serban nadejdea

Aflam pe surse (apropiate problemei), faptul ca Serban Nadejdea, Femeia de Fier din Primaria Lehliu Gara si mana drepata a Imparatului Interlop Iacomi Iulian, intentioneaza sa paraseasca corabia Imparateasca.

Dupa ani de munca, in care a dus greul in Primarie, Serban Nadejdea este satula de hotiile numitului Iulian Iacomi si este total nemultumita de felul si modul, in care banii sunt sifonati din Primarie, de abuzurile lui Petrica Filon si Iulian Iacomi, care conduce cu specificul” „Sa moara mama ca te fac!”.

Putini stiu, faptul ca Orasul Lehliu, se rezeama pe umerii femeilor! La Primaria Lehliu Gara- Serban Nadejdea, duce tot greul din Primarie, la Spitalul Lehliu (Cocina Clanului Iacomi), Asistentele duc greul, iar la ANAF-TREZORERIE, tot femeile sunt cele care fac treaba si muncesc in timp de Hilfe (Petrica Ivascu) si Gheorghe, vin la munca doar pentru aranjamente.

Dupa mai multe discutii in contradictoriu, Nadejdea reuseste sa carpeasca bugetul, sa convinga Imparatul sa renute la cedarea Caminului Cultural catre tandemul de Deputati Liberali, reuseste sa potoleasca furturile, o data dezvaluite si realizeaza ca munceste pentru 4 persoane!

Toate astea in timp ce Iulian Iacomi, vine la birou 2 ore pe zi, in medie, daca vine!

Intersectia unde mor Lehlienii si unde anual au loc accidente grave, tot nesemnalizata si lasata in degradare. fara lumina, fara semnale luminoase de atentionare, intersectia este un dezastru, care asteapta mereu sa se intample.

Cu o extraordinara avalansa de anchete in desfasurare, in care pana si angajatii care elibereaza adeverinte de rol, dau cu subsemnatul in fata Procurorului, doamna Serban Nadejdea a inteles, faptul ca singura, nu poate gestiona un Oras!

Femeia de Fier

Putini stiu in Lehliu Gara, faptul ca Primaria Lehliu, este inca functionala din cauza celor 2-3 Femei de Fier din Primarie. Printre ele, Serban Nadejdea, Femeia care a reusit mereu sa salveze dezastrul creat de Iacomi.

Acum suparata, dezamagita, doreste sa se retraga, asa cum a facut Moga Stefania!

Imparatul hotoman, viclean si pervers

Un element care a pus capac la toata ecuatia, a fost incercarea lui Iacomi, de a folosi o echipa de avocati (pe banii Primariei), mai rasariti, care folosind pe Petrica Filon si pe Serban Nadejdea, sa dea Experimentul Lehliu in judecata pentru Uzurparea Calitatii Oficiale, ca urmare a telefoanelor primite, in care redactorul, se da drept X sau Y!

Orasul Lehliu Gara, o ruina!

Serban Nadejdea a refuzat, scarbita de lasitatea Imparatului, de a sta pe propriile picioare!

Serban Nadejdea, a avut inteligenta si sclipirea de a sta in fata imparatului si a deturna intentiile grupei de avocati (tocmiti), la 180 de grade, iar in final, Iacomi ajunge sa trimit catre noi un ravasel trist, in care cere pomana! (Sa vezi material fierbinte!)

Dar ce lasa in spate Serban Nadejdea?

Cel mai furat, jefuit, poluat si imbacsit Oras din Romania moderna! Lehliu Gara, Oras Martir, jefuit la drumul mare de sleata de Hoti, care apatrine Clanului Iacomi, in frunte cu Albanezul (Iulian Dumitrescu) si echipa (acum) PNL!

Pod ondulat precum valurile marii, locul unde zeci de masini au distrus blocul motor- Lehliu Gara
Rest de stalp, lasat cu mustati de fier-beton. Un adevarat pericol pentru copii si batrani
Trotuar nou
Lucrare proaspata
2 saptamani de la finalizarea lucrariilor!

Nu pot termina prezentul articol, fara a felicita Femeia de Fier, care a reusit sa tina piept Primarului interlop si hot, atata amar de vreme, pentru tenacitatea cu care a reusit sa mobilizeze personalul Primariei, femeie fara de care, Primaria Lehliu Gara se prabusea la propriu.

Daca se retrage Serban Nadejdea din Primaria Lehliu, corabia Imparateasca si asa jumatate scufundata, se va duce la fund, mai ceva ca Titanicul!

petrica filon
Caricatura Vesela- Petrica Filon si Iacomi Iulian