clanul iacomi

O exceptionala stare de agitatie si nervozitate a aparut in Clanul Iacomi, o data ce furturile „la scara”, nu mai sunt posibile! Nu mai pot fura in voie, dau toti cu creionul pe la parchete de parca ar lucra acolo….

Au scazut incasarile serios si se vede peste tot in Clan!

Deputatul Coarna Dumitru vine cu ardeiul iute in Lacomi Land

Nu mai apuca Imparatul Liberal sa ii bage bilele pregatite, ca Dumitru ii infige ardeiul iute pe ureche, sa il simta!

Problema este ca artistii implicati in aparent nevinovata „factura cu piatra”, prin care Iacomi Iulian, primar de oras si-a umplut buzunarele, sunt doua persoane care nu merita 10 ani de inchisoare.

Trebuie sa subliniez aici curajul si tenacitatea domnului Coarna, singurul om care a avut curajul din functia publica detinuta, sa ridice glasul la Clanul Iacomi! (in ultimii 10 ani)

Iliuta Vasile spre exemplu, nu a avut nici o iesire publica in care sa ii tranteasca pe cei din Clanul Iacomi (chiar daca ii sapa pe la spate cu excavatorul de dracii ii ia)! Posibil Scufita sa fie mai rusinoasa!

Gavrila Ion- Director Financiar Spital Sapunari

Gavrila Ion, membru marcant al Gruparii Iacomi are ceva special insa! Spre deosebire de Petrica Ivascu, zis tot Hilfe, Gavrila este o persoana inteligenta si capabila. Mai mult de atat, Gavrila este un sot model si are grija zilnic de sotie, sa o duca la munca, este un tata bun si in afara de furtisagurile specifice Clanului, Gavrila parca nu merita sa petreaca 10 ani la Poarta Alba! Nu pe Grup de Crima Organizata, oricum sunt destui care vor infunda celulele!

Campulungeanu Cristinel

Om de afaceri din Lehliu Gara, Campulungeanu are o afacere, angajati, plateste taxe (uneori) si nu este neaparat parte integrata a Clanului Iacomi! Este drept ca a ajutat si el la prosperitatea Clanului, insa nu merita nici el 10 ani de carcera si condamnare pentru Grup de Crima Organizata!

Merita sa faci puscarie pentru Imparat?

Se face ca intr-o zi de marti, racoroasa, Clanul decide ca este cazul sa se aduca piatra la Spitalul Sapunari! Intrebarea este cata piatra si cine o aduce. Imparatul decide sa se aduca 25 de tone si sa se plateasca 160 de tone! Campulungeanu sa fie molia!

Molia?

Molia este persoana/ firma din Clanul Iacomi care transporta banii din Spital/ Scoala/ Primarie si ii albeste! In consecinta, Molia este un fel de Masinuta de Bani, insa Molia este independenta fata de Clan, pe care in schimbul unor avantaje, doar il ajuta sa spele banii!

As a ajuns Campulungeanu sa spele 25000 de Euro pentru Primarul din Lehliu Sat, pe servicii de transport fictive, bani jefuiti de Primar pentru cumparaturile de la alegeri!

Jefuirea banului public in Lehliu Sat

Pentru Imparat, Campulungeanu a acceptat sa spele 160 de tone de piatra!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Asta este genul de compromisuri pe care trebuie sa le accepti in Lacomi Land, pentru a putea sa functionezi, fara sa vina in fiecare zi ITM/ ANAF si altii!

Merita sa faci puscarie pentru 7616 ron?

Dar daca de la o factura fictiva, ajungi la Fals in Declaratii, Uz de Fals, Grup de Crima Organizata, si in tot acest timp, esti lasat, pornind de la o factura de piatra, sa te chinui cu echipa, sa albesti totul in acte si esti inregistrat in tot acest timp? Il mai tineti minte pe Gurita (primarul din Dragos Voda)? Cand era anuntat sa se linisteasca….. Ei bine, dosarul Imparatului cu angajarea fictiva a plecat, adica este deschis (rau de tot, cu audieri si tot tacamul)!

Campulungeanu si Gavrila

Si au albit baietii hartiile, le-au pus in ordine, o data ce Deputatul Coarna a iesit public si a urlat la hotii din Clanul Iacomi!

Au insa o problema! Bunica ii asculta de cativa ani! Si cand merg la wc sunt ascultati!

Acum daca mergi la Parchet si declari ca ai adus 160 de tone, ca actele pe care le prezinti sunt adevarate, reale si Bunica stie exact, cu inregistrari audio/ video/ declaratii, absolut tot legat de evenimente, iti asumi un risc urias! Poti sa te trezesti cu Constituire de Grup de Crima Organizata, plus celelalte capete de organizare! Iar pentru asta iei 10 ani! Merita sa lasi acasa o sotie tanara si frumoasa, copii, doar pentru a te sacrifica in fata Imparatului hot, lenes si las? Eu zic ca nu! Chiar daca risc sa devin melancolic.

Dar cine este bunica?

Cat de simplu este!

Va rog sa observati coerenta discutiei, dar si modul civilizat in care Dl. Campulungeanu intelege sa poarte o conversatie!

Problema este ca ceea ce spune Campulungeanu, nu se potriveste cu realitatea!

Bunica aude tot

Bunica miloasa, a avut grija de Hilfe, atat de cea de la Sapunari cat si de cea de la ANAF (Petrica Ivascu) si le-a plantat microfoane si in ghivece!

Experimentul Lehliu va aduce de azi, mici franturi savuroase din biroul lui Hilfe, biroul Imparatului dar si alte birouri.

Discutie dintre Nemes Zaharia (membru al Gruparii Iacomi), administrator al SC Grand Construct si Mozaic Grand Construct SRL, inregistrata in biroul din Sapunari al Directorului Financiar Gavrila Ion.
Incongruenta
Gavrila Ion, inregistrare ambientala din biroul Directorului Financiar al Spitalului de Psihiatrie Sapunari. Aici Gavrila Ion recunoaste ca au fost aduse doar doua masini de piatra. Exista de asemenea, declaratii legat de cele doua masini ( declaratii scrise).

Adica stie toata lumea ca sunt doua masini de 25 de tone impreuna!

Concluzii preliminarii

Daca Campulungeanu si Gavrila vor da cu semnatura si vor prezenta documente false, pe care le vor sustine sub semnatura, risca incadrarea in Echipa de Soc a Clanului, implicit cel putin 10 ani de carcera!

Daca recunoaste Campulungeanu ca a spalat bani pentru Imparat, scapa neatins, mai ales ca Imparatul este ocupat rau de tot, in aceasta perioada.

Insa la Campulungeanu problema nu este la piatra de la Sapunari, problema este la banii spalati pentru Primarul din Lehliu Sat! Acolo nici Sfantul Duh nu il mai ajuta!

Dar ce face Xenofonte Purcarea- Prim celula alba a Calarasiului

Suspina la Calarasi, prins in paianjenisul paralizant al politicii si se bucura ca Marin Badea, membru al Clanului Iacomi, a fost vaccinat, in sfarsit! Nu a mai trecut Marinica de ceva timp prin Lacomi Land!

Daca Buraga Costel a inghetat pe scaun cand a patruns Iulian Iacomi si a inceput sa injure (pana a obosit), Xenofonte Purcarea se arunca la picioarele Imparatului si pupa condurul, daca acesta paseste in biroul distinsului Procuror.

Care este treaba cu celula?

Pai din surse apropiate problemei, aflam ca la Poarta Alba sunt multe locuri disponibile, iar vaccinul COVID STOP este gratuit!