xenofonte purcarea

Colegul celebrului Xenofonte Purcarea, Dl Coarna Dumitru, acum Deputat, a ridicat manusa plina cu praf, de la fileu si a pleznit obrazul Procurorului (zis Padrino), Nasul Crimei Organizate din Calarasi!

Xenofonte Purcarea, stie ca nu mai putin de 4 avocati, lucreza la sesizarea catre Curtea Penala Internationala, legat de plangerea pentru Genocid si Crime Importiva Umanitatii, pentru contributia la depopularea si pastrarea in saracie a Judetului Calarasi.

xenofonte purcarea

Zmeii Parchetului

A doua zi de dimineata, Xenofonte Purcarea se arunca cu o echipa dedicata din Parchet, sa rezolve plangerile depuse de Dl Deputat, plangeri care duc insa la Imparateasa lui Iacomi, care drena banii pentru……

Scrisorele, telefoane, ravasele multiple, sosesc de la Parchet si ajung la ….Hilfe! Da la Gavrila Ion, care acum, trebuie sa scoata carbunii incinsi cu mainile goale, pentru ca banii sunt pa, iar toata vina cade pe el!

Problema este ca nu el a luat banii!

Dilema

Aflat in mijlocul unui extraordinar Audit, venit de la Consiliul Judetean, Gavrila Ion, se afla in ciudata pozitie, de a nu avea ce trimite la Parchet! Asta pentru ca nu exista decat un contract „a la Clanul Iacomi”, o factura, doua si atat!

Pe scurt, Gavrila Ion, in calitate de director Financiar, nu are ce sa ofere la aceasta achizitie!

A mers insa si a vorbit cu Doctorii din Spital, care au zis ca ” Au fost obligati sa accepte scaunele, pardon…echipamentele!”

Xenofonte Purcarea are cel mai simplu caz de solutionat, chiar mai simplu, decat cazurile cu copii morti si aruncati, te miri unde, cazuri ramase cu autori necunoscuti.

xenofonte purcarea

Ceea ce socheaza cu adevarat, este incredibila viteza cu care Xenofonte, a inteles sa se arunce pe dosare, chiar daca le va incheia la calendele grecesti.

„My Kingdom for a horse!”

Spunea Richard, ultimul rege al Casei de York (Dau un regat pentru un cal).

Cum va salva Imparatul situatia? Sau se vor gasi 3-4 vindecari miraculoase la Sapunari, o data asezati nebunii pe scaunelele magice, situatie care va rezolva cu justificarea achizitiei?!