anca simin apopescu

Cum a ajuns Anca Simina Popescu, director la Antifrauda in MADR, chiar daca are 0 % experienta in Agricultura?

De ce a oferit Judetul Calarasi atatia functionari in APIA/ MADR/ AFIR la Bucuresti? De ce nu in Ministerul Justitiei, MAI, Ministerul Sanatatii?

De ce atata efort pe spuma PNL si PSD, sa prinda posturi de Director in APIA si MADR? Lupta este totala, eforturile uriase, totul insa in background, ascuns si cu un scop foarte clar: banii, Fondurile Europene si acoperirea cacatului, sa nu puta!

In timp ce evaluam incalceala si efortul Clanului Iacomi, de a falimenta Ferma Domnita Maria, dupa cateva esecuri dureroase pentru ei, gruparea se indrepta spre ultima carte din maneca, MADR.

Insa Iacomi Iulian trebuia sa fie sigur de reusita, avea nevoie de executie in stil fascist cu „arderea in cuptor cu pre-gazare” ca la aia, sau echivalent actual- bilele Imparatesti!

Nu voi intra aici in detalii, insa tentativa Imparatului a esuat lamentabil, dramatic, asta pentru ca a trisat de la bun inceput si a fost vazut, cum indeasa cartea in maneca!

Foarte important este a se observa ca Partidul National Liberal, in special aripa Filipescu- Iulian Dumitrescu- Iacomi Iulian(apolitic si interlop oportunist)- Dan Motreanu- Emil Dumitru, au avut ca scop in mod exclusiv, furtul si insurubarea in functii in MADR si APIA, la nivel de Judet si Bucuresti, a apropiatilor.

Acesta a fost scopul exclusiv si dedicat al activitatii acestor hoti.

Emil Dumitru- a lucrat in MADR, pana mai ieri, cand a plecat Deputat, insa tot pe langa minister roieste, de unde fura cu nerusinare, pentru el si Grupare.

Dan Motreanu este Europarlamentar tot in Comitetul pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, iar cand vrea legume proapete, le ia de la Ion Iacomi din Legume cu Dor, de unde primeste ladite cu legume si pepeni zemosi si gustosi. Dan Motreanu este profesor de Istorie, fara nici o legatura cu Judetul Calarasi sau agricultura!

Raducu Filipescu, poate cel mai mare hot al Baraganului, a jefuit si el cat a putut, acum ajuns epava, spera sa scape de puscarie, ajutat de Partidul iubit si drag.

La umbra lor, cele doua slugi Ion si Iulian Iacomi, ultimul zis Imparatul, au furat si ei si fura, pe fata, cat pot, fara teama ca infunda celula la Solobozia, o data ce Prim. Procuror Xenofonte Purcare si Procuror Banescu Liliana, ii apara si ii dojenesc colegial.

Exceptionalul jaf cu banii din MADR/APIA/ AFIR

Ajuns Deputat, Iacomi Iulian se trezeste in Parlament, unde are 0% activitate! Adica 0%! Insa ajuns la Parlament, Imparatul, intalneste alti prieteni din PSD, iubitori de profituri usoare, cu care se inhaiteaza si trec la treaba! Insa alte interese avea Imparatul, mereu agitat.

Pe holurile generoase, Imparatul de Baragan, gaseste Israelienii prieteni, cu fonduri nelimitate, dornici sa planteze marijuana, iar Imparatul, mereu dornic de aventuri se arunca cu picioarele inainte, mai ceva ca Hilfe!

El mic, dar cu Campia Baraganului la deget, vine cu serele, zilierii si pamantul! Gruparea vine cu legea, insa le lipsea ceva!

Ca sa vezi! Le lipsea procesarea! Si cine este cel mai mare procesator din EU de cannabis? Cine are cea mai mare capacitate de extractie, uscare si procesare/conditionare din EU?

O mica caricatura cu Hilfe la concursul de Miss, mai ales ca Xenofonte Purcarea zis Padrino, dupa ce a fost pleznit de Coarna peste fata, a dat drumul la haita de lupi, sa navaleasca in exceptionale investigatii, la Cocina Clanului Iacomi din Sapunari. sa vezi jumuleala! (nr. Sau cum spunea Imparatul: „-Sa moara mama ca te fac, iti bag bile, iti tai copii, iti dau foc….”)

Asa incepe Operatiune Marijuana

In loc sa faca legi, sa se ocupe de bunastarea Tarii, Iacomi si echipa PSD (atunci), incep una din cele mai complexe tentative de Legalizare a Marijuanei in Romania, sub aparenta necesitate si suferita reala, a unor persoane, care nu au, o solutie in medicina alopata.

Asa s-au suit fiii lui Israel, calare pe cadavre in Romania prietena, cu FONDURI NELIMITATE.

Si poate va intrebati care este legatura dintre Anca Simina Popescu, un inger si Iulian Iacomi, pe care ea, mica si gingasa, nu il cunoaste!

Ei bine Anca, pe Emil si Danut ii cunoaste bine, poate mai bine decat trebuie! Dar la Simina Popescu, vom reveni.

Cinci ani de infiltrari, spionaj si planificare

Iacomi a aruncat tot ceea ce a avut mai bun, insa a esuat, asa cum initiativa lor de a administra o pastila din Hasis, la fiecare durere de cap, insa pe banii Bugetului Casei de Asigurari si Sanatate, a esuat.

Pe scurt, au venit unde trebuie, la procesatorul decis si hotarat sa ii ajute- Ferma Domnita Maria, unitate care ii astepta si inca ii asteapta!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [659.77 KB]

Si urmeaza EVZ- Evenimentul Mizeriei si Spagii sau Evenimentul Zilei

Si ne prinde Gruparea pe picior gresit si ne arde! Noi suparati ca EVZ prin Mirel Curea, atunci Director, nu ne publica dreptul la replica si pentru faptul ca ne-a dat afara din biroul inghesuit in care salasluia, decidem sa il facem doctor in cannabis. Dreptul la replica este accesat de pe site-ul domnitamaria.ro de 254.356 ori, in descarcare pdf, pana in 2020, cand a fost scos, o data ingopata initiativa in formatul in care era!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.22 MB]

Asa a ajuns Mirel Curea, marele ziarist interlop, real o carpa cu care te stergi pe picioare de noroi, DOCTOR in cannabis, al doilea din Romania (ca mai exista unul)! totul in 10 minute!

Mirel Curea, Redactor Sef al EVZ, o simpla unealta in mana Interlopilor si pun pariu ca il citesti zilnic!

Dar si Anca Simina Popescu este Doctor la 30 de ani, da Doctor in nimic! Si este foarte greu sa ajungi doctor in nimic, cu x mastere, cu x ani de experienta care real lipsesc, cu…..Dan Motreanu si Emil Dumitru.

Anca Simina Popescu- Director Antifrauda MADR

Infiletata de Dan Motreanu tot din Gorj, la MADR pe postul de Director Antifrauda, Anca Simina Popescu, nu are nimic de a face cu Agricultura sau cu Ministerul Agriculturii, cu 0% experienta in domeniu!

Ce aduce ea la MADR? Slugarnicie, frauda, combinatii si o dauna de 12,5 milioane de euro, pe care sa vedem cine o plateste!

anca simina popescu- madr
Anca Simina Popescu, ascunde apartamente si garsoniere nebanuite, in tot Bucurestiul, secrete incredibile, pe care le descoperim in episoadele urmatoare.

Anca Simina Popescu, este singura membra a Gruparii Iacomi, care nu a avut relatii cu Imparatul in mod direct! Interesant nu?

Sa vezi dezvaluiri aproape incredibile in urmatoarele episoade fierbinti cu Anca Simina Popescu si restul Gruparii.

Dar mai lipseste un …..! Comisarul de Politie Interlop- Buraga Costel

Si este trimis de Imparat, Buraga Costel, Sef al Politiei Lehliu Gara si Comandant al Serviciului de Securitate al Imparatului!

Si o dedicatie pentru singurul membru al Clanului Iacomi, care nu il cunoaste pe Imparat- Anca Simina Popescu, sa aiba maine in drum spre biroul din MADR, unde a adus coruptie si jeg, adevratele valori ale PNL Calarasi (aripa Iacomizata), de ascultat o interpretare adevarata a Tarjei, care nu are nici acid hialuronic injectat, nici operatii estetice.

Dorinta Imparateasca

Interesant faptul ca la noi, telefonic, la Ferma Domnita Maria, Imparatul cauta cocaina?! (vezi art Ministerul Afacerilor Interlope)

Resemnat oare cu cele slabe, sa intentioneze Clanul cu Imparat cu tot, sa treaca la „alea grele”?

Multumita SRI, DIICOT, Ministerului Agriculturii, Ministerul Sanatatii, Structurilor Specializat din MAI, azi 19.05.2021, nu consumam dimineata pe paine, crema de marijuana, iar fratii Evrei, iubitori de muribunzi si bani, sunt prea ocupati sa arunce bombe peste capetele Palestinienilor, sa omoare femei si copii, pentru a mai continua demersul de a face din Romania, un cap de pod in Europa, in ceea ce priveste introducerea si legalizarea Marijuanei, casca ochii mari, calare pe fondurile lor nelimitate!

Romania asta, nu este chiar a nimanui! Este doar condusa, de trei decenii, de o clasa politica, formata din idioti si interlopi, in care cea mai importanta calitate, este sa sti sa furi!