gheorghe catalin

Infiltrarea Clanurilor de Interlopi a creat la Lehliu Gara un monstru, pe numele lui Lt. Col. Gheorghe Catalin, Comandant al unitatii ISU Lehliu Gara. Dupa ce a venit seful Servicilor Secrete, in urma cu cateva zile la Lehliu, sa ameninte Sclavetii cu decapitarea, Pompierii Ialomiteni ridica si ei glasul! Ne ofera detalii legat de abuzurile Coloneilor de la Calarasi.

Incendiul

Ieri 05.04.2021 la Axintele, un incendiu de baloti, a pus la grea incercare Unitatea Militara UM0214- Pompieri Militari, care a sarit in ajutorul pompierilor din Ialomita pana azi la ora 18:30, conform informatiilor de la fata locului.

Sursa de foc, cel putin pana la aceasta ora, pare sa fie bricheta, avand in vedere ca exista un conflict intre proprietarul terenului si proprietarul balotilor. In acelasi loc, anul trecut a mai existat un eveniment identic, in care o mare cantitate de baloti a ars, fapt ce a necesitat zeci de ore de munca pentru stingerea incendiului. Foarte dificile incendiile cu baloti!

Pompierii de la UM0214- Lehliu Gara, au participat cu cateva echipaje in rotatie, pentru a ajuta la stingerea incendiului.

Pompierii Militari- Sclavi pe plantatie la Lehliu Gara

In zona de interventie de la Axintele, aflam lucruri ingrozitoare, legat de abuzurile Coloneilor de Carton de la ISU Calarasi, in frunte cu Lt. Col Gheorghe Catalin, Comandant al Unitatii de Pompieri Lehliu Gara.

Pompierii din Lehliu Gara erau tinuti „ca sclavii”, 12 ore pe tura la interventie, fara sa fie schimbati, fara sa le adica cineva apa sau mancare!

„-Plecati si voi la Axintele, luati apa si mancare la voi! Lt. Col Gh. Catalin le spune Pompierilor la plecarea in misiune.

12 ore la interventie

Pompierii din Lehliu Gara au fost tinuti pe interventie 12 ore, de la 8am la 8 pm, cand ei trebuiau schimbati la 6 ore! Aflam insa ca nu este prima oara cand la Lehliu este debandada, anul trecut existand situatii cand la interventii au fost tinuti pompierii 24 de ore!

Ieri la 20.00pm (06.04.2021) Lt. Col Gheorghe Catalin a trimis alti 3 Subofiteri la Axintele, sa schimbe echipajul aflat in misiune, oameni care erau zdroboti de efort. Si ei au stat pana dimineata la 8am, cand au fost schimbati de alti trei colegi tot din Lehliu Gara.

Sase ore pot „gradatii” sa tina pompierii in misiune, mai ales cand volumul de efort este mare! La Lehliu debandada- merge si 24 de ore!

La personal haos si dezorganizare

80 de pompieri sunt la Lehliu, insa doar 18-19 pe tura, asta pentru ca parte din ei sunt in medical, in concediu de odihna sau lasati acasa de Lt. Col Gheorge Catalin, astfel ca Pompierii sa nu poata face ore suplimentare, implicit sa ia mai putin bani!

Nu insa si apropiatii Colonelului de carton, membrii Clanului Iacomi, care primesc nu numai ture lejere, primesc avansari si multumiri, dar si posibilitatea de a face cate ore suplimentare vor. Sau in weekend cand ramane Gheorghe sa ia bani suplimentar!

Din cei 18-19 pompieri, 6 sunt la Fundulea!

Mai raman 12-13 pompieri!

Unul este telefonist (cel care coordoneaza comunicarea cu Centrul 112), adica ramane in unitate. Mai raman 11 pompieri!

Doi raman in paza (teoretic)! Mai raman 9 pompieri!

Unul este Lt. Col Gheorghe Catalin- care sta mereu in unitate! Mai raman 8, maxim 9 pompieri!

9 Doamne la 3 masini de pompieri, doua turisme si o macara!

Tratati precum Sclavii, de unde vine si numele de Sclavete, dat de Ofiterii din Calarasi, cei 9 Pompierii Militari trebuie sa rezolve o ecuatie cu necunoscute multiple, in care ei ca oameni, conteza cel mai putin!

-In care te sui, cu care sa te duci, dar mai ales cu cine?

La Lehliu ca in Congo

Normativele cer 6 persoane la stingere si 6 la descarcerare!

Adica un Comandant de Echipaj, patru servanti si un sofer! La Lehliu pleaca 2 maxim 3 persoane pe Echipaj!

Pompierii sunt fortati de Col. Gheroghe Catalin, membru al Clanului Iacomi, sa stea acasa, chiar daca nu exista in unitati personal suficient pentru interventii! Asta in timp ce la Calarasi sunt salarii de 12.000-18.000 ron/ luna (ofiterii), in timp ce Sclavetele abia daca primeste 4-5000 de lei, dupa un deceniu de munca!

Azi insa la Lehliu a mai existat o interventie cu autospeciala!

Cei din paza fortati sa merga in interventie

Cand este necesar, avand in vedere lipsa de personal, Col Gh. Catalin forteaza pompierii din paza sa paraseasca postul de paza si sa merga pe interventii! Fapta este exceptional de grava si incalificabila, atata timp cat cei aflati in paza nu au voie sa parasesca postul nici daca viata le este pusa in pericol.

Chiar si cu acesti doi pompieri, echipajele sunt incomplete si nu indeplinesc cerintele ISU/ IGSU.

Parasirea Postului de Paza este infractiune si este pedepsita foarte serios de Parchetul Militar. Planul de Paza este maslui de 10 ani la Lehliu, ca la Ploiesti (de unde este Gheorghe).

Daca un Pompier moare, se rezolva!

Daca unul din pompierii plecati din paza este accidentat, este scos de gradati din lista Postului de Paza, unde exista un plan, de care la Lehliu nu tine nimeni cont. Adica daca crapa, era pe tura nu in paza!

Soferul elastic

Daca soferul pe Autospeciala are voie sa mearga pe maxim doua masini, la Lehliu, un sofer are 3-4 masini! Adica un sofer pe tura! Deosebit de important insa, este ca nu da ordinul scris! El vine mereu verbal!

Asa ramane saptamanal Unitatea de Pompieri fara paza! Cu un telefonist care sta sechestrat in camera de comunicatii, de unde nu iese nici la toaleta!

Anul trecut incendiu in acelasi loc

2020 incendiu la Axintele in exact aceiasi locatie.

Pompierii Militari intervin cu efective sa ajute colegii din Ialomita! In timp ce Ofiterul celor din Ialomita avea grija de stingere si oameni, Lt Col Gheorghe Catalin, era la bauta, la Mari Piticul, cadru MAI si membru al Gruparii Iacomi, unde serba realizarile.

Pompierii din Ialomita

Sclavi pe plantatie

Anul trecut la Axintele, pompierii Lehlieni au stat 12 ore la interventie (pe chipajul 1), 24 de ore continuu echipajul doi, 12 ore echipajul trei!

„-Copilul care nu plange nu primeste tata!” Lt. Col. Gheorghe Catalin, le transmite Sclavetilor!

Fara sa le pese de pompierii din subordine Col Paduraru Adrian, Col Zedevei Marian (Doi si 15), Col Ruscareanu si Col Gheorghe Catalin, pun bocancul lustruit fin, pe gatul subordonatilor, cu amenintari si „meniu complet”

Lt. Col Gh Catalin, statea linistit in unitate, in timp ce pe teren Sclavetii erau ” la parjolit”!
Lt Col Paduraru Adrian. Isu Calarasi

A fost necesara verificare modului in care cei doi conducatori tin legatura cu oamenii de pe teren. Asa ca la ora la care incendiul era stins, am sunt „Coloneii de tinichea” sa vedem daca au habar de ceea ce se intampla pe teren!

Dar ce mai zice Spaima Calarasiului, Colonelul care a amenintat tot corpul de Soldati ai MAI, ca se apuca de ei?

Col Zevedei Marian, Seful 2 si 15 din MAI, pare mai inmuiat azi! Nu mai este atat de decis sa se „apuce de ei”! Poate si pentru faptul ca nu el este Seful 2 si 15 in Calarasi, sau mai bine zis este un sefulet mai mititel!

Evaluarile pe ultimii 10 ani la Lehliu sunt masluite

Evaluarile anuale nu sunt semnate de cei evaluati, asa cum cer normativele interne! In fapt, pompierii nici nu vad aceste evaluari, care culmea, sunt si semnate insa de cine nu trebuie!

Asta este rezultatul implicarii unor resturi ale societatii cu hainute de politicieni, interlopi, in afacerile unei Unitati Militare! O adevarata bataie de joc si o incompetenta de nedescris! Toate astea pe umerii zdrobiti a cativa Pompieri Militari de la Lehliu Gara, oameni care fac real (fiecare) munca a doi pompieri la fiecare interventie.