itm calarasi

Toata atentia ITM Calarasi, este indreptata in aceasta saptamana pe zona Dor Marunt- Dragos Voda- Lehliu, unde Clanul Iacomi a ordonat o epurare prin zeci de controale ale ITM+DSP+ANAF, prin institutii prietene, la toti dusmanii acestora din Lacomi Land.

Astfel, incepand cu Sambata 03.04.2021, ANAF Calarasi si ITM Calarasi au fost trimise directionat catre firme si persoane indicate de prieteni.

Instructiunile sunt date zilnic, legat de firmele care sunt controlate si amendate.

Sunt urmarite in special firmele detinute de cei neafiliati Clanului, care nu cotizeaza cu spaga sau nu sunt rude cu membrii Gruparii Iacomi.

Sambata au fost vizate doua unitati de alimentatie publica din Lehliu, fara legatura cu Clanul (atentie nu a fost nimeni la Hali sau La Partid) si in Dragos Voda, firma care lucreaza la unul din obiectivele Primariei (o gradinita).

Mai sunt vizate SC DEEA 2005 SRL, Trigon Security si Udeskom Auto SRL, aflam de la surse din ITM Calarasi, toti ostili regimului Liberal Fascist impus de Iacomi si PNL la Lehliu.

Pogromul de la Lehliu

Aflam ca Udeskom Auto SRL deranjeaza interesele de Clan, asa ca Petrica Ivascu (ANAF) a fost pus alaturi de Stan Ionel (ITM), sa aranjeze controale si amenzi cat cuprinde.

Gandit ca un Pogrom, actiunea interlopilor este implementata in mod aparent legal, unde sunt inspectate situatii pe ultimii 10 ani, chiar daca au mai existat si alte inspectii!

UDESKOM AUTO

Important insa a stabili de ce se doreste atat de mult executia celor mai sus mentionati! Astfel aflam ca Petrica Ivascu (Sef ANAF Lehliu) doreste sa aplice o corectiei doamnei Iordache Aurora, care ar tine contabilitatea la cateva dintre aceste firme! Aveam doua posibilitati pentru a confirma: 1) O sunam pe doamna contabil si o intrebam. 2) Sunam victima care urmeaza sa fie casapita saptamana asta (ceea ce am ales). Foarte important sa se confirme informatiile din ITM Calarasi, legat de victimele care urmeaza sa fie executate. Omul confirma cele cautate de noi.

Una din victime confirma faptul ca are contabil unul dintre „dusmanii Clanului” Iacomi

Alt lant de magazine cu acte verificate pe 10 ani!

Firma din Dor Marunt si Lehliu Gara cu cateva unitati de alimentatie publica. Control ANAF tematic. Volum de acte verificate in urma cu 3 zile.

Planificarea

Stan Ionel, dupa ce a lasat sambata 03.04.2020 echipele de Hiene ale PNL sa jefuiasca operatorii economici in Lehliu, a venit la Danga Mircea, director Spitalul Lehliu Gara, sa discute urmatoarele obiective care vor urma pe lista!

Ciorapul- Dir ITM Calarasi

8 ore sa scrie o foaie are nevoie Dir ITM Calarasi, din Al. Odobescu, Stan Ionel, membru al Clanului Iacomi si subordonat direct al lui Dumitru Nicolae tot PNL, alt analfabet functional.

Sambata Ciorapul a fost cu echipa de control pe Lehliu Gara, sambata la indicatiile Crimei Organizate. Au stat 2,5 ore la Lehliu, dupa care au mers sa cafteasca si membrii PSD obraznici, mai precis Primarul Comunei Dragos Voda, zis Gurita, care este urmarit penal pentru angajarea fictiva a doamnei Iacomi, asa ca trebuie tinut ocupat.

Declaratii Incredibile

ITM Calarasi, cu fisa de deplasare in alb, delegatia in care „nu trecem firmele efectiv, trecem unitati Judet Calarasi”, zice Stan Ionel.

Stan Ionel- Dir ITM Calarasi

Stan Ionel in calitate de Director al ITM Calarasi, nu are voie legal, sa mearga pe teren si sa participe la controale! Mai mult de atat nu are voie sa merga cu Ordine de Deplasare, „la vanat”, scris in alb! Insa daca consideram faptul ca ITM Calarasi, cunoscuta ca si Prostituata Calarasiului este condusa de Clanul Iacomi, mai precis de Dumitru Nicolae, Bestea Mihaita (PSD) si Stan Ionel, intelegem de ce au ajuns la asa stadiu de degradare !

Bestea Mihaita- PSD si el iubitor al Liberalismului Fascist

Membru al Gruparii Iacomi, Bestea Mihaita este un interlop discret! Cu facultate la Minele din Petrosani, unde au fost date diplome la sacosa, Bestea Mihaita este un Politician de cariera.

Acum la Consiliu Judetean, mana drepata a lui Iliuta Vasile, Bestea si-a pastrat locul cald la ITM si si-a suspendat contractul! Adica daca este arestat Ilie, pleaca inapoi ca Director la ITM, pe postul tinut cald de Clan!

Acum in organigrama apare Stan Ionel ca Inspector Sef, insa ei se rotesc in functie de necesitati.

https://marinbadea.ro/realitatea-tv-itm-calarasi-culmea-muncii-la-negru-in-romania/?print=print

In urma acestui episod, Stan Ionel demisioneaza din pozitia de Insp. Sef ITM Calarasi, urmare a scandalului.

Mihaita Bestea merge mereu la prostituata, daca poftele o cer!

Carmen Eremia

Dir ITM adjunct, Carmen este mana dreapta a lui Bestea dar mana stanga a lui Stan Ionel. Carmen nu recunoaste aberatiile declarate de Stan, legat de Ordinele de Deplasare si Inspectii!

Cum ajuta Carmen Eremia un coleg de la IPJ!

Carmen Eremia, stie ca Stan nu este Insp. Sef Adjunct, este Inspector Sef, in consecinta nu are ce cauta pe teren cu hienele! Numai fapte ilegale in 5 minute de conversatie cu ei! Iti dai seama ce scot pe gurita daca sunt storsi la DIICOT 48 de ore fara somn si apa!

PANDEMIA LA LEHLIU A LUAT SFARSIT!

Danga Mircea zis Masinuta cu Bani, a venit in timpul liber la Lehliu Gara, pentru a aranja tintele impreuna cu Stan Ionel, pentru ca Imparatul Iulian Iacomi, se aranja sa iasa in oras seara, deci era ocupat. Danga, anunta tot Orasul Martir Lehliu Gara, SFARSITUL PANDEMIEI!

Drept urmare, Danga Mircea a scos masca de pe botic si a lasat aerul curat si oxigenat „la liber”!

iacomi ion
Primarul de la Odobescu Eremia, Subprefect/ Dir ITM Dumitru si Ion Iacomi
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [160.69 KB]