iacomizarea baraganului

Bugetul Orasului Lehliu Gara este gata! Pe data de 23.04.2021, Bugetul va fi aprobat, iar orasului martir Lehliu Gara va trece bugetul in aplauzele votantilor, cu un vot importiva si o abtinere!

Dar ce este Bugetul Local?

Bugetul local este sursa de finantare pentru actiunile administratiilor locale si poate singurul mod de progres, al comunitatilor locale de oriunde. Prin bugetul local se stabilesc sursele de finantare pentru masurile ce se vor lua pentru dezvoltarea comunitatilor, in urmatorul an.

Iacomizarea Baraganului, vedere sintetica a cultului personalitatii in Lacomi Land

Deasemeni bugetul local stabileste si cuantumul cheltuielilor ce se vor face in urmatorul an pentru necesitatile comunitatilor locale, precum si pentru diverse festivitati si concursuri.

In componenta bugetului local trebuie sa intre si sumele alocate pentru diverse institutii finantate de catre autoritatile locale.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Bugetul rusinii

Cladit exclusiv pe „ce pica”, Bugetul ORASULUI LEHLIU, este un buget al rusinii, plamadit pe neputinta primarului interlop Iacomi Iulian, care timp de aproape doua decenii, in mod exclusiv, a avut grija sa jefuiasca si sa angajeze in toate unitatile din subordinea Primariei Lehliu, tot clanul, rudele, toate, pana la ultima!

Doua milioane de Euro are Orasul Lehliu Gara bugetat la incasari! Asta este tot! Adica cat incaseaza Sofian Costache din camioanele si piatra adusa si vanduta la toti si toate primariile ce tin de Clan.

Lehliu Gara cu aproape 7000 de locuitori, are un venit (per capita) similar cu Manakara, orasel marginas din Madagascar!

Se poate observa situatia aproape identica in Manakara cu ceea ce avem la Lehliu Gara si Dor Marunt, in ceea ce priveste infrastructura! A se observa ca astia in Manakara au transport public in comun! La Lehliu daca nu te grabesti, poti lua un caine vagabont, ca si asa sunt cateva sute pe strazi!

Primaria Clanului Iacomi

In doua decenii, toate compartimentele subordonate Primariei Lehliu si Dor Marunt, au fost ocupate de membrii Clanului, incepand cu sotia lui Gigel Curea, pana la Petrica Filon cu infiletarile la Evidenta Populatiei, si membrii Clanului din ISU Lehliu Gara si Spital.

Un buget care este croit doar pentru plata salarilor, cu banuti dositi in „cheltuieli cu intretinere gradini publice” si pentru plata imprumuturilor luate de Iacomi pentru cumpararea de voturi. Fara bani pentru investitii, fara proiecte Europene cu finantare gratuita, fara capacitate reala si interes de a atrage investitori, orasul Lehliu Gara, va cunoaste 4 ani de degradare si mizerie. Dar au inflorit ciresii……

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [382.93 KB]

Pentru strazile din Oras sunt prevazuti 64000 euro!

Atat are Iacomi bugetat pentru 4 ani pentru strazile din LEHLIU GARA!

Adica are bani doar pentru o masina de Amestec Optimal, adus de Sofian Costache, de pa A2 (celebra frezura asfaltica) si un contract in care trece 4 masini dar aduce una!

Pe scurt, Orasul Lehliu Gara este un oras abandonat de administratori, capusat si falimentat.

66.000 de EURO pentru strazile din Lehliu!?
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.72 MB]

Din surse aflam insa ca Imparatul Iacomi Iulian a ascuns 100.000 de euro in gradini si alte maruntisuri, pentru a mai achita cateva facturi, sa spele datoriile de la alegeri! Inca mai este dator!

Dar ce face PSD Lehliu Gara?

Temutul interlop Barca Constantin, deputat de PSD si membru al Gruparii Iacomi, a venit azi 21.04.2021, unde a tinut o sedinta fulger la Lehliu, cu elita PSD. A fost convocata o adunare exceptionala pentru maine, care in numele Social Democratiei, va strange maine de Ziua Pamantului, servetelele si mascutele aruncate prin Oras! „Sa vada lumea ca ne pasa! Pregatiti telefoanele pentru poze si facebook”!

Cand Deputatul Coarna a sarit la gatul Iacomistilor, Barca Constantin torcea ca un motanel la gura sobei si suspina adanc cu gandul la Barca Alexandru, unchiul, alt membru al Gruparii Iacomi. (stie el de ce, mai bine zis stie ce urmeaza..)

Tara arde si baba strange hartiile din Oras! Intrebarea este care o veni sa stranga?

Dupa sedinta, Denis Deputatul si Bin Laden (Costin Radulescu) au inchis petrecerea in sediul PSD Lehliu, unde au discutat subiecte fierbinti legat de curentul Liberal Fascist promovat de Clanul Iacomi. (Barca Constantin este nas cu Denis Deputatul care fin cu Radulescu , var cu Purcarea- Bigi, etc, adica tot Clanul Iacomi. Barca Alexandru este unchiul lui Barca Constantin- Consilier interlop la Dor Marunt in Primarie, alaturi de Iacomi Ion, unde ii scrie ode si recita poezii).

barca constantin

Barca Constantin- membru al Clanului Iacomi, iubitor de icoane pictate, pregatit sa stranga mizeria din Oras.

Si cand te gandesti ca se bat toti ca chiorii pe 2 milioane de euro si 100 de locuri de munca caldute!

Serban Nadejdea maraie la Presedintele de Consiliu Judetean

Dupa ce au dormit un an pe ei, se trezeste Imparatul sa maraie ca nu primeste bani de furat, de la Calarasi?! In lipsa de argumente logice, avand in vedere ca nici Emil Dumitru nu ii mai raspunde la telefon, Imparatul incepe sa latre la Consiliul Judetean! Insa tot Serban trebuie sa scrie, pentru ca Imparatul detesta scrisul, el adora „oralele”!

Daca este sa evaluam ceea ce doamna Nadejdea a scris, putem constata ca Imparatul incerca sa latre al cei din PSD, si se asociaza alaturi de Marin Badea (care il arde pe Emil Dumitru din PNL, cu fierul inrosit), de tabara razboinicilor PNL-isti, arieni (chiar daca Iulian spune la toti ca el este moldovean! Si Hitler era evreu…)!

Real este vorba de vreo 10-20.000 de euro/ primarie, redistribuiti la primariile de partid de catre Consiliul Judetean!

Avand in vedere circumstantele, gestul Primariei Lehliu Gara este lipsit de discernamant.

Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană!” Dinica Gh.

Imparatul se face de ras in fata lui Pandea si Motreanu

Pe surse aflam ca Serban Nadejdea, a pus piciorusul in prag! Nu le mai da spatiu de birou Liberalilor Interlopi din Caminul Cultural!

Pe ordinea de zi in sedinta din 23.04, Serban Nadejdea va discuta Revocarea Hotararii de Consiliu Local 23/31.03, prin care Motreanu si Pandea primeau o parte din Caminul Cultural! Imparatul asediat in primarie, renunta la idee!

„…….. al ordinii de zi pare mai interesant decât camuflarea unor cheltuieli în coloanele unor tabele cu denumiri birocratice. Pentru că, iată. „s-a schimbat modificarea”: liberalilor Ciprian Pandea și Dan Motreanu li se amână atribuirea unui spațiu aproape gratuit – în încăperea dedicată unor copii minori (din Casa de Cultură).Este doar o aparență de legalitate. Real, este o nouă manevră a Împăratului de a împăca și lupul (Vasile Iliuță), și capra (PNL Călărași) și varza (Nadejdea Șerban- cel mai periculos interlop din Primarie).1. Lupul a trecut Primăria Lehliu-Gară pe lista cu buget zero (de la Consiliul Județean Călărași). Așa că, dacă Împăratul mimează dizidența față de conducerea județeană liberală, poate mai pupă ceva.2. PNL Călărași încearcă să se repoziționeze, după înfrângerea – în fața PSD – de la alegerile locale (și chiar parlamentare). De aceea, pisica arătată cuplului Pandea – Motreanu ar putea da bine în ochii celeilalte tabere galbene (mai ales cea centrală), pregatita sa calce pe cadavre ca sa puna mana pe putere.3. Nadejdea s-a opus – aparent principial și, doar, declarativ – mai multor demersuri împărătești( Cu lacrimi in ochi si suspinand). Scăderea salariilor angajaților primăriei, închirierea acestui birou parlamentar… Fără să se bazeze pe principii și morală, ci pe teama de a nu pica măgăreața ilegalității pe ea, Nadejdea nu mai vrea să gireze în alb orice hotărâre cu care Iacomi încearcă să își impună voința. De aceea, pentru a nu dezerta, trebuie să i se mai dea – din când în când – satisfacție…” Sursa: angajat al Spitalului Lehliu Gara

Iar cu atacul „gen samurai” al lui Marinica Badea la Emil Florian Dumitru, Iacomi si Badea au rupt oficial PNL in doua! Liberalii puri si cei insurubati, adusi de la Bucuresti, pentru a fura si jefui!

Dar cum arata Orasul Lehliu?

Arata minunat! Pe strazi au inceput sa apara capcane! Lucrare proaspata finalizata de Iacomi!

Declaratii Incendiare- Imparatul ameninta cu demisia

Imparatul Iulian, lider de Clan si Intemeietor al Dinastiei Iacomi, suparat ca nu a iesit cobinatia cu Pandea si Motreanu (cu spatiul), vrea o intalnire fierbinte!

Iulian Iacomi dezlantuit

Si o dedicatie

Pentru toti Consilierii Locali din PSDNL, sa incinga un dans la Caminul Cultural, unde se va tine sedinta, daca le ramane timp!