turisti la lehliu

Primim de la cititori, extraordinare povesti, legat de accidentele care au loc in Orasul Martir Lehliu Gara, Oras furat si jefuit de Crima Organizata, pe strazile lasate in paragina, abandonate si pline de gropi si obstacole.

In amalgamul de informatii primite, gasim o informatie exceptionala! Primul turist, post-pandemie a fost zarit azi 25.05.2021, umbland haotic pe strazile Orasului, unde o masina era sa il loveasca pe troutuar, acesta fascinat de cele vazute, implicit neatent!

Atat de incredibila este scena, ca am decis sa il sunam pe Marin Badea, vestitul Ziarist de investigatie din Calarasi.

Invitatia adresata Ziaristului Marin Badea

Badea Marin

Sute de articole cu continut exceptional, multe deja pierdute, a scris Badea Marin intr-o viata de om! Putini stiu cat de greu este sa traiesti ca jurnalist, mai ales atunci cand alegi sa patrunzi in maruntaiele mizeriei politice din Calarasi, asa cum a facut Marinica.

Insa daca Badea Marin, reuseste sa realizeze o carte cu toate materialele realizate, disponibila online, pe un site separat, va lasa mostenire, generatiilor viitoare o exceptionala colectie de fapte, detaliate in modul specific, chiar daca pentru moment, putini sunt cei capabili sa aprecieze munca lui Badea Marin, la adevarata valoare!

Turistul turmentat

Nu stim inca daca este turistul turmentat, daca este cazut din avion, cu parasuta, avand in spate o gentuta, in care aparent are o parasuta, nu stim de unde vine, unde sta, insa de la 3 surse, aflam ca este strain locului.

Venit sa fotografieze frumusetile rapitoare in pandemie, Turistul nostru, nu prea gaseste nimic de fotografiat in celebrul parc central si se limiteaza strict a face poze la cladirea de pe Crinului, singura renovata din Orasul Martir Lehliu Gara.

Lehlienii speriati, au crezut ca iar a venit Echipa lui Barca Constantin (Deputatul PSD, membru al Gruparii Iacomi), care vine mereu cu fotograful, sa il pozeze si cand se da jos din masina. Insa nu, turistul nostru este autentic si nu este nici de la Digi 24!

Problema

Cea mai mare problema in Lehliu Gara, este ca nu cumva sa calci pe unde nu te uiti, sa nu cumva sa cazi intr-una din sutele de cratere abisale de pe strazi! O data cazut, nu te mai gaseste nimeni in veci!

iacomi iulian
Primarul Iacomi Iulian, promotor al Liberalismului Fascist