IAcomi Iulian

Si am ajuns in anul Domnului 2021, cu PNL Calarasi-Prahova-Bucuresti, in frunte cu Imparatul Iulian Iacomi, deschizator de drumuri si promotor al Liberalismului Fascist de influenta Putinista, care deschide dosarul la DNA, dusmanului de neoprit, al Liberalilor obraznici (nativii) din Calarasi, lui Iliuta Vasile.

Trimis in judecata la rapid, Iliuta Vasile, Zeu al Zeilor si Imparat al Imparatilor, stapan peste toate zburatoarele si vietuitoarele din Calarasi, si drept Presedinte de Consiliu Judetean, este pleznit peste gioale, ziua in amiaza mare, cu Marinica Badea zumzaind ca un bondar, pe subiect!

Amuzant este insa, faptul ca Liberalii adevarati, au gasit sa foloseasca in prezenta speta, un abuz, specific smecheriei politice, prin care Zeul Zeilor, mazileste cativa angajati „de partid”, de la el din curte, pe care ii zboara afara din posturile calde!

Adica, in prostia lor, Liberalii aleg sa trimita in judecata un „dusman de partid”, fost coleg, pentru un lucru bine facut! Adica pentru faptul ca a facut curatenie in propria ograda, unde ales stapan, avea de ales intre a convietui cu dusmanul, sau a aduce amanta.

Pai nu a facut al nostru Dumitrescu Iulian, membru al Clanului Iacomi, la fel in Prahova, unde este Presedinte de Consiliu Judetean?

Dintre toate relele, nebuniile facute de Vasile Iliuta, ei aleg un lucru bun! Cu certitudinea ca merg la sigur, si victoria le este garantata. Este ca si cum ciorile, planifica prinderea corbului care le vaneaza! Insa in loc sa impuste corbul, ciorile il prind de ciuf! Iti dai seama cum face corbul cand scapa de capcana ciorilor rele! Le decimeaza pana la una! Una dimineata, una la 12, una seara si doi-trei pui de cioara la desert.

PNL vs PSD

Suparat dar interiorizat, Vasile Iliuta a stiut sa joace „aparent corect” si a patruns in inima Liberalilor analfabeti si hoti din aripa Iacomi, unde a gonit Imparateasa, din Cocina Clanului Iacomi din Sapunari si a mobilizat armata, pentru ultima confruntare, chiar pe holurile Spitalului de Psihiatrie din Sapunari, Spital cu o structura mamut!

PNL a aruncat tot, pana la Orban au ajuns, sa impinga dosarul Zeului Zeilor. Zeul trecut prin flacarile Iadului, a mobilizat o armata formata din cei mai credinciosi si capabili soldati. Printre ei Deputatul Dumitru Coarna, pus de PSD sa curete jegul din Judet!

Batalia de la Sapunari

Intai le-a taiat cascavalul (adica banii), pe toti! Apoi a inceput sa insurubeze Zeul Zeilor, cele mai salbaticite si obisnuite cu chinul, vietuitoare din Regat, la Ecoaqua si Cocina, dar si in Judet, acum le zboara si ultimele pozitii din vechile insurubari.

Patruns in mijlocul Clanului Iacomi, a dispus Zeul Zeilor, executia unui Audit Financia-Contabil, pe ultimul deceniu, cum nu a mai vazut nici Curtea de Conturi!

Lovind cu toporisca in pieptul Clanului, Zeul Zeilor, a gasit cutiuta cu minuni si in termen record, au pornit exceptionale anchete, ale Parchetului Xenofonte (Parchetul de pe Langa Tribunalul Calarasi).

In plina desfasurare, anchetele din Spitalul Sapunari, ascund dosare penale pentru 10 ani de zile, la o rata de trei/ saptamana (la depunere), cu exceptionale furturi si mizerii, pornind de la pretul painii, pana la incredibilele fotolii inutile, cumparate de Clan cu sute de mii de euro!

Asa a ajuns Imparatul, avand in spate sleata de ieniceri (Iulian Dumitrescu, Ludovic Orban, Dan Motreanu si Emil Dumitru), cu un numar mai mare de anchete penale in desfasurare, comparativ cu Iliuta Vasile.

Pe holurile de la Sapunari, se dau exceptionale batalii, iar Hilfe de la Sapunari (adica Garvila), trebuie sa jongleze mingiutele si sa intretina echipa de audit, care il cauta si in urechi si ii numara pietricelele aduse in parcare! Noi intre timp, il cautam la telefoane!

O luna de zile dureaza auditul la Sapunari!

In geneza, Lumea a fost creata in 6 zile, insa ziua avea 24 de ore sau mai mult! Geneza nu specifica cat de lunga era ziua, in acele vremuri, destul de indepartate.

Troc sau razboi total?

In timp ce Liberalii Fascisti sunt slab pregatiti in tactica blatului, Iliuta Vasile stie sa faca intelegeri si stie sa negocieze, mai ceva ca un drac, prins cu crucea pe piept!

Va ierta Zeul Zeilor, pacatele Imparatesei, primind in schimb achitarea Liberala din dosarul aflat acum pe masa Judecatorului?

Vor face troc, ca de obicei, sau se va merge pana la capat?

Ce zice azi Deputatul Dumitru Coarna

“Am ajuns să trăim într-un #stat de tip #mafiot, în care o parte dintre politicieni sunt în legătură directă cu lumea #interlopă și dictează regulile siguranței publice. Mecaniscul e simplu: politicieni ancorați în zona mafiei sunt sprijiniți de lumea interlopă și încearcă să-și pună în funcțiile-cheie din poliție “omul lor”, un sistem de genul serviciu contra serviciu”, a explicat deputatul PSD.Vorbim despre grave probleme existente în interiorul sistemului, generate în special de cei care ocupă funcții de conducere și care au legături suspecte cu clanuri și infractori, categorii care folosesc sume importante de #bani pentru a-și asigura #protecția. Reformele promise pentru reorganizarea activității Ministerului de Interne întârzie să apară iar funcțiile de conducere se ocupă în continuare pe alte criterii decât pe competență.“Susțin #reorganizarea instituțională a MAI și identificarea măsurilor necesare pentru a construi un sistem sănătos în care polițistul să fie protejat, un sistem în care funcțiile de conducere să fie ocupate pe criterii de profesionalism și integritate”, a susținut deputatul Dumitru Coarnă în finalul declarației sale politice.

-Dar nu este asta, politica din Romania de 30 de ani?

Imparatul disperat, umbla debusolat

Primim de veste de la Lehlianul lovit ultima oara de Iacomi Iulian, care ajuns acasa, observa ca este urmarit prin tot Orasul, asteptat si fugarit de acesta, mai ceva ca in filmele cu Rambo si Testoasele Ninja!

Ajuns acasa la Lehliu, in modestul apartament cu SAPTE bai, victima noastra, ne trimite speriata un material legat de faptul ca Primarul, il asteapta la cotitura, sa il sperie, sa il ameninte, sa il terorizeze.

Speriat, debusolat, se gandeste sa il sune pe Buraga Costel, Comandantul de Politie Interlop, insa se gandeste ca mai bine nu, avand in vedere ca ultima oara, era Buraga sa ia bataie la el in birou! Se gandeste la Buraga, saracul!

Certitudinea

Daca imparatul pierde coroana, zeci de locuri de munca caldute, din Spitale, Scoli, Gradinite, Biblioteci, Evidenta Populatiei, Primarii, dispar!

Mai ales ca se vorbeste de o restructurare a Spitalului Sapunari, avand in vedere structura umflata, lipsita de coerenta si utilitate!

Pe scurt, vin vremuri grele in Clan!