Scufita liberala

Liberal este omul care crede in libertate!

„Domnia legii și separarea puterilor sunt fundamentele unui stat de drept. Întreaga acțiune politică a liberalilor este consacrată respectării acestor principii”. Sursa: Platforma PNL (www.pnl.ro)

Doua decenii de Social Democratie si indoctrinare Liberala, au transformat conceptul de politician, intr-o faptura hida, cu picioarele scurte si bratele lungi, cu fruntea teșită și cu ochii galbeni.

Dupa 4-8 ani de Social Democratie, satui de hotia unora, ii alegem pe ceilalti, cu speranta ca astia care vin, vor fura mai putin, vor face ceva si pentru noi, cei care platim pentru toata petrecerea.

Si in timp ce ei chefuiesc si se insurubeaza in functii cu toate rubedeniilor lor, pe viata, tu trebuie sa alergi zilnic la Bucuresti cu masca pe botic, sa pui o paine pe masa copiilor, sa platesti factura la lumina si taxele la ANAF!

Revolta civica

Revolta civica din Lehliu Gara prinde aripi pe zi ce trece, cu zeci de Lehlieni scarbiti de jegul Clanului Iacomi, de mizeria din Oras, de furturi si de Politicianul Interlop, azi cu hainuta colorata pestrit.

Au ajuns Lehlienii sa vina cu materiale, inregistrari, fapte penale, intr-o exceptionala mobilizare, a clasei oprimate si umilite, de nu mai stim cum sa manageriem fluxul de informatii, pentru o optima si corecta informare a cititorilor.

Din ansamblul de materiale, primim o solicitare, de a arata folosind antiteza, diferentele dintre Liberalismul Fascist de influenta Putinista, promovat de PNL Calarasi prin Clanul Iacomi la Lehliu si Dor Marunt si valorile Liberale promovate de un Primar „normal la cap” din Branesti!

Sa vada si Lehlienii pentru ce platesc o sleata de golani la Lehliu Gara, oras dotat cu vidanja imparateasca, unde copii invata in containere ca in Congo, care in caz de incendiu ard ca tortele cu copiii cu tot, mai ceva ca la Colectiv!

Antiteza Branesti (PNL) si Lehliu Gara (PNL Fascist-Crima Organizata)

Primar Branesti- Nicolae Cismaru (PNL)- nu este nici el usa de biserica, dar nici nu fura de la minori si morti!

Primar Lehliu Gara si Dor Marunt- tandemul Iacomi cu Iulian si Ion- azi Liberali.

BIROU PRIMAR BRANESTI

iulian iacomi
Iulian Iacomi are pe birou ecranul pe care urmareste camerele de supraveghere din parc, din fata spitalului sau de unde are un interes de moment. Scaunul managerial, comanda speciala din piele de capra, fina si moale.

OBIECTIVE- ANALIZA COMPARATIVA

Liceu Branesti profil Agricol in Branesti
Liceu Lehliu Gara abandonat partial, transformat in Liceu cu profil teoretic, din agricol!
Liceu Branesti anvelopat si finisat. Se pot observa toate geamurile schimbate si calitatea lucrarii.
Camin Liceu Lehliu Gara, abandonat si in stare avansata de degradare.
Trotuar care merge spre caminul Liceului din Branesti.
Branesti-Liceu
Flori in ghivece? Bancute? Tot Branesti
La Branesti masina scolii sta in cutrea scolii, parcarea amenajata, pe scurt mana de gospodar!
Parc in Branesti- de o curatenie si ingrijire fara egal in campia Baraganului!
Loc activitati adulti – Branesti. totul functional!
Parcul Lehliu Gara realizat prin finantare de la EU (GAL), cu termen de finalizare 2050! Realizat de firmele capusa ale Clanului Iacomi si realizat in bataie de joc. Intelegem ca tevile de PVC lasate aiurea, sunt pentru instalatii avansate de irigat gazonul care lipseste, dar care este programat pentru insamantare in 2024. Executantul nu a mai gasit bani sa aduca pamant, sa ingroape bucatile de beton, pe care au montat bancutele.


Mucuri de tigara in parcul Lehliu
Sute de mii de euro tocate pe parcul Lehliu, insa bani de umplut cu pamant si nivelat, nu au mai fost. Vegetatia specifica Baraganului a inceput sa creasca, o data cu venirea primaverii.
Stalpi montati suspendati pe piulite! Metoda revolutionara de fixare „a la Lehliu Gara”!
Parc Branesti
Solutie arhitecturala inedita la Lehliu Gara.
Foisor in parc Branesti
Lehliu Gara- gen cos gunoi! Cand se umple se acopera cu nisip!

Clasa in Branesti

CONTAINERELE RUSINII SI NEPUTINTEI

La Lehliu Gara, au fost aduse containere fara autorizatie ISU, sa invete copii inauntru! Sa ne fereasca bunul Dumnezeu de un incendiu, ca vom avea alt Colectiv
In containere, plastic de cea mai proasta calitate, in care nu bagi nici gainile noapte. Nici in Africa nu invata copiii in containere din plastic!

Vara containerele nu pot fi folosite! Cu aerul conditionat cu tot, in interior se va sta ca in cuptor! Si-au batut joc Iacomistii de toata comunitatea din Razvani, achizitionand containere de nimic, pe filiera specifica din Clan!

Inaugurarea containerelor rusinii cu zambete, paine cu sare si celebra tundere a tricolorului!

La Lehliu Gara, in Razvani, Primaria a cumparat containere pline de plastic si instalatii electrice in pereti, sa invete copii inauntru, insa nu copii lor, ai tai! Vorbim de un oras nu de o comuna ca Branesti.

Hol -Liceu Branesti, complet renovat- o placere sa intri!

Hidrantii in Lehliu Gara au fost lasati fara ingropare la nivel cu capacul, urmand ca in perioada 2022-2024, sa se realizeze si lucrarea de completare cu umplutura in parcul cu minuni.
Branesti- cantina noua in constructie langa Liceu.
La Lehliu Gara in natura la aer curat

Si unul si altul (primarii) sunt Liberali. Unul pe langa Liberal este si om, celalalt este Interlop si lider de clan!

Unul construieste, altul fura si construieste la el in curte!

Este important a se observa faptul ca omul sfinteste locul, iar Partidul National Liberal, are si Primari competenti!

Prin cele realizate, Nicolae Cismaru, merita apreciat pentru modul in care intelege sa se implice in problemele urbei!