Continuam seria de intrebari, cu episodul 3!

  1. Care este cel mai cautat cuvant pe Experimentul Lehliu? Ce vreau sa intreb, este care este cuvantul, sau care sunt cuvintele care aduc cei mai multi vizitatori?

Aici sunt cateva aspecte importante: 1) exista motoarele de cautare si site-ul Experimentul Lehliu. Fiecare din cele doua are capacitati proprii de indexare si generare de raspunsuri, in caz de interogare.

Pe site-ul Experimentul Lehliu, de la inceput pana azi, cel mai cautat cuvant este :badea. Al doilea cel mai cautat este „marin badea”. Pe luna avem in jur de 200-500 interogari, numai pe Marin Badea. Imparatul Iulian Iacomi are doar 15 interogari iar Iliuta Vasile are 20! Deci Marinica Badea este de departe cel mai vanat element in Experimentul Lehliu si pe buna dreptate! Iti dai seama pe cati a trosnit Marinica asta, de este cautat la foc automat!

Marin Badea in actiune (cu materialul clientului)

2) Ce au facut cei de la Parchetul din Calarasi cu plangerea pentru domiciliu fals, declarat de Iacomi in Lehliu?

Dupa au plimbat plangerile prin X parchete, plangerea a fost instrumentata de Proc. Banescu Liliana, care a demarat o ancheta serioasa legat de subiect! Dupa discutiile cu Iacomi, acesta a renovat imediat Palatul Imparatesc abandonat de un deceniu (cel obtinut ca spaga) si a inceput sa aprinda becuri, pentru a arata ca sta prin Oras! Distinsa doamna Banescu Liliana, nu ne-a comunicat nimic legat de caz, dar in mod sigur este deja clasat! Insa situatia se repeta in cazul lui Puschiu Bradut, pusculita cu bani a Clanului, persoana care locuieste cu familia in Ogoru, deci fara nimic in comun, cu Orasul Martir Lehliu Gara.

3) De ce nu sunt arestati/ saltati/ zgandariti, cand in toata Romania ii toaca pe cei corupti?

Clanul Iacomi spala zeci de milioane de euro pentru elita politica de la Bucuresti, de un deceniu, atat PSD cat si PNL. Prin Lehliu Gara/ Dor Marunt sunt derulate operatiuni de spalare a banilor pentru firmele oamenilor politici din Partid, bani care sunt albiti cu complicitatea Bancilor, ANAF Lehliu Gara si ANAF Calarasi, cu complicitatea Curtii de Conturi a Romaniei, a DIICOT si a Parchetelor.

Daca vrei sa intelegi Experimentul Lehliu, trebuie sa intelegi drumul banilor! Sa luam un exemplu mic: SC Legume cu Dor SRL din Dor Marunt!

Actionari: Iacomi Ion/ Vatafu Costica/ Sotia lui Dan Motreanu si Alexandru Carlig. Firma este tinuta pe branula, insa nu pentru a cultiva legume! Este tinuta pentru a spala bani, multi bani, exceptional de multi bani! Ca doar nu venea aleasa inimii lui Motreanu de la Cuca Macaii, pe jos desculta, doar sa se asocieze in SRL cu Ion Iacomi, care cultiva legume cu aspect de pepeni! Adica, nu pentru pepeni vin astia la Dor Marunt! Nici pentru cirese, pe care nici cei care le culeg nu le gusta!

Mecanismul banilor este complex si tine in primul rand de PARADISUL FISCAL din Calarasi! Paradisul Fiscal se refera la faptul ca in Calarasi, unde totul este controlat de Crima Organizata, Iacomi este varful lantului trofic, care a acceptat sa ajute „fratii” in nevoie si sa le albeasca cascavalul!

Sa revenim la Legume cu Dor!

Sa il luam pe Carlig Alexandru! Asta Constantean de-al meu, ca si Marinica Badea saracul, care tot Dobrogean este! Carlig, este casatorit cu o zana din Giurgiu, colega si legata ombilical de Dan Motreanu- Horga Maria Gabriela.

https://www.ziuaconstanta.ro/informatii/combaterea-criminalitatii-in-achizitiile-publice/bani-contracte-si-functii-inalte-ce-legatura-exista-intre-ministerul-economiei-si-sc-al-stom-company-srl-documente-482183.html

Carlig si Maria Gabriela Horga produc milioane de Euro anual, bani care au nevoie de „albire”, motiv pentru care sunt folosite tot felul de firme prin care sunt sifontate sume uriase spre conturi externe si nu numai! Binenteles ca DIICOT cunoaste scara/ dimensiunea operatiilor de ceva ani, dar este ocupat sa aresteze mame cu sugari in Razvani, pentru grave infractiuni!

Acum, Horga Gabriela este din Giurgiu ca si Motreanu (ca reprezentare politica) si membri ai PNL!

La Lehliu se spala zeci de milioane de euro, prin banci si tranzactii si nimeni nu ii vede! Clanul Iacomi gestioneaza toate albirile!

Deci astia incaseaza milioane de Euro din consilii de Administratie si alte contracte cu Statul, pe care trebuie sa le disimuleze in acte, sa apara cheltuieli! Aici apare Lehliu cu Imparatul, care cu inima curata, jongleaza miliarde de Ron, prin firme gen Legume cu Dor SRL, gestionate de una din Amantele Clanului ( de exemplu Costica Vatafu- membru al Clanului Iacomi si Secretar la Primaria Dor Marunt).

Cum stau femeile cu copii acasa, sa astepte zile intregi, pe la usile Primarului, sa le dea stampila sa poata face buletine noi. Fara buletin nu poti ridica alocatia, ajutorul social, etc. Daca nu promiti ca votezi cu Primarul, aici PNL, atunci astepti 2-3 saptamani pana trec alegerile!

Vatafu Costica ascunde aici stampila din Primarie, astfel ca angajatii sa nu poata elibera adeverinte si acte, celor care nu voteaza cu primarul interlop! Ca sa intelegi pana unde merge Amanta, cu devotamentul fata de Clan!

Cate fapte de natura penala include filmuletul de mai sus? Multe, daca este sa le pui pe hartie in tihna!

Legat de Motreanu, asta este trimits de Orban la Calarasi si nu are nimic de a face cu Judetul! Este un impus, impur si murdar (asa este vazut de liberalii adevarati din Calarasi)!

Asa ca Marinica Badea a fost pus sa manjeasca si sa muste Liberalii impuri, de tabara celor Puri (Arienii)! Asa ca a inceput Marinica Badea cu Emil Dumitru, o alta pocnitoare adusa de Orban la Calarasi, iubitoare de Icoane si Iacomisti ( insa la el ajungem pe larg in episodul urmator).

Motreanu o trimite pe Daniela Motreanu la Dor Marunt sa cumpere legume! Problema este ca gaseste doar pepeni, soiul pitic- tarator de Baragan! Daniela are si ea de spalat cateva zeci de milioane de Ron din activitatile curente, asa ca…..

Mai sus avem un mic exemplu….Daca te apuci de ei serios, real, zdrobesti jumatate din PNL Bucuresti- Prahova- Giurgiu si jumatate din PSD Bucuresti/ Calarasi.

Coruptia la Lehliu este comparabila doar cu Bogota si Medelin ca nivel! Rusii sunt amatori!

Intre timp, aud zilnic cum fermierii mici, oamenii simpli cu o mica afcere au conturile blocate de ANAF Lehliu Gara, pentru datorii de 200-800 ron! ANAF este foarte atenta insa doar la tine! Ei cu milioane de Euro, nu ii intreaba nimeni nimic, de zeci de ani!

Nu voi intra in mecanismul spalarii banilor, asocieri, procente, mataraia din clan, etc! Insa imaginea este clara, chiar si de la acest punct.

Un lucru este cert pentru toti: Daca cade Imparatul, se zguduie Politica Romaneasca ca in `77!

Spalarea de bani si efectele

Acum daca iti spala Imparatul 10 mil de euro, ii ramai dator! Pe viata, nu? Asa ca toti il tin in brate, mai ceva ca pe un prunc de Imparat! Probabil de aici si porecla de Imparatul!

Cu certitudine, Carlig si doamna Motreanu, nu vin la Dor Marunt ca cumpere pepeni!

Mai avem o Gorjeanca frumoasa de-a lui Motreanu la MADRANCA Simina Popescu, una dintre Hienele MADR, dar despre ea in episoadele viitoare, in anchete exceptionale

4) Cat primeste Marin Badea pentru un articol?

Din surse apropiate problemei aflam ca fara 1000 de euro, sau echivalent pe factura, Badea nu pleaca din birou! Tariful tipic variaza de la 1000 la 4000 de euroi sau echivalent/ articol! Mai exista si posibilitatea platii constante pe contract lunar de” media” , cum ii zice Marinica! Asta inseamna ca platesti o rata si cand ai nevoie, te serveste.

5) A primit Danga Mircea, ala cu cocina, amenda ca nu purta masca? In urma plangerii depusa de voi la Politie?

Bineinteles ca nu! Plangerea a fost facuta, nu pentru a amenda Directorul Spitalului Lehliu Gara! Ea a fost facuta pentru a arata faptul ca doar tu primesti amenda!

Buraga Costel a clasat plangerea, iar Redactia noasta a primit o nota de la Calarasi, unde in urma anchetei efectuate de Buraga & team, au clasat plangerea, chiar daca ” cercetarile continua”!

6) Gigel Stamate, cea mai fidela si devotata sluga a Clanului Iacomi, de ce nu apare in articole?

Desertul dupa felul 2! Momentan suntem la felul intai! Deci pana la desert, mai este.

7) Au luat astia frezura de pe A2, din padure, aia dosita de praduiala! Unde a ajuns frezura?

Ichim Marian zis Oaie a matrasit frezura dosita in padurea din Lehliu in doua directii: la una din primariile din Judet a ajuns 50%, iar cealalta cantitate de 50% a ajuns in Lehliu Gara, langa Politia Lehliu Gara, pe terenul din cartierul Las Vegas, chiar langa benzinaria detinuta Hali- langa Petrom.

Povestea este savuroasa!

Se face ca dupa multe tratative, in care si eu, am fost implicat cu oferte, terenul in cauza ajunge la un cadru MAI ( si el interesat), modest, de la Politia Autostrada, care cumpara pe 40.000 de euro terenul de 3000 de m2. Din salariul de politist, modest, colegul vrea sa construiasca o noua spalatorie auto Easy Jet!

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este IMG-20210306-WA0006-1024x576.jpg
spalatoria la cateva sute de metri distanta
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este ichim-marian-728x1024.jpg
terenul cu pricina
La autostrada a fost carat tot! Aproximativ 4000 tone frezura asfaltica praduita de Clan, numai din depozitul facut langa Lehliu Gara.

Nu uita: Ichim Marian este Colonelul lui Iacomi!

Ichim Marian, membru PSD, a fost transferat la Constanta, tot la Drumuri si Poduri, dus departe de Lacomi Land de Iliuta Vasile, care a stiut sa-l protejeze, avand in vedere exceptionalul jaf din Calarasi cu frezura asfaltica!

Asa ca Ichim a vandut frezura la mica masa a blatului, si a trebuit sa ii dea politistului frezura, ca sa nu aiba Gruparea probleme cu sutele de camioane care tranziteaza A2 spre port! Adica tax free!

Ichim Marian a aranjat pana si incarcarea materialului din Constanta, telefonic!

Dar nu-i bai, ca au inceput din nou sa frezeze si Amestecul Optimal, vandut de Sofian cu TVA, devine din nou marfa firbinte si disponibila la livrare!

8) Cine cara acum la Rafinaria Bunge cu flota de camioane? Tot Campulungeanu?

Cara Chereches si Dobre Florin! Chereches are o ruda infiletata in Bunge la departamentul de logistica. Asa a fost intelegerea cu Clanul! Plus cateva pozitii in firma sa bage Clanul 20-30 de persoane la caldurica si papa bun! Campulungeanu mai linistit si familist, mai putin implicat in Clan, se descurca si el cum poate!

9) A pierdut Gigel Curea procesul intentat de soferul de care si-a batut joc?

Da a pierdut procesul la Bucuresti si va trebui sa ii plateasca omului despagubiri si banii cuveniti pe drept. Legat de subiect vom face un material separat.

10) De ce nu sesizati Inspectoratul de Stat in Constructii legat de placa de beton turnata la AMEROPA peste teava de gaze?

ISC Calarasi este o institutie inutila in prezentul context. Inspectorul Sef Musat Georgel, ultima oara cand a venit in birou la Iulian Iacomi, a lustruit condurii imparatului cu parul si a plecat fericit ca a iesit cu viata din Primarie!

11) Sunt si eu un fan al Experimentul Lehliu, coleg cu Dihot cel hot, ala cu pavelele! Pot sa fac si eu o dedicatie pentru D-na. Director Stoica Roxana, fosta Iacomi, actual director in cocina! Ca multumire ca parcheaza Loganul si blocheaza zilnic poarta Spitalului, pardon cocinei clanului, de nu pot intra cu salvarea? Sa fie ceva cu „noi profesionistii” si unghiute multe de colorat, pe roz.

Avand in vedere ca Roxana a decis mazilirea mea din lista de prieteni, nu am mai putut urmari postarile interesante cu unghiute. Am ales mai jos o melodie potrivita! Legat de intrarea cu salvarea, se poate intra pe poarta secundara, daca cea din fata este prea inghesuita!

12) De ce nu face cineva ordine legat de poluarea din Lehliu, de apa infestata cu chimicale?

Totul este decis de la Bucuresti, totul este politic. Orasul Lehliu este poluat in aceiasi masura ca si Copsa Mica (in perioada ei de glorie)! Pe hartie Ecoaqua albeste tot si ia banutii pentru apa deversata!

Nimeni nu va schimba nimic si nu va lua masuri! Deciziile sunt luate sus, iar cei implicati scot profituri uriase din Bunge/ Prio. Lehlienii condamnati si real prizonieri.

13) A fost descoperit Gheo Teapa? Pompier Calarasi.

Il cauta Col Zevedei Marian (DIPI) si Rica (Dinca Relu Aurelian) prin tot judetul Calarasi, zilnic. Plut. Adj. Lupsa Adelmo, a jumulit mare parte din firele electrice in cautarea microfoanelor bionice plantate de noi in unitatea din Lehliu, insa nu a gasit nimic. nici nu are echipament adaptat situatiei, chiar daca se da zmeu!

Suparat ca nu a gasit, a inceput sa planteze si el cateva, sa se auda sus, la etaj….

Deci de descoperit, au inceput membrii Clanului Iacomi sa descopere munca in Unitate, venitul la program, interventiile si le vine greu!