ichim marian

LEGALIZAREA HOTIEI

Cand vine vorba de bani, de furat, PSD si PNL uita de apartenenta politica si se organizaeaza exemplar, in vederea jefuirii banului public, cu o rara ferocitate si mobilizare de forte.

Ichim Marian zis Oaie, membru marcant al PNL, acum in PSD si „General” al conducerii PSD, membru al Gruparii Iacomi, care pret de doua decenii a jefuit si distrus jumatate din Baragan, a ajuns la intelegere cu membrii Gruparii Iacomi, in vederea sustragerii si comercializarii unor cantitati din Autostrada A2 (frizura), mai precis cantitatea de 500.000 de tone de criblura asfaltica (frizura), cal I, material care urmeaza sa fie comercializat in Calarasi si Ialomita de Grupare.

https://www.replicaonline.ro/marian-ichim-de-la-drdp-constanta-un-fost-psd-ist-devenit-pnl-ist-457244/

La pretul de 70ron/ tona, vorbim de 500.000*70=3.500.000 ron, adica 700.000 euro, fara taxe, fara impozit, totul la negru, sau albit cu Primariile arondate.

ICHIM MARIAN

Cunoscut in Crima Organizata drept Oaie, cu aceiasi porecla ca si fratiorul acestuia zis tot Oaie, Ichim Marian este Generalul lui Iliuta si Locotenentul lui Iacomi Iulian.

Dar de aceasta data, Iliuta Vasile i-a spus lui Ichim: „Ichim stai cuminte ca te aresteaza astia! Ai copil mic acasa, sotie frumoasa, stai departe de Clan, ca nu te mai salveaza nimeni, iar Iacomi nu o sa vina la Poarta Alba sa-ti aduca bani sa ai de o cartela telefonica!”

Ichim Marian este cunoscut pentru modul salbatic in care a exploatat cursele de la Rafinaria Bunge, unde infiletat politic si ajutat de Iacomi, a reusit sa construiasca un imperiu, bazat pe evaziune fiscala, spaga si clientelism politic.

Pus de Iliuta Vasile la Drumuri si Poduri Calarasi, Ichim Marian a fost transferat la Constanta, tot la Drumuri si Poduri, dus departe, avand in vedere anchetele DNA si DIICOT, legat de frezura asfaltica vanduta de Gruparea Iacomi, cu Sofian Costache cu tot, frezura albita prin Primarii, unde banutii ies albi si frumos mirositori, cu aroma de flori de camp! Vasile insa a incercat sa-l indeparteze de Clan si de tentatia banului usor facut (parinteste).

Plecat in Constanta, Ichim Marian inca coordoneaza Sectorul de Autostrada A2, cel mai important element si sursa de bani pentru PNL si PSD in Calarasi, Ichim a inceput sa faca aranjamentele la scara mare, larga, la nivel de Ministerul Transporturilor, pentru a LEGALIZA HOTIA! Azi, Ichim cara cu Sofian la bara, in curtea lui Iacomi.

DILEMA

Hotia este gandita la nivel de Partid (PSD+PNL). In mod normal, frizura este introdusa in noul covor asfaltic, in proportii variabile, in functie de reteta! In acest fel, importante resurse financiare sunt economisite si vorbim aici de zeci de milioane de Euro anual numai pe A2!

In mod normal, frizura este reutilizata, avand in vedere faptul ca anual, zeci de kilometri de asfalt sunt frezati doar pe A2.

Mafia Politica, condusa de PNL si PSD, au gandit un mecanism prin care frizura asfaltica, este declarata inutilizabila, adica gunoi, motiv pentru care este lasata CRIMEI ORGANIZATE, la discretie.

Crima Organizata introduce cantitatiile pe piata, la negru, de obicei pentru preturi care variaza intre 1200-1700 Ron/ masina de 20 de tone.

joga virgil

In acest fel apar sume de ordinul milioanelor de Euro, in mainile elitei PSD si PNL, iar Primarii, Sefii de Partid si elita Crimei Organizate, castiga sume incredibile, fara taxe, fara declaratii de avere, sume pe care Hilfe (Petrica Ivascu), de la ANAF, ii ajuta sa le spele in afaceri aparent curate.

Ichim Marian, fara apartenenta politica reala, fara ideologie, este azi membru PSD, ieri era in PNL, asa cum Iacomi Iulian este acum la PNL!

Toti fura, fura din Scoli, de la copii, fura de la morti din cimitire, fura tabla de pe Scoli, fura asfaltul, fura din Primarii, fura din Spitale, fura tot ce le cade in mana!

Dupa ce anul trecut au fost demarate anchete (aflate inca in desfasurare), Ichim Marian cu Iacomi Iulian, au impus la nivel de minister ca DRDP (Directia Regionala de Drumuri si Poduri) sa incheie cu Clientii- musai Primarii, declaratii semnate de Primar, prin care Primarul promite ca 500.000 de tone de frezura asfaltica, vor fi utilizate exclusiv in scop comunitar, iar DRDP, da si ii crede pe cuvant!

Adica Iacomi Ion, da un ravasel, in care promite ca pentru Urbe, se va jertfi, pe altarul datoriei si nu va baga milioane de Euro in contul personal.

Ecuatia

Frizura este carata de Grupare, din parcarea de langa Lehliu Gara, unde aproximativ 350.000 de tone de frezura au fost dosite, iar o alta cantitate a fost dosita in urmatoarea parcare pe sensul de mers spre Bucuresti, iar 30000 de tone sunt in curtea DRDP de la Lehliu Gara, de unde se incarca tot la cupa, constant si fara jena, la cine trebuie.

Asa a gandit Ichim Marian, cu Iacomi, un mod de a legaliza Hotia, sa nu mai „zica astia ca furam”!

Ecuatia este simpla: In contractele de memntenanta pentru A2, este prinsa frezarea si transportarea frizurii in locurile indicate de DRDP, iar la noul covor asfaltic, se utilizeaza aasfalt proaspat, platit din Bugetul Romania!

Insa in Romania nu mai produce nimeni bitum! Totul este de import!

350.000 de tone de frizura sunt lasate pe tronsoane de Autostrada, in parcari, de unde Sofian cu Ichim Marian, cara sute de camioane, si muta cantitatiile in locuri mai dosite, de unde ulterior sunt vandute si matrasite.

Au timp apoi, sa faca contracte cu primariile, in care incep si intind cateva cupe pe strazi, unde vand mixtura ca piatra sparta, sau pe prestare servicii si intretinere strazi. Asa dreneaza astia din Judetul Calarasi, anual 300 de milioane de Euro, bani tocati in bataie de joc, cu participarea nemijlocita a Procurorului corupt din Calarasi, Procuror care este o carpa, cu care Interlopii Calaraseni se sterg pe picioare si uneori in partea dorsala.

Se fura la vedere, se fura tot, cu participarea Parchetelor din Judetul Calarasi, a Politiei Romane din Judetul Calarasi si a DIICOT Calarasi.

Astfel, 500.000 de tone de frezura, scoasa de pe zona Lehliu (A2) ajung sa valoreze aproape 2-3 milioane de euro, banuti care ajung la membrii Clanului Iacomi, prin albire in Primarii, sau vanzare directa catre doritori.

Directorul PSD-ICHIM MARIAN fura cu camionul!

Directorul Ichim Marian zis Oaie, uns de PSD Director la DRDP Constanta, mutat de la Calarasi, fura cu camionul cu fatiorul lui mai mic, zis tot Oaie, si cara alaturi de Sofian Costache, zeci de mii de tone de frezura asfaltica, in zonele de dosire!

Unde este carata frizura?

Frizura este carata in Dor Marunt, langa Valea Gerului, in zona controlata de Iacomi Ion, unde se vor duce 500-700 de camioane, se cara la Dalga la Clienti si la Sofian Costache in curte (are curtea mare)!

Din ecuatie lipseste pentru moment Dobre Florin, a carui participare la frenezia asfaltului, cu 6-8 camioane, este asteptata azi 25.05.

Frenezia asfaltului

Pentru a arata ca este inimos cu „sclavii” clanului, Imparatul va distribui cate o cupa de vola, la slugi si sclavi, si va arata „dusmanilor”, faptul ca doar cei care stiu a arata iubirea fata de talpa care ii apasa pe gat, primesc cate ceva moca!

ichim marian
Ichim Marian- alearga zilnic de la Calarasi la Constanta, sa ofere Constantenilor, iubirea PSD.

Pe drumul special amenajat de Clan, drum care leaga podul spre Infratirea de parcarea de pe A2, este o exceptioanala frenezie, iar Vola Primariei lucreza 24 de ore, in regim non stop!

Vola Primariei

La incarcare, se utilizeaza Vola Primariei Dor Marunt, cumparata pentru Situatii de Urgenta, marca Komatsu, insa condusa de Ion, angajatul lui Iacomi Ion, zis G…..

Fara a avea dreptul sa utilizeze utilajul primariei, motorina Primariei si angajatul lui personal, Ion Iacomi, foloseste bunul comunitatii pentru propria instarire, asa cum face de doua decenii, unde Primaria este un cotet, in care aduce tot felul de vietati!

La incarcare, pe motorina platita de Primaria Dor Marunt- Vola pentru Situatii de Urgenta, a Primariei Dor Marunt, condusa insa de G………., adica nici macar de un angajat al Primariei!

Ichim Marian zis Oaie, membru al Clanului Iacomi, mereu activ de la 7 am!

Cine coordoneaza operatiunea?

Echipa de bombardieri din Primaria Dor Marunt, cu antecedente penale, vegheaza la fata locului, pentru a tine doritorii si curiosii la distanta. Angajati in Primaria Dor Marunt, Bombardierii Clanului, pastreaza linistea!

Pe masini se pun 40-50 de tone, insa cine cantareaste?

Gandita de 10 luni!

Jefuitorii din Clan, au aranjat ca grosul cantitatii, adica cele 350.000 de tone, sa ajunga in parcarea de langa Infratirea, de pe A2, de unde Gruparea poate drena in liniste, toata frizura!

Sunam la Drumuri Nationale

De la Drumuri Nationale aflam ca trebuie sa sunam la Drumuri Judetene, ca ei se ocupa cu matrasirea frizurii!

Ca sa fie treaba buna, sa aiba Primariile intrare, Ministerul Transporturilor ofera facturi de 11 ron+TVA per tona, chiar daca ele sunt de forma, pentru ca Primariile sa poata justifica prestarea activitatiilor de transport cu camionul, de intinderea materialului frezat pe strazi. Asa zboara miliardele pe prestari de servicii in Clan.

Sunam la DRDP Bucuresti

Incredibile informatii! Dialogul este halucinant!

Intretinere autostrazi

Ichim Marian– iubitor de Liberali adevarati

Adica este pentru cine trebuie, nu pentru „Saracii”, cum bine spunea Primarul Ploiesteanu, Bombardier in Clan!

Important este ca Ichim, a aranjat spalarea in acte a marfii, astfel ca jaful pe banii Primariilor sa continue nelinistit, existand justificare in acte!

INCARCI TU !

Adica tu incarci, cu Vola Primariei, cu motorina Primariei, dar musai sa „aiba vola cantar la cupa”, zice Directorul Drumuri Jefuite din Ministerul Transporturilor!

Vezi Doamne, sa aiba cine calcula, la gram, pe cupa metrologata, sa stim ce facturam, ce mama dracu! Adica ori facem o treaba ori…

Trist este ca nu angajatul Primariei incarca! Incarca angajatul lui Iacomi, pe una din firmele lui!

Patru brunete focoase, in costum de asistente, stau si contorizeaza cat cantareste fiecare cupa! In acest fel, Drumuri si Poduri stie cat sa factureze UAT-urile! Ca sa vezi belea!

Vola Primariei nu are cantar la cupa!

Imparatul darnic

Acum ca se stie, va trebui Imparatul sa vina sa-ti dea si tie 2-3 roabe de frizura, sa arate darnicia in Clan!

Cat ajunge la tine, cat la Sofian, cat este vandut, numai Prim Procuror Xenofonte Purcarea stie, daca si cand primeste laditele cu legume, de la Dan Motreanu si Ion Iacomi, din Dor Marunt, unde se coc, cele mai tari cirese si pepenasi!

Paralel cu A2, o adevarata frenezie, mai ceva ca la Canalul Dunare Marea Neagra se lucreaza, la furtul de pe A2- acum aproape legal- camion venit la praduiala

Primaria Dor Marunt

Aici trebuia sa stea utilajul Primariei, si sa astepte „situatia urgenta”!

Cel putin 2 milioane de Euro, scoate Clanul Iacomi, din frizura din parcarea A2 si de la iesirea de pe A2, la Lehliu Gara.

Si cand te gandesti, ca la Livada Imparateasca, iubitoare de Fonduri Europene, incepe frenezia zilierilor!

Se coc ciresele ortavite?