Ghid Combatere Spalare Bani_Judecatori si Procurori.

20 de ani de Crima Organizata politic- Lehliu Gara- Dor Marunt

Ascunderea banilor proveniti din activitati ilegale cere complicate scheme financiare cu persoane implicate in acte „de suprafata”, care ajuta la spalarea banilor proveniti din activitati ilicite.

Astfel Ion si Iulian Iacomi au spalat bani utilizand membri gruparii, persoane fizice si Notariatul Public, atat de necesar Clanului pentru operatiunile de disimularea a transferurilor.

In calitatea lor publica (de Functionari Publici/ Deputat), banii obtinuti trebuie declarati in declaratiile de avere si bunurile obtinute „musai declarate”!

Procuratorul de Fonduri

Procuratorul de fonduri este „Puiul de Inger”, sau „Masinuta cu Bani”, mereu atent si darnic, fara ocupatie si venit, iubitor de Iacomi si gata sa se sacrifice pentru Imparat si Clan.

Procuratorul de Fonduri este persoana care vine la cumpararea unui Imobil, cu bani cash si DONEAZA BANII PENTRU ACHIZITIE, unui membru al Familiei Iacomi, de preferinta minor. Fara a avea pretentii pentru banii donati, Procuratorul de Fonduri, este de acord ca bunul cumparat cu cash, sa fie trecut pe numele unui membru al Familiei Iacomi!

ATENTIE! Vorbim de bunuri in valoare de sute de mii de euro, cumulat, nu de 200-300 ron!

Procuratorul de Fonduri, este o smecherie, cheie in spalarea baniilor obtinuti din jefuirea Oarasului Lehliu si al Comunei Dor Marunt, a operatorilor economici si a oamenilor simpli.

Avantaje

Nu mai trebuie sa declari banii in adeclaratia de avere sau interese!

Bunul trece imediat si fara intrebari in posesia copiilor fam. Iacomi.

Se spala insemnate sume de bani, insa ai nevoie de Notar! Acum sa intelegi si tu, de ce se lupta Clanul Iacomi sa preia cateva Notariate! Ele reprezinta cheia spalarii banilor, aparent legal.

Nu realizezi, tu Primar, operatiuni de transfer bancar sau extragere din bancomat. Adica nu umbli cu bani, in calitate de Primar/ Deputat.

Se pot spala sume imense de bani, mai ales cand declari, ca tu vanzator, ai primit banii acum x ani (adica x ani inainte de tranzactie), asa cum vom devea cu Danga Mircea si Puschiu.

Puschiu- Puiul de Inger, iubitor de Iacomi

Sa zicem ca vrei sa cumperi 8 hectare de teren, la un pret de 80.000 de euro. te intelegi cu proprietarul sa declari 60.000 de RON valoarea pe acte, in fata Notarului, iar in punga primeste restul, la semnarea actelor.

80000Euro real//// 12000Euro declarati////68000 de Euro la negru.

Insa nu platesti tu Iulian Iacomi sau Ion Iacomi „cascavalul”!

Vine Puschiu Bradut, Consilier Local in Lehliu Gara, membru marcant al PNL Calarasi si achita el tot, inclusiv taxele de notariat, prin donatie!

Asa devine Puschiu Bradut, PROCURATOR DE FONDURI!

SPALAREA DE BANI, in cea mai pura forma a mafiei Politice, azi pagina PNL, pana ieri Presedinte PSD, iubitor de Lehlieni, Iacomi Iulian, lider de Clan!

Procuratorul de fonduri spala bani pentru Clan.
Mare atentie la aceasta firma, vom reveni cu dezvaluiri senzationale legat de contractele cu aceasta firma, capusa pe bugetul Primariilor Lehliu si Dor Marunt.
Aproape 8 Ha de teren cumparate de Iacomi, insa platite de Puschiu Bradut, fara ocupatie si sursa de venit!
Chiar terenul unde pune Iacomi Ion pepeni si leguminoase bulboase. Miresma de pepene copt, trebuie sa fie cea care a atras Liberalul Dan Motreanu, in asocierea cu Vatafu Constantin si Ion Iacomi, la Dor Marunt, Jud. Calarasi

Director de Spital- DANGA MIRCEA- zis Masinuta cu Bani

Fost PSD, acum iubitor de PNL si promotor al Liberalismului Fascist de Baragan, Danga Mircea spala bani pentru Fam. Iacomi, mai ceva ca o masina de spalat rufe!

Cladire de 1 milion de Euro, transferata de la Danga la Puschiu, pe 80.000 de Ron, insa Puschiu vinde in baza unor bani primiti cu cativa ani inainte!!!!!!????

Pentru slugarnicie, Danga Mircea si Puschiu Bradut, au primit amandoi posturi in administratia publica, in Orasul Lehliu Gara.

Milioane de Euro au fost spalate de Clanul Iacomi folosind acest mecanism, prin care bunuri imobile de mare valoare se afla in posesia Clanului, in principal terenuri intra/extravilane, apartamente, cladiri, etc.

La Lehliu ca la Medelin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *