparateasa la Spitalul Sapunari, unde a fost infiletat ca Director Financiar! Atentie insa, Gavrila, Ivascu si Gheorghe Constantin, apartin unei alte parti din Clanul Iacomi, numiti Gulerele Able! Oameni educati, curati si respectati, astia trei reprezinta linatului dintre Zeitele din Bancile din Lehliu si restul Gruparii! Nu uita, totul se reduce la bani!

In timp, cu microfoane la Gavrila in birou, aflam lucruri minunate, unele picante rau de tot, insa intre acestea, unul savuros! De fiecare data cand Nemes venea la Gavrila cu acte sau pentru discutii, unul dintre ei incuie usa biroului!

De la infiltratii din Spital, aflam ca Nemes merge la Hilfe! In 2020 apare si porecla de Hilfe, soptita in liniste si cu frica! Insa nu stiam exact cine este aceasta Hilfe, pana cand primim in clar confirmare:

” Hilfe este un fel de stewardesa, de sex masculin, calificata insa, mereu urata si dezgustatoare, cea care a fost la Bordel ( ANAF Lehliu Gara n.r.). Hilfe face tot ceea ce tine de bani, adica ii spala si tine contabilitatea, aranjeaza executiile dusmanilor la cerere, pentru a lichida pe unul si pe altul si cel mai important, Hilfe descatuseaza inhibitiile de natura sexuala pe care nu ti le permiti nici cu amantele din Clan! Asta este motivul pentru care unul dintre ei incuie usa! Insa nu Hilfe o incuie! Nemes o incuie! Cel mai probabil o face sa nu fie suprins inauntru cu Hilfe, care real este o obraznicatura! De exemplu cu o amanta nu te incui ii birou, chiar daca si astea sunt urate cu spume!

Hilfe nu cere bani pentru prestari! Stie ca va fi platita regeste, pentru ca este profesionista si aduce Clanului satisfactii inimaginabile pentru muritorii de rand! Hilfe este platita si apreciata de Clan si tinuta in functii! Gavrila Ion Directorul de la Sapunari si Petrica Ivascu sunt Hilfe in Clan! ”

Aici astepta Gavrila echipa pentru puci, echipa care insa nu a mai iesit la apel! Asa ca a trebuit Gavrila sa faca pe prostul, lucru care nu a iesit, asta pentru ca un om inteligent, nu reuseste in veci sa para prost! Gavrila si Ivascu sunt cele mai „aparate” asset-uri ale Gruparii, pe linie de importanta cu Procurorii Clanului- Xenofonte Purcarea zis Padrino si Banescu Liliana- Zeita din Parchet!

-Who the fuck is Hilfe?

Daca in Clan, femeile sunt Zeite, mereu frumoase, atente si iubitoare, mame si sotii adevarate, barbatii sunt Sclavi, Slugi, Amante si Hilfe.

Dinamica acestor porecle tine si de nivelul de educatie precar al membrilor Clanului Iacomi, insa important a se retine ca porecla este pentru „mascul”!

Putem deduce faptul ca „femeia” este in fapt o victima a Clanului, implicit trebuie sa beneficieze de intelegere si compasiune daca este fortata sa lucreze pentru Clan!

Insa de unde vine Hilfe? Astfel in urma unui intens proces de cautare, gasim sursa poreclei: filmul Lupul de pa Wall Street ( The Wolf of the Wall Street).

Pe cale de consecinta se poate constata ca porecla este derivata din acest film, unde Hilfe este o stewardesa frumoasa, educata si fina! Putem astfel deduce ca Petrica Ivascu si Gavrila Ion sunt Hilfe de Baragan in Grupare.

Jefuirea Lehliu Gara si Dor Marunt

SC Grand Construct SRL, firma de casa a Imparatului, a drenat mai tot bugetul Primariilor din Lacomi Land, pe lucrari gen: pune pisoarul- scoate pisoarul- pune pisoarul! Contabil la SC Grand Construct, temutul Interlop Gavila Ion, Hilfe de Baragan!

Exceptionala lucrare de la Scoala nr 1 din Dor Marunt, executat de Nemes Zaharia, cea mai jefuita unitate din Judetul Calarasi.
Sumele drenate de SC Grand Construct

Zeitele din Banci- Faza BCR

Iacomi Iulian are la BCR cel mai de incredere om din Clan. Fost asociat de afacere, alaturi de Familia Directorului BCR Lehliu, Iacomi a jefuit bugetul Primariei Lehliu, prin Eco Salubritate, in relatii total nepotrivite tinand cont de functia detinuta de acesta ca Primar!

Cele mai murdare secrete, niciodata rostite cu voce tare!

Pentru Clanul Iacomi, BCR Lehliu Gara nu are nici un secret. Pana si paznicul este ales atent atat la BCR cat si la Raiffeisen, cu aprobarea clanului!

Zeita din BCR tine contabilitatea temutului interlop pistolar Sofian Costache, spaima Lehliului, ala cu masina de 100.000 de euro!

Gavrila si Ivascu- elemente critice in Lumea Crimei Organizate

La ANAF Lehliu Gara, este debandada! In loc sa se ocupe de colectarea taxelor si impozitelor, Ivascu cu Gheorghe Constantin se ocupa exclusiv de aranjamente pentru ei, clientii lor si Crima Organizata din Lehliu, unde Clanul Iacomi detine controlul! Asa a ajuns ANAF LEHLIU sa ceara doamnei Iordache Elena, iesita la pensie, Sef de Departament ANAF Lehliu, sa le faca situatiile pentru ANAF Calarasi, acestia foarte ocupati cu propriile aranjamente, fara timp pentru indatoririle zilnice.

Ivascu si Gheorghe Constantin au aranjat cu Imparatul si Operatiunea Cotofana, de care Gheorghe stia, chiar daca Ivascu a mediat cu Imparatul, in calitate de Hilfe! Asa a ajuns Iordache Elena la puscarie, in arest, femeia care „din mila”, facea inca situatiile celor doi Directori din Lehliu, lunar!

Problema este cum a avut acces la toate situatiile financiare Iordache Elena, daca nu mai lucra la ANAF?! Este vorba de date confidentiale! Ceea ce se intampla la Anaf Lehliu Gara este fara precedent in Istoria moderna a Romaniei!

ANAF – parte a Ministerului Finantelor Publice.

Fiecare angajat al ANAF Lehliu tine contabilitatea la X firme in privat! Acest lucru nu este rau sau ilegal, pana la un anumit punct!

Ce face insa Ivascu depaseste imaginatia!

Redactia Experimentul Lehliu a calculat ca Ivascu Petrica a cauzat in perioada 2015-2021, bugetului statului, o „gaura” in valoarea de 8.273.224 lei (1.698.813 euro), prin acordarea ilegala a esalonarilor la plata a datoriilor, pentru firme din Clan si prin neincasarea unor datorii uriase, fapt care a creat exceptionale dezechilibre la nivel de incasari bugetare!

Documentele

Mecanismul este simplu! In timp ce oamenii de rand sunt executati pentru 50 de Ron, cu blocari de conturi, pentru Clanul Iacomi, plata de taxe este facultativa, bineinteles pentru comisionul corespunzator!

Asta inseamna ca in Lacomi Land, agenti economici aduna datorii uriase de miliarde, datorii care sunt esalonate pe zeci de ani, cu suma in bataie de joc, fara a fi executati silit, sau deranjati cu un telefon, in timp ce oamenii simplii, muncitorii, sunt zdrobiti si pentru 10 lei!

Gheorghe Constatin este Insp ANAF Lehliu, mana dreapta a lui Ivascu, iar cu 8IGHTY8IGHTY FASHION SRL, a pus Gheorghe bomboana pe coliva! 800 ron pe luna esalonare pe 75 de ani, la o datorie de 359.961 ron!

Suma de 8.273.224 lei (1.698.813 euro) a fost calculata de noi numai din aceasta activitate a numitului Ivascu si Gheorghe.

Ivascu zis Hilfe
Gheorghe Constantin

Gavrila nu raspunde la telefon nici ars cu ceara!

Cum impune Ivascu disciplina in ANAF?

Cel mai bine este sa o lasam pe doamna Maturaru, acum la pensie, om care a lucrat o viata in ANAF Lehliu Gara, sa ne povesteasca.

„Este trist ce citesc despre oamenii care au ocupat functiile sub juramant ca vor respecta legile tarii. Sunt de profesie economit si conform Constitutiei Romaniei, ROI, Codului de conduita a functionarilor publici, Legii nr.188/1999 republicata cu modificarile si completarile ulterioare, Codul fiscal, Codul de procedura fiscala, Normele metodologice de aplicare a acestora si legislatia in vigoare, am anuntat conducerea ANAF de la nivelul teritorial pana la nivelul central despre abaterile de la legislatie si formele de discriminare la care sunt supusa din 1996 de colegii fara pregatire de specialitate in domeniul finantelor publice locale si centrale. Totul s-a intors impotriva mea si a familiei mele. Sunt multe de scris. Din dorinta si cu buna credinta am invatat colegii de la ANAF si toti cetatenii contribuabili ai Bugetului Local si Bugetul General Consolidat al Statului Roman sa respecte legile indiferent ce culoare politica au conducatorii tarii. Din motivul prezentat am fost discriminata ajunfandu-se sa se atenteze psihic si fizic auprea persoanei mele si a membrilor familiei mele. Multi au considerat ca se poate si asa, fiind protejati de conducerea supetioara. Cu cateva luni inainte de iesire la pensie am descoperit ingineriile fiscale din evidenta fiscala efectuate de huliganii, alcoolici si evazionistii, tocmai de cei care verifica si administreaza veniturile statului roman. Este un grup bine organizat sustinuti fara sa verifice sesizarile facute conform legislatiei in vigoare pentru abaterile care le efectuieaza fara teama, facandu-le celor incomozi ca nu sunt ca ei referate mincinoase. Imi contestau Diploma de licenta obtinuta in septembrie 1985 la ASE Bucuresti – Facultatea Finante Contabilitate, insa diplomele cumparate de peste 50% dintre functionarii publici din cadrul ANAF Calarasi, dupa spusele de Directotul General Executiv al fostei DGFP CALARASI, nimeni nu le contesta. Cei care nu stiu colegii de facultate , nu au vazut poarta facultatilor care le-au absolvit cu diplome de licenta sunt promovati in functii de executie si functii de conducere cu maximum de salariu. Eu am ajuns dupa examele corect sustinute pentru functiile de executie si conducere, cu salariu de merit datorita pregatirii profesionale individuale, nu prin trimiterea institutiilor din care am facut parte si rezultate foarte bune in activitate unde eram trimisa sa lucrez, cu salariul diminuat 50%, singura care trebuia sa merg la Calarasi din Fundulea, avand acasa mama imobilizata la pat, care a asista neputincioasa inainte de accidentul cerebral la discriminarea salariatilor de la fosta AFPO FUNDULEA, unde am fost sef de trei ori. M-au propus de doua ori pentru preaviz, 2011 si 2013, dupa doua batai noiembrie 2000 (mi-a smuls mana stanga din umar si presata cu usa) si mai 2009 (m-a strans de gat si pumni in gura cati au putut in timpul Apelului 112, PETRE NICULINA, promovata pentru fapele de huliganism, comsumul de alcool, evidente contabile in timpul programului de lucru cu ajutorul calculatoarelor si logistica din dotarea SFO LEHLIU GARA, diminuarea debitelor, omiterea inregistrarii obligatiilor bugetare la cei care au evidente contabile date spre efectuare grupului bine organizaat de ani de zile). De nenumerate ori imi cereau sa plec din institutie pentru ca deramjam afacerile personale ale colegilor de munca, destrabalarea si altele. Imi era frica sa ies din birou sa nu vad ce faceau unii colegi, dar ma atacau si in birou. In august 2016 m-au urmarit dupa plecarea spre casa din Lehliu Gara si pentru ca nu am fost de acord cu practica lor de a nu inregistra sursele atrase urmare a unui control efectuat de organele de inspectie fiscala in timpul caruia s-au incasat obligatiile fiscale si pentru faptul ca nu au intocmit formele de executare silita pentru obligatiile bugetare de plata, mi-a prins mana dreapta in usa masinii pe care o oprisem eu si i-am invitat pe colegii pungasii sa se urce. Am stat cu mana in ghips trei saptamani, venind la locul de munca in birou singura, colegele erau programate pentru concediu de odihna. Totul era pus la cale, deoarece cu cateva zile inainte, descoperisem motivul pentru care m-au batut huliganii si ma discrminau prin amenintari cu moartea, cu aruncarea de la etaj, imi blocau accesul la LEX, nu aveam cum era normal aplicatia informatica CAUTA CNP (eram singura salariata din cadrul SFO LEHLIU GARA care nu aveam aceasta aplicatie informatica, fara de care eu nu-mi indeplineam sarcinile de serviciul din fisa postului), alcoolicii si condamnatii penali cu suspendare din cadrul fostei AFPO FUNDULEA (Petre Niculina (batausa care mi-a spus fata de colegi, ca aceea a fost bataie, sa vad eu bataia dracului ce-mi va da daca ma prinde singura. Te omor! Politia de la Fundulea a pleluat cazul din 14 mai 2009, fara nicun rezultat. De aceea Petre Niculina isi permite sa praactice aceleasi obiceiuri, A fost data afara de la toate locurile de munca si ANAF promoveaza astfel de indivizi certati cu legea. Conducerea de la Calarasi a spus, ca-l lasa sa conduca asa prin abuz de putere asupra unor salariatii care nu sunt de acord cu practicile folosite de IVASCU PETRICA, are relatii si rude la Bucuresti in institutiile publice de conducere ale tarii. Domnul Cezar Petrescu sunteti un roman curajos. Va doresc succes in toate investigatiile care le efectuati in aflarea adevarului!”

Doamna Maria Maturaru- legat de ANAF si IVASCU

Sf. Ep 2