In Comuna Dor Marunt si Orasul Lehliu Gara exista mari parcele de teren, aflate in proprietatea celor doua Unitati Administrativ Teritoriale, respectiv Primaria Dor Marunt si Primaria Lehliu Gara (totul la secret, sa nu afle masele).

De aproape doua decenii, aceste primarii sunt ocupate de Clanul Iacomi, unde la Dor Marunt este Ion Iacomi iar la Lehliu Gara Iulian Iacomi.

350 ha de praduiala la Dor Marunt

La Dor Marunt exista 350 ha de teren inca in administrarea Primariei, teren compus in suprafete ramase in posesia Comisiei de Fond Funciar, terenuri nerevendicate, la care exista act de punere in posesie, insa mostenitorii nu revendica terenurile, plus terenuri ale ADS (Agentia Domeniilor Statului). In total pe Dor Marunt sunt aproximativ 350 ha de praduiala!

Cele 350 de Ha sunt impartite intre Familia Iacomi, fostul Viceprimar Nicolae Grigore zis Meserie (acum in orgada lui Iliuta Vasile), si alti 3-4 membrii ai organizatiei. Terenul este liber de impozite si sarcini (chiar daca unele cad in sarcina celor care nu au revendicat terenul/ sau nu se ocupa de el), nu este cadastrat si nu exista obligatii la APIA!

Lipsa acestor obligatii, transforma aceste suprafete intr-o adevarata „mina de aur”, pe care membrii Clanului se bat ca orbii, an de an!

Tinerii din Localitati

In loc sa fie luat terenul si sa fie oferit spre lucru la 10-15 familii de tineri din localitate, sa nu mai plece tinerii in afara tarii in cautarea unui loc de munca, la Dor Marunt si Lehliu Gara, jaful este la drumul mare, nu cunoaste limite si nici sfarsit. Autori si partasi la jaf sunt toti actualii si fostii Primari/ Viceprimari din cele doua localitati, care au profitat fiecare cat a putut de pe urma acestor suprafete! Sa intelegi acum de ce se lupta pe fotoliul de Primar, mai ceva ca in arenele cu gladiatori, din Roma antica!

Imaginatia

Acuma sa ne imaginam ca ajungi Vice si primesti 80 ha cu titlu gratuit, timp de 10 ani! Plus salariu de 8000 ron net, platit de Stat! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa il lasi pe Primar sa fure, iar din cand in cand sa mai aranjezi pe cate unul care deranjeaza. nu ai program de lucru fix si in principiu nu trebuie sa mergi pe la Primarie, decat in trecere.

De la dreapta spre stanga: Ion Iacomi beneficiar al terenurilor, Gogosel (Dumitru Nicolae- Actual Subprefect si Insp. Sef ITM), Raducu Filipescu, Grigore Nicolae (zis Meserie)- al doilea mare beneficiar al terenurilor.

Fara a avea obligati de a plati impozite, fara obligatii la APIA, fara a da socoteala la nimeni, terenurile din Dor Marunt si Lehliu aduc bunastarea la pachet cu salariile generoase pentru puscariasii si analfabetii angajati Consilieri Superiori si aproape Superiori.

Banutii sunt spalati prin firme gen Ameropa care albesc productiile obtinute si platesc banutii catre membrii Gruparii.

Daca un teren aduce la porumb 1000 de Euro net/an, la 350 ha vorbim de 350.000 de Euro/ an la Lehliu – Tax FREE!

Informatia legat de suprafata de la Dor Marunt, a fost confirmata de Institutia Prefectului anul trecut!

Mai mult, redactia noastra a efectuat verificari si a constatat, ca o mare parte a acestor terenuri se afla in spatele localitatii Pelinu, unde oamenii Fam. Iacomi, lucreaza anual cateva zeci de Ha (max 100), impreuna cu Meserie (Grigore Nicolae).

UAT DOR MARUNT
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [5.29 MB]

Orasul Martir Lehliu Gara

Aproximativ 350 ha sunt lucrate de cateii Imparatului la Lehliu Gara (din surse- suprafata de la Lehliu nu este confirmata decat din trei surse)! Totul aproape la liber, pentru supunere, cotizatii anuale si voturi! Cel mai important sa arati supunere Clanului!

Aici problema nu tine de politica, asta pentru ca in Lacomi Land, politica nu face nimeni! In administratia locala este un jaf greu de inchipuit!

Dor Marunt si Lehliu in format DWG- Autocad

Din cauza dimensiunii mari a celor doua fisiere in format DWG, a fost creat un link de la care doritorii pot descarca materialele. Este necesar un desktop sau laptop si un program de pe internet pentru a vedea fisiere DWG. Sunt gratuite. Astfel se pot vedea toate numerele cadastrale, numele proprietarilor, vecinatatile si alte nebunii savuroase! Link:

https://1drv.ms/u/s!AuD1Xx1OdvFGql_h7PV2_e4kmy-y?e=QPUrdS

Exemplu vedere fara zoom!

Acum pot sa vada toti locuitorii care sunt terenurile, cui apartin, care sunt cele la dispozitia Primariei, iar pentru cele „abandonate”, fiecare poate face o cerere la Primarie, daca doreste sa primeasca informatii legat de subiect.

Dar tinerii nostri?

-Nu uita! Oaia doar la muls, la tuns si la dat lapte este buna!

In Lacomi Land, copiii sunt dati afara pana si din Caminul Cultura, Liceul din Lehliu este o ruina, iar parte din spatiile liceului au fost date de Iacomi Iulian la prieteni!

Iacomizarea Baraganului

Detestat pana si de cei care implementeaza procesul, Iacomizarea Baraganului reprezinta unul dintre cele mai triste episoade de la invazia Otomanilor pana azi! Din aceste terenuri, fratii Iacomi au praduit cat au putut doua decenii, alaturi de Sclavi, Slugi, Amante, Pui de Inger, Masinute de Bani si alti membrii ai Gruparii de Crima Organizata Iacomi!

In timp ce ei cara banii cu sacii, parlesc caprioare si porci mistreti, tu trebuie sa stai cu masca pe gurita si sa lasi ciocul mic! Sa nu infectezi, iar dupa ora X, daca iesi afara din casa iei amenda! Asta in timp ce Directorul Spitalului Lehliu Gara- Danga Mircea zis Masinuta de Bani, are interzis la masca, pentru ca este alergic la panza!

Si mai era PSD/ PNL/ USR si Partidul care te iubeste si iti doreste tie Lehlianului, numai bine si putere de munca, dar cel mai important supunere!

Dar cum arata un Oras Jefuit de Grup de Crima Organizati politic

Liceul?

Inainte de 89` Liceul avea profil agricol, adaptat nevoilor reale ale zonei! Acum are profil teoretic! Real Liceul este o ruina!

„Liceul avea doua tractoare agricole universale, remorci si alte utilaje pentru agricultura. Un internat cu zeci de camere, unde erau cazate elevii din tot Judetul. Acum internatul zace in mizerie, nepasare si degradare continua, cu ferestrele larg deschise”.

Liceul cu o curte primitoare a facut loc haitei de investitori Iacomizati, care au preluat din activele destinate elevilor. Acum Ecoaqua, Mega Construct, etc.

Mic calcul economic

Luam cele 350 de ha de la Dor Marunt si doar 350 ha de la Lehliu. Sa spunem 700 ha la liber. Daca avem un an bun, pui porumb si incasezi 1000 euro/ha profit curat, vorbim de 700.000 euro venit pentru Organizatie!

Banii astia trebuie spalati prin filiera cumparator-banca-Masinuta cu bani- proprietati pe numele rudelor de toate gradele!

Pe 10 ani avem 7.000.000 Euro si nimeni nu intreaba nimic!

Vesti bune in sfarsit!

Vestea buna este ca Dan Motreanu si Emil Dumitru vor veni in curand la Lehliu Gara, Oras Martir, in Caminul Cultural, unde te asteapta la consultari, sa le spui ce vise salbatice ai! Ca promotori al Curentului Liberal Fascist de influenta Putinista promovat de Clanul Iacomi, cei doi Liberali puri si stralucitori, iti vor oferi tie Lehlianului, multa intelegere si speranta!

Dan Motreanu, asociatul lui Ion Iacomi in Legume cu Dor, dornic sa cultive legume chiar daca ies pepeni! Pepenasul tot leguma este!