frasinet

Dupa un deceniu de dominatie sub sigla PSD, numitul Iacomi Iulian, in calitate de lider de clan, a decis ca este necesara extinderea zonei stapanite si implicit a Lacomi Land, prin atasarea a doua noi zone: Frasinet si Nicolae Balcescu.

O data cu cresterea Clanului, cresterea odraslelor, toate dornice de apartamente, vile, masini si vacante, Imparatul a depus eforturi insemnate pentru a acapara doua noi Primarii, ajutat de Iulian Dumitrescu si Dan Motreanu!

Dat afara din postul de Sef PSD Calarasi, pentru Crima Organizata, Iacomi Iulian trece cu toata echipa de jefuitori la PNL, unde numitul Ludovic Orban, il asteapta cu flori si starlete imbracate sumar.

Alin Ploiesteanu

De formare Bombardier, Alin Ploiesteanu este cunoscut in Razvani si zona Lehliu Gara ca finul lui Iulian Iacomi si vecinul lui George Iacomi din cartierul Las Vegas din Lehliu Gara. Cei doi au acolo palate in stil arhitectonic adaptat sec. XXII.

Element de baza in Clanul Iacomi, Alin Ploiesteanu zis Linut, face parte din echipa de soc a Clanului, alaturi de Sofian Costache si altii.

Asa a fost decisa impingerea lui Linut la Frasinet, pe reteta specifica: Frauda, flotanti la greu, platiti cash si carati prin tot judetul la vot, plata voturilor cash si natura (porumb si grau).

Dupa ce a iubit PSD-ul, Alin Ploiesteanu a descoperit alaturi de Clan, valorile exceptionale ale LIBERALISMULUI FASCIST promovat de Clanul Iacomi.

Si a inceput jefuirea localitatii, care la preluare arata deja ca dupa bombardament!

Alin Ploiesteanu si Sofian Costache iubitori ai Social Democratiei

Dupa alegeri, Primarul Ploiesteanu ofera clarificari

Materialul complet se poate viziona pe youtube prin search cu numele Alin Ploiesteanu

Cunoscut Bombardier in Clan, Linut este mai bine cunoscut pentru urlete si atacuri, mai mult sau mai putin armate, cu „brigada”, stie sa scrie si sa citeasca. O data cu trecerea la galbeni, Linut invata si sa vorbeasca. Materialul de mai sus arata exprimarea…

Ce gaseste Alin Ploiesteanu la Frasinet?

Pai totul OK, mai putin lipsa de investitori, de bani, de investitii, asta si pentru ca la nivel administrativ sunt oameni slab pregatiti, fara capacitatea reala de a intelege modul de atragere a investitiilor! Important este ca nu a gasit furtisaguri, lucru foarte rar in Baragan!

Localitatea arata in schimb rau, iar satele arondate arata si mai rau.

Alegerile

Cu o slabiciune pentru copii si femei, membrii Clanului Iacomi au gasit util sa utilizeze aceiasi strategie de jefuire a localitatii si asa amarate, cu jefuirea scolilor de tabla de pe acoperis, vanduta in Sarulesti dar si specificele amenintari, adresate femeilor care nu au votat cu cei din Clan!

Asta este nivelul de inteligenta, intelegere si daruire in Clanul Iacomi fata de femei! La o saptamana de la preluarea mandatului de Primar. Discutie intre Alin Ploiesteanu si o doamna din Frasinet

O data instalati, Liberalii Fascisti ai Clanului Iacomi incep sa fure cu Sofian Costache in frunte

Incep furturile pe Euro SPA Trading SRL- firma lui Lascu Ilie. Insa in loc de lemne, Sofian Costache aduce resturi de lemn (coji), adica gunoaie!

In SICAP scrie :” Cherestea fag netivita ( inferioara pentru foc ). Se vinde la colet de 2 mc” Deci calitate inferioara la pret de calitate extra!

sofian costache

Piatra

Specializati in jefuirea banului public, imediat se comanda piatra de pus pe strazi in formatul cunoscut: daca trebuie sa aduci 20 de masini, aduci doar una, restul banutii se impart frateste!

Piatra de 37371 de Euro, din care a fost adusa o cantitate echivalenta de 2200 de euro, adica 5.9% din cantitatea contractata.

La 20 de tone pe camion, Sofian Costache a adus 8 camioane in loc de 136 de camioane! Nu este clar daca Sofian a adus piatra in calitate de amanta (termen folosit in Clan fara conotatie sexuala) a lui Lascu sau amanta a Clanului, sau ca simplu membru al PNL.

lascu ilie

Ideea este ca firma lui Lascu Ilie (Primar la N. Balcescu si iubitor al Clanului Iacomi- cunoscut pentru spalarea de bani in Grupare prin firmele lui din Ilfov), a livrat piatra prin Sofian Costache.

Piatra adusa de Sofian Costache membru al gruparii de Interlopi Iacomi

Parte din piatra a fost intinsa in strat subtire in cimitirul Luptatori si la bascula (cantarul de camioane) a lui Sarafan (Ionut Marian) Vice in primaria din Frasinet si membru al Gruparii Iacomi.
Bascula lui Sarafan, beneficiara a pietrei adusa in comuna

Jefuitorii Iacomizati

Banii de la morti, banii copiilor din scoli si gradinite, sunt cei preferati de Clan! Asa ca la schimbarea tablei de pe Scolile din Frasinet (doua la numar). Alin Ploiesteanu a cules toata tabla veche in greutate de 3000-3500 de kg si a vandut-o la baietii din Sarulesti, la negru, sa mai faca si el de-o vacanta in Delta cu baietii si Directorul Cocinei Clanului Iacomi (Danga Mircea).

In fiecare vineri, la Frasinet, Danga Mircea chefuieste alaturi de Clan, ca la sarbatoare, cu gratare si baute pana la ziua!

Scoala Frasinetul de Jos- Pupaza. A fost renovat acoperisul. Pe reteta Clanului Iacomi, daca se face renovarea prin SC Grand Construct SRL ( a lui Nemes Zaharia), numai renovarea acestei scoli, va costa in jur de 20 de milioane de Euro. Momentan scoala arata minunat!

Asfaltarea

Au fost asfaltati cativa Km de drum la Frasinet (7 sau 8 prin PNDL), insa in loc de 11 cm grosime, a fost turnat un strat de 5-7 cm!

la Frasinet- furt ca in codru!

Asa sunt furate milioane de Euro in Judetul Calarasi de firmele de Partid, iubitoare de Calaraseni, in care Primarul, are ca principal scop jefuirea, saracirea si supunerea populatiei.

Practic Alin Ploiesteanu, Lascu Ilie, Sarafan si Sofian Costache, au jefuit localitatea de toti banii care mai erau in buget.

Sofian Costache dupa 24 de ore de stres, suparat ca nu este lasat a se bucure.

Nu uita, specialitatea in Clan, pe langa Spalarea de Bani pentru elita PNL si PSD, din Bucuresti si Giurgiu, o reprezinta furturile de la copii, din gradinite si scoli, furturile de la morti si din cimitire, facturile fictive, angajarile membrilor de familie in posturile publice si distrugerea oricarei afaceri straina lor, cu scopul preluarii activelor.

Procurorul?

Urmeaza si Procurorul….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *