petrica ivascu

Evenimente incredibile se petrec in Lacomi Land, unde azi 08.04.2021, la Calarasi, buboiul coruptiei a pleznit! Infectia aproape a omorat pacientul, aflat pe masa de operatie insa cu masca pe gura, sa nu contamineze!

Gavrila Ion, zis Hilfe, Director Financiar al Spitalului Sapunari, cocina a Clanului Iacomi, a evadat din harem, de unde a fugit cu actele contabile, dosare si situatii financiare.

Hilfe a fugit!

Gavrila Ion, Directorul Financiar al Spitalului Sapunari a fugit cu contracte, facturi si Balante si dus a fost! Din Clan aflam ca a plecat la Calarasi, pentru a cauta modalitati impreuna cu Xenofonte Purcarea, de a scapa de puscarie, avand in vedere sutele de contracte „magarite” de Clanul Iacomi la Sapunari, o data ce Consiliul Judetean a declansat un audit financiar!

Dar ce face Imparatul Iacomi Iulian, lider de Clan?

Sta toata ziua cu 4 telefoane alaturi si suna de pe mobil redactia Experimentul Lehliu, unde injura cat poate, in caz ca raspunde cineva. Acelasi lucru il face si Octavita (Iancu Octavian), locotenentul sau angajat la Primaria Lehliu Gara si Consilier Local la Dor Marunt din partea PNL!

Imparatul, nu mai calca pe la Primarie de saptamani bune si sta toata ziua si da telefoane la Experimentul Lehliu, vrea prafuri si o „audienta”!

Adica Imparatul este parguit spre copt!

Dupa patru zile cu sute de apeluri si total ignorat, ajuns in Dor Marunt, decid sa il sun pe Imparat, cu aparenta reminiscenta a angajatei „Floricica Dansatoare”. Imparatul, intemeietor al Dinastiei Iacomi, dezamagit ca nu gaseste „dusmanul” decide sa vorbeasca!

Ce nu intelege Iulian Iacomi, este ca in calitate de Primar al Orasului Lehliu Gara, in timpul programului de lucru, trebuie sa aiba un comportament matur si civilizat, model de urmat pentru urbe!

Si o dedicatie

Pentru toate amantele si Puii de Inger din Clanurile de Interlopi, cu drag din Corea de Sud, o melodie usor de procesat.