Dansul Scufitei

Povestea Scufitei de Baragan (zisa Padrino) si a lupului liberal fascist (zis imparatul). Versiunea scurta a povestii!

A fost odata ca niciodata o scufita dansatoare, frumoasa si cuminte, in care toata padurea si-a pus speranta. Timpul a trecut si scufita noastra a fost trimisa la Bunicuta, cu un cosulet cu chiftelute si merinde, saptamanal. Pe langa cosuletul cu merinde, Scufita noastra trebuia sa vada daca apar lupi in padure, iar daca apar, sa ii spuna imediat vanatorului si acesta numaidecat sa-i alunge sau sa-i impuste, pentru ca padurea fermecata este plina de oite lipsite de aparare!

Insa in padurea noastra este adus un lup, nascut om, cu porniri de fiara, care o urmareste pe Scufita, se imprieteneste cu ea, ajutat de veverita Albaneza si popandaul Gogosel. Lupul observa ca Scufita noastra merge cantand si alearga sarind, asa ca invata sa danseze si anticipand venirea Scufitei in padure, Lupul o vrajeste pe Scufita cu dansul, o ademeneste la dans si danseaza cu ea pana la zi! Asa ajunge Lupul sa danseze mai ceva ca Gabby David!

Cand se odihnesc, Scufita ii da Lupului flamand toate merindele din cos, iar Lupul promite ca se va duce el la Bunicuta cu merinde, mai tarziu. Si iar danseaza pana se face seara, iar la plecare ii umple cosul Scufitei cu ciupercute si o invata pe Scufita sa spuna ca ciupercutele sunt de la Bunicuta si sa le dea vanatorului (ciupercutele erau insa otravite).

Vanatorul, amortit de atata liniste si otrava, pierde legatura cu padurea, iar Lupul profita de ocazie si aduce tot neamul de salbaticiuni in padurea noastra si ii invata pe toti sa fie lupi si sa manance carne.

Scufita, indragostita lulea de Lup, primeste din cand in cand cosulete cu legume, insa o data prinsa in joc, ea nu vede ce se intampla prin padure, mai ales ca Lupul, hot si pervers, o asteapta chiar la intrare in padure in poenita, unde danseaza si traieste clipe fierbinti alaturi de scufita.

Timpul trece, iar Scufita cu 21 de ani de dans, nu vede ca familia lupului a decimat oitele, nu vede mizeria din padure, iar lupul este hot, isi vopseste parul, isi injecteaza botox in labute sa fie sexi, isi toceste ghearele si le vopseste cu oja.

Insa mama Scufitei afla de cele petrecute in Padurea Fermecata, dar oitele sunt mancate mai toate, iar care a scapat nemancata, este in alte paduri!

Acum Vanatorul a imbatranit, teava pustii a ruginit, iar Scufita nu mai vrea legume! Celelalte Scufite incep sa creada ca Scufita este de moravuri usoare, insa toate apreciaza cum danseaza Scufita cu Lupul, asta pentru ca si ele, in secret, au dansat cu Lupul in poiana fermecata!

Asa a ajuns padurea noastra plina cu Lupi, in fapt, blande fapturi, transformate in Lupi, care au mancat si alungat toti iepurasii si animalutele din padure.

A invatat lupul dansul modern pe youtube?