stiri din calarasi

Incredibile evenimente au loc in Lacomi Land, zona din care face parte si Orasul Martir Lehliu Gara, motiv pentru care suntem nevoiti sa editam un scurt buletin de stiri, cu evenimentele din viata interlopilor Lehlieni.

Conflict cu topoare si Buraga „salvatorul” la Dor Marunt

Ieri 26.05.2021 la Dor Marunt, in fieful Clanului Iacomii, suporterii acestuia au iesit cu seceri si topoare la angajatii Primariei (nu spunem care Primarie) si au inceput sa imparta cu darnicie unii altora, mai ceva ca la pomana!

Faptul ca sunt aduse topoare, in zone unde sunt minori, in mijloc de strada, reprezinta o escalare chiar si pentru Clanul Iacomi, cunoscut pentru violenta si activitatile specifice Crimei Organizate.

Au intervenit mai multe masini cu mascati, Jandarmi (7 masini am numarat noi), cateva zeci de persoane si Buraga Costel, Comandantul Politiei Lehliu Gara, care a ajutat la linistirea situatiei, situatie care a ramas tensionata pana la miezul noptii.

Luptele in Clanul Iacomi nu sunt rare, insa membrii obisnuiau sa foloseasca bate si sabii si este pentru prima data, cand sunt folosite topoare!

Una dintre persoane a fost lovita cu toporul in cap, alta este la spital (dusa la Bucuresti), restul sunt linistite (pentru moment).

Situatia este inca tensionata si este asteptata o escaladare a conflictului, insa aici va interveni Imparatul, pentru a linistii supusii.

Nu dam imagini de la fata locului, insa mai jos un clip, in care se poate vedea lipsa Justitiei, lipsa Procurorului, lipsa Legii, cu consecintele ei!

Atunci cand ajungi sa-ti faci singur dreptate cu toporul in mana, Legea si Justitia nu mai exista.

Violenta nu aduce nimic bun! Violenta nu rezolva un conflict, doar il adanceste!

Viki Simion face tratament cu Puterea Ursului

Aflam pe surse, ca Soacra temutului interlop Alin Ploiesteanu, membru marcant al Clanului Iacomi, a inceput un tratament cu Puterea Ursului!

Nu este clar daca pentru dureri sau imbunatatirea masei osoase, insa ceaiul de canepa salbatica (cannabis sativa), din spatele curtii, are acelasi efect analgezic si nu costa nimic! In plus este si BIO!

Alin Ploiesteanu (cunoscut drept bombardier in Clan), o obraznicatura de Interlop, a luat o sotie tanara, frumoasa si inteligenta! Alin este al doilea din stanga. Imparatul este cel din dreapta, langa lumanare!

Se pare ca si Alin Ploiesteanu are o plangere pentru domiciliu fictiv, avand in vedere ca vine zilnic cu Dacia Logan la Lehliu Gara (masina Primariei), adica el nu locuieste in Frasinet! Nu este clar inca daca plangerea este depusa la DNA, dar in curand aflam.

A fost mutata mobila Imparatesei in Primaria Lehliu Gara

In urma cu 3 zile, mobila Imparateasca de la Sapunari, din biroul Imparatesei, a fost adusa in mare secret de Iacomi Iulian la Lehliu Gara, chiar in Primarie.

Desfasurata in cel mai mare secret si pazita de cele 15 camere ale primarie (HD) din centrul Orasului Lehliu, Operatiunea a vut loc sub directa coordonare a Locotenentului lui Iulian- Alin Ploiesteanu.

Transportul si descarcarea mobilei Imparatesti a fost executat de o echipa a Imparatului insotita de un BMW cu CL-32-LEX si Dacia PH-10-UCR. Ploiesteanu se saluta militareste cu echipa si trec la descarcat materialele (in secret).

Dintre toate magaziile Imparatesti, doar in Primarie a gasit loc pentru mobila!

Alin Ploiesteanu (cel care ameninta si injura in tricou rosu)- acum Promotor al Liberalismului Fascist

Feeria asfaltului la Frasinet

Au inceput de ieri sa apara, gramezi cu frizura si promisiuni incredibile, mai ceva ca la al XVI-lea Congres al PCR, in Lehliu Gara si Dalga Gara!

Gramezile sunt carate doar de Sofian Costache, cel mai de incredere om al Imparatului Iulian, dupa ce Ichim Marian, zis Oaie, si-a retras flota, ca era prea de tot!

Cum cara Sofian? Sase masini la el in curte, doua la Frasinet (aflam de la o persoana direct implicata)!

Acum Imparatul va trebui sa puna asfalt si pe cararile dintre morminte, din cimitir, sa imbrace efectiv toata zona in asfalt bituminos Cal I.

Doar asa mai spala Imparatul onoarea Clanului!

Alin Ploiesteanu are mare nevoie de frizura, pentru ca are minus cateva sute de tone, de la ultima furaciune cu Sofian si Primarul de la Nicolae Balcescu!

Frasinet

Problema este ca mixtura asfaltica nu poate fi depozitata direct pe pamant, aiurea….

Cos de Gunoi revolutionar la Dor Marunt

Ilustrul Arhitect Joga Virgil, a venit cu o solutie inedita pentru a rezolva cu lipsa cosurilor de gunoi, in fata Primariei din Dor Marunt! Un cos de gunoi ingropat!

Primaria Dor Marunt

Nu este clar daca este o capcana pentru babe, un cos de gunoi sau o fosa septica, insa fiecare o poate folosi cum doreste!

De la localnici, aflam ca groapa, este lasata si ca WC si ca cos de gunoi, iar sub actiune razelor ultraviolete, totul se descompune!

La Lehliu, strazile aranjate de firmele aduse de Iulian Dumitrescu- zis Albanezul, se surpa

Realizate in bataie de joc, trotuarele se surpa si au aparut si primele accidente, cu Lehlieni raniti pe strazi din cauza capcanelor.

SERVICIILE SECRETE au venit la Unitatea de Pompieri

Unitati specializate ale MAI, au venit ieri la Lehliu Gara, unde impreuna cu Col. Gheorghe Catalin, respectatul Interlop si membru al Gruparii Iacomi, au cautat cu aparatura speciala, microfoanele, antenele si aparatura de spionaj!

Nu este clar daca au gasit ceva, sau daca au montat ei microfoane, insa au pus aptibilde peste tot, cu mesaje secrete, doar de ei stiute!

Mare este gradina ta Doamne, poarta deschisa si ei sar gardul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *