dan motreanu emil dumitru

Iulian Iacomi, Petrica Filon, Serban Nadejdea si ceilalti consilieri robotizati in Primaria Lehliu Gara, au fost de acord cu acordarea unei bucati din Caminul Cultural, catre doi membri PNL- Ciprian Pandea si Dan Motreanu (membru al Gruparii Iacomi). Oficial suprafata era de 25 m2, insa a scazut azi la 20 (in sedinta), ea real fiind de 38m2!

Dan Motreanu, membru al Clanului Iacomi, asociatul lui Ion Iacomi in Legume cu Dor SRL, iubitor de legume

Acum doua zile Serban Nadejdea a refuzat sa vorbeasca cu echipa redactiei Experimentul Lehliu, chiar daca am insistat, de pe mai multe numere! Serban Nadejdea, este persoana care a facilitat inchirierea, lucru pe care noi il stiam de ceva vreme, tot din Primarie!

La fel Ciprian Pandea, a refuzat sa comenteze si sa raspunda la telefoane!

„Deci, legea spune sa pui la dispoziția alesilor (deputati de ex) un spatiu, daca il ai, dar nu face precizari clare despre ce spatiu si cum se realizeaza cedarea (gratuita, directa, prin licitatie etc.). Imparatul a testat varianta moca – daca tine, dar două voci de consilieri l-au făcut să se replieze (scoțand-o pe Nadejdea la înaintare): „-Bine, cerem chirie.

In timp ce evalua masa de roboti din Consiliu, Imparatul schimba priviri taioase cu Filonul de Aur (Petrica Filon- Viceprimar) si Serban Nadejdea, acestia temeinic pregatiti inainte, sa mearga totul uns!

Cat va spune evaluatorul!” (iti dai seama ca va fi la pret de bani de nimic…). Apoi, pentru ca existau două cereri (Pandea și Motreanu), tot Imparatul a venit cu solutia care evită licitația: oamenii sunt de acord, pentru a nu plusa nici un bănut, să imparta spatiul (care a fost remasurat – si nu mai are 25 de metri pătrați, ci doar 20).”

El real are 38m2 si este zona dedicata activitatilor pentru cei mici! Discutia era sa se ocupa Iacomi de tot, iar consumabilele sa ramana in sarcina Caminului Cultural, iar Primaria sa amenajeze doua locuri de parcare, special pentru Parlamentari, din cauza strazii care arata ca dupa razboi. Pe scurt, Iacomi Iulian a luat 38 de m2 din Caminul Cultural, de la copii, sa il dea lui Motreanu, membru al Gruparii Iacomi.

Planul are ceva saptamani, acesta fiind si unul din motivele pentru care materialul cu copii a fost prezentat in „Renasterea Baraganului”.

Serban Nadejdea nu a raspuns, pentru ca noi am transmis ce vom intreba, iar ea nu avea ce sa raspunda! Imparatul, chiar daca a aparut articolul, a mers pe linia specifica si nu a cedat interesului general al Orasului.

Petrica Filon….

Iacomizarea Baraganului

Pentru a arata lipsa de suflet, de interes real pentru urbe, cu Primarul care da copiii afara pana si din Casa de Cultura a unui Oras jefuit de haita de hoti pe care o coordoneaza, a fost introdus materialul in care, mare parte din elevii din material, acum la casele lor, au invatat la Casa de Cultura sa danseze, sa se joace, sa invete in clase de curs sau sa cante! Ei bine de maine, vor trebui sa invete imnul Liberal, alaturi de membrii ai Gruparii Iacomi!

-Nu uita, nimic nu este intamplator!

Strategia

Acoperirea lacrimogena( pregatita de ieri) – diversiunea pentru coarda sensibila a robotilor prezenti:

Iacomi povesteste, în sedinta de Consiliu Local, cu glas tremurat si profund afectat, ca era Petrica Filon, gata sa planga de emotie, cum un fost fotbalist lehlian, Nicu Minescu, decedat în iarna (de Covid), visa la un Club al Pensionarilor – chiar în Casa de Cultura, in partea de jos la intrare acolo unde Iacomi vrea sa dea aproape jumatate de parter PNL (o dorinta pe care, oricum, Imparatul Interlop, o aflase – în vara lui 2020 – prin intermediari; și pentru care nu a gasit atunci timp și intelegere – dar asta nu mai povestește). Serban langa el, stergea lacrimile care refuzau sa curga, zdrobita de emotie si amintiri!

Iar acum, iata cuplul de intretinuti Pandea – Motreanu, le ofera pensionarilor lehlieni, cu marinimie, dragoste si implicare, acces în biroul lor de 38 de mp, în afara orelor de program parlamentar. „Sa joace și seniorii o carte, o tabla sau un Poker mic” – cum a prezentat Imparatul generoasa oferta… Ai inregistrarea atasata pentru plangerea penala.

Adica astia doi, vor permite pensionarilor sa joace sah la ei in birou!
Deci, iată cum capra, varza si lupul se pot impaca, spre multumirea tuturor: PNL servit ca la carte (pentru ambii solicitanti), evaluatorul vine cu un pret ridicol (dar incaseaza onorariul baban), iar pensionarii lehlieni pot juca table și carti intr-un cadru innobilat de doua persoane care nu au nimic comun cu Orasul Lehliu, dar care priveaza copiii din Lehliu si de amaratul de Camin Cultural! Cand au iesit din sedinta, erau toti pleostiti, pentru ca stiau ce au facut!”

Important aici este sa retii faptul ca Iacomi, cu toate ca au existat 1500 de persoane care au intrat pe Experimentul Lehliu, sa vada „Sedinta”, a continuat si a dus la bun sfarsit jefuirea Caminului cultura, unde fura spatiul tot de la copiii nostri, lasati in pandemie si fara amaratul de Camin!

Interesant este faptul ca nimeni din Consiliul Local Lehliu Gara, nu a ridicat intrebarea justa:

– Ce dracu cauta astia doi in Caminul Cultural? De ce nu merg la Dor Marunt, la Ion Iacomi, ca tot este Motreanu asociat cu Iacomi in Legume cu Dor? Cat sa mai furam de la copii, ca mai avem doar sa ii dam afara si din Scoala, ca oricum liceul este distrus?

Spatiul de 30 m2- al doilea teren de praduiala. Alt teren cu dedicatie

„Cheia acelui teren este chiar acel container cu traf si panouri de unde sunt alimentate mai multe obiective printre care si Judecatoria. Cand au renovat Judecatoria, Primaria a lasat intentionat sa se pozitioneze acel container acolo. Adica, Iacomi stia ce face. Acum, el aranjeaza ca prin una din Masinutele de Bani, sa cumpere terenul pe nimic, iar apoi sa ceara chirie pe spatiul unde este containerul!

Mutarea containerului este imposibila in geometria existenta acolo, o data ce terenul este vandut!

Cine ia terenul va papa 5 decenii banuti moca de la cei care au acele echipamente. Adica bani cu efort 0! Planul este gandit de Imparat de ceva ani. Mai mult, mutarea containerului, implica un cost de aproximativ 30.000 de euro, sunt echipamente legate cu proiect, etc. Treaba trebuia sa se realizeze in liniste, cu Consilierii care sunt tufa!

Asta este si motivul pentru care Iacomi (Primaria), a permis montarea echipamentelor acolo, fara a cadastra terenul si constructia, care acum este permanenta. Asa fura Imparatul, asta face toata ziua!

Adica, totul este de furat! Mai mult, licitatia si actele, erau toate aranjate sa iasa in liniste! Asa se lucreaza la Lehliu, care ciripeste fie dispare de acasa, este batut, are parte de un incendiu, sau te trezesti cu Sofian Costache, cu pusca lui in gura, cu amenintari si tot tacamul! Azi Seful era catranit rau! Parca era dezbracat, umbla haotic si nu stia de ce sa se apuce!” (Angajat din Primarie, bucuros ca nu mai sunt taiate salariile cu 30%).

Emil Dumitru- Sef de Partid, este de fapt in spatele impingerii celor doi in Lehliu, avand in vedere faptul ca Iulian Iacomi este scos pe linie moarta in Partid si reprezinta pentru tot PNL-ul o greutate de gat. Emil Dumitru, care a ajutat la inscaunarea Imparatului, iubeste foarte mult copiii, insa pe ai lui! Pe ai tai nu! (Vezi articolul „Sedinta”, legat de acest teren).

Propus de evaluatorul Imparatului la 10ron/ luna pret de inchiriere!

„Nu se da batut pana nu rezolva!” Asa a rezolvat Clanul Iacomi Caminul Cultural, dat cu japca lui Pandea si Motreanu.

Acelasi Emil Dumitru, este oricand bucuros, ca alaturi de membrii Gruparii Iacomi sa trimita echipe de mercenari de la MADR sau Apele Romane, APIA sau ANAF, sa iti inchida afacerea. Real Organizatia PNL Calarasi, a strans toate resturile societatii si puscariasii din Judet. Gruparea Iacomi se incadreaza perfect in poza Liberalismului de Baragan.

Imparatul si Conservele

„Legat de cele doua conserve de carne cumparate de Iacomi de la magazinul lui Stamate, a facut asta sa aiba bon fiscal, sa vada ce firma are acum, sa il aranjeze cu Petrica Ivascu, controle, amenzi, ITM, ca el asa lucreaza! Adica nu a cumparat conservele pentru el, asta pentru ca are bucatareasa dedicata si nici la caine nu ii da sa manance conserve, asta pentru ca nici caine nu are! ” Acelasi angajat vesel.

Si cand te gandesti ca sunt doar o mana de voturi la Lehliu, un Oras si o zona distrusa, fara industrie, cu ceva terenuri agricole! Orban mai lipseste sa deschida un birou in Lacomi Land!

Imparatul monitorizeaza

Iulian Iacomi nu are pe birou un calculator normal! El are un ecran pe care vede cateva camere video, pe care le alege in functie de cel care este urmarit! Vede cand iesi pe strada, cand duci cainele la plimbare, stie cand esti in benzinarie si cand mergi la spital, asta pentru ca asta face toata ziua, spioneaza din birou oamenii din Oras! In loc sa existe in Primarie o camera speciala pentru asa ceva, sistemul este chiar pe masa Primarului, care are ca principala ocupatie spionarea oamenilor capusati!

In poza de mai sus se pot observa doua camere din Oras, sub atenta supraveghere a Imparatului (pe ecranul impartit in 4 camere de supraveghere).