clanul iacomi

Aproape doua decenii de Jaf si furt in Dor Marunt, sub umbra Clanului Iacomi, au pastrat Comuna din inima Baraganului, Dor Marunt, intr-o totala stare de subdezvoltare. Orice intentie reala de a realiza o afacere, fara a da spaga corespunzatoare Primarului analfabet, este sortita esecului.

Mare parte din tineri, sunt fortati sa plece in afara tarii, in cautarea unui loc de munca, iar cand se intorc, sa construiasca o mica casuta, in Campia Baraganului, trebuie sa plateasca Vola Primariei si Angajatul Primariei, la ora, sa vina sa mute o cupa de nisip, sau un palet de BCA, in timp ce Ion Iacomi, baga banutii in buzunarul rupt.

Furturile in Primariile pastorite de Partidul National Liberal, sunt exceptionale, ca ferocitate, volum si gandire.

Se fura tot, fiecare banut pleaca la Clan, iar farama care ramane in comunitate, se datoreaza muncii celor cativa oameni, care primesc firmituri, pentru a taia un copac, pentru a taia iarba si cam atat!

Doua decenii de Iacomi, de PNL, de furt, de mafie, au fortat o desertificare reala in Baragan, in care doar Clanul traieste decent, cu toti membrii familiei, infiletati in Spitale, Gradinite, Biblioteci si Primarii.

In Dor Marunt, daca nu dai spaga Primarului analfabet, daca nu dai partea Imparatului, ai portile inchise!

In Dor Marunt se fura tot

Comuna Dor Marunt arata relativ bine datorita locuitorilor, care se ingrijesc de locuinte si de terenurile pe care le au. Comuna nu are apa curenta, nu are canalizare, nu are gaz natural, decat pe cateva strazi, si doar anul trecut, cu bani de la Guvern, au fost asfaltate ceva strazi, pe care acum Clanul Iacomi cu Nico Construct le strica, pentru a trage banii din conturile Primariei.

Sar miliardele din contul Primariei Dor Marunt ca floricelele de porumb in tigaie

Ion Iacomi a furat si fura, ajutat de Secretarul Comunei Vatafu Costica si Consilierii care au girat furturile.

La sfarsitul anului 2020, mai erau cateva miliarde ramase, asa ca au gandit rapid o schema de a drena banii, pe lucrari fara relevanta pentru comunitate: garduturi, santuri si tevi ingropate.

In loc sa dea banii tinerilor din localitate, sa planteze pe spatiile verzi flori, sa ii ajute sa-si dezvolte o afacere, sa ii ajute pe cei tineri sa intre in legalitate cu diversele constructii, Primarul Ion Iacomi si Primarul Iulian Iacomi, ajunsi primari prin frauda, au ales sa fure! Pana la ultimul banut este furat din Primarie, care capusata cu angajatii proaspat iesiti din puscarii si de membrii Clanului, este real paralizata de neputinta.

Primaria cu angajat pe Situatii de Urgenta, plateste bani la firme care sa le faca documente pe strategii si Protectie a mediului, plateste spagi camulfate in consultanta, angajatilor de la Consiliul Judetean Calarasi ( Centrul de Creatie) si firmelor capusa.

Pentru oamenii din comuna Dor Marunt, nu mai ramane nimic.

Cheltuieli a la Iacomi

Firme parazit prin care Iacomi dreneaza banii din Primarie: EURO SPA TRADING SRL

ECO Clean Sal Serv SRL- Nicolae Balcescu- firma parazit

SC Nico Construct SRL- firma parazit

Pe surse aflam ca Drumul de la Pelinu a fost platit de doua ori, motiv pentru care pe numele numitilor Iulian Iacomi, Ion Iacomi si Vatafu Costica, exista la DNA si DIICOT, depuse o serie de plangeri penale, legat de aceste fapte.

SC New Led SMD SRL

Ion Iacomi a spalat bani cu Gagarin (administrator New Led SMD), insa gardul a fost executat de Pompierii din Clanul Iacomi.

SC Ideal Consulting SRL- firma parazit

Detinuta de Poenaru de la Consiliul Judetean, firma strange lunar sume de bani de la cateva zeci de Primarii, pentru servicii inexistente. Banii sunt real cotizatii acoperite, pe care Poenaru Claudiu le realizeaza, pe o firma in care angajat este doar el. In plus acesta mai primeste si salariu, la Centrul de Creatie si Cultura din Calarasi, patronat de Iliuta Vasile.

Jumatate de milion de Euro aruncati pe nimic in DOR MARUNT. Bani dati in mare parte catre lucrari fictive executate in bataie de joc.

Practic Clanul Iacomi a jefuit localitatea, asa cum Iulian Iacomi a jefuit Orasul Lehliu Gara, prin firme capusa si parazitii din Clan.

Iacomi Iulian- lider al Clanului Iacomi- PNL Calarasi

MARELE JAF DIN DALGA GARA

In loc sa aduca gazele in localitate, sa dea tinerilor autorizatii de constructie, avand in vedere ca sunt sute de cladiri ridicate fara autorizatie, Primarul Ion Iacomi, lasa tinerii sa construiasca fara acte, iar ulterior foloseste acest aspect drept instrument de presiune, cu amenintarile de demolare aferente (daca sunt potrivnici).

Cu cele cateva miliarde ramase de anul trecut, Ion Iacomi a decis sa execute cateva lucrari, de care nu are nimeni nevoie, pentru a justifica astfel banii cheltuiti (de fapt drenati din Primarie catre o firma apropiata, apoi intorsi catre firmele din familia Iacomi, prin facturi catre firmele lor).

Hai sa Ingropam banii in pamant!

Cum furi in Dor Marunt? Dai banii pe santuri si tevi de care nimeni nu are nevoie!

Au decis astfel, sa fie realizate canale de scurgere a apei, iar la unele gospodarii sa fie montate doua bucati de beton si o teava ingropata in pamant. Asta este tot!

Santuri si dale de beton inutile, puse in bataie de joc, pentru a justifica cheltuirea banului public.

Fara a avea o necesitate reala, santurile sapate in bataie de joc, reprezinta un pericol pentru copiii care se joaca pe strada, fara a avea insa un rol functional sau aplicatie practica! Asta pentru ca in Baragan, nu avem o zona deluroasa, ploi torentiale, care sa determine acumulari de apa, in cantitati insemnate, asa cum avem la deal.

In Baragan apa se scurge in pamant, fara sa fie necesara ingroparea de tevi, de dragul de a baga ceva, de a justifica banii!

Pur si simplu lucrarea este inutila, si reprezinta o palma data locuitorilor Comunei Dor Marunt, localitate in care Primarul fura alaturi de Viceprimarul Nuta, pana si tabla de pe scoala, sau caloriferele din Scoala!

Pe surse, aflam ca lucrarea cu santuri si tevi ingropate, a costat in jur de 200.000 de euro!

La Iacomi de Papel

CENTRUL COMUNEI DOR MARUNT

Asa arata centrul Comunei Dor Marunt, lasat in paragina si folosit ca unealta de presiune, pentru cei cativa proprietari, unde terenul pe care sunt construite cladirile apartine Primariei. Centrul este o ruina si expresia clara a furturilor salbatice realizate de Vatafu si Iacomi.

Dalga Gara

Asfaltul turnat anul trecut, cu banii de la Guvern si Firmele Prietene, este acum spart, pentru a face loc la scurgeri care duc nicaieri, fara sa fie necesare sau utile!

Comuna Dor Marunt – ” Te fac sa moara mama!”

Constructii in stil Renascentist la Dor Marunt

Haos si debandada la Urbanism in Dor Marunt, unde Comuna este tinuta fara PUZ si PUG, cu acte din 1970. Lasata fara PUG si PUZ actualizat, la Dor Marunt Primarul Interlop si analfabet, serveste prostimii care intreaba, justitie a la Clan, unde autorizatia si avizul, devin obiect de presiune si santaj.

Asa arata Liberalismul Fascist in Baragan, unde nu conteaza ideologia, conteaza cat si cum furi.