dan paul iamandi

In calitate de Inspector General al IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta), General Maior Dan Paul Iamandi se bazeaza pe profesionalismul subordonatilor, in raportarea, solutionarea si implementarea masurilor necesare functionarii Pompierilor Militari (pomprieri si SMURD).

Cum a ajuns Clanul de Interlopi Iacomi sa transforme Generalul Maior in General Maron de carton

Macaraua ISU Calarasi cumparata de Consiliul Judetean Calarasi, zace bolnava la Lehliu, in timp ce la Bucuresti, ISU Calarasi (Col Paduraru si Col Gh. Catalin) au declarat ca macaraua este in stare de functionare si gata de interventii.

In consecinta Gen. Dan Paul Iamandi pune semnatura pe o hartie in care ne comunica faptul ca macaraua este „functionala”!

Doi dintre cei mai calificati oameni din IGSU semneaza o hartie care contine elemente false. Mai precis macaraua este defecta.

Defectiunea

Macaraua MAN are o problema la distribuitorul hidraulic, cel care blocheaza picioarele de calare. Din surse apropiate UM 0214, aflam ca macaraua nu sta calata, implicit nu poate sa fie utilizata la ridicarea obiectelor. Mai mult calele nu se pot bloca nici in pozitie statica, ceea ce inseamna ca „ii cad nadragii si cand sta pe loc”!

Insa realitatea bate filmul, iar IGSU a fost informat in scris ca „la Calarasi, miroase a ghiocei si este soare…”

Asa ca am demerat o mica ancheta sa vedem in pozitie statica, cat de mult cad picioarele de calare, implicit sa evaluam nivelul defectiunii!

8 cm in 24 de ore coboara picioarele macaralei in pozitie statica.
defectiunea este in distribuitorul hidraulic.

Macara noua, tinuta in ploaie, zapada si vant, se degradeaza pe zi ce trece si sta defecta de mai bine de un an de zile!

8 cm in 24 hr

Daca in static cade de pe cale, iti poti imagina ce inseamna sa ridici o greutate pe diagrama!

Cu toate ca macaraua a fost recent la reparat, au pus doar silicon la cabina si au reparat incalzirea in cabina, in rest, Dumnezeu cu mila!

Col Paduraru Adrian

Il trimite pe Col Ruscareanu impreuna cu Col. Zedevei sa ameninte si sa pedepseasca prin amenintari, intreg corpul de angajati al MAI, in caz ca mai ciripeste unul!

In tot acest timp, pregatirea Ridicatorilor de Sarcina, tot nu respecta cerintele legale, iar macaraua zace in arsita Baraganului!

Nu are nimeni capacitatea si dorinta reala sa repare un amarat de utilaj!

Dotare de 500.000 euro buna de dat la fier vechi

Macaraua „stat of the art” primita de ISU Calarasi, se transforma pe zi ce trece in epava, cu o defectiune pentru care se asteapta piesele……

Daca este cu adevarat distribuitorul vinovat, piesa este in jur de 3000 de euro noua!

Bani aruncati pe Valea Sambetei
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [313.53 KB]

Au reusit sa transforme membrii Clanului Iacomi Generalul Maior in General Maron?