xenofonte purcarea

Dintre toate orataniile din Lacomi Land, una singura a indraznit, in mod public, sa ridice glasul impotriva Primarului Iacomi Iulian: Deputatul Dumitru Coarna.

Cu toate ca il cunoaste bine pe Prim. Proc. Xenofonte Purcarea, zis Padrino, nasul Crimei Organizate din Calarasi, Deputatul Coarna ridica manusa si il plezneste public pe Xenofonte, sa faca treaba!

Dar ce face Deputatul Barca?

Pai aflam ca tocmai ce a reusit, sa mai infilteze o ruda, in una din Scolile din Dor Marunt, fapt care probabil, a solicitat multa atentie si negocieri cu cei din Clanul Iacomi.

Dar alesii Liberali?

Ei bine, Emil Florian Dumitru, ala impus de la Bucuresti, a fost in Oltenita si a strans gunoiul aruncat aiurea, cu echipa!

Dan Motreanu a fost sa imparta cateva pungulite cu produse specifice in Giurgiu, si cam asta este tot!

Dan Motreanu- spate stanga, Ion Iacomi (al treilea din dreapta jos), Iulian Iacomi (spate dreapta). Poza din Lacomi Land. Dan Motreanu este asociatul lui Iacomi Ion in Legume cu Dor si cel care ajuta la „rezolvarea” problemelor cu MADR si AFIR

In rest liniste si armonie!

Daca ar avea Judetul Calarasi un singur Procuror!

Dupa ce a trecut Gagarin cu exceptionale dezvaluiri legat de Crima Organizata, de dusmanii partidului, se ridica valul de fum negru de pe mafia contractelor cu primarii manjiti si partidul, care este de fapt, in sine, o Grupare de Crima Organizata.

gagarin vs imparat
clanul iacomi

Practic, te duci in partid sa furi! Asta este singurul tel, altul nu exista!

SC NICO CONSTRUCT SRL

Asa aflam de minunea de la Manastirea, unde Primarul Marian Mugurel, zic dusmanii, ar fi dat mai multe plati de 77000 euro aproximativ, pentru o lucrare care este real platita din bani EU, iar respectivele plati, sunt facute cu scopul de a trage bani din Primarie!

Gasim in sistemul de achizitii publice, mai multe plati cu valoare aproape identica (cu date diferite atat la contractare cat si la achizitie). Insa despre ce este vorba?

Deci 60.000 de euro, pentru un teren cu gazon sintetic, in Comuna lui Alexandru Sahia, unde Primarul, zic gurile rele, ca a platit suma de 6+ ori, sa fie sigur ca ajung banii, la Nico Construct!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [573.27 KB]

La o prima vedere, nu arata rau obiectivul, chiar daca la baza avem din nou, o constructie gen container, care vara se transforma in cuptor. Gazon sintetic, gard, grup sanitar, proiectoare, scaunele, deci pana aici totul ok!

Asa ca sunam la Primarie, asta dupa ce am incercat faca succes, sa sunam Primarul pentru clarificari.

Discutie legat de cheltuielile cu Nico Construct SRL- la Manastirea, Jud Calarasi

Purtata de la bun inceput pe un traseu gandit cu grija, solicitam detalii legat de platile din 2019, chiar daca stiam ca platile sunt din 2020! Deosebit de important a se observa, ca atunci cand primarul fura, contabila stie!

Trebuie sa remarc stapanirea de sine a doamnei contabil de la Manastirea, care a furnizat toate informatiile solicitate, fara ezitarea specifica persoanei care este constienta de nereguli si ilegalitati! Din discutie se vede clar, cum stapaneste situatia si acorda atentie la detalii! Discutia a durat aproape o ora, insa am taiat minutele goale, in care cele doua doamne au cautat informatiile solicitate.

Ca urmare a discutiei, Marian Mugurel, a platit 92000 de euro pentru un teren de 77691 in contract, ceea ce pare Ok, daca te gandesti ca mai vrei sa pui in plus cate ceva! Deci nimic in neregula, cu exceptia faptului ca valorile prinse in SEAP, nu corespund nici ca valoare, nici ca obiectiv si acopera un alt obiectiv (parcul tematic).

In timp ce vorbeam de parcul cu gazon sintetic, aflam de parcul din Manastirea, realizat tot de Nico Construct SRL, firma preferata a fratilor Iacomi.

Cand vad ce a realizat la Manastirea Nico Construct, raman fara glas! Aceeasi bani, aceiasi firma, insa alta finalitate! La Dor Marunt, cateva pietricele aruncate ici-colo si un gardulet la Primarie, iar la Manastirea, parc de nu a vazut Lehlianul!

Prezentat de masinuta de Propanda a partidului, parcul este impresionant, cu scena, banci foarte bune calitativ, gazon si un spatiu foarte generos pentru cei mici.

Dar cum arata parcul din Lehliu Gara?

Parc Lehliu Gara- arata minunat la 90000+ euro. Pana in 2050, va ajunge si el la 300.000 de euro si cu gazon

Sar banii din Primariile Lehliu si Dor Marunt ca din tiparnita

In Dor Marunt, pe lucrari „a la Iacomi”, au sarit 300.000 de euro din primarie in doi ani.

Ce a primit Comuna Dor Marunt pentru 300.000 de euro? Pai….

Piatra sparta

Cel mai mult se fura in Lacomi Land la piatra, intretinere drumuri si reparatii drumuri!

Strada pietruita doar cat a ajuns piatra, in strat subtire, cat sa nu fie!

300.000 de euro, cheltuiti pe ceva piatra si gropi!

Gropile din Dor Marunt

Asa se face ca intr-o dimineata, Ion Iacomi, dornic sa mai cheltuie ceva din bugetul Primariei, a avut o idee geniala! Probabil ideea vine din Tiganasi, unde a vazut el cum pe ambele parti ale soselei sunt amenajate rigole de colectare a apei. Asa a gandit el o lucrare beton, de facut gropi si ingropat banii in pamant!

Pe scurt, faci un sant, bagi o teava si acoperi santul inapoi, sau il lasi asa! Tu te faci ca faci treaba, banutul pleaca catre cine trebuie, iar dusmanii raman cu gropi in fata casei pe vecie.

Realizate fara rost, fara sa fie necesar, asta pentru ca in zona noastra, nu a mai existat pericol de inundatie, ploi abundente, mai ales ca la Dalga Gara spre exemplu, canalele sapate pentru protectia satului in partea de vest, sunt umplute cu gunoaie si gunoi de grajd!

Asa au dat drumul la Dor Marunt sa sape santuri si gropi, de dragul de a sapa, fara o utilitate practica, estetica sau logica!

Pur si simplu au ingropat sute de mii de euro in lucrari, in functie de cerintele Primarului.

Sant sapat in bataie de joc si lasat asa pana a cedat si asfaltul pus anul trecut!
Cei mai norocosi,au beneficiat si de doua bucati de beton si o bucata de teava ingropata, chiar daca santul, teava si bucatile de beton, nu au nici o valoare, sunt inestetice, prost executate, lipsite de corenta si utilitate, strambe si inutile.

Dor Marunt, comuna fara apa potabila, fara gaze, fara trotuare, fara canalizare, dar cu un Primar care fura, asa cum fura si fratiorul, Iacomi Iulian la Lehliu.

Dar unde a vazut Iacomi santurile?

Ei bine la Tiganasi, in Judetul Iasi, de unde Imparatul a adus doar latul si unde a vazut lumina zilei, au existat ceva viituri, asa ca in comuna, au fost executate rigole, facute cu panta si beton, care sa preia tot surplusul de apa.

Reteta

Zic barfitorii, cum ca in Calarasi, sunt firme care fac ce vrei! Daca vrei sa faca treaba fac, daca vrei sa se prefaca ca fac treaba, se rezolva! Atata timp cat esti dispus sa negociezi partea ta la masa mica a blatului, gasesti mereu doritori sa te ajute.

Receptia

Angajatii Primariei, au facut o poza de grup, pentru ca au cu ce sa se mandreasca.
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.35 MB]

Putem concluziona ca omul sfinteste locul, indiferent de partid, de cata politica faci, sau de cate promiti ca faci!

AMANTELE in clanul Iacomi-Despletita si Balana

In Dor Marunt si Lehliu, nimic din aceste grozavii nu erau posibile, daca exista un Inginer, un Arhitect in primarie, care sa puna piciorul in prag, legat de lucrarile facute „la misto”, pentru a drena banii.

Amanta, este membra a clanului, mereu urata, mereu murdara, gata sa se sacrifice pentru clan, recompensata cu cadouri, care iese mereu pe podium la concursul anual de Miss Amanta, cea care face treburile murdare, insa a nu se confunda cu Hilfe, care este o adevarata obraznicatura!

In Dor Marunt, Joga Virgil ocupa postul de Consilier Superior Urbanism si el muncest intens si cu patima. Joga Virgil ocupa postul echivalent de Arhitect, chiar daca, nu are nimic de a face cu Urbanismul si Arhitectura.

Dar sa vedem cum se comporta Joga Virgil, in situatii de stress, in prezenta unor femei.

Amanta dezlantuita, fara masca in pandemie, fara vaccin si dornica de aventuri. Joga Virgil Arhitectul comunei Dor Marunt, a sapat gropi si a pus pietricele

Insa sa nu ii crezi prosti, ca nu sunt!

Aflam pe surse, cum Primarul nostru iubit (Iacomi), tocmai a creat prima masa in valoare de aproximativ 10.000 de euro, din rasina transparenta si pierticele, cu picioare executate din otel, pe comanda.

Nu este clar daca a ales cu mana lui pietricele pentru masa, insa rasina si executia sunt fara cusur.

Masa este gandita sa inlocuiasca mesele din lemn masiv, de la celebrul Han cu Limbrici sau Rustic, pe care il patroneaza si unde sunt planificate multe mese transparente si impresionante ca executie, asta pentru cele din lemn masiv sunt demodate.

Insertie de lemn si pierticele de rau, atent alese, in rasina epoxidica, sa-ti ramana sarmaua in gura, in timp ce admiri reusita.

Cat costa rasina pentru o astfel de masa?

Pai daca 500 de ml costa 30 de euro, atunci 100l costa 6000 de euro. Daca pui lemnul, manopera si picioarele, realizate pe comanda speciala, ajungi la 8-9000 de Euro. Daca o cumperi este 10.000 de euro.

Coarna vanatorul

Nu cu pusca trebuie sa vina Coarna in padure, unde Scufita Padrino ii apara pe Interlopi. Cu maiestria dansului trebuie sa vina Coarna, asta pentru ca Scufita este mai hoata ca Lupul Liberal Fascist si stie cum sa-l vrajeasca pe vanator si cum sa traga de timp, asta in timp ce atat Lupul cat si Scufita poarta hainute din kevlar, rezistente la gloante si impunsaturi!

Asa ca distinsul Deputat Coarna, trebuie sa invete sa danseze cu Scufita, la fel de bine sau chiar mai bine decat o face Lupul cel pervers. Un punct de plecare este Hyuna, mai ales ca Lupul prefera oitele tinere si fragede (la dans)!