spitalul lehliu gara

Dupa ce a incercat Iacomi Iulian sa foloseasca doi angajati ai Primariei Lehliu Gara, pentru a da in judecata pentru Uzurparea de Calitati Oficiale, echipa Experimentul Lehliu, Imparatul ramane fara idei!

Insa la Hanul cu Limbrici, in seara de 15.05.2021, primeste Imparatul o informatie beton, pe care, nehotarat si timid, o pune in aplicare, cu teama de a nu devini vedeta!

Depesa

Obisnuit sa trimita echipa de Ciopartitori si Bombardieri, Imparatul, ostenit dupa un an incarcat, plin de realizari, vrea sa trimita o scrisoare, insa nu o scrie el, pune Avocatii platiti de tine!

Ravasul Imparatesc- pana si data este scrisa de avocat

Dintre toti interlopii din Clan, Ion Iacomi, Iulian Iacomi si Danga Mircea, ne trimit o Depesa Imparateasca, scrisa de Avocat, in care ei doar semneaza marunt si cer de pomana! Toate identice, lipsite de putere, lipsite de continut, de idei, de posibilitati si fara poveste….

Ce cere Danga?

Danga saracul, cere „sa eliminati cat mai urgent toate imaginile foto, precum si toate imaginile video postate ce ma reprezinta, atat cele in care apar singur, cat si cele in care apar insotit”, asta pentru ca „imaginile video surprinse de o camera de luat vederi reprezinta date cu caracter personal”

Dintre toti cei din clan, nu vine Proc. Petrache Angelica sa ceara, nu vine Proc. Banescu Liliana, vine Danga!

danga mircea
Danga Mircea- membru al Clanului Iacomi, zis Masinuta de Bani, pus Director de Spital, da de pomana pentru alegerea Imparatului

Ce lipseste in Depesa Imparateasca?

„Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, spunea Gheorghe Dinică în „Filantropica” lui Nae Caranfil.

Lipseste „povestea”! Neobisnuit sa ceara de pomana, Danga cu Ionica si Imparatul, pierd din vedere cele mai importante elemente, specifice lumii interlope: povestea, cursivitatea naratiunii si efervescenta dinamica a gandirii.

Insa cum sa le raspundem celor trei hoti, pe numele lor Iacomi Iulian, Danga Mircea si Ion Iacomi? Cum alftfel decat in Ebraica, in Pharsi si in Turca. Cu siguranta vor intelege tot!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [290.81 KB]

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [284.37 KB]

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [267.81 KB]

Promisiunea

Pentru a descuraja membrii Gruparilor de Interlopi, sa mai vina cu ravasele, Redactia Experimentul Lehliu, promite cate o plangere penala pentru fiecare pagina primita de la membrii Clanului sau avocatii acestora.

Adica daca primim 5 pagini, imediat depunem 5 plangeri penale! Stai sa vezi ce iese, mai ales ca doar 1% din faptele de natura penala, au fost depuse sub forma de Plangeri Penale, de vor avea Parchetele din Calarasi, doua decenii de lucru intens!

Aici vom atasa plangerile penale, o data finalizate, proces care va lua 2-3 zile.

Dar cine plateste Avocatii?

Tu ii platesti! In Dor Marunt spre exemplu, Primaria Dor Marunt, a platit nu mai putin de 80.000 de Euro (aproximativ), catre Av. Maricica N. Alexandru, din Calarasi (foarte draguta de altfel), din bugetul jefuit deja de Clan, bani care in marea lor parte, au mers catre razboiul administrativ dus de Iacomi Ion cu Ferma Domnita Maria.

92000ron, aruncati pe fereastra, la Dor Marunt!

La Lehliu Gara, auzim (pe surse), ca nu mai putin de 30.000 de euro, au plecat direct sau camuflat, catre avocati in 2020 si 2021, chiar daca banii nu apar in sistemul de Achizitii Publice, pentru consultanta!

Ce este important a se observa, este faptul ca Imparatul, plateste razboiul personal, cu banii Lehlianului!

Adica astia, nici macar o scrisoare nu sunt in stare sa plateasca din banii lor! Tot calare pe carca ta stau, cu coltii infipti adanc!

Si acum urmeaza cele trei plangeri penale, pentru Spalare de bani, fals, uz de fals, delapidare, evaziune fisacala, etc….. (in 2-3 zile sunt gata)

Dar ce mai zice Marinica Badea?

Chiar daca nu mai vine prin Lacomi Land, Marinica Badea este activ ca un spiridus, mereu dornic de actiune si gata de atac, pentru tariful potrivit!

Chiar daca este la distanta, Marinica Badea, tot cu gandul la Lehlian este! Aflu de la fanii ziaristului Badea, cum a sarit in apararea Marianei Stan, Directoarea Scolii devalizate de Ion Iacomi si Nemes Zaharia, Scoala de pe care au furat pana si tabla de pe acoperis.

In urma unui conflict, in care intelegem ca un copil a fost pedepsit de o educatoare sa stea in alta camera, Marinica Badea sare in apararea Doamnei Director Mariana Stan, pe facebook, in dialog cu persoane care le zic copiilor „scursuri”!

Adevarul este ca Mariana Stan, chiar daca a ajutat CLanul Iacomi pe partea de propaganda si a inghitit multe de la Ion Iacomi in special, pentru copii din Dor Marunt, a depus un urias efort. A reusit sa schimbe radical, cu toate furturile Clanului Iacomi, infatisarea scolii pe care o pastoreste.

Aici sunt de acord cu cele spuse de Marinica Badea, ca mare dreptate are!

Doamna Director Mariana Stan, a depus un exceptional efort, pentru a asigura copiilor un invatamant decent in Comuna Dor Marunt. Ceea ce este bun, trebuie pus deoparte, cernut de mizeria, de jegul din Clanul Iacomi.

Si nu este pentru prima oara, cand apreciez tenacitatea si incisivitatea lui Marinica Badea, zis Shogunul. Aici putem vedea ca Marin Badea are principii si e iute la manie! Adica chiar daca a imbatranit, inca mai are draci!

-Pe ei Marinica, pe ei, mama lor de hoti, ca bine le zici!