iacomi iulian

In jur de 100-150 de mesaje, ajung zilnic pe mail la redactia Experimentul Lehliu, cu informatii detaliate, legat de cine unde sta (din clanurile de interlopi), cat sta, ce face si cate zice ca face! Asa aflam cum Primarul Orasului Lehliu Gara, petrece mai mult timp la Sofian Costache, decat petrece in sediul Primariei!

Centrul Orasului Martir Lehliu Gara- curatenie si aer curat, o adevarata Capitala Europeana

Ieri insa, primesc un mail de la C.A. din Lehliu, care suparat ne cearta, legat de greutatea cu care apar articolele in ziar! Printre poze si minunile din Lehliu, distinsul CA se intreaba, daca nu cumva si in Somalia se traieste mai bine ca in Lehliu? Nu de alta dar astia au avut razboi civil cam 4 decenii!

Este drept ca ideea este dementiala. Sa compari Lehliu si Mogadishu, intre doua articole delicioase cu Emil Dumitru (PNL) si Secretar de Stat in MADR, zeitele acestuia si Clanul Iacomi!

„Care va sa zica, Lehlianul prost nu este, va spun eu! Aude, vede, insa este obisnuit sa taca! Mocneste, fierbe si nu uita, nici nu iarta! Tare apreciem filmuletele vesele si melodiile dedicate celor din Clan, insa noi cei mai putin interlopi, avem nevoie si de ceva diversitate in Cotidian….”

C.A are dreptate, este necesara extinderea echipei Experimentul Lehliu cu cateva persoane, insa musai sa aiba cel putin 2 ani de combat experience, in Afganistan sau Congo, sau cel putin experienta in Legiunea Franceza!

Somalia vs Lacomi Land

20 de ani de Iacomi si PNLSD, au transformat un sfert din Calarasi in ruina!

Dar care este cheia succesului in Primaria din Lehliu Gara si Dor Marunt?

Ei bine raspunsul este dat de renumitul Gheo Teapa (Teapa Gheo), din MAI Calarasi, care evolueaza in rafinament si calitate a perceptiei, mai ceva ca Mogadishu! Avand in vedere ca nici macar 2 si 15, temutul serviciu secret al MAI, nu a reusit sa identifice cine este Gheo. Toata structura MAI se intreaba cine este Gheo, care a zapacit toate unitatile de Pompieri Militari din Calarasi!

Trebuie sa recunosc ca materialul se pliaza perfect pe situatie si arata cum trebuie sa te comporti, ca membru al Clanurilor de Interlopi din Calarasi, chiar daca Gheo, a considerat aplicabil doar la Unitatea de Pompieri, noi extrapolam si il vedem aplicabil in tot Clanul Iacomi, cel mai puternic si dezvoltat Clan din Calarasi.