SC bunge Romania SRL

Azi 12.05.2021, in jur de ora 16:00, la Rafinaria Bunge (Sc Prio Biocombustibil SRL), in Lehliu Gara, a izbucnit un incendiu la haldele de coji, depozitate pe pamant si sub cerul liber (posibil doar in Baragan)!

Incendiul a necesitat toata capacitatea de lupta si personalul din Lehliu Gara- Sectia Pompieri, care a intervenit si se afla si la aceasta ora la fata locului, in format complet.

Halda de coji, folosite de Rafinarie la generarea prin ardere in „cuptoarele mortii” a aburului tehnologic. Cateva mii de tone de coji tinute pe pamant (incredibil)

La fata locului a aparut si Lt. Col Gh. Catalin, Comandantul unitatii de Pompieri (ala care fura de la morti si este tinut de Iacomi in brate), care a venit cu duster-ul. Problema nu este ca a venit! Problema este ca este baut si a venit cu masina!

Este atat de baut ca nu te poti apropia la un metru de el!

Depozitate pe pamant, in bataie de joc, la fiecare ploaie, apa spala bacterii si mizeria de pe coji, iar totul ajunge in panza freatica!

Asta inseamna sa ai un primar corupt, care manjit, sta ascuns si numara banii, in timp ce tot orasul se afla in ruina.

Alo, Garda de Mediu!!! Existati?

Interventia este in desfasurare, insa din cate intelegem, instalatiile au fost oprite! Informatia se confirma si se poate vedea lipsa fumului pe cosuri, precum si lipsa aburului tehnologic din instalatii

De ce tine Prio munti de coji de seminte pe pamant?

Sa faca economie la bani, asta pentru ca o suprafata betonata costa, iar ei sunt aici sa faca bani! Cu un primar corupt si murdar, cu o Agentie de Mediu, care este condusa politic de oameni lipsiti de coloana vertebrala, cojile de la Rafinarie, ajung munti sa stea pe pamant, in halde, iar la fiecare ploaie, toate bacteriile si mizeria sunt spalate si aduse in panza freatica.

De ce nu foloseste Rafinaria gaz in loc de coji?

Sa faca profit! Cat mai mare si mai facil!

Gazul costa, plamanii tai nu!

iulian iacomi
Hmmm….
Garnitura de tren si rezervoarele de biodiesel! Rafinaria pare oprita, cel putin pentru moment!

Cu suport politic si primarul corupt, Rafinaria Bunge face profit ca in Congo, pe carca noastra a tuturor si pe sanatatea noastra.

De ce apar incendii la Bunge?

Cu scopul de a reduce cheltuielile, operatorul rafinariei a investit masiv in automatizare, fapt care atrage concedierea oamenilor. Astfel in ultimii ani, mare parte din personalul operativ a disparut, iar automatizarea, in caz de esec si in cazul in care nu exista senzori/ detectori care sa monitorizeze, incendiile pot asa apara si sa se propage rapid!

Real, Rafinaria Bunge, este un pericol real, un poluator infect, care de dragul milioanelor de euro stoarse anual, cu ajutorul mafiei politice care le da autorizatii, este lasat sa functioneze cu incalcarea dreptului nostru la VIATA!

La Lehliu Gara este o debandada incredibila!