clanul iacomi

Atentie limbaj specific Lumii Interlope! Interzis cardiacilor!

Mare suparare a cauzat in Clanurile mafiote Calarasene, zarva facut de publicarea informatiilor legat de cei 400.000 de Euro, furati din Spitalul Sapunari, prin firme capusa! Si inca nu a inceput auditul financiar!

Dar ce au cumparat cu 400.000 de Euro?

2 scaune si o bratarica de pus pe mana! Asta este tot! Doua scaunele ceva mai maricele- gen fotoliu IKEA!

Ieri 09.04.2021

Victima atacului, venita acasa (in fata locuintei), nu se poate da jos din masina din cauza amenintarilor primite! Imediat soseste echipa Gruparii Iacomi, cu Primarul Ion Iacomi, Iulian Iacomi si Danga Mircea (director de Spital).

Cu cateva ore inainte de eveniment, considerand cele cateva sute de apeluri ale celor din Clan, in care injurau si spurcau, am luat legatura cu Imparatul, care la randul lui mi-a blocat nr! Pana la urma raspunde!

Iulian Iacomi- PNL- Primar de oras

Evenimentele

Victima lovita, pleaca spre politie, fiind fugarit de cei din Clanul Iacomi.

Ajuns la sediul Politiei Lehliu, victima solicita, dupa ce lasa Cartea de Identitate la intrare, o audienta la Buraga Costel, Comandantul Politiei Lehliu Gara.

In timp ce era in biroul Comandantului, victima se trezeste cu Iacomi Iulian zis Imparatul, membru al Partidului National Liberal si Primar de Oras, care intra lovind usa cu piciorul si incepe sa injure!

Buraga Costel, umil si supus, se baga la propriu sub masa!

Aude zarva mana drepata a lui Buraga Costel, criminalistul Mari Piticul (Marin Lazar), care vine si il roaga pe Imparat sa iasa afara din birou, asta dupa ce tipetele si injuraturile se aud 10 minute tocmai de afara!

Discutie cu victima legat de evenimente

Avand in vedere cele discutata anterior, consideram normal solicitarea unor puncte de vedere legat de cele intamplate!

Solicitare punct de vedere Iacomi Iulian
Solicitare punct de vedere Buraga Costel- Comandant MAI Lehliu Gara

Cu o zi inainte

Sute de apeluri ale membrilor Clanului Iacomi. Ion Iacomi suna si el de cateva zeci de ori si are un mesaj de transmis la Calarasi in special! Clar si tare sa se auda!

Ion Iacomi, Primar PNL, in timpul programului de lucru, suna de pe numarul lui
Primar Interlop si lider de Clan- Promotor al Liberalismului Fascist de Influenta Putinista

Sediul MAI

Sef de Clan intra in sediul MAI, in biroul Comandntului, unde ameninta si injura pret de 10 minute, in timp ce Buraga Costel, Comandant Unitate, statea inghetat si inghitea in sec, cu speranta ca nu o sa fie linsat!

Sediul MAI Lehliu Gara, Sediul Politiei Romane, este ca un closet din fundul curtii, in care interlopii, atunci cand nu gasesc hartie, folosesc pentru stergere chiar batistuta Comandantului, sluga a Clanului.

Dedicatie

Pentru Comandantul Buraga, sa asculte si el pe weekend un beat modern, ca a fost bleg si in loc sa iasa la pensie, a mai cerut o extensie de un an!

Petrecerea continua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *