sondaj de opinie

SONDAJ DE OPINIE LA FINAL

O avalansa de mesaje a sosit ieri pe adresa de mail a redactiei, legat de abuzurile pe care Secretarul Orasului Serban Nadejdea, a trebuit sa le indure in anii in care a facut treaba Primarului si Vice Primarului (Filon).

Putini stiu insa, ca Serban Nadejdea este persoana care a spus nu, cand Iacomi a vrut sa taie banii angajatilor in Primarie cu 30%, dupa ce si-a dat seama ca a furat prea mult, sa lacomit si a intrat prea mult cu mana in sac!

In timp ce Lehlienii inoata prin namol si gropi abisale, la Lehliu Gara, Imparatul Interlop si viclean, care se trezeste zilnic la 9:30, a decis sa o dea afara pe Serban Nadejdea, pentru faptul ca s-a aflat, ca nu este el Primar! Primar (adica cel care face munca, atat cat este facuta) este Secretarul si inca cateva fete de la etajul Primariei. Primarul fura, face aranjamente si aranjeaza legalizarea furturilor de frezura asfaltica, de exemplu.

Atat de suparat a fost ieri Imparatul, ca a decis ca pe lista de discutii la urmatoarea Sedinta de Consiliu Local, care va avea loc maine, sa faca repede o comisie, in care sa spuna ca Serban Nadejdea, a neglijat grav indatoririle zilnice, motiv pentru care este data afara!

Dupa articolul cu Serban Nadejdea, cand doamna Secretar a intrat in Primarie, a intrebat baiatul de la intrare daca a venit Seful!

Imparatul nu a dat ochii cu ea de atunci, pentru ca stie ca este incapabil sa tina Primaria, iar tot ceea ce face, este sa se holbeze toata ziua in sistemul de supraveghere al Orasului, de unde urmareste oamenii pe strazi, in parc, urmareste asistentele preferate, sau pur si simplu monitorizeaza strazile.

Serban Nadejdea

Femeia de Fier nu este chiar de fier, este in fond o femeie! Femeia este mama, bunica, dar de fier nu poate sa fie, decat poate la nivel de idee, prin prisma conjuncturii, sa devina de fier!

Serban nu a avut puterea pana acum sa infrunte real Primarul, in mod direct, asta pentru ca Primarul vorbeste urat cu femeile, le injura si le umileste. Adica are un comportament nepotrivit.

Serban Nadejdea insa a stat zid in fata furturilor, a fortat Imparatul sa renunte la furtul prin SC AMI SRL, firma prin care mai toate unitatile din subordinea Primariei cumpara diverse, si la care Imparatul are card bancar, de unde trage 30% din fiecare achizitie. Nadejdea a stat zid in fata taierii salarilor cu 30% si a facut treaba lui Filon si a Imparatului.

Acum Iacomi, turbat de manie, pohteste la mazilirea Secretarei, care nu i-a gresit nu nimic, nici lui nici Orasului. Un om serios, detestat de Clan, tocmai pentru ca munceste si nu se manjeste!

A pregatit Imparatul o echipa de mercenari, in echipa de evaluare, sa o scoata pe Serban din post!

„Nu este prima data cand Nadejdea Șerban isi anunta public iminenta plecare. Anul trecut, de exemplu, si-a facut un dosar de pensionare anticipata, iar dupa sedinta cu cantec in care Imparatul a cerut aviz pentru reducerea cu 30% a salariilor angajatilor primariei, si-a scris demisia. Numai ca, ambele documente zac și acum într-un sertar al biroului său, pentru că a avut numai scandal cu Imparatul, care sti cum ii vorbeste, cum injura. Acum, dupa aparitia articolului tau despre ea – se ferește să dea ochii cu marele lider de clan (azi, inainte de a urca spre biroul ei, a întrebat doi colegi de la parter dacă a venit Sefu). Altfel, ea este suficient de integra ca să se fi săturat de toate castanele pe care le scoate din foc în locul Împaratului, mai ales ca nu poate opri furturile salbatice din Primarie, debandada cu contractele, mizeria cu parcul dat la Clan, facut in bataie de joc. Nadia duce tot greul iar alaturi de ea este si sotia lui Jean, (ala cu vidanja Imparateasca, primul Vidanjor Imparatesc), doamna Ivanescu alaturi de Nadia si inca doua fete, tin real Primaria functionala” – sursa: Greierele de Vara (nume de cod).

Jean Ivanescu si vidanja Imparateasca

Este importanta o clarificare, legat de pozitia de Vidanjor Imparatesc! Nu Jean este primul vidanjor! Eu sunt!

La data la care Imparatul era ocupat sa vanda Ferma din Ogoru, ferma falimentata intai de familia Iacomi, ca apoi sa fie preluata prin aranjamente pe nimic, Iacomi avea o ferma de vaci, de care s-a ales praful, ca de altfel tot ce a atins!

Cu chimirul plin de cash, cu apartamente primite la Bucuresti la schimb, Imparatul avea cam 800 de tone de „handel”, pe stoc, strans de mai multi ani!

Asa ca dornic sa ajut Imparatul, am pus baietii sa care toata cantitata la 2 km de ferma Imparatului, pe un teren de 8 ha, chiar in Ogoru, unde a fost intins, iar aratura a fost facuta chiar de Hristu Costel (acum pui de Inger in Clan)! Ce mica este lumea nu!

Din biroul cu vedere la Maast din Olanda, primeam telefoane de la Costelus, care se plangea ca se ineaca tractorul la arat in cacat, acesta intins cu cupa de Vola nu cu MIG-ul de gunoi!

-Scoate plugul Costelus si mai treci inca o data ca merge! Ii dadeam eu instructiuni amuzat, de departe.

Incredibile productii am facut si inca fac acolo, cu handelul Imparatesc. Sa nu zica cineva ca nu creste nimic in urma lor!

Acum legat de Jean Ivanescu, cel mai de incredere om al Imparatului, Jean este un bun meserias si se descurca cum poate! Este insa greu sa folosesti o vidanja, mai ales iarna, cand este frig, este greu fizic, ai nevoie de talent, in fond este un utilaj complicat!

Jean, pentru cine stie, este un sot atent si tine la doamna Ivanescu ca la ochii din cap, iar porecla de „vidanjor”, doare ca un cutit infipt in piept.

Multi nu stiu, ca cel care a luat-o pe Imparateasa de la Sapunari, cand a pierdut scaunul, a fost chiar Jean Ivanescu, iar asta spune mult!

Dincolo de poreclele si rautatile din Clan, sunt oameni ca mine si ca tine!

Jean Ivanescu este singurul din Clanul Iacomi, care aduce un beneficiu Orasului Lehliu Gara, oferind un serviciu!

Important este ca nu este el primul Vidanjor Imparatesc, titlul asta este al meu, impreuna cu recordul de handel ridicat pe unitate de timp! Vorbim de 10 ani deja!

Laura Ivanescu a treia din stanga. Femeile care tin Primaria Lehliu Gara functionala

Pe birou sunt dosarele cu ajutoare sociale, pentru cine are ochisori sa vada!

Pohta Imparateasca

Merita Imparatul sa fie lasa sa-si bata joc de o femeie, care timp de atata amar de vreme, ii face treaba?

Dar daca ii cerem noi Imparatului, sa scoata de pe lista de maine, punctul la care vrea sa o evalueze pe Serban? Sa mai astepte un pic, poate il salta….

Este Imparatul Imparat, sau este doar un termen folosit in bataie de joc, pentru a arata scarba si dispretul?

Este normal sa ii transmitem punctul de vedere al Lehlianului, sa ii spunem ce gandim, dincolo de convingeri politice, de ideologii, de concepte sau dorinte. Sa le spui punctul tau de vedere!

Sondaj de Opinie

Intra aici si spune ce parere ai! Parerea ta conteaza! (votul se poate face doar o singura data de pe un device, iar cum Experimentul Lehliu este dedicat exclusiv Interlopilor, avem incredere ca nu vei abuza sistemul si nu vei folosi mai multe calculatoare sau telefoane sa votezi!)

Sondajul de opinie a luat sfarsit. Timp initiere 17:22. Timp oprire sondaj :21:22

Sondajul a avut loc online, unde la 432 de vizitatori, un numar de 177 de cititori au votat.

Rezultate sondaj:

Prezentul sondaj este un test, pentru a testa functionalitatea platformei si a aplicatiei. Un exercitiu bun, pentru ceea ce urmeaza!