pnl calarasi

Mesajul Primarului PNL catre Presedintele Consiliului Judetean Vasile Iliuta si Deputatului

Cum a ajuns , o adunatura de hoti

Imediat dupa Revolutia din 1989, Clasa Politica a transformat Romania Socialista cu o organizare relativ buna (administrativa), intr-o ciorba rece, fara gust, in care Unitati Administrative (Primarii), sunt conduse de persoane lipsite de calificare si experienta. Asa au ajuns Orasele din Romania, conduse de analfabeti, de hoti. Asa a ajuns Primarul sa coordoneze si sa dispuna dupa bunul plac, de personalul si bugetul Scolilor, Liceelor, Gradinitelor, Spitalelor si nu in ultimul rand al Orasului.

Dupa o performanta dezamagitoare, este timpul sa te intrebi: „Cinstit vorbind, care au fost cauzele?”

Felul in care rezistam in fata criticii este crucial, mai ales in cazul unei persoane publice, Deputat sau Primar de Oras.

O persoana care are realizari, isi castiga mandria acceptand provocarile vietii si face asta alocand resurse si timp, pentru ca realizarile sa fie importante si vizibile. O persoana cu putine realizari, va alege fie o sarcina foarte usoara, fie una imposibila. Insa ambele reprezinta doar un mod de a se eschiva, de la testarea reala a capacitatii individului.

In vorbele Liberalului , gasim cea mai pura si curata forma a Liberalismului, asa cum a fost ea inteleasa de Liberalii adevarati.

Costache

In timp ce locuitorii din toate satele din Dor , Buzoieni, Razvani, Infratirea, Dalga gara, nu au apa potabila, nu au canalizare, nu au gaze, dreneza toti banii din Primarii pe gropi si servicii de transport al unei mixturi asfaltice, care le va umple tot lor buzunarele!

Sofian Costache nu are multa scoala, are insa scoala vietii, mai importanta decat toate. Munceste 12 ore pe zi, are angajati, administreaza mai multe activitati in paralel si ofera servicii si produse Orasului Lehliu Gara si Judetului Calarasi. Sofian, este singurul prieten adevarat al Liderului Liberal Iulian Iacomi- zis Imparatul.

Sub directa obladuire a Imparatului, Sofian a primit bani cu sacul prin contracte cu Primariile, insa pentru aceste contracte Sofian a muncit- a prestat servicii! Cel putin el are constiinta impacata si este bucuros ca munceste, iar azi, a stat 12 ore in tir, sa care mixtura asfaltica pentru Frasineni si Lehlieni.

Cum faci bani in Calarasi

Sofian Costache a primit in urma cu cateva zile, din Dor Marunt, de la Primarul , un contract in valoare de 8688 de euro, pentru a cara 80 de masini in Dalga Gara-Dor Marunt, de la Infratirea (langa autostrada).

Teoretic ar trebui sa avem 8 km pana la Dalga pentru 40 de masini si 8 Km pana la Dor Marunt. daca punem si retur sa zicem 15 km/ cursa.

15×80=1200km parcursi. Adica in jur de 500 ron/ cursa, cand in mod normal costa 1500 ron!

Nu ai ce zice, pretul foarte, foarte bun, insa nu ies gramezile si tonele, cel putin pentru moment. Oricum, frizura este ultimul lucru de care aveam noi nevoie in Dor Marunt.

Daca luam in considerare faptul ca doar Sofian Costache, locotenentul Primarului, a ramas sa care 2 luni de zile materialul frezat pe A2, acesta va incasa in jur de 100-120.000 de euro, de la Primariile arondate Clanului Iacomi, respectiv: , Primaria Dor Marunt, Primaria Frasinet, Primaria Nicolae Balcescu, etc. Adica va avea 100% incarcare cu flota de camioane, pana vine graul si porumbul. Vanduta la cupa, frizura valoreaza peste 2 milioane de euro, acum ca este si albita in acte, oricum nu verifica nimeni.

Nu este clar ce se va face cu frizura, cine o va pune, unde, pe ce bani, insa acum, aceste aspecte au o importanta mai mica.

Discutia incepe undeva la minutul 6. In primele sase minute Sofian Costache a trebuit sa se calmeze.

Primar PNL ofera declaratii incredibile presei

Deconectarea Rafinariei de la Sistemul public de canalizare al Orasului

Iulian Iacomi, Primar PNL, fost Deputat si Sef Calarasi, doreste publicarea unor puncte de vedere, legat de mixtura asfaltica praduita de Primarii.

Podul peste calea ferata

Incredibile declaratii ale liderului Liberal cu podul de lemn peste liniile CFR

Cum intelege un lider PNL sa comunice

Iulian Iacomi un Liberal cu inclinatii social Democrate?

Atat de impresionat este Iacomi de Liberali, incat a pastrat pagina de facebook, unde imbratiseaza valorile Social Democratiei.

Probabil asa arata, adevarata iubire aratata de Liberalismul Fascist.

Pe pagina personala, Iulian Iacomi a omis sa treaca la noul partid! A ramas tot pe cel vechi, unde apreciaza inca valorile PSD, cu toate siglele si postarile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *